Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rózsaszirom

Már egy hete nem láttuk egymást a kedvesemmel. Igazi mesebeli szerelem a miénk. Csak a királyfi más városban laki, nem túl messze, de rémes a közlekedés. Az utolsó telefonos beszélgetés már szinte fájt. Úgy hiányzott az ölelése.
Másnap késő délután, mikor leszálltam a buszról és a karjába zárt, éreztem forró szorítását, és sugárzó szeretetét. Közel volt a házuk a megállóhoz, még is egy örökkévalóságnak tűnt, míg odaértünk. Már nagyon vágytam az érintésére. Felmentünk az emeletre, a szobájába. Mikor beléptem, gyertya és virág illata keveredett a levegőben. Az ágya tele volt szórva rózsaszirommal, az asztalon a mécsesben levendula illatú illóolaj gőzölt. Pedig nem egy romantikus lélek. :)

Leraktam a táskámat az asztalára, és a hajgumimat kezdtem keresni. Ő hátulról átölelt, és végig puszilta a nyakam. Megfordultam, és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Olyan rég éreztem már az illatát, és az ajkának az édes ízét. Bekapcsolta a HiFi-jét, és lassúzni kezdtünk. Közben csókolóztunk. Lassan az ágy felé irányított és lefektetett. Mellém feküdt és csak cirógatott. "Hiányoztál..." kezdte, de még mielőtt végig mondhatta volna ajkunk újra csókban forrt össze. A keze lassan vándorolt a testemen, minden egyes porcikámat végig simogatva. Lassan kigomboltam a farmerját és lehúztam róla. Aztán a pólója következett. Már csak a kis boxere volt rajta, amit tőlem kapott a születésnapjára. Észre sem vettem, a csóktengerben, hogy lekerült rólam a felsőm és a nadrágom.

Melltartón keresztül kezdte a mellemet simizni, majd levette rólam ezt a felesleges ruhadarabot is. Nagyon érzékeny az arca és a háta, ezért simogatás közben ezekre a pontokra jobban figyeltem. Láttam rajta, hogy alig bír magával, de erőt vett magán, tudta, hogy szeretem a hosszú előjátékot. Hasra fektetett és a hátam kényeztette, s végül már én nem bírtam tovább. Megfordultam, és kihámoztam keményre duzzadt kukusát a boxeréből. Lassan simogattam a makkját, majd a számba vettem, és óvatosan forgattam a nyelvem rajta. Gyengéden a fogaimhoz érintettem, ő halk nyögésekkel adta tudtomra, hogy jól csinálom. Majd elvette tőlem a "játékszerem" és óvatosan lehúzta rólam a fekete csipke franciámat. (Ez a kedvence. Mindig azt mondja, hogy irtó szexi.)

Lassan ujjazni kezdett. "Már nagyon kívántalak" mondtam. Ő pedig egy mosollyal nyugtázta és csak annyit mondott: "Érzem..." Majd végig csókolta a testem és a nyelvével segített a kezének. Nem hagytam, hogy már is elvigyen a csúcsra. Magamban akartam érezni, dühöngő férfiasságának lüktetését. Kibontottam egy gumit óvatosan ráhúztam meredező kukusára és magamhoz húztam. De még nem engedtem be. Megfogtam, és óvatosan simogatni kezdtem vele a nunimat. Kínzó gyönyörrel a szemében nézett rám és csak annyit suttogott, hogy "Kérlek..."

Megfogta a csípőmet és segített kicsit. Mindkettőnknek édes volt a szenvedély mérge. Óvatosan ringatta a csípőjét, majd egyre gyorsított, és egyre nagyobbakat lökött rajtam. Isteni érzés volt, aztán éreztem, hogy jön a várva várt zsibbadás a nagylábujjamtól a fejem tetejéig. Mikor utolsó sejtjeim is elzsibbadtak Ő még lökött rajtam kettőt, görcsberándult a teste, majd óvatosan hanyatlott ölembe... Hosszú percekig mozdulni sem bírtunk, majd a hátára feküdt, megölelt, és a karjaiban aludtam el. Reggel már csak néhány megtépázott rózsaszirom, és persze a mellettem fekvő, békésen szuszogó gyönyörforrás emlékeztetett az elmúlt éjszakára...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Apiastria ·
Szerintem sem jobb, ha egy nagy Fasz-nak nevezi. A kukus aranyos szó! Látszik, hogy csaj írta.
Egyébként 9,9,9
Csak, h el ne bízd magad! :blush:

kicsibabuci ·
Szerintem is aranyos a kukus szó. :yum: és a történeted is jó, emlékeztet a volt barátomnál eltöltött délutánra :smile:
KicCica ·
:) Ki a volt barátod??? Lehet, hogy ő az én mostani barátom??? :no_mouth:
Na jó csak vicc volt. Köszi a kritikákat! :hushed: :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: