Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rita és Kinga I

Ez a történet két évvel ezelőtt esett meg velem.
Elsős voltam az egyetemen, megvolt a tavaszi félév vizsgaidőszaka is, és csak egyetlen vizsgámat sikerült teljesen elrontanom, azt is még ősszel. Vagyis örömmel vettem tudomásul, hogy ennek a ’sulis’ évnek is vége van.
Otthon unatkoztam. Az egyik jó hölgyismerősöm hívását vártam... számítógépeztem - lövöldöztem a terroristákat a képernyő előtt. Mivel az ilyesmiben eléggé béna vagyok, hamar ráuntam. Kiléptem a játékból, elindítottam valami zenét, majd mobiltelcsimet a számítógépasztalon hagyva az ágyamra vetődtem, elővettem egy könyvet a polcról, olvasni kezdtem lassan lapozgatva. Nagyon nem figyeltem. Már a huszadik oldalnál tartottam, amikor csengett a telefonom, én meg csak annyit tudtam meg a lapok tartalmából, hogy megszületett Szinuhe valahol Egyiptom földjén... A telefon kizavart a gondolataim közül. Amikor felkaptam, láttam a képernyőn, hogy éppen az hív, akire vártam: Rita. Kilenc évig volt osztálytársam, annakidején, a suliban. Nem volt egy gyönyörű lány. Egyszerűen csak jó csaj volt. Nem túl magas - úgy 160 cm körül lehetett, nem is nagykeblű, de igen bájos arcú. Amit én különösen szerettem benne, hogy sötét-sötét fekete haja volt, és selymes barna bőre, bár sohasem szolizott. Szóval megnyomom a gombot:

- Csaó, Ritácska, mi tartott ennyi ideig? Lerobbant a kocsid?
- Ne idegesíts, Áron fiam, mert a végén otthon hagylak! - röviden elmagyarázza, hogy miért nem tudott hamarabb indulni, bocsánatot is kér, mert már fél tizenkettő van... beszél úgy fél percig nagy sebességgel, majd azt mondja hirtelen: - Amúgy Kingát is hozom. Öt perc múlva lent legyél! - Le is teszi a telcsit. Nem kell sokat gondolkodnom: tudom melyik Kingát hozza. Ő is osztálytársunk volt, igaz, csak három évig. A három utolsó évben. Nem csak egyszerűen jó csaj, hanem kifejezetten jó csaj. Alig valamivel alacsonyabb nálam. (Távolról sem vagyok kosárlabdajátékos, de a 177 centis magasságommal azt hiszem a törpék közül is kilógnék a sorból.) Világosbarna haja volt, de mindig aranyszőkére festette. És nagyon jól állt neki. Szép, nagy mellei voltak. A suliban a haverokkal rengeteget bámultuk - főleg, ha felvett valami szűk pólót, és alá semmit...

Hamar elkészülök, majd rohanok le a lépcsőház elé. Ott várom a Ritát... hamarosan meg is érkezik. Egy kicsi zöld matizzal dicsekedhetne, ha akarna, csakhogy nem akar: sohasem dicsekszik vele. A szüleitől kapta az autót, mert megengedhetik maguknak. Gyakran vitt vele ide-oda, mivel az egyik legjobb barátom volt (ha szabad ezt így mondani). Nagyon jól egyeztünk a suliban végig, és azóta is. Egyszer még jártunk is két hónapig, de különböző külső és belső okok miatt ez a kapcsolat rövidre sikeredett... megmaradtunk csak barátoknak. Nagyon jó barátoknak. Szexuális élményeinket és álmainkat is megbeszéltük.
Már látom, ahogy befordul az utcába. Megáll mellettem, kinyitom a hátsó ajtót, egyszerre köszön a két lány.
- Helló, Áron!
- Sziasztok. - bevágódom röviden a kocsiba.
Mindketten elöl ülnek. Terpeszkedek nagy büszkén, hiszen két szép lánnyal megyek bulizni.
A buliban csak úgy repült az idő.

A Kingával ültem az asztalnál. Már egyikünk sem volt teljesen józan, ellenben még elég szépen tartottuk magunkat. Ami annyit jelent, hogy lassabban bár, mint általában, de értelmesen beszélgettünk.
Egyszerre megjelenik az asztalnál Rita.
- Gyerünk hazafelé!
- Mennyi az idő?
- Két óra. - mondja, miután megnézte a karóráját - Egy hülye olasz fel akar szedni! - folytatja dühösen - De én még nem ittam ahhoz eleget! Bűnronda a srác! Gyerünk!
Hamar összeszedték a lányok a táskáikat, azután kifelé innen, az autóhoz. Rita nem hogy keveset, semmit sem ivott az este. Indított, Kingához fordult:
- Nálad alszunk, ugye?
- Ja. - felelte Kinga röviden. Ezt ők már így beszélték meg ketten.
- Nem baj, ha nem viszlek haza, igaz? - kérdezte akkor tőlem Rita. Válaszra nem várt - Alszol te is Kingánál.
Tíz percen belül megérkeztünk Kingához. Még ki sem szálltunk az autóból, amikor a lelkünkre kötötte:
- Ha lehet csendben legyetek, míg a szobámba érünk, a földszinten a fateromék alusznak.
Csendben és halkan mentünk be a házba, majd fel az emeletre, a Kinga szobájába. Mikor felkapcsolta a villanyt láttam, hogy ugyan kicsi a szoba, de az ágya az szinte négyszemélyes. Alacsony, majd’ kocka alakú, szépen csiszolt és mázolt világos fenyőfalap, amin megfelelően nagyfelületű matrac van.
- Minek ez neked? - kérdeztem azonnal az ágyára mutatva.
- Itt folynak az orgiák! - mosolygott kedvesen.
- Jápánische stílus. - vigyorogtam én is, majd leültem a szélére.
- Kinga, ne haragudj, de most már ihatok én is valamit? - érdeklődött Rita lemondóan, mint akinek már úgyis mindegy. Ezért a válasz meg is lepte egy kicsit.
- Persze... Asszem csak vodka van itthon. - halkan kinyitotta az ajtót - Csendben legyetek. - mosolygott vissza, majd lábujjhegyen leszaladt a konyháig. Egy pohár vodkával tért vissza hamarosan. Rita kezébe adta (lehetett vagy két deci), azután mellém ült.
- Hol fogok aludni? - kérdeztem tőle.
- Itt. Kényelmesen elférünk az ágyon.

Rita hamarosan megitta a vodkáját (úgy tizenöt perc alatt), majd lefeküdtünk. Rita középen. Én, már nem is tudom mitől vezérelve, de egyszer csak átöleltem és csókolgatni kezdtem a nyakát. Igyekeztem minél csendesebben csinálni. Hiszen a Kinga is itt volt és, egyrészt nem akartam őt zavarni, másrészt nem akartam cikis helyzetbe hozni Ritát, vagy magamat... Lágyan haladtam a csókjaimmal a fülétől lefelé, a melle felé kanyarodva, majd ajkaimmal simogatva, fel... egészen az ajkáig. Ahogy megcsókoltam, visszacsókolt, lassan szétnyíltak az ajkai, és nyelve hegyével lágyan a fogaim közé csúszott. Nagyon jól csókolt. Gyengéden nyelveztünk, miközben kezemmel elindultam lefelé, tenyeremből kagylót formálva a mellét simogattam fel-le, mellbimbóját az első erősebb szorításnál megéreztem, ahogyan hirtelen megkeményedett; másik kezem a csípőjét simogatta. Lassú, finom, körkörös mozdulatokkal haladtam a popsija felé... Rita felsóhajtott. Szorosan átölelt, hevesebben kezdett csókolni...

Benyúltam a minije alá... ujjaim finoman haladtak végig a fenekén, egészen a bugyijáig. Elhúztam a puncija elől, erre szétnyitotta kissé a lábait. Két ujjal simogatni kezdtem az ajkait, majd, mivel így rendesen hozzáférni nem tudtam, egy mozdulattal a fenekébe markoltam, kicsit magam felé fordítottam, majd csuklómmal elölről nyúltam a lába közé. Így már sokkal kényelmesebb volt. Ahogyan újra az ajkaihoz értem, hozzám bújt, vállamhoz nyomta a fejét, karjaival derekamat szorította, és combjait akaratlanul is picit eltávolította egymástól. Előszőr két ujjal kezdtem csak izgatni... fel le siklottam a csupasz puncin, a nagyajkak között, néha szétnyitva ujjaimat gyengéden az ajkaiba túrtam, ilyenkor fel-felsóhajtott. Éreztem ujjaim alatt, ahogy egyre nedvesedik és duzzad a puncija. Az átlagnál sokkal nedvesebb pinusa volt. Hamarosan az ujjaim begyén éreztem a barlangjából előszivárgó cseppeket. Felvittem a nedvet a csiklójára, és gyengéden szétdörzsöltem. Erre már csendesen felnyögött. Két ujjam közé szorítottam a csiklóját, majd körkörösen simizni kezdtem. Úgy, hogy ezzel a tenyerem sokszor az ajkait masszírozta... percekig csináltam ezt. Ő ezalatt gyengén remegett, ahogyan ölelt, és csendesen nyögdécselt...
- Dugd be egy ujjad! - sóhajtotta egyszer a fülembe.

Nem izgattam többet a csiklóját, hanem a középső ujjamat lassan az ajkai közé fúrtam... először csak a hegyét, majd teljesen. Nagyon nedves volt, de eléggé szűk. Azért könnyen, simán siklott bele az ujjam. Erre hangosabb nyögés szakadt ki a melléből, de ezt elfojtandó arcát a párnámba nyomta. Akkor még a mutatóujjammal is próbálkoztam, csak lassan, gyengéden, folytonosan ujjazva a punciját, míg ez is becsusszant. Ütemesen ujjazni kezdtem. A csípőjét a csuklóm ritmusa után kezdte mozgatni. Néha úgy éreztem, eltöri az ujjam, annyira mélyre csúsztam fel benne; köszönhettem ezt a dereka mozgásának...
Nem tudom pontosan mennyi idő után, de látva, hogy az orgazmusig képtelen vagyok eljuttatni, kezem megállt az ujjazásban, és a fülébe súgtam a kérdést:
- Ne hari, Ritácska, de berakhatom neked?
- Gyere... - felelte elhalóan.
Nem vártam meg, hogy kétszer mondja, kibújtam a takaró alól a szőnyegen hagyott nadrágomhoz léptem, előszedtem egy gumit, gyorsan felhúztam magamnak. Be voltam már pörögve eléggé. Visszabújtam a Rita fölé, kezeimmel a válla mellett támaszkodtam, ő meg megfogta a farkam és az ajkai közé irányította. Gyengéden magába húzott félig. Lágy nyögdécseléssel vette, ahogyan lassan dugni kezdtem. Teljesen fel, mélyre, majd szinte teljesen kihúzva... és újra vissza... Nem sokáig csináltuk így. Nem akartam túl nagy zajt csapni, ezért a dereka alá nyúlva óvatosan megemelve megfordítottam. Ezzel én kerültem alulra.

Nagyon ügyesen kezdett mozogni. Összeszorította puncija izmait, és teljesen beleereszkedett a farkamba. Lágyan köröző mozdulatokat végzett a csípőjével... azután egyre gyorsított. Éreztem, ahogyan nedvei halk cuppogással kiszivárognak a barlangjából, le a golyóimra... Nekem nem volt elég, hogy csak ő mozogjon, megpróbáltam én is a csípőmmel felvenni az ő ritmusát, hogy szűk barlangjában minél mélyebbre juthassak minden egyes lökésnél.
Rita egyre csak gyorsított. Rám volt hajolva, mellei a mellkasomra szorítva remegtek, feje fejem mellett a párnán pihent. Csak csípőjét mozgatta, amennyire gyorsan csak bírta... Innen már végig a fenekét markolásztam... diktálni próbálva a tempót. Éreztem, nem sok van már a csúcsig.
Hamarosan, egy utolsó erős mozdulattal tövig nyomtam a farkam Rita forró puncijába, és nem hagytam a csípőjét újból emelkedni.
- Elmentél... - suttogta, arcát az enyém fölé emelve. Persze hogy megérezte - És mindjárt elmegy Kinga is. - kuncogott lágyan.
- Mi? - csak néztem ki a fejemből Kinga felé. Eddig eltakarta előlem a Rita.

Eléggé csendesek voltunk ahhoz, hogy senkit ne zavarjunk a földszintről, de ahhoz már nem, hogy a Kinga is aludni tudjon. A szemünk előtt élvezett el. Az orgazmus hangtalanul rázta a testét hosszú másodperceken keresztül, majd ahogy észrevette, hogy figyeljük, pihegve jelentette ki:
- Bocsika, drágáim... de... nem bírtalak... csak bámulni... titeket... kellett a maszti! - gondolom el is volt pirulva, de ezt nem láthattam a sötétben.

- Szóval nem tudtalak eljuttatni a csúcsra ma este... - suttogtam talán picikét bocsánatkérően a Rita fülébe.
- Ne is törődj. - mosolygott lágyan, majd hosszan megcsókolt. Leszállt egyre lankadózó farkamról. Kibújtam egy kis időre az ágyból, hogy elintézzem a használt óvszert... közben azon gondolkodtam: ’Na jó, most a Rita egy ideig utál majd, mert ezt tettem vele a Kinga előtt, a Kinga meg azért fog utálni, mert szégyelli magát előttem...’

Visszamásztam a Rita mellé. Rita Kingához bújt, én Ritához - így aludtunk el.
Szerencsémre a lányok reggel nem utáltak meg. Sőt egy másik szép élményem is kötődik hozzájuk, de az már egy másik történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Az szeretkezés része tetszett, jó érzékletesen írtad le. Az elejét még lehetett volna alakítgatni.

A telcsi, ne hari, műzli stb. kifejezések még lány szájából is szörnyűek.

:flushed:

Czumy ·
Nálam 10/10/10 :heart_eyes:
Megyek --> elolvasom a második részt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: