Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Saját emlékek az edzőtáborból

Köszöntök minden olvasót! Vivien vagyok, de mindenki csak Vivinek hív, család és barátok is. Most fejezem be a gimit, a továbbtanulás miatt sokat kellett és kell tanulnom, ezért szakítottunk a barátommal októberben. Azóta nem voltam senkivel, de a "törődést" igénylem, hetente többször, megnyugtat, mégsem ugyanaz, mint egy rendes menet. Hiányzik egy igazi dugás, egyalkalmast nem akarok, több pedig nem fért bele az időmbe, de nyáron bepótolom. Bevallom, az öncirókához fantáziákat az oldal erotikus történeteiből szoktam keresni. Az írásbeli érettségit ki kellett pihenni, tegnap "lazítottam" egyet. Kerestem valami izgatót, és meglepve olvastam az "Edzőtábor" című történetet, aminek én vagyok az egyik szereplője. Nem gondoltam, hogy ennyire beindít, ha egy megesett sztorit a másik szájából visszahallok, nagyon felhúzott, visszagondolva újra átéltem, nagy élvezés lett a vége. Úgy döntöttem, megírom a saját szemszögemből.

Tavaly nyárig versenyszerűen röplabdáztam, sajnos a tanulás mellett már ez sem fér bele. Imádtam a sport és a társaság miatt is. Nem ment rosszul, a csapat harmadik legjobb nyitó játékosa voltam, a sáncoláshoz is jó volt az emelkedésem. Általános suli óta legjobb barátnőm, Barbi is a csapat tagja volt, vele mindent megbeszélünk, iskolai, családi gondokat, magánéleti titkainkat. Már két és fél éve együtt jár egy kosaras fiúval, Tomival, nagyon egymásra vannak hangolódva. Én nem vagyok ilyen szerencsés a pasikkal, voltak próbálkozásaim, régebben egyéjszakásak is, páralkalmasak, de csak két hosszabb, egy háromhetes, és az ősszel véget ért öthónapos.

Két éve Zalába mentünk edzőtáborozni. Busz vitt le minket, már útközben jól éreztük magunkat, ment a szokásos bulihangulat, nagy volt a meleg. Estefelé érkeztünk meg, az összes kosaras srác sorfalat állt a fogadásunkra. Többnek volt közülünk barátnője, a többiek szerettek volna, körülzsongtak minket, az én cuccaimat azonnal két srác kapta fel, és vitte a Barbival közös szobánkba. Jó hangulatú tábornyitó vacsoránk volt. Barbi sétálni ment Tomival, én fáradt voltam, gyors tusolás után bebújtam az ágyba, és azonnal elaludtam. Késő este Barbi felébresztett, megkért, hogy menjek át Tomi helyére, mert szeretnék a héten kettesben tölteni az éjszakákat. Nem kellett sokat kérlelnie, tudtam, hogy régen túlestek az elsőn, azóta rendszeresen csinálják, nem akartam elszúrni a hetüket, én is ezt tettem volna a helyükben. Egy gond volt, mit kezdjek Tomi öccsével, Bécivel. Rendes srác, okos, intelligens, jóképű, izmos, de annyira nem ismertem, hogy egy szobában aludjak vele egy hétig. És még "gyerek". De Barbi is megtenné értem, ezért ahogy voltam, átcuccoltam a másik szobába. Bekopogtam, Béci leesett állal bámult. Kérdeztem, hogy bemehetnék-e, mert nem szeretnék az ajtóban álldogálni, nehogy lebukjunk az edzők előtt, és szerettem volna folytatni az alvást, ami nem sikerült.

Körülbelül egy óra múlva neszezést hallottam Béci felől, odafordultam, a takaró mozgásából világos volt, mit csinál. Kicsit felháborodtam, kis perverz, idejövök és máris veri a farkát. De rájöttem, hogy szerencsétlennek a bátyja pár szobával arrébb izéli a barátnőmet, hozzá beállít egy szál felsőben és bugyiban egy csaj, nem hibáztatható, ha felállt neki. Ez a gondolat, meg hogy talán tőlem indult be, engem is felizgatott, benedvesedtem. Mikor nagy szuszogással elment, lecsillapodott, félálomba szenderült, felhajtottam hasamról a topom, mert nagyon szeretem, ha szex közben a köldököm tájékát simogatják. Simogattam hát a hasam alját, másik kezem mutatóujját a bugyimba toltam, és a csiklómat kezdtem ingerelni. Amikor izgalmam ívelt felfelé, a meredező mellbimbóim igényelték a törődést, feljebb húztam a felsőt, és simogattam, csipkedtem azokat is. Kezdett tetőfokára hágni a kéj, ezért magamról megfeledkezve letoltam a bugyimat, két ujjamat feldugva ujjaztam tovább magamat, míg el nem élveztem. Ilyen még nem volt, ábrándjaim és szexuális kapcsolataim eddig velem egykorúakról vagy idősebbekről, gimisekről és egyetemistákról szóltak, most meg egy fiatal "kölyök" masztizása indított be.

Kedden egész nap a nyitást és nyitásfogadást gyakoroltuk. Hiába fontos, unalmas, de ez legalább jól megy. A nap folyamán az igazi szobámban voltam, pár éjszakai cucctól eltekintve ott voltak a holmijaim. Barbi mesélt az éjszakáról, mivel két hete nem voltak együtt, intenzív, vad szeretkezésük volt. Én nem mertem elmesélni, hogy az öcsikére izgultam rá, de a sztori alatt az járt a fejemben, hogy valaki engem is jól megdughatna. Kora este megjött a Tomi, jó éjszakát kívántam, és magukra hagytam őket. Átmentem Bécihez, dumáltunk egy csomó mindenről. Élveztem, hogy néha elkalandozott a tekintete. Nem szégyellem, büszke vagyok a combjaimra, szerintem a röpinek köszönhetem, a rövid sortomnak hála szinte teljes hosszában szemlélhette, és az atlétám is sok pillantást kapott. Én is lecsekkoltam a testét, szó se róla, az is rendben volt. Éjfél körül lefeküdtünk aludni, gondoltam, az esti nézelődésnek meglesz a hatása, vártam a tegnapi kaland megismétlődését. Miután semmi nem történt, úgy döntöttem, inkább alszok. Csalódott voltam, hogy nem jövök be neki, ezek szerint tegnap sem én, hanem csak Barbiék indították be.

Aztán egyszer mocorgott egy kicsit, a boxerét letolva egy pillanatra látszott farka árnyéka. Tetszett a látvány, de már húzta rá a takarót. Odaszóltam, hogy "Ma este csinálhatnád úgy, hogy nem takarod el." Nem voltam biztos, hogy jól tettem, de nem veszíthettem semmit. Ettől teljesen zavarba jött szerencsétlen Béci, megdermedt, nyögött valamit, de nem értettem semmit. Minden mindegy alapon megkérdeztem, hogy "Na, mi lesz?" Erre zavartan lerúgta a takarót, ott meredezett szerszámának körvonala, nem gondoltam, hogy a "kisfiúknak" is lehet akkora, mint az idősebbeknek. Lassan elindította a kézimunkát, én is felhajtottam topom alját, és simogatni kezdtem magamat. Szerettem volna gyönyörködni a látványban, ezért felgyújtottam a villanyt. Ledobta az atlétáját, ott ült az ágyán egy szál faszban, lenyűgöző látvány volt. Legszívesebben besegítettem volna, de nem akartam még jobban megrémiszteni, így is tiszta frászban volt. Biztos voltam, hogy szűz lehet, úgy csorgatta a nyálát, remegett, egy-két húzástól is eldurrant volna. Nőiességem tudatában játszottam érzékeivel, lehúztam felsőmet, közben végigsimítva mellkasomat, masszírozva melleimet. Majd kiesett a szeme, de meg sem próbált odajönni. Nem rántott a farkán, mégis gyöngyözött a feje, finoman pulzált, mire rászorított. Kissé felszisszentem, úgy gondoltam, ez fájdalmas, de kellemes biztosan nem lehet. Megnyugtatott, hogy semmi gond, ez maszti közben kipróbált technika, amivel el tudja húzni az ejakulációt, közben apró majdnem orgazmusok sorozatát tudja átélni. Lenyűgözött, szűz, mégis milyen tapasztalt kis fickó, sosem gondoltam, hogy a pasik is képesek többször élvezni egy menet során, ilyet senkitől nem láttam, akivel dolgom volt.

Megszántam, ezért némi időhúzás után letoltam a bugyimat, igyekezve erotikus vonaglást bemutatni hozzá. Borotvált puncim sikert arathatott, mert keze önkéntelenül begyorsult, és rekord nagyokat spriccelt. Sajnáltam, hogy vége, ezután mi izgató marad, azon kívül, hogy valahogy lerendezem magamat, aztán szunya. Gondoltam, egy próbálkozást megér, "És azt kipróbáltad, hogy mennyi idő alatt tudsz újra tettrekészen állni?" Elnézést kért, azt mondta, próbálkozott ilyennel, de ehhez fogható élvezés után még nem volt módja tesztelni, azért igyekszik. Ezt elősegítendő, igyekeztem magamból a maximumot kihozni, olyan vonaglós masztit vágtam le az ágyon, hogy arra még az impotensek is felálltak volna. Közben megelégedve láttam, hogy ismét harcrakész, csak azt nem értettem, hogyan tűrtőzteti magát, és tud az ágyán maradni. El tudtam volna képzelni, hogy felnyársal és jól megrakja pinácskámat, de maradt a közös maszti. Azért elképzeltem, hogy ujjacskáim egy férfi nemes testrészét formázzák, másik kezem mindenhol simogatásokkal borított, nyögtem, hörögtem, míg önkívületi állapotban sikoltozva el nem mentem. Ha elsétált valaki az ajtó előtt, azt hihette, hogy itt valakit kőkeményen kefélnek, mondjuk Tomi Barbit, pedig csak magamat juttattam el a mennyországba. Magamhoz sem tértem, szemem sarkából láttam, hogy Béci is újra csúcsközelben van, és újra lőtt. Elismerésre méltó teljesítmény egy pasitól ennyi időn belül kétszer elmenni, megint valami újat tapasztaltam. Azt mondta, nagyon izgató voltam, köszöni szépen. Ez is új, ilyen őszintén még senki nem dicsérte szexuális teljesítményemet, pedig csak a látványommal izgattam, egymáshoz sem értünk. A jóleső kimerültség után elnyomott a mély álom, reggel vettem észre, hogy mindketten úgy aludtunk el, anyaszült meztelenül, saját nedveinket le sem törölve. Reggel már az sem érdekelt, hogy a tusolóból ruha és törülköző nélkül jöttem ki, látott már ennél nyíltabban is. De nem stírölt, lopva pillantgatott rám, olyan kis édes. Huncut javaslattal álltam elő, ha titokban tartjuk a történteket, akkor éjjel én csinálom neki, ő pedig felfedezheti az én testemet. Megint nem tudott köpni, nyelni, de nem volt ellenére az ajánlat.

A szerdai program rövidített edzés volt, kicsit több játékkal. Ebédszünetben elmeséltem Barbinak a kalandot, ha megígéri, hogy Tominak egy szót se szól. De csak az első napit vallottam be, hogy Béci titokban masztizott, majd én is lecsillapítottam magamat. Barbi piszkált, hogy avassam fel, Tomi szerint rendszeresen önkielégít otthon, de lányokat le sem mer szólítani. Elmesélte az ő éjszakájukat, végigszeretkezték az hajnalig, hosszú, gyengéd petting, majd lassú, érzéki aktus több pozícióban, Barbi ötször élvezett el az éjjel. Hiába volt nekem is jó, irigyeltem, más egy pasitól elmenni, mint magamtól, nekem is több kell. Estére az edzők "klubdélutánt" szerveztek. A szokásos, az általuk gondolt szolíd esemény után jött az igazi buli. Szeretek táncolni, a szingli srácok kanosan adtak kézről-kézre, tánc közben magukhoz öleltek, fogdosták a seggemet, simogatták a hátamat, "véletlenül" a melleimet, mindez ártalmatlanul, komolyabbat senkinek nem engedtem. Béci a távolból figyelt, legalább egy számra lekérhetett volna, nem tette. De ő volt az ismeretlen szerencsés, aki a szobájába vihetett, és komolyabbat is kaphatott.

Kora hajnal volt, mire véget ért a buli, úgysem terveztem sok alvást erre a napra. A szobánkba érve gyorsan ledobáltam ruháimat, felkaptam az éjjelit. Béci csak bámult, először a hirtelen vetkőzés, majd a hirtelen öltözés, sehogy sem értette. Aztán felvilágosítottam, hogy "Ha akarsz, akkor neked kell megszabadítanod ezektől." Jött az "Aha", de nem tett semmit. Szerintem nem akarta elhinni, ami történik, tudtam, hogy ki kell segítenem. Megfogtam kezét, egyik cicimre raktam, hirtelen kőmerev lett altájékon. Nem akartam, hogy máris elmenjen, ezért áttettem kezét a vállamra, a pánt környékére. Végre elkezdett simizni, én is őt, ledobtam a pólóját. Ahogy bebarangoltam, végre közvetlenül a kezeim alatt éreztem deltás vállait, izmos karját, egész felsőtestét. Mélyeket sóhajtozott, de a keze meg sem mozdult. Finom unszolásra, hogy legalább utánozzon le, megindult, lehajtotta a pántokat, és meztelen vállamat simogatta. Ezután a hasamnál indult felfelé, nagyokat sóhajtottam, mint már mondtam, imádom, ha ott simogatnak. A felső alatt furakodott felfelé, a melleim érintésére egyszerre nyögtünk fel. Fantasztikusan simogatott, ösztönösen jól csinálta, mígnem végre lehúzta a topot, és elhajította. Jutalmul elkezdtem kibontani a nadrágjából, közben bugyim elejére helyeztem át egyik kezét. Meglepődött a kis textildarab nedvességén, a fülébe súgtam, hogy "Ez a te érdemed, folytasd csak tigrisem, lesz az még nedvesebb is." Úgy tűnt, ez megadta a kellő önbizalmat, elkezdett nyalni, falni, simizni, mindenhol. Vonaglottam ügyködése nyomán, pedig ott bent még nem is jártunk. Lehúzta bugyimat, belémcsókolt. Kezével kicsit ügyetlenkedett, de szívesen tanítgattam. Pár kiigazítás után egészen belendült, talált egy számomra addig rejtett érzékeny pontomat. Eltökélten el akart juttatni a csúcsra, de ő még mindig gatyában volt, ez zavart. Benyúltam a boxerébe, kezembe fogtam az eddig csak szöveten keresztül érzett dorongot. Pulzált, lüktetett, már az érintéstől majdnem eldurrant. El akarta szorítani, de megkértem, ő is tanítson nekem valami újat. Furcsa volt, hiába magyarázott tegnap, nem akartam fájdalmat okozni, ha túlzottan rászorítok. Másik kezemmel kihámoztam a sátrából, majd jött az igazi, meztelen petting, izgattuk egymást, ahol értük. Már mindketten a gyönyör kapujában voltunk, kis eltéréssel át is léptünk rajta. Annyira ügyes volt, elbizonytalanodtam, hátha nem is tudnak róla Tomiék, hogy már van tapasztalata. De nem, apró jelekből kiderült, szűz, csak ösztönösen jól csinálja. Tudtam, hogy már csak egy éjszaka lesz hátra, és akarom, hogy ez a pasi megdugjon, holnap magamban fogom érezni, bármi lesz.

A csütörtöki edzőmeccsen dekoncentrált volt a fél csapat, szerintem mindenki szexelt az éjjel, akinek ott volt a barátja, és páran mi a szinglik közül is. A csapatkapitányunkat állítólag ketten dolgozták meg, de ebben nincs semmi meglepő, népszerű, mert mindenre kapható, ő a csapat kurvája. Az álszent szüzikénk korán ment el a buliból "aludni", vibrátorozás közben nyitottak rá, nem zárta be az ajtót. Szerencsére gyenge volt az ellenfél, így szoros meccsen nyertünk, de nem kaptunk érte dicséretet. Délutánra kötelező pihenőt írt elő edzőnk, ezalatt Barbival dumáltuk ki az éjszakát. Ők természetesen jól elvoltak, most próbálták ki a kis vibráló farokgyűrűt, amitől állítólag még élvezetesebb lett az aktus. "És ti Bécivel?" Kissé szégyellve magamat, kénytelen voltam elmesélni a kalandunkat, mert kérni akartam tőle ezt-azt, meg észre is vette volna, ha eltitkolom. Elhűlt tőle, minden részletre kíváncsi volt, de nem értette mi zavar benne, "Jó pasi, egymásra gerjedtetek, persze, hogy kielégítitek a vágyaitokat, nincs ebben semmi, akár járhatnátok is." "Na, azt már nem, de ma éjszaka végre szét akarom keféltetni vele a pinám, ha nem, végem." Barbitól kértem kölcsön óvszert, elkértem azt a szexre csábító ruhaegyüttest, amit együtt vettünk meg, fekete csipkés melltartó, bugyi, combfix. Ők aznap éjszaka kikötözős szexet terveztek, nekünk is jó szórakozást kívánt, majd elküldött, hogy előkészülhessen.

Beállítottam a hangulatfényt, a lámpára egy trikót terítettem, az éjjeli szekrényre kikészítettem a kotont, felvettem a bugyit és a melltartót, a combfix nekem nem volt jó méret, így azt nem erőltettem. Annyira szexi darabok voltak, hogy jóformán magamra izgultam. Sokat kellett várni, azon gondolkoztam, hogy lezavarok egyedül egy gyors menetet, de ellenálltam, éheztettem magam, akkor nagyobb lesz a végső élvezet, de lent nedvesedtem rendesen. Amikor Béci belépett, a legerotikusabbnak gondolt pozícióban feküdtem az ágyon, integetve a gumival. Elmaradt a várt hatás, pedig azt hittem, rögtön rámindul. Kiderült, hogy neki is szarul ment a játék, ezért az edző megbüntette, nem volt délutáni pihenője, így moccanni sem bírt. Azt hittem meghalok, fuccs, ennek vége. Ha nem fog megfarkalni, ki kell eresztenem máshogy a feszültséget, akkor összetörök mindent a szobában vagy üvölteni fogok. Elküldtem zuhanyozni, kitaláltam, hogy hanyatt fekszik, én pedig akkor is meglovagolom, ha mozdulni sem tud. A felesleges törülközőjét elhajítva, lefektettem az ágyamra, megmasszíroztam a hátát, fenekét, kicsit izgatva gáttájékon is. Ezután megfordult, kiterülve tűrte a kényeztetést. Szerencsére érzékei nem voltak fáradtak, teste reagált az ingerlésre. Elkezdtem szopni a farkát, köröztem, nyelvemet járattam rajta. Nem akart a számba élvezni, mert szerinte az nekem megalázó, de én ezt akartam, addig nyaltam, szívtam, szoptam, míg hörögve tele nem lőtte a számat.

Most már az élvezéstől is elalélt, de amennyire tudott, próbált foglalkozni velem. Dicsérte a rucimat, én meg néha megfordultam felette, mindig azt tolva szája, keze elé, amit kényeztetni akartam. A melleimmel már ismerősként bánt, kihámozta a melltartóból, gyúrta, szívta, istenien csinálta. Már lucskos volt a pinusom, de zavart a teljes mozdulatlansága, legalább a legizgalmasabb darabért dolgozzon egy kicsit. Az elmúlt napok mindegyikén elment egyszer-kétszer, ma is volt egy lövése, mégis újra állt a cövek. Elővettem az óvszert, játékosan felhelyeztem, ő pedig a combokat, bokákat, lábfejeket négyzetcentiméterenként feltérképezve, megszabadított a tangától. Közben persze nem hagytam lankadni, a felém eső fenekét és mogyoróit masszíroztam. Visszafektettem a hátára, farka felé térdeltem, majd lassan, őrjítő lassan rácsusszantam. Elkezdtem lovagolni, egyre gyorsabb tempóban, a legjobb helyen dörgölte hüvelyfalamat. Kezével hol fenekemet markolászta, hol melleimet cirógatta. Nem bírta tovább, óriásit üvöltve sült el, legalább egy percig intenzíven rángott, nyögött. Ez nekem is elég volt ahhoz, hogy csiklómat, mint kapcsológombot megpöckölve utánamenjek, és mellkasára támaszkodva, majd rárogyva sikoltozzak a minden porcikámat átható gyönyörtől. Még negyed óra múlva is sóhajtoztam, hálásan harapdáltam és csókolgattam fülét, nyakát, vállát. "Már nem vagy szűz, minden csaj bomlani fog egy ilyen lepedőakrobata után." Kicsit elrontotta az illúziót, hogy belekapaszkodott egy béna mondatomba, miszerint elsőre jobb volt, mint azok a tapasztaltabb pasik, akikkel addig találkoztam. Kérdezgette a számukat, én nem akartam elárulni, nehogy ribancnak nézzen, aki bárkivel lefekszik. Nem vagyok büszke rá, nem kellett volna ágyba bújnom egy-kettővel, csak a kielégítetlenség miatt, mert testileg kielégíthettek, már amelyik, de az ilyenek baromi bunkók voltak. És mire fel féltékenykedik? Ez nem szerelem, csak egy istenien sikerült hét egy összezárt pasi és csaj között, de hosszú távon egy fiatalabb fiúval ez esélytelen, és Barbin kívül úgysem tudhatja meg más. Szerencsére leszállt a témáról, még simogattuk egymást, majd ölelkezve, egymás karjaiban aludtunk reggelig.

Reggel szinte szó nélkül váltunk szét, elmentünk az utolsó edzésre. Hazaindulás előtt még elvonultunk egy kicsit, tisztázni a helyzetet. Megdicsértem, hogy isteni szerető, de ebből nem lesz semmi több, használja ki képességét, elégítsen ki minél több csajt, ezt az elsőt pedig őrizze meg szép emlékként. Én is kaptam tőle dicséretet, nagyszerű tanítója voltam, milyen szép és szexi vagyok, csak hálás lehet, hogy velem történt meg először. Bókolni tud, kicsit el is olvadtam tőle, egy pillanatra átfutott az agyamon, nem csinálok-e hülyeséget. Nem, ez nem működne, kapott egy smáros búcsúcsókot, már mindenhol végigcsókoltuk egymást, ez eddig kimaradt, ezt túl intimnek tartom.

Ezután hosszú hónapokig csak rövid kalandjaim voltak, többször átfutott rajtam, hogy megpróbálhattuk volna Bécivel, de nem, jól tettem, ez csak testiség volt, abból viszont csúcskategóriás. Tavaly májusban rámtalált a szerelem, olyankor a szex egész más élmény, de sajnos annak is vége lett. Felesleges kalandokra most nem vágyom, a szerelem nem fért bele az életembe. Egy Béci-féle komolyabb élmény jöhetne. Felhívhatnám, hogy van-e kedve hozzám?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pötra ·
Ez nagyon jó *-*
Kifejezetten jól írod le a dolgokat :)
Tetszett!!! (Y) :wink:

Illidan18 ·
Nos, mást nem nagyon rudok mondani,csak amit a többi komentelő nagyon jó lett így tovább

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: