Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rövid.Magunkról

Ha szemedbe nézek, szemembe nézel. Ha mosolygok, mosolyogsz. Ugyanolyanok vagyunk, mégis különbözünk. Én látlak téged, de te nem látsz engem.

Egy báb vagy és én irányítalak. Mégis irigyellek. Rád nézek és azt látom, ami én nem vagyok. Azt, ami csak lenni szeretnék. Egy a sorsunk, mégis különböző. Téged kedvellek, magamat nem. Ha rád nézek, erőt adsz, elhiteted velem, hogy más vagyok. De amint eltűnsz, már nem vagyok biztos benne. Irigyellek.

Neked sokkal egyszerűbb minden. Csak velem találkozol, nincsenek konfliktusaid, nem kell vitáznod senkivel. Én vigyázok rád. Elviselek mindent, hogy rád pillantva láthassak egy mosolyt. De ez nem könnyű. Néha rajtad is látom.

Pedig hogy bálványozlak! Más vagy, mint én. Jobb, szebb, nyugodtabb. Minden vagy, ami én lehetnék. Egy bálvány, egy kép.
Igen, egy kép. Ez vagy. Egy kép a tükörben...
Hasonló történetek
3824
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
5400
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Magma ·
A depressziót ma már könnyen tudják kezelni! Amugy, ha elgondolkodsz azon, hogy neki milyen jo és neked milyen rossz, akkor nézd meg forditva is! És tanuld meg, tanitsd meg magadnak, hogy az élet nem csak "egy nagy szopás", hanem tele van joval és széppel! Csak annyira hozzászoktunk, hogy nem vesszük észre, csak, hogyha valami rossz történik. Kicsit elkanyarodtam a tárgytól. Filózásnak nem rossz! De a tükörben is te vagy, hapedig a saját magad bálványa vagy, akkor vagy nagyon lesüllyedsz vagy nagyon magasra repülsz. Nem rossz! Szép napot! Magma
Vangl ·
Örülök a hozzászólásodnak. Ezek szerint volt értelme, hogy feltöltöttem ezt a pár sort:) Én jómagam nem vagyok depressziós, inkább azt mondanám, hogy rengeteg minden átfut az agyamon egy adott helyzetben és sokat gondolkodom ilyesmin. Így is lehet kezelni a dolgokat, ahogy leírtam, és persze úgy is, hogy az élet szép és jó. Az egészséges lelkülethez sztem meg kell élni mindenféle helyzetet. A kellemetlenebb szemszögből írtam most le egyet. A lényeg, hogy hozzászóljon a témához, aki kedvet érez.

Vangl

Pondss ·
Bármily fura is, de értem.
És ha ez valós is, akkor nagyon-nagyon sajnállak, mert bár ismerem ezt acipőt, amit hordasz, nagyon nehéz tőle megszabadulni.
A kérdés, hogy akarsz e megszabadulni?:) Ugye.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: