Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Roland

Péntek este fáradtan értem haza. Bebotorkáltam a lakásba és ledobtam a cuccaim. Levetkőztem és elmentem fürödni. Igyekeztem gyorsnak lenni, és hamar az ágyamba jutni. Beállítottam az órát reggelre ébresztésre, azután már az igazak álmát aludtam. Az álmomra nem emlékeztem, mivel a dörömbölés miatt az egész szertefoszlott. Nyúzottan kászálódtam ki az ágyból. Pont most kellett valakinek zavarnia. Kábán nyitottam ajtót. Egy nagyon kedves barátom állt velem szembe.

Vele már régóta jó barátok voltunk, és érezni kezdtem, hogy ez részemről, akár több is lehet. Intettem neki, hogy fáradjon be. Miközben bejött nyomott egy puszit a homlokomra, mindig így üdvözölt. Nem sokat találkozhattunk, hiszen ő dolgozott, engem pedig lefoglalt az iskola, de így is mikor időnk engedte összeugrottunk. Rengeteget beszélgettünk. Idősebb lévén több tapasztalattal rendelkezett, így sokszor tudott jó tanácsokkal szolgálni. Sok nehéz pillanatomnál volt már mellettem. Sajnos részemről ez a barátság kezdett átalakulni. Egyre több időt fordítottam a megjelenésemre, mikor vele találkoztam, sokkal jobban érdekelt a véleménye, mint másoké. Már nem a barátot láttam benne, hanem a férfit is.

Levetette a kabátját, a cipőjét, én pedig be tessékeltem a szobába. Nagy volt a kupi, de ezelőtt este nem volt időm pakolni, szerencsémre őt az ilyen dolgok nem tudták zavarni. Egy fotelt közelebb húzott és leült, én vele szemben, az ágyon helyezkedtem el törökülésben. Túlléptünk a formasági beszélgetéseken (hogy vagy, miért jöttél, mi a gond, illetve a hasonló kérdések megválaszolásán), és elkezdte mesélni az okot, amiért felzargatott. Halványan emlékszem, hogy azt mondta el, hogy nagyon ki van amiért egy jó ideje nincs egy rendes kapcsolata. Nem tudta, miért nem sikerül neki. Megveregettem magam mellett a helyet, hogy üljön oda, mivel szerettem volna megvigasztalni, úgy ahogy ő is tette sokszor. Megöleltem és hagytam, hogy mesélje , ami a szívét nyomja. Rövid idő múlva rám nézett kérdő tekintettel, amit nem tudtam mire vélni. Észre vettem, hogy egy ideje a hátát simogattam, a gerincét. Mint egy védtelen kisfiú, olyan volt. Hirtelen azon kaptam magam, hogy a kezem minduntalan elkalandozott. Már járt a térdén, a nyakán, az arcán, a hajában.
Egyszer csak a pólója alá csúszott, és úgy simogattam a gerincét. Fojtott hangon megkérdezte, hogy mit csinálok. Erre reflexből elkaptam a kezem.
- Jól esett - mondta halkan.

Megfogtam a kezét, és megsimítottam. Mindvégig remegett a kezem. Nem hittem, hogy egyszer ilyen közel érezhetem magamhoz Rolandot. Jó volt mellette lenni, de tudtam, ezt nem lenne szerencsés folytatni. Mikor el akartam húzódni megfogta a karom és maga mellé húzott.. Megpusziltam a haját, az arcát, a homlokát, de a száját gondosan kerültem. Legnagyobb meglepetésemre megéreztem az ajkait a számon. Egy pillanatig tartott az egész, de belém égette magát egy időre. Éreztem, hogy egyre inkább a férfi kerül előtérbe a nézeteim között, és nem a barát. Szívemmel éreztem, hogy kezdem megszeretni, de az eszem tudta, hogy ennek nem szabad megtörténnie.

Felpattantam az ágyról és kimentem a mosdóba. Kis hideg vízzel hűsítettem magam, illetve frissítettem az elmém. Hirtelen eszembe ötlött, hogy milyen jól esne egy zuhanyzás. Visszamentem Rolandhoz, és kértem várjon meg., mert szeretnék lezuhanyozni, hogy utána tisztább fejjel beszélhessek vele.
Behúztam a fürdő ajtót, de a retesszel már nem bajlódtam. Megszoktam, mert mikor készülök valahova, rendszerint mindenkinek, akkor kell elmennie a WC-be. Levetkőztem, felkötöttem a hajam, majd átadtam magam a langyos víz élénkítésének. A víz csobogástól nem hallottam, mikor nyílt az ajtó. Arra lettem figyelmes, hogy hűvös szellő simítja meg a vizes testem. Meleg kéz érintette a vállam, majd a karomon keresztül lecsúszott egészen a csípőmig és vissza. Összerezzentem az érintésre. Próbáltam takarni magam, mert nem vagyok egy jó alakú csaj, illetve teljesen fehér volt a bőrön, mivel keveset voltam a napon.

Érzékeltem a szemem sarkából a hátam mögött folyó mozgást majd láttam egy pulóvert a földre hullani. Ezt követte egy nadrág, egy pár zokni és egy alsónadrág is. Roland belépett mögém és kivette a kezemből a tusfürdőt.. éreztem ahogy a hátam lassan kezdi lemosni. A testem minden porcikáját végigjárta a simogató keze, mikor a szeméremdombomhoz ért el akartam tolni, de nem hagyta. Ott is ő mosdatott meg, akár egy kisgyereket. Éreztem, hogy kezd forrósodni a belsőm. Gyengéd volt és ezzel tűzbe hozott.

Szembe fordultam vele, s most én vettem kezembe a tusfürdőt. Mindenhol megmostam, kivéve a péniszét, azt akartam utoljára hagyni. Már kezdett merevedni. Simogattam lassan a testét, minden porcikáját. Végül a hímvesszőjét mostam meg, mely már javában ágaskodott.
Lemostuk egymás testéről a habot, és tiszta törölközővel szárazra töröltök, mindkettőnk testét. Ölében vitt vissza a szobába, és lefektetett az ágyra. Utolsó értelmes gondolatom az volt, hogy szerencsére már bezártam az ajtó, így nem tudnak zavarni minket. Ezután az elmén kikapcsolt. Nem tudtam értelmesen gondolkodni, csak az járt a fejemben, hogy Rolandnak minél nagyobb örömet szerezzek.

Megcsókolt, és nagyon jól esett. Féltem, hogy rosszul csinálok valamit, de nem szólt, s nem adta tudtomra ennek semmilyen jelét sem. Elsőre furcsa volt egy kutakodó nyelvet érezni a számban, de hamar hozzá szoktam, és viszonoztam is. Felettem térdelt, és egy kósza vízcsepp a mellemre hullott, mely a hidegtől és a vágyaktól megkeményedett. Elvált a szánk, és Roland végig csókolta a nyakam, majd a melleimre összpontosította a figyelmét. A bimbóimat szopogatta, amitől bizsergés futott szét a testemben. Viszonozni akartam neki. Lenyúltam, és megérintettem a makkját. Erre kicsit elnyílt a szája, a mellbimbómon éreztem a forró leheleltét. Bátortalanul markoltam meg a nem túlságosan nagy péniszt. Gyengéden húzogatni kezdtem rajta a bőrt, ami jól eshetett Rolandnak, hiszen a levegőt mélyebbre szívta, és halk sóhajt préselt ki a száján. A mellem akadályozta beszélőképességét. Egyik keze a hasamnál kezdett kutakodni, majd lassan haladt egyre lejjebb. Hüvelykujja a nagyajkaim közé furakodott és rátalált a csiklómra. Azt az érzést képtelenség volt leírni, minden négyzetcentiméteremet a tűz járta át. Hangosan nyögtem, az agyamra köd borult. Ahogy körözni kezdett rajta az szinte maga volt a mennyország.

A kezemben a pénisze már kőkemény olt. Halkan sóhajtott Roland is az érzéstől. Kicsit féltem, hogy nem fogja élvezni, de a jelek nem erre utaltak. Akaratomtól függetlenül tártam szét a lábaim. Éreztem, ahogy egy ujj belém hatol óvatosan. Nyögni tudtam csak a gyönyörtől. Szinte extázisba kerültem a kényeztetéstől. Elöntötte testemet a forróság, s úrrá lett rajtam az orgazmus. Még sosem éltem át ilyet, csak nyöszörögtem, nem tudtam elviselni ennyi gyönyört. Lehunyt szemekkel élveztem el. Mikor felpillantottam, Roland kék szemeit láttam magam előtt, itták a gyönyöröm. Mikor visszatértem a valóságba, ő elfordult tőlem, és a kabátja zsebéből, előhúzott egy kis dobozt. Kivett belőle egy óvszert és gyakorlott mozdulatokkal felhúzta magára. A vaginámhoz illesztette a falloszát, de nem hatolt belém.
- Akarod? - kérdezte halkan.
Csak bólintani tudtam, a testem még mindig az előbb átélt gyönyör hatása alatt volt. Tudtam, hogy ez nem lesz a legkellemesebb, de szerettem volna, ha nem csak én élvezem az együtt létet, hanem Roland is.

Felém hajolt és megcsókolt, közben éreztem, hogy pénisze egyre mélyebbre hatol bennem. Égő kín hasított belém. Roland észrevette, hogy szenvedek. Gyengéden a fülembe harapott, hogy a figyelmem elterelje a bennem izzó fájdalomról. Felnéztem a szemeibe, amik aggodalmat tükröztek. Megsimogattam az arcát. Rövidesen múlni kezdett az égető érzés, de addig ő nem mozdult bennem. A vérem kis patakban folyt le a combomon.
Elkezdte kihúzni belőlem a péniszét, még fájt, de már nem nagyon. Lassan mozogni kezdett, és én csak a kellemes feszítést éreztem. Néztem a kék szemeit, amiket elsötétültek a vágytól. Szinte a mélybe húztak. Alig tudtam levenni róluk a szemem. Kicsit gyorsított, és amikor nem csókoltuk egymást, halkan sóhajtozott. Simogattam a hátát, beletúrtam a hajába. Minden porcikámmal örömet akartam szerezni neki. Együtt ringtunk, és ez a mennyország volt számomra. Folytak a könnyeim az örömtől, mert örültem, hogy Rolanddal szeretkezhettem, ráadásul nagyon gyengéd volt velem.

Tudtam, éreztem, hogy nincs már sok hátra neki az orgazmusig. Még egy kicsit gyorsított, de nem volt vad. Egyik pillanatban megfeszült a teste, és tudtam, hogy csak az óvszer akadályozta meg, hogy elöntsön a forrósága. Vele együtt nyögtem fel. A hangunk elegyedett a szoba csendjében. Zihálva borult rám. Pár perc elteltével kihúzta belőlem a péniszét. Az óvszert eldobta, utána újra lefürödtünk ketten. Becéztük egymás testét. A szobába visszaérve láttuk, hogy véres a lepedő. Gyorsan újat húztam fel, és meztelenül bújtunk egymás mellé. Szorosan öleltem magamhoz, és nem érdekelt a külvilág.
- Köszönöm - mondtam csendesen.

Válaszul megcsókolt. A mellkasára hajtottam a fejem, s hallgattam, hogy jár a szíve, megnyugtatott. Rövid időn belül a szuszogását is halottam. Elmosolyodtam ezen. A szívem örült, mert a számomra egyik legfontosabb ember aludt mellettem, s ez jól esett.
Valahonnan egyre hangosodó csörgést hallottam, s a körülöttem lévő világ kezdett szerte foszlani. A mellettem oly békésen szunyókáló ember, a szoba, minden köddé vált.
A szobámban ébredtem, az ágy mellettem üres volt. Minden ugyan úgy, mint ahogy tegnap hagytam. A telefonom ébresztett. Álmosan és csalódottan nyomtam ki, de jött egy üzenetem. A feladó: Roland. Azt írta, hogy nem tudott volna jönni, mert be hívták dolgozni. Felöltöztem, és nekiálltam a házimunkának, legalább addig sem az álmomon törtem a fejem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kornélia ·
örülök, hogy tetszett nektek. köszönöm a kritikát, és hogy elolvastátok.

kata92 ·
:heart_eyes: halika!nekem tetszett,csak az volt a baj,hogy a végén kiderült,hogy csak álom volt!!pedig jó volt!!szép mégis egy kicsi félsz,hogy jó-ee!!!jó naon!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: