Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rob 1. rész

A nevem Robert, 24 éves vagyok és egy újságnál vagyok kiadvány szerkesztő. Rengeteg barátom van, a legtöbbjükkel az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg,  és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk. Bár szinte már mindnek menyasszonyuk, vagy komoly barátnőjük van. Nekem nehezebb a dolgom e téren. Igaz fiatal és vonzó meleg  férfinak lenni nem olyan vészes a szakmában, de az ember hosszú idő után kétségbe esik a jövőt illetően.
Már évekóta nem volt rendes kapcsolatom, és bizony van az a szint, mikor az egy éjszakás kalandok kevésbé tűnnek kalandnak.
Egyik hétvégén összeült a társaságom iszogatni. Ott volt mindenki, aki számított. Köztük Dan is, a legjobb barátom, szobatársak voltunk a koleszban, mindent együtt csináltunk az egyetemi évek alatt.
-Dan, hol van Amber?-kérdezte egy másik cimboránk. Amber volt A barátnő. Gyönyörű, okos, vicces lány, és már két éve elszakíthatatlanok Dannel.
-A hétvégére hazautazott a szüleihez, az apja megint betegeskedik.
-Majd add át neki, hogy jobbulást kívánok. -szólaltam meg végül én.
Már éjfél körül lehetett, és mindenki indulni készült haza, sokuknak másnap is munka volt. Én még szívesen maradtam volna, és ezt Dan láthatta is rajtam, mert felajánlotta, hogy menjünk át egy másik helyre még iszogatni és dumálni.
Egy kisebb pub-ban ültünk egy asztalkánál, az italokat túl sűrűn rendeltük és elkezdett előttem vibrálni a kép.
Dan csak beszélt és beszélt, én pedig csak figyeltem. A ragyogó mélybarna szemét,az ajkát ahogy huncut féloldalas mosolyra húzódik, a borostája már talán több napos lehetett,mint az enyém, itt-ott vörös szálak vegyültek belé. Mindig is jó pasinak tartottam, az egyik legjobbnak, akit ismerek. De már régen kiráztam a fejemből az ötletét annak, hogy bármi történhessen köztünk.
-Rob minden oké? -rátette a kezét a kezemre, de azonnal elkaptam.
-Persze.
-Megijesztettél, úgy néztél rám, mintha szellemet látnál vagy valami.
-Minden oké csak azt hiszem berúgtam haza kéne lassan mennünk.
A taxiban ültünk, bőven volt hely a hátsóülésen, ő mégis olyan szorosan ült mellettem, amiről nem is tudtam, hogy fizikailag lehetséges. A combjaink és vállaink összepréselődtek. A ruha rétegek ellenére is éreztem a forróságot, ami belőle áramlik. Ha egy kicsit megmozdult, vagy mélyebb levegőt vett minden idegszálam megfeszült.
Az ő lakása esett útba elsőnek, megállt az autó, egyik kezét a combomra rakta.
-Jól éreztem magam Rob,- miközben beszélt a hüvelykujjával körkörösen simogatta a combom.- jó barát vagy, a legjobb. Gyakrabban kéne összeülnünk, olyan rég találkoztunk, hogy szinte már el is felejtettem mennyire jó veled.
Az arcom lángolt, minden porcikám bizsergett. -Nekem is hiányoztál haver.-nyögtem végül ki.
-Figyi nincs kedved még felugrani egy kávéra? -annyira meg voltam babonázva, hogy gondolkodás nélkül belementem.
A konyhában álltunk, a kávé már az asztalon gőzölgött. Kimentünk a teraszra  és egy kávé cigi mellett még mesélt egy kicsit az új főnökéről.
A háló szobában ültem az ágyon, ő pedig a fürdőben volt átöltözni.
Egy bő alsóban jött ki, a pólóját még próbálta áthúzni a fején, így volt néhány kósza másodpercem végignézni rajta. Nem volt túl izmos, de férfias és szálkás felépítése volt. A hasát és mellkasát valamivel több szőr borította, mint évekkel ezelőtt, és a nyurga kamasz testet  egy férfiéra cserélte. Lehuppant mellém az ágyra és lábait törökülésbe húzta, az alsó így ráfeszült az ágyékára. Elkaptam a tekintetem és az arcára néztem, észre vette, a zavarom. Közelebb hajolt és kezét a térdemre rakta. A vérem hihetetlen sebességgel áramlani kezdett, a pulzusom az egekbe szökött. Ő is szaporábban vette a levegőt, a mellkasa fel-alá járt. A tekintetét az enyémbe fúrta, alsó ajkát finoman beharapta. Éreztem, hogy a vér egy másik testrészembe is elkezd tódulni. Az arca közeledni kezdett az enyémhez, lefagytam, nem tudtam moccanni előle. A nyakamhoz fordult és finoman csókolgatni kezdte, lassan a szám felé közeledett. Mikor oda ért egy végtelen pillanatra megállt, orrunk összeért, légzésünk egy ütemre igazodott. Majd lassan egy könnyű puszit nyomott a számra. Puha volt, mámoros és édes. Majd mégegyet, szétnyílt sz ajkunk és nyelvünk egy röpke pillanatra összeért. A fülem zúgni kezdett és minden porcikámat elöntötte a vágy. Egyre mohóbban kezdtük falni egymást, egyre követelőzőbben. A keze megindult a térdemről felfelé végig a combomon, mikor a lényeghez ért elkaptam a kezét és elhúzódtam tőle.
Mindketten ziháltunk, de nekem sikerült hamarabb megszólalnom.
-Mi a francot csinálunk Dan?
-Ne mondd, hogy nem akarod. -megint felém lendült, de megállítottam.
-Részeg vagy, nekem pedig mennem kell. - Az arcára olyan kifejezés ült, mintha pofon vágták volna.
-Ne menj el.-végül csak ennyit mondott.-Esküszöm, nem csinálok semmi hülyeséget, csak maradj itt velem.
Láttam, hogy valami komoly baj van, amiről eddig nem beszélt és sejtettem, hogy Amberrel.
-Mondd el mi van és itt maradok.
Igazam volt. Elmondta, hogy Amberrel már hónapok óta szakítottak, csak nem akarta elmondani nekünk, nehogy ezzel tönkre tegye az estét. Az utóbbi időben ha néha össze is futottunk mindig azt mondta, a lány a szüleinél van.
-És miért lett vége?
-Nem éreztem iránta azt, amit kellett volna ahhoz, hogy közös jövőnk legyen.
-Sajnálom haver.
-Inkább csak a magány, ami zavar, nem konkrétan az ő hiánya.
-Tudom miről beszélsz.
Még beszélgettünk egy darabig a dologról majd felàllt és a kezembe nyomott egy pólót és egy alsót.
-Azt hiszem egy méret vagyunk, talán a póló rövid lesz neked. Ha zuhanyozni akarsz a a csap alatti szerényben találsz törülközőt.
Pár perc alatt letusoltam hidegvízzel, hogy kicsit kitisztítsam a fejem és lehiggadjak. Dan váltott, és ő is hamar végzett.
Még az ágyon elterülve beszélgettünk és hülyéskedtünk, mint régen, arra sem emlékszem mikor aludtunk el.
Arra keltem fel, hogy Dan háttal fordult nekem. Fenekét az ölembe helyezve, kezemet megragadta és a derekára húzta, de úgy látszott még mindig alszik. Megint elöntött az érzés, a farkam merevedni kezdett ő pedig fészkelődött, még közelebb passzírozta magát. Ösztönösen én is elkezdtem nekinyomulni, még félig aludtam, azt hittem álmodok, bár a tudatalattimban a vészjelző beindult, nem hallgattam rá.
Ütemesen elkezdtem mozgatni a csípőmet és néhány pillanattal később ő is így tett. A fejemből az összes vér a az ölembe vándorolt, Dan halkan sóhajtozott, és ez csak még inkább felcsigázott. A nyakához hajoltam és elkezdtem hátulról csókolgatni. Finoman a fülcimpájába haraptam, mire ő valami morgás szerűt hallatott. Hátrafordult és olyan szenvedéllyel csókolt meg, amilyet eddig még sosem tapasztaltam. Tudtam, hogy már nincs megállás félkézzel a farkamhoz nyúlt és alsön keresztül simogatni kezdte. Én is előre nyúltam és kitapogattam férfiasságát. Vastag volt és kemény, benyúltam az alsójába és húzogatni kezdtem, csak lassan finoman, közben megint a nyakát és a fülét ostromoltam. Már olyan tempóban szuszogtunk és lihegtünk, mintha maratont futottunk volna. A kezét elvette a fakramról és lehúzta az alsóját a seggéről, majd az enyémből vette elő a már majd szét durranó hímtagom. A fenekéhez illesztette és a csípője körkörösen kezdett járni. Hátra hajolt és megint megcsókolt. Csak ennyit lehelt a számba elfulladva:-Azt akarom, hogy megbassz.
-Egész biztos?
Erre nem felelt, csak elkezdte a makkomat a lyukához préselni. Már annyi előnedvem volt, hogy azonnal be is csusszant a feje. Dan felszisszent, tudtam, hogy fáj neki, de itt már nem bírtam leállni, megőrjített az illata, a teste,a hangja, a halk nyögései. Bevágtam tövig, erre felordított, néhány másodpercig csak feküdtünk úgy, háta a mellkasomnak feszülve, finom puszikat leheltem a tarkójára és az arcára. Lassan elkezdett előttem mozogni, tudtam, hogy már minden oké. Ütemesen elkezdtem öt dugni. Először lassan, majd egyre szenvedélyesebben. Egyik kezemet a farkára raktam és húzogatni kezdtem. Hangosan felordított megint, de ez most másfajta volt. A testünk egyszerre mozgott, tökéletesen passzolt. Látni akartam közben az arcát,úgyhogy egy gyors mozdulattat kiszálltam belőle, majd a hátára fordítottam. Fölé henteredtem és a farkamat visszaillesztettem, de nem dugtam be. Oda hajoltam, a szánk csak milliméterekre volt egymástól. A szemében eddig számomra ismeretlen tűz lobogott. Akart engem, mindennél jobban. Lassan elkezdtem benyomni, minden másodpercét ki akartam élvezni
Halk nyögések hagyták el a száját, végig a szemébe néztem,mikor már tövig benne voltam finoman elkezdtem mozogni. Felvette a ritmust, együtt mozogtunk, egyszerre ziháltunk. Az idő mintha megfagyott volna körülöttünk. Nem létezett más csak ő és én. Előre hajolt és harapdálni kezdte az ajkamat, amitől csak mégjobban felhergelt. Gyorsabban kezdtem dugni, és ő is gyorsabban mozgott alattam.
-Ha tudnád mióta várom ezt.-nyögte két csók között. Keményebben kezdtem baszni a seggét, egyre durvábban, a kezem a farkára tévedt, ami keményen ágaskodott. Húzogatni kezdtem, és még intenzívebben kúrni. A nyögések és szuszogások morgásokba és kiáltásokba csaptak. Megfeszült a testünk a farkát is gyorsabban vertem, tudtam, hogy mindjárt elélvez, ahogyan én is. A hasára spriccelte mindet, beleremegett és nyüszített, de nem hagytam abba, tovább vertem és basztam még néhány másodpercig, majd egy utolsó lökéssel beleeresztettem mindent. Még kicsit mozogtam benne, majd megálltam. Ráborultam a mellkasára és könnyed csókokat leheltünk egymás arcára, homlokára és nyakára. Lüktettem benne és ő is alattam. Még percekig így feküdtünk egymás karjaiban. Soha nem akartam elengedni...
Hozzászólások
Moviespam ·
Nagyon jó lett! Készül a második része?
rosza ·
Kösz és igen. :)

Moviespam ·
Kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni Rob és Dan szerelmi viszonya, már alig várom a folytatást :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: