Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ruhapróba

Srácok... Ha én előbb tudom mivel jár , ha az embert felkérik esküvői tanúnak, az biztos hogy már régen kerestem volna az alkalmat rá!  Ha nem velem történik meg az eset, akkor én nem hiszem el senki ember fiának, így aztán Ti sem fogjátok elhinni Nekem, de emiatt nem is bánkódok egy cseppet sem, de muszáj kiírni magamból az élményt.
Történt ugyan is, hogy egyik legjobb barátom megkért, hogy vállaljam el ezt a megtisztelő szerepet. Úgy általában nem vagyok az elegancia nagykövete, de gondoltam most ki kell tenni magamért, így hamar nekiláttam a ruhák keresgélésének a neten. Meglepődve tapasztaltam hogy a belvárosban rengeteg szalonban lehet ruhát venni, vagy kölcsönözni. Végül is a ruha vásárlás mellett döntöttem, hátha jó lesz még egyéb ilyen különleges alkalomra. Gyors telefonálgatás az egymáshoz közel eső szalonokba és már meg is volt az útitervem másnapra. Név szerint nem említeném a helyeket, mert ez itt ugye nem a reklám helye, de annyit mondanék, hogy a belvárosban az Oktogontól tíz percet sétálva bármilyen irányban, legalább 5-6 szalon mellett haladhat el a figyelmes járókelő.
Eljött a másnap, nyakamba vettem a várost, sorra jártam a már foglalt időpontokkal rendelkező helyeket. A második szalonban volt egy öltöny, ami eléggé tetszett, de aztán nem hagytam, hogy elcsábuljak, elvégre ráérek később is visszamenni érte, ha nem találok jobbat. AZ időből kicsúszva futottam be a harmadik helyre, ahol egy igen dekoratív bár korban az éveimet meghaladó hölgy nyitott ajtót. Én 26 vagyok, Ő jófajta 35-ös lehetett. Kis kosztüm, szolid smink, sötét harisnya, némi kis arany ékszerezés ahol kell. Egyszóval csinos. (Én akkor még nem, de Ti már gondolom sejtitek, hogy hamarosan egyéb szerepe is lesz a hölgynek a történetben.) Kedvesen beljebb invitált, közölte hogy mivel kicsit elcsúsztam  a foglalt időhöz képet, így ne ijedjek meg, de nemsokára egy lány páros fog érkezni menyasszonyi ruhát próbálni, de emiatt ne aggódjak, majd az előtérben várnak. Mondtam neki, hogy jó igyekszem gyors lenni, erre ő végigmért a szemével és annyit mondott, hogy arra semmi szükség, szeretné hogy mire távozok maximálisan meg legyek elégedve azzal ami Ő kínál.


Cipőmet levéve beléptem a próbaszobába, ahol rengeteg ruha fogadott és egy hatalmas tükör. A ruhák többsége inkább női volt, de azért volt férfiból is választék bőséggel. Kérdezte, hogy van e elképzelésem a ruháról, de azt feleltem , hogy rá bízom magam jelen helyzetben, mert előre ötletem sincs, de ha felveszem, akkor látni fogom hogy tetszik e, avagy sem. Tanácsolta , hogy valami karcsúsított öltönyt tudna rajtam elképzelni, mert egész jó testi adottságaim vannak, amit vétek lenne elrejteni. Hát igen, gondoltam, azért az a közel 10 év aktív sportolás csak meglátszik itt- ott. Nekivetkőztem hát az erre kijelölt elfüggönyözött részen, Ő meg hozta is az első kiszemelt ruhát. Az korábban feltűnt már, hogy amikor beszélek folyamatosan a számat nézte, viszont az is elég gyanús volt, hogy mikor öltöztem Ő, a nagytükörből elég gyakran kacsingatott az öltöző fele, mert a függönyt nem húztam be teljesen. (utólag nem tudnám megmondani nem e volt szándékos) A nadrágot beadva is belesett. Ismertem az ilyen fajta viselkedést, nem voltam népszerűtlen a lányok között sohasem, ami a furcsa volt az egészben, az az, hogy itt most nem egy 20 éves kiscsajról volt szó, hanem egy igen komoly érett hölgyről. A nadrágot felvéve azt mondta hogy az inget segít felvennem, persze csak ha nem baj, mert kicsit trükkös. Sejtetem, hogy azért annyira csak nem lehet bonyolult egy ing felvétele, de hát rendben, ha ennyire kíváncsi, megmutatom magam. (tudom, tudom ego, de itt most pont fején találtam a szöget) Kiléptem a függöny mögül, az arcára volt írva hogy nincs minden rendben. Megfordultam, hogy rám adhassa az inget, a nagytükör persze megint bejátszott. Láttam ahogy az alsó ajkára harap és finoman megnyalja a szája szélét. Ekkor már biztos voltam a dolgomban, felcsillant a remény, hogy itt egy randi lesz kinézőben ha végeztünk, csak hogy vezessem elő ugye… Ahogy gombolkoztam, csak kibuggyant belőle:
- Bocsáss meg, de mit sportolsz? Nagyon szép tested van!


- Gyakran futok, úszom és heti háromszor kondiban pakolom a súlyokat – mondtam mosolyogva.


- Hát, nem semmi! Kenyeret lehetne szelni a hasadon- mondta és kivette a szekrényből az egyik övet.


Talán ez után következett a kritikus pont, ami felboríthatta a belső békéjét, ugyan is a következőt találtam mondani:


- Igen, a lányok is szokták szeretni! Érzik, hogy van teljesítmény is mögötte.


- Ésőő, másban is szoktál jól teljesíteni? –Kérdezett szinte azonnal.


- Attól függ, ha minden jól megy és jól állnak a dolgok… (igen, az állnak szót egy kicsit megnyomtam, nyomatékosítottam.) Szinte biztos voltam benne hogy randit fog kérni, szinte vártam, hogy Ő tegye meg a konkrét lépést. Tudta Ő is hogy bejön Nekem.


Odalépett és felajánlotta hogy az övet Ő fűzi be, mert drágább fajta, csak kíváncsi hogy mutat rajtam az öltönnyel. És jött  a meglepetés, ahogy végigfűzte a nadrág hurkain az övet leguggolt elém, így a feje az övtől jó 10 centire került, meg attól is ami az alatt volt.


- Nem olyan egyszerű ez suttogta- és közben úgy nézett fel, mintha a tekintetével kérne engedélyt arra, hogy előhalászhassa a farkamat a nadrágból.


És akkor..  csöngettek. Befutott a két lány a menyasszonyi ruhapróbára.


- Jaj bocsi, mindjárt jövök-pattant fel - de a jobb kezével végigsimította a szerszámomat.


Amúgy sem kellett sok, de itt már a farkam végleg, megállíthatatlanul duzzadni kezdett. Hallottam hogy azt mondja a lányoknak, hogy várjanak csak, mert van benn valaki, addig foglaljanak helyet. visszajött , becsukta az ajtót, odasétált hozzám és az öv alá mutatott mosolyogva.


- Hát itt meg mi történt? – kérdezte és ismét a farkamra tette a kezét, eloszlatva a gondolatot, hogy kimenetelkor véletlenül ért volna hozzám.


Mondtam neki, hogy nem meglepetés, ami történt, mert igen csinos, ha leplezni akarnám sem tudnám, mennyire bejön és ha nem bánná akkor ma feltétlen üljünk össze egy kávéra, feltéve hogy nincs ellenére, mert ezt a dolgot folytatnunk kellene.


A történtek ellenére kicsit meglepődött, hogy ilyen frankón megmondtam neki a dolgot, de tetszett neki, mert amit ez után tett, az még szürreálisabb volt eddigi minden fantáziámnál is (bár az eddigi események hatására is rezgett a léc).
- Örülök, hogy ma jöttél be, mert holnaptól amúgy is szabin vagyok és bár nem szoktam ilyet csinálni, de ha már úgy is így gördülnek a dolgok, mit szólnál ha levezetném a feszültségedet, hogy mégse így kelljen estig lenned? Este viszont jó lenne ha te is segítenél rajtam cserébe! Mit szólsz? – kérdezte.


Ki az aki itt nemet mondott volna? Egy szopás esküvői ruhák között, egy óriási tükör előtt állva, vagy fekve? Nem kell fetisisztának lenni hozzá, hogy az ember bevállalja, így egyértelmű, bár rövid választ adtam:


- Jó – és a szám fülig ért.


Odament az íróasztalhoz és valami kis, vékony női fehérnemű prospektust vett a bal kezébe. Én közben kicsattintottam az övemet és a nadrág gombját is kigomboltam. Mögém lépett, ez meglepett, de rájöttem, a feszültség levezetés a szép kis kezével fog megtörténni. Jobb kezével átkarolt és a sliccemet lehúzva előhúzta a még mindig erősen duzzadt állapotban lévő péniszemet. Nagyon jó érzés volt, ahogy a kezével finom, de határozott fejő mozdulatokat végezte. Itt látszott meg a különbség közte és a kis tizenévesek között. Magamnak sem csinálhattam volna jobban. Állati szexi volt, ahogy az egészet egy tükörből néztem. Megnyalta a fülcimpámat , majd belesúgta:


- Mielőtt végzel kérlek szólj- és a tükörbe kacsintott.


Életem legjobb faszverése volt, pedig volt egy pár. Annyira fel voltam izgulva, hogy a farkam hegyéről az elősperma kezdett gyöngyödzeni. Ez egy finom cuppogó hangot kölcsönzött a gyors mozdulatoknak. Nem volt túl halk, de az sem érdekelt ha a kinti két lány meghallja. Amilyen szerencsés napom van talán bejönnek és az arcukra élvezek a végén (persze azért az már tényleg ultra durva lett volna).


Szerintem egy 5 perc elég is volt ahhoz, hogy érezzem, hogy megindul lassan a gejzír, a farkam hatalmasat fog robbanni. Az összes izmomat befeszítettem és annyit próbáltam suttogni, hogy „mindjárt”. Ő ekkora fogta a bal kezében tartott prospektust, kinyitotta és a farkam elé helyezte, enyhén döntve. Őrület mekkora rutinja van, hogy még erre is gondol, hogy ne legyen minden csupa sperma... Bár néha az ember hiába tervez előre, a legjobb ötletek is kudarcba fulladhatnak. Ahogy megláttam ezt a műveletet, az amúgy sem alacsony pulzusom vagy kétszáz fölé emelkedett és lihegve hatalmasat élveztem. Hatalmasabbat mint gondoltam volna. Az első adag, mint egy permetként spriccelt a prospektus fölé, finoman beterítve a tükör egy részét, a következő löket már igazi anyag volt. Egy része az arra szánt papíron landolt, viszont a gyors rángatástól balra, fölé is sikerült spriccelnem. Sikerült telibe lőnöm egy menyasszonyi ruha alsó tül szoknyájának az alját. A harmadik és az azt követő többi spermafröccs már a célpontra érkezett, de mivel elég folyékony állapotú volt, gyakorlatilag visszafolyt a hölgy tenyerébe. Úgy elsültem, hogy szabályosan szédültem és könnyes lett a szemem. Ő végig látta hogy miket fröcsköltem össze, de kitartó volt és nem hagyta abba, mert látta hogy milyen jó nekem. A végén is csak annyit mondott:


- Jaj, ha én ezt tudom valami nagyobb dolgot készítek ide – mosolygott, majd folytatta – Azt a Mori Lee ruhát amúgy is lassan tisztíttatni kellett volna.


Majd mielőtt elengedte volna a farkam még jól kifejte az utolsó cseppeket is, immáron a tenyerébe, úgy is mindegy alapon. Odament az összespriccelt ruhához, benyúlt a szoknya rétegei közé és beletörölte a spermától áztatott kezét. Teljesen kész voltam. Hova jutottam fél óra alatt, amióta beléptem az ajtón. Még illedelmesen meg is kérdezte a végén, hogy jól éreztem e magam. Miközben utcai viseletre öltöztem vissza Ő Kidobta a szétélvezett prospektust és letörölte a tükörről és a földről az árulkodó nyomokat és még a névjegykártyáját is a farzsebembe dugta. Megbeszéltük, hogy hatig dolgozik, utána érte jövök kocsival és felugrunk hozzá. hogy majd rekonstruáljuk a ma történteket:) Kifele menet én is és Ő is szétnézett, nem e maradt valami oda nem illő a szalonban, de nem tapasztaltunk semmi gyanúsat. Egy szájra puszit még megengedtem magamnak és kiléptem az ajtón. A váróban két csinos huszonéves csajszi ült. Végigfutott az agyamon az a bizonyos arcra élvezős opció is, de mivel ki voltam facsarva teljesen, így semmilyen hatással nem volt rám a gondolatsor. A két lány bement én meg elkezdtem felvenni a kabátomat és a cipőmet. A lábbeli kötögetése közben egy érdekes párbeszéd ütötte meg a fülemet:


- Jajj de szép ez a ruha! Ilyet láttam a katalógusban is. Legyen ez az első!- örvendezett a menyasszonyjelölt.


- Természetesen, de ez a ruha véletlen maradt elöl, már a tisztítóban lenne a helye, tehát jobb lenne máskor… - hangzott a válasz


- Nem baj, engem nem zavar, csak pár képet csinálnánk róla,  hogy a család is lássa hogy áll rajtam.
- Rendben van, de adok alá valami váltás ruhát, mert a kollegám összekente valamivel…


Itt léptem ki vigyorogva a szalonból és indultam el hazafele, arra gondolva, milyen kínos lehet egy ilyen beszélgetés, és hogy mit kapok majd én este hat után ezért az új partnertől. Ha szerencsém lesz talán még el is fenekel…


Hát annyit segítek nem fenekelt el, de volt helyette más. Így indult 2013 januárja. Elég erős évkezdés volt, azóta minden nap vagy másnap találkozunk és élvezzük egymás társaságát. Nevet nem véletlenül nem írtam, ugyanis ez a sztori tényleg megtörtént velem.


Így visszaolvasva, talán egy két részt ki kellett volna vegyek a történetből, hogy életszagúbb legyen, de számomra pont a dolgok hihetetlensége miatt maradt ez egy életre szóló élmény. Remélem azért szórakoztató volt a történet, a maga módján, még ha nem is írok minden nap 3 cikket és ez talán át is sejlik az írásból. De a végére egy jó tanács annak, akit illet: Mindig, ismétlem mindig legyetek résen és figyeljetek a jelekre, mert hatalmas élményekről maradhat le az ember, ha nem veszi az adást.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bakos1022 ·
Szép sztori. Mindig résen kell lenni. :grinning:

szerenella ·
Mehetsz minden héten tanúnak, de ne írd meg! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: