Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

S az eső zuhog tovább

A fekete, csuromvizes, már átázott cipőpár erőteljesen, ütemesen kopogott a járdán.  Az apáca ruhát sem kímélte az eső, és a vele járó, hűvös szél. De ez nem tartotta vissza, hogy elérje a célját. A lelki fájdalma sokkal nagyobb volt attól, minthogy az időjárással foglalkozzon.
A fekete, ütött-kopott esernyője azonban lassan feladta a harcot. Egy-két helyen már elszakadt, és akadály nélkül átfolyt rajta az eső. A lány azonban bízott az esernyőben. Hófehér, kis kezével erőteljesen szorította a nyelét, és nagyobb, szaporább léptekkel haladt az úti célja felé.
„Különös. Ha valaki szembe jönne velem, nem tudná, hogy könny, vagy eső csorog az arcomon” – gondolta magában, miközben másik kezével a zsebkendőjéért nyúlt. 
Harangszót hallott. Gyorsan a közelben lévő templomtorony felé vette az irányt, hogy megnézze, mennyi ideje maradt még.  Az nyolc órát ütött. Pontosan egy órája maradt még, sietnie kell.
A zárdából két órára engedték el. Tudta, nem maradhat sokáig a temetőben, de azért mindenképpen szeretett volna kimenni. Sőt. Belebolondult volna, ha nem mehetett volna ki.
Arcáról ismét letörölte az eső és könnycseppeket. Milliónyi emlékkép futott benne végig, ahogy közeledett a temetőhöz. A megismerkedésük, a randevúk, az eljegyzés és az esküvő. Minden olyan tökéletesnek tűnt. Azt hitték, övék a világ és nem szólhat közbe semmi. Így is tűnt. Egészen addig, míg nem jött a betegség és a halál.
Már látta a temetőkaput, a harangszó halkulni kezdett. A járdákat földutak követték. Minden lépés kétszer annyi erővel járt, a sárban szinte elmerültek a fekete cipők.
Az öreg, szürke fejfák közé lépve a lányon különös hangulat lett úrrá. Úgy érezte, hazaért. Nem az apácazárdában érezte otthon magát, hanem itt, a sírok között.  Már csak néhány lépés, és végre újra találkozik szerelmével.
Könnyes szemeiben remény gyúlt, amikor megpillantotta a párja sírkövét. „Ryan” – suttogta. Az égre nézett. A hideg esővíz egyenletesen verte arcát és kisírt szemeit. Az esernyőjét eldobta, és átölelte a hideg, szürke fejfát.
Hirtelen melegség töltötte el. Soha többé nem akart visszamenni a zárdába, itt akart maradni a temetőben, ameddig csak lehet. Szemeit behunyta és az együtt töltött pillanatokra gondolt. „Örök hűséget fogadtam Neked, Ryan” – mondta, majd kicsit távolabb állt a sírtól, mintha azt akarná, hogy egykori szerelme a teljes alakján megcsodálhassa az apáca ruhát. „Látod, csak Neked élek.  Hogy bizonyítsam ezt, apáca lettem” – mesélte, szinte mosollyal az arcán.
„Mindennap kijöjjek hozzád? Ugye milyen jó lenne, szerelmem?”  - kérdezte, majd körbenézett, mintha a többi sírt is meg szeretné győzni arról, hogy milyen boldogok ők ketten.
Hirtelen fázni kezdett, megborzongott. Az átázott ruha hozzátapadt testéhez. A hideg kezdte kijózanítani, lassan visszatért a valóságba. Ryan nincs többé.
Mereven nézte a sírkövet, miközben arcáról törölte a könny és esőcseppeket. „Különös. Ha valaki meglátna, nem tudná, hogy könny, vagy eső csorog az arcomon” – gondolta, majd úgy döntött, elindul. Felkapta sáros, csuromvizes esernyőjét és erőtlen, vontatott lépegetett a temetőkapu felé.
Útközben rezzenéstelen, hófehér, merev arccal nézte az előtte álló utat. A szél nem volt kegyes hozzá, vizes ruháját minden lökésével testéhez ragasztotta. Nem csak lelkileg, testileg is szenvedett.
Léptei között az egyik víztócsába pillantott. A víz felszíne sima volt. „Már nem esik az eső” – állapította meg. Egy fiatal, hófehér arcú, vörös, meggyötört szemű lány arca nézett vissza rá.
Az eső elállt, a lány arca azonban nem maradt száraz. Könnyei folyamatosan kicsordultak, áztatták az arcát.  „S a fájdalmam okozta eső csak zuhog tovább” – suttogta.
Felriadt álmából. Szaporán vette a levegőt, érezte, hogy leizzadt. Hirtelen azt sem tudta, hol van. Körülnézett a szobában, ki az ablakon. Esett az eső. Mellette feküdt kedvese, Ryan. Villanyt kapcsolt, majd a szerelmére pillantott.
„Mi a baj, drágám? Zaklatottnak tűnsz” - nézett rá aggódva Ryan.
„Semmi. Semmi, csak rosszat álmodtam” – hebegte a lány.
„Nyugodj meg, itt vagyok veled, Kristie.  Semmi baj nem érhet bennünket” – vigasztalta falfehér kedvesét a férfi.
A lány közelebb bújt Ryanhez. Szíve még mindig torkában dobogott. Csak álom volt. Egy rossz álom. Semmi baj nem érheti őket.
A férfi karjaiban Kristie lassan megnyugodott. Biztonságban érezte magát Ryan mellett, és remélte, ez mindig így is marad. „Csak egy álom volt” – ismételte, majd nemsokára elpilledt.
S az eső zuhogott tovább.
M.J.
Hasonló történetek
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
10190
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
Petur ·
Beleborzongtam! Ment a zöld!

Mejo ·
Köszönöm :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: