Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Scarlett kihívása 4. fejezet – A barát

Írta: YKN4949
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. április 14.
Beküldve: 2012. május 10.
********************************************************

– Nem hiszem, hogy ez megütné a lécet – mondta Kegan, lehuppanva a kanapéra a lakásunk nappalijában. Leültem mellé, és elindítottam egy filmet.
– Ó, ne már! Elég nehéz volt az is, hogy ágyba vigyem. Arra már nem maradt lehetőségem, hogy rávegyem valami mocskos dologra.
– Nos, én megértem, de akkor sem teljesítetted a feladatot.
– Ne már! A gyerekei ott játszottak a földszinten, mialatt mi szeretkeztünk a férjével közös ágyában. A házassági évfordulójuk napján. Le is kiabált a gyerekeinek, hogy maradjanak nyugton, miközben épp a punciját nyaltam – méltatlankodtam. Úgy éreztem, ezért azért jár valami.
– Ó, egy pillanat! Lekiabált nekik, miközben az ágyban henteregtetek? – nézett rám Kegan.
– Ja. Ezt mondtam.
– Nos, ezt nem említetted korábban – válaszolta. – Így természetesen elfogadom.
– Én is így gondoltam – mosolyodtam el, és megcsókoltam őt. Kegan is visszacsókolt. Ahogy fölé hajoltam, és elfektettem őt a kanapén, a popcorn leesett a padlóra. Ő felnevetett, és visszatolt ülő helyzetbe.
– Álljunk csak meg, Scarlett! – kacagott. – Még van három feladatod, mielőtt megkaphatnád a jutalmadat. Most pedig, nézzük inkább a filmet!
Fújtam egyet, de hamar megbékéltem, és átkaroltam őt, a tévé képernyőjére szegezve a tekintetemet.
Aznap este ismét külön feküdtünk le. Ki-ki a saját szobájában. Már teljesen megőrjített. Hiába szeretkeztem már nőkkel, ettől csak még jobban kívántam őt. Úgy éreztem, mi ketten is közelebb kerültünk egymáshoz. Nagyon szerette hallgatni a történeteimet, miután hazajöttem egy-egy hódításom után. Egyre kevesebbet járt el a barátaival szórakozni, egyik nap pedig meghívtam egy randira abba a francia étterembe, ahol Mrs. Hoke ünnepelte az évfordulóját a férjével. Egyre inkább úgy éreztem, szerelmes vagyok Keganbe, és ő is szerelmes belém. Ezért facsarodott mindig össze a szívem, amikor éjszaka egyedül kellett ágyba bújnom.
Másnap kaptam egy hívást, ami egy kissé felvidított. A korábban már emlegetett barátom hívott. Connie Winters.
– Hello, Scarlett! Hogy vagy? – kérdezte izgatottan. Én is örültem, hallhatom a hangját.
– Hello, Connie! Egész jól. És mi van veled? Milyenek voltak a mézeshetek? – érdeklődtem. Kislánykorunk óta a legjobb barátnők voltunk, mégsem hívott meg az esküvőjére. Mivel nem volt egy lánytestvére sem, magától értetődött volna, hogy én legyek a tanúja, de sajnos nem így alakultak a dolgok. Tudtam, hogy nem rajta múlott.
– Ó, csodálatos volt. Imádtam a strandot – áradozott a delaware-i partvidékről.
– Csodás! Anyukád mesélte, hogy nagyon szép volt a ceremónia.
– Igen. Az volt. Hé! Sajnálom, hogy nem hívtunk meg. Én nagyon szerettem volna, de Todd félt, hogy hülyén venné ki magát, ha eljönnél.
– Miért? – Tudtam a választ, de még most sem akartam elhinni.
– Nos, tudod. Mert randiztatok egy ideig. – Éreztem a hangján, hogy kellemetlenül érzi magát.
– Igen. Háromszor elhívott randizni, mielőtt rájöttem volna, hogy a lányokat szeretem – mondtam. Todd egy igazi seggfej volt akkoriban, most meg egy igazi faszfej. Connie csak azért ment hozzá, mert szentül hitt abban, hogy helytelen a házasság előtti szex. Már 23 éves volt, és nagyon akart kefélni. Szóval most már Todd felesége, tehát a neve már nem is Winters, hanem Schlichtman. Úgy tűnik, ezt kell megszoknom.
– Szóval, nem lenne kedved átjönni és megnézni a képeket? – kérdezte.
Ez volt az utolsó dolog a világon, amit önszántamból csináltam volna. Még hogy Toddról nézegessek fényképeket… Azonban ráeszméltem, hogy ez talán előrelendíthetné a dolgomat. Úgyhogy gyorsan felkaptam a retikülömet, és az ajtó felé indultam.
Schlichtmanék otthona egy kedves kis házikó volt négy szobával, alig pár percnyire az én lakásomtól. Connie már a lépcsőn ücsörögve várt rám, amikor megérkeztem. Gyönyörűen nézett ki. Alacsony lány volt, akárcsak én. Alig volt 160 centi és 50 kiló. Rövid szőke haját Kleopátra-frizurába rendezte. Nagy kék szemei és mókás alakú orra volt, ami máson igencsak komikusnak hatott volna, őt viszont csak még gyönyörűbbé tette. Hosszú, vonzó nyaka volt és apró, de magával ragadó mellei. Karcsú alkat volt hosszú, vékony lábakkal. Világos bőre annak ellenére, hogy épp most ért haza a strandról, nem volt se lebarnulva, se leégve. Egy rendkívül kihívó fehér felsőt viselt melltartó nélkül, és egy boxer sortot házi mamusszal.
Amint meglátott, odarohant hozzám, és átkarolta a vállamat, szorosan magához ölelve. Éreztem, ahogy a mellei hozzám nyomódnak, amitől kissé megrázkódtam. Annak ellenére, hogy Connie mindig is gyönyörű volt, és talán örökre az is marad, sosem jutott eszembe korábban lefeküdni vele. Ő volt az iskola koronázatlan királynője annak idején. Mindenki kedvence. Egy évvel fölötte jártam, de mindig ő volt népszerűbb. Viszont mindig törődött velem. Talán emiatt voltam még mindig mérges az esküvő miatt.
Akárhogy is, sosem gondoltam rá nőként. De most, ahogy éreztem a teste melegét, ereimben lüktetni kezdett a vér. Orromat megtöltötte a parfümjének illata, ahogy pedig puha teste az enyémhez simult, éreztem, hogy akarom őt. De nem siethettem el a dolgot.
– Csodásan nézel ki – mondtam őszintén, végigmérve őt, amikor ismét eltávolodtunk egymástól.
– Köszi. Akárcsak te.
Igazat kellett adnom neki. Csodásan éreztem magam aznap a kedvenc miniszoknyámban és fehér pólómban.
– Gyere be! Nézd meg a házunkat! – fogta meg a kezem, és a bejárati ajtó felé húzott. Követtem, ahogy belépett. Igyekeztem izgatottnak mutatni magam, annak ellenére, hogy a ház leginkább egy lepukkant nyomortanyára emlékeztetett. Alig volt nagyobb, mint az én kis apartmanom, és sokkal rosszabb állapotban volt. A nappaliban alig volt hely a kanapénak és a tévének, a konyhában pedig csak egy mikró volt. Egy igazi sütő el sem fért volna. A hálószobát teljesen kitöltötte a franciaágy, a tapéta pedig foszlott le a falról. A fürdőszoba furcsa szagot árasztott, amit Toddal azonosítottam, és meglehetősen mocskos is volt. Biztos voltam venne, hogy a lehetőségeihez mérten kicsinosította a házat, hogy lenyűgözzön. Én pedig igyekeztem úgy viselkedni, mintha elérte volna a célját. Készített egy adag instant kávét kettőnknek, és letelepedtünk a kanapéra.
– Szóval, mit csinálsz mostanában? – kérdezte.
Rögtön éreztem rajta, hogy ez a háziasszony-szerep nem illik hozzá. De Todd ezt akarta. Connie-t leginkább az érdekelte, hogy megy az üzletem. Az igazat megvallva, sokkal több üzleti érzéke volt, mint nekem. Emellett mindig is érdekelte a szerelmi életem. Én viszont úgy tettem, mintha semmi új nem történt volna.
– Szóval, mesélj a nászútról! – mondtam ki végül. Tényleg kíváncsi voltam rá.
– Ó, tényleg nagyszerű volt. Todd apjának van egy kis kunyhója közel a parthoz Delaware-ben. Ott töltöttünk pár napot.
– Kinn a strandon?
– Nem. Két háztömbnyire onnan.
Úgy éreztem, őszinte, amikor azt mondja, élvezte, úgyhogy úgy döntöttem, nem szólom le.
– Szóval… ha már eddig vártál – kezdtem lassan, próbálva erőt gyűjteni, hogy kimondjam – milyen volt a szex?
– Scarlett! – kacagott fel. Egy kissé prűd volt, mint mindig is. Nem csak a szexet, de a róla való beszédet illetően is.
– Gyerünk! Én is elmesélem neked mindig az élményeimet.
– Ja. Akaratom ellenére – vágott vissza kuncogva.
Elszántan néztem rá, úgyhogy végül a szemeit forgatva sóhajtott.
– Jól van, na! – nyögte. – Eddig háromszor szeretkeztünk.
Úgy tett, mintha ez lenne az össz információadag, amit szükséges elmondania.
– Háromszor egy héten? – kérdeztem, ő pedig naivan bólintott. Belül kacagtam, kívül azonban igyekeztem pozitív maradni.
– Nos, az első éjjel lefeküdtünk, másnap viszont Todd túl sokat ivott… – pirult el, mintha ő tehetne róla, hogy a férje nem bírja az italt.
– És milyen volt? Mekkora? Meddig tartott? – sürgettem. Connie ismét elpirult, és belekortyolt a kávéjába, aminek nekem már a szagától is hányingerem volt. Kissé elszomorodtam. Connie annyira kedves lány volt. Sokkal jobbat érdemelne egy ilyen életnél.
– Nagyon jó volt – mondta végül, nem túl meggyőzően. Aztán habozott egy kicsit, viszont ismert annyira, hogy tudja, nem hagyom békén, amíg nem válaszol a kérdésemre, úgyhogy vontatottam folytatta. – Igazából nem túl nagy neki, azt hiszem. Úgy 12-13 centi. Nem bírta túl sokáig. Talán két percig. De azt mondta, majd jobb lesz, sok gyakorlással.
Egyre jobban sajnáltam. Ez volt az első szexuális élménye? Számít ez egyáltalán valamit is?
– Ó – válaszoltam. Nem tudtam, mit mondhatnék erre.
– De tényleg jó volt, Scar – bizonygatta, én pedig bólintottam. – Tudom, hogy nem kedveled Toddot, de én szeretem őt, és szeretném, ha megbékélnél ezzel.
Hirtelen meglepően dühösnek tűnt, ami igencsak meglepett.
– Hé! Vegyél vissza! Hiszen nem mondtam semmit – védekeztem. – Amellett nekem lenne meg rá az okom, hogy dühös legyek. Elvileg a legjobb barátok vagyunk. Ismerlek másodikos korod óta. Azt hiszem, jogom lenne dühösnek lenni. A fenébe is! Mit számított volna, ha elmegyek az esküvőtökre? Igen, kétszer randiztunk, amikor még gólyák voltunk. Belém verte a farkát az apja kocsijában, aztán hazavitt. Akkor láttam azt az aprócska tökét. Akkor jöttem rá, hogy köszönöm, ebből nem kérek. Ezért nem kedvel. Mert láttam, hogy milyen aberrált, minden tekintetben. Ott kellett volna lennem, mert szeretlek.
Eddigre Connie már sírt. Borzalmasan éreztem magam, de ezt ki kellett mondom Átkaroltam, és engedtem, hogy sírjon a vállamon.
– Nem ezért nem akarta, hogy ott legyél – mondta ki végül.
– Ezt meg hogy érted? – lepődtem meg.
– Nem ezért nem akarta, hogy ott legyél. Az én hibám volt – vallotta be. Most már teljesen összezavarodtam.
– Édesem! Fejtsd ki ezt egy kicsit jobban, mert nem értem, miről beszélsz!
– Mesélt nekem arról az éjszakáról a kocsijában. Nem jelentett semmit az egész, csak beszélgettünk, és úgy tűnt, neki sem jelent már semmit az egész – hadarta. Tudtam, hogy közbe kellene vágnom, de inkább hagytam, hogy ő térjen rá a lényegre. – És… nos… Egyik éjjel, amikor erről beszélgettünk… Todd meg én… Szóval azt mondta, hogy szerinte a leszbikusok nagyon izgatóak.
Nem szóltam semmit, csak mordultam egyet. Általában nem izgat, ha a pasik két csajról fantáziálnak, amint egymást kényeztetik. Hiszen egyet is értek velük. De Todd egészen más tészta.
– Aztán arra kért, mondjam meg, ha egy lánnyal kellene lennem, kit választanék. De mivel nem vagyok leszbikus, nem jutott eszembe senki, ezért téged mondtalak. Azt mondtam, szerintem vonzó vagy, és ez igaz is. Ha egy lánnyal kellene lefeküdnöm, te lennél az, mert szeretlek.
Teljesen ledöbbentem. Volt valami olyan hihetetlenül vonzó Connie-ban, hogy egyszerűen nem tudtam parancsolni az érzéseimnek.
– De, akárhogy is – folytatta –, ő azt hitte, több is van emögött, és mivel te leszbikus vagy, azt hitte, rossz hatással lennél rám. Ezért nem akarta, hogy ott légy az esküvőn. Szóval, láthatod. Az én hibám volt. Valami hírességet kellett volna mondanom, vagy akárkit, és azonnal el is felejthettük volna az egészet.
– Connie! Figyelj rám! Sajnálom – szorítottam magamhoz. Amikor végül, nagy sokára elengedtük egymást, komoly hangon folytattam: – Három dolog van, amit szeretnék , ha tudnál. Először, nem haragszom, amiért nem hívtál meg. Sosem hibáztatnálak téged, és sosem voltam dühös rád emiatt. Másodszor, nem a te hibád volt. Todd mindig is egy farok volt. Nem tudta elviselni azt, amit mondtál, ezért rajtam töltötte ki a dühét. Harmadszor pedig… Connie! Szeretlek, és örökre a barátod szeretnék maradni, úgyhogy nem fogom engedni, hogy Todd közénk álljon, oké?
Ismét sírva fakadt, de ezek már az öröm könnyei voltak. Nem tudott uralkodni magán, és ismét átölelt.
– Köszönöm, Scarlett!
Eddig sosem voltak ilyen érzelmi kitörések a kapcsolatunkban, úgyhogy most mindketten egy kicsit zavarban voltunk. Úgy gondoltam, nekem kell megpróbálnom megtörni a jeget.
– Szóval még mindig olyan kicsi a farka? – kérdeztem, ő pedig felnevetett.
– Igen. Azt hiszem. Nem is éreztem, mikor hatolt be.
Nem tudtam megállni. Ettől kacagnom kellett. Connie mérgesen nézett rám, kérve, hogy ne legyek ilyen bunkó. Bocsánatkérően emeltem fel a kezeimet, amikor ismét uralkodni tudtam magamon.
– Na de számít egyáltalán, hogy mekkora a fasza? – kérdezte. Imádtam, ha mocskos szavakat használt. – Elvégre te leszbikus vagy. Téged nem érdekelnek a faszok.
– Úgy hiszed? – mosolyogtam. Ezzel, akaratán kívül, fegyvert adott a kezembe. – Mit szólnál, ha azt mondanám, tévedsz?
– Ezt meg hogy érted?
– Megmutatom.




Felkaptam a retikülömet, és előkotortam belőle valamit, amit épp csak pár napja szereztem. Egy felcsatolható műfarok volt. Elég volt csak egy vékony övet a derekadra kötni, és néhány szíjat átvetned a lábad között, és máris volt egy 20 centis rózsaszín farkad. Még sosem használtam ilyesmit, és más sem használta rajtam, de mindig is érdekelt, milyen. Most pedig, hogy a szerelmi életem egy egészen más síkra emelkedett, végre elhatároztam, veszek egyet.
Connie mereven bámulta az eszközt, olyan tekintettel, amit még sosem láttam tőle. Kék szemei teljesen kitágultak.
– Te ezt az izét használod? – szólalt meg végül.
– Akár – válaszoltam. Nem akartam hazudni, de nem mondhattam el az igazat sem. – Szeretnéd, ha felvenném?
A szájához emelte a kezét és kuncogott, de aztán bólintott. Gyorsan felhúztam magamra az eszközt, és becsatoltam a szíjait. Amikor végeztem, elrendeztem a szoknyámat, hogy rásimuljon, és csak a szerszám rózsaszín makkja feszüljön neki a ruhadarab anyagának. Connie, ezt látva, fetrengett a röhögéstől. A csípőmre tettem a kezem és elmosolyodtam. A derekamat mozgatva ráztam a műpéniszt, amit Connie rettentő mulatságosnak talált.
– Ez… csodás – kacagott.
– Csak féltékeny vagy – vágtam vissza. Közelebb húzódtam hozzá, ő pedig rákulcsolta az ujjait a szerszámomra. – Hé!
– Bocsánat! – mentegetőzött, talán túl hirtelen is. Le sem vette a tekintetét a műpénisztől. Teljesen meglepett. Aztán rádöbbentem, hogy itt ül előttem Connie, a 23 éves lány, hozzáláncolva egy férfihez élete végéig, aki még egy legyet sem tudna megdugni, most pedig itt van előtte egy gigantikus farok, ami egyenesen az arcába mered. Zavarban volt, de ugyanakkor le is volt nyűgözve. Nem volt szükségem szavakra, csak némán figyelni, hogy haladnak előre a dolgok. Connie felemelte a jobb kezét és ismét megérintette a szerszámot, ez alkalommal szorosan megmarkolva azt. Aztán felnézett rám.
– Ez több, mint amiről álmodtam – mondta elhaló hangon.
– Értelek. – Nem tudtam, mi mást mondhatnék.
– Tudod, mit szeretnék? – kérdezte, én pedig megvontam a vállam. – Mindig is arról álmodoztam, milyen jó lenne leszopni valakit.
Ledöbbentem. Ez volt az utolsó dolog a világon, amit önként bevállaltam volna, és azt hittem, a hetero lányok is csak azért csinálják, mert úgy érzik, muszáj. Most viszont rá kellett döbbennem, hogy még a szende kis Connie is valami ilyesmire vágyik.
– Úgy értem – folytatta –, mindig is szerettem volna a számba engedni valakit, akit szeretek. Hogy egyszerre érezhessem minden érzékemmel. Tudod. Ízek, szagok, érintés, meg minden.
– Ó, már értem.
– Todd viszont nem szeretné – vallotta be.
Ismét ledöbbentem. Egyre inkább megbizonyosodtam abban, hogy Todd egy istenverte idióta.
– Tudod – mondta Connie – mindenki azt hiszi, hogy én amolyan jó kislány vagyok. Csak mert még sosem szeretkeztem, nem jelenti azt, hogy nem is álmodoztam róla, és nem is akartam volna. Sokszor gondoltam rá. Legalább annyiszor, mint mások, gondolom. Csak várni akartam. Azt hittem, jobb lesz, ha várok vele. Nem hittem, hogy a végén ilyen… kiábrándító lesz.
A tekintetét egy pillanatra sem vette le a rózsaszín farokról, miközben beszélt. Könnycseppek jelentek meg a szemében.
– Akkor gyerünk! – mondtam ki hirtelen.
– Hogy? – pillantott fel rám.
– Ha egy kis szopásra vágysz, én mindig itt vagyok.
Nem válaszolt semmit, csak halkan kuncogni kezdett. Ismét a farokra nézett, de aztán zavartan megrázta a fejét.
– Nem. Nem vagyok képes rá.
– Miért nem? Ez csak gumi. Ha mindig is ki akartad próbálni, hát itt az alkalom. Tudom, hogy az íze, a szaga és a tapintása nem ugyanaz, de a semminél jobb – győzködtem. Egy pillanatig habozott, aztán beleegyezett.
Connie jobb kezébe fogta a műfarkat, és kinyitotta a száját, hogy bevegye a rózsaszín makkot. Felpillantott rám, és a farok köré fonódó ajkai mosolyra húzódtak. Egyre jobban betolta a farkat a szájába. El se tudtam hinni. A műszerszám szinte már egészen Connie torkáig hatolt. Mielőtt ráeszméltem volna, Connie orra már a hasamhoz ért, és az egész dildo eltűnt a szájában. Ki-be mozgatta a farkat, szemmel láthatóan élvezve a helyzetet. Tudtam, egy igazi srác ettől már teljesen beindult volna. Balszerencséjükre viszont Connie egy olyan tökkelütött fajankóhoz láncolta magát, mint Todd.
Connie végül kiengedte a szájából a műfarkat, és felkacagott, ahogy egy vékony nyálfonál feszült ki az alsó ajka és a rózsaszín makk között. Vidáman nézett fel rám.
– Köszi, Scarlett. Tudom, most kicsit furának tartasz, de ezt meg akartam tenni.
– Ez természetes – válaszoltam, és elhelyezkedtem mellette a kanapén. Felcsatolva hagytam a műfalloszt, amitől Connie egy pillanatra sem tudta azt kiverni a fejéből.
– Szerinted Todd nem szeret engem, vagy ilyesmi? – kérdezte.
A szememet forgattam. Nem ígért túl sok jót, ha engedem ilyen irányba folytatódni a beszélgetést.
– Felejtsd el Toddot! Majd aggódunk Todd miatt később. Most pedig, meséld el, amikor naphosszat a szopásról álmodoztál, nem álmodoztál arról is, hogy magadban érezd azt a farkat? Vagy az a három gyorsmenet a nászutatokon kielégítette minden fantáziádat?
Legnagyobb meglepetésemre most nem nevetett fel, de nem is rökönyödött meg. Rendkívül higgadtan válaszolt.
– Nem. Tényleg nem az volt az, amiről álmodtam – nézett rám reménytelenül. Tudta, hogy valami egyáltalán nincs rendjén, de nem tudta mi az. Egy pillanatra megsajnáltam őt. Szerencsére, én tudtam, mit kell tennünk.
– Szeretnéd tudni, milyennek kellene lennie? – lendültem támadásba.
– Ezt meg hogy érted?
Éreztem, hogy sejti, mire akarok kilukadni, de túl naiv volt, hogy engedje magának, hogy belegondoljon.
– Hadd mutassam meg, milyen kéne, hogy legyen a szex! Már elég ideig vártál.
Nem szólt egy szót sem. Többet nem szólalt meg. Mindent kitárt előttem. A szemét, a fülét, a szívét, de a szája csukva maradt.
Némán kelt fel a kanapéról, és elindult a hálószobája felé. Út közben ledobta a boxerét és a trikóját. Mögötte álltam, és bámultam formás fenekét és feszes combjait. Amikor beért a szobába, felém fordult. Mellei kicsik voltak, de észvesztően csinosak. Mellbimbói apró rózsaszín pontokként ültek az apró dombok csúcsán. Hasfala feszesebb volt, mint valaha, és, ahogy észrevettem, szőke pihék serkentek ki rózsaszín szeméremajkai körül, aminek látványától a szívem majd kiugrott a helyéről. Ő csak intett nekem, mire én beléptem.
Követve a példáját, én is levettem a pólómat, és a padlóra hajítottam. Rózsaszín melltartómat viszont úgy döntöttem, magamon hagyom. Connie elfeküdt a hitvesi ágyukon, én pedig mellé vetettem magam. Egy pillanatig csak egymás mellett feküdtünk, egymás szemébe nézve. Az övéi olyan gyönyörűek és komolyak voltak. Nem tudtam megállni. Csak lehunytam a szemem és előre hajoltam. Éreztem, ahogy ajkaim az övéihez érnek, majd éreztem, ahogy nyelve a fogaimhoz ér. Nem volt az a lassú, megfontolt szerető, amire számítottam. Egy 23 éves szűz volt, aki már ki van éhezve egy igazi kőkemény dugásra. Ismét megcsókoltam, és magam alá gyűrtem őt.
A melleim a hasához préselődtek, ahogy a számba vettem, és nyalogatni kezdtem a bimbóit. Halkan felnyögött, a háta pedig megfeszült, de továbbra sem szólt egy szót sem. Az egyik bimbóját szopogattam, a másikat pedig közben az ujjaim között morzsolgattam. Rövid idő után cseréltem. Lassan lejjebb toltam szabad kezemet, és megérintettem lüktető punciját. Teljesen benedvesedett, ágyékát pedig öntudatlanul is tapogatózó ujjaim felé lökte. Feljebb csúsztam, így ismét megcsókolhattam őt. Hevesen visszacsókolt, és az enyémnek feszítette a testét. Úgy döntöttem, nem kerülgetem tovább a forró kását.
– Oké, Con! Óvatosnak kell lennünk. Nem akarom, hogy megsérülj – mondtam, miközben a műpénisz végét tátogó szeméremajkai közé illesztettem. Eleinte csak egy vagy kétujjnyit engedtem be belőle. Megrázkódott, de szemei szinte könyörögtek, hogy folytassam. Meglepett, milyen jól bírja. Nagyon szűk volt a puncija, de éreztem, hogy már nagyon vágyik rá, hogy egy méretes farok kitöltse. Egyre jobban közeledtünk, ahogy centinként merítettem belé a szerszámot, míg végül az tövig eltűnt a testében. Connie egy mély, gurgulázó nyögéssel fogadta magába az utolsó centiket.
Annak ellenére, hogy én voltam felül, Connie irányított. Ő vonaglott csípőjével a műpéniszen, hatalmas nyögések közepette. Egyik kezével támaszkodott, a másikkal pedig a melleimet markolászta. El sem hittem, hogy most csinálja először. Magával ragadó érzés volt, ahogy mellbimbóim az ujjai közé simultak. Én is élveztem, ahogy a szerszám belső része a csiklómat izgatja a bugyimon keresztül. Arra eszméltem, hogy halkan felnyögök, miközben a dildo Connie testében mozog.
Így folytattuk egy ideig. Lenyűgözött a kitartása. Ezen pedig csak lendített, amikor szopogatni kezdte a mellbimbóimat. Pokoli jól csinálta, mintha csak erre született volna. Hirtelen ötlettől vezérelve megragadtam a lábait, a magasba emeltem őket, és keményebben kezdtem dugni. Keményen felnyögött, arcán pedig az élvezet grimaszai terpeszkedtek el.
Aztán, legnagyobb meglepetésemre átvette tőlem a lábait, hogy miután szenvedélyesen megcsókolt, tovább húzza őket maga felé. A suliban is ő volt a pompom-csapat sztárja, úgyhogy eszméletlen hajlékony volt. Könnyedén a feje mögé hajtotta a lábait, és ott összekulcsolta. Őrjítő volt, ahogy a puncija most egyenesen felém mutatott, szinte könyörögve, hogy basszam meg, amilyen keményen csak tudom.
Nem bírtam tovább. Lassan kihúztam a szerszámot a puncijából, amitől halkan felnyögött. Lejjebb csúsztam, és a hasamra feküdtem, szembe a puncijával. Éreztem édes illatát, fazonra vágott szőre pedig az arcomat csiklandozta. Megragadtam a csípőjét és közelebb húztam, az ajkaim pedig végre lüktető puncijához értek. Az egész teste remegett, ahogy két ujjamat betoltam a szeméremajkai közé, miközben a csiklóját szopogattam. Ő pedig a hajamba túrt, és az ágyékához nyomta a fejemet. Folyamatosan nyaltam és ujjaztam a punciját, egyre gyorsabban és erősebben. Most már sikoltozott, ahogy felért a csúcsra.
Hirtelen az egész teste megfeszült, ahogy az orgazmus végigfutott a testén. Vékony sugárban tört elő a nedve a puncijából, beterítve az arcomat és a hajamat. Kinyitottam a számat, és éreztem, ahogy a kissé sós nedv a nyelvemre hullik. Kétszer is megtelt vele a szám, mire végre elernyedt, és lábait kinyújtva elfeküdt az ágyon. Rám kacagott, én pedig gyengéden végigsimítottam a testét. Fölé csúsztam, míg végül melleim az övéihez értek, a műpénisz pedig az ágyékának feszült. Ismét csókolózni kezdtünk, és a nyelvére engedtem számban maradt nedveit, ő pedig éhesen nyelte azt. Aztán pedig gyengéden lenyalogatta a maradékot az arcomról.
Amikor végzett, a fejével a zuhany felé intett, hogy ott megtisztálkodhatok. Lecsatoltam a szerszámom, majd levettem maradék ruhámat is, és kimentem a fürdőszobába. Teljesen fel voltam izgulva, de elhatároztam, azt teszem, amit Connie szeretne. Gyorsan lezuhanyoztam, majd megmostam a hajam, amilyen sebesen csak tudtam. Elzártam a vizet, és kiléptem a zuhany alól. Connie már ott állt előttem. A műpénisz a derekára volt csatolva, és félénken mosolygott rám. Odaléptem hozzá, úgy téve, mintha meg akarnám csókolni. Valójában viszont csak arra vágytam, hogy nedves testem az övének feszüljön. Aztán gyorsan megfordultam, és a műpénisznek nyomtam a fenekemet. Egy pillanatra még megfordultam, és hevesen megcsókoltam, aztán a vécécsészére támaszkodtam, és hívogatóan lengettem előtte a fenekemet.
Gyorsan rájött, mit kell tennie. Megragadta a derekamat mindkét oldalon, és lassan a puncimba nyomta a szerszámot. Még sosem volt sokkal nagyobb dolog a puncimban egy ujjnál, úgyhogy a vastag farok teljesen kitöltött. Fájt, de ugyanakkor elöntötte egész testemet a gyönyör. Nem sokára már az egész farok a testemben volt, belülről simogatva járatomat. Connie lassan mozgatta bennem a szerszámot. Már teljesen felizgultam. Az egész szituáció annyira abszurd volt. Úgy értem, épp egy lány basz, akit életem nagy részében ismertem. Egy lány, aki lényegében még szűz volt. Mintha a húgommal dugnék, vagy ilyesmi.
Ez a gondolat az egekig repített. Az orgazmus erejétől teljesen elgyengültek a lábaim. A fürdőszoba csempéjére roskadtam, és hevesen ziháltam, ahogy a műanyag farok mozgott bennem. És most, hosszú idő után először, ismét megszólalt.
– Ez az, amire annyira vágytam – mosolyodott el. Felnéztem rá, és megcsókoltam.
Folytatása következik!
Ui.: A képen Kate Moss, alias Connie Winters Schlichtman
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Papa42 ·
Ez egyre jobb lesz! :wink:

mammi ·
Ez egyre rosszabb lesz! :smirk:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: