Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ringyóirtók

Ültem egy bárban. Szeptember elseje volt. Én Zoli vagyok, mellettem ült az asztalnál két haverom, Peti és Sanyi, és együtt söröztünk. Munka után ültünk be egy helyre délután, kissé fáradtan. Peti volt köztünk a legfiatalabb, sötét hajú sötét szemű gyerek, kicsit kölyök arca volt. Kinézete mellett még jól nevelt is volt, lehet pont ez volt a problémája. Tipikusan az a srác volt, aki sok csajnak bejöhetett volna, de valamiért nem volt nagy sikere a nőknél. Fehér ingjét kicsit kigombolta a meleg miatt, és a legnagyobb baja az volt, hogy nem tud rágyújtani a tilalom miatt.
Sanyi kicsit kövérebb, de jóképű srác volt. Ő volt az egyetlen, akinek volt barátnője. Kedves, normális barátnője volt, aki ráadásul nem is volt csúnya. Sokat lehetett vele hülyéskedni, de komoly dolgokról is bírt beszélni. Én magasabb voltam náluk. Kócos hajam és körszakállam sok csaj szerint jól állt, sokan mondták nekem, és körülbelül ennyi. Volt, hogy megjegyezték, hogy jól nézek ki, de ettől intimebb szituációba nem kerültem velük. Egyedül laktam egy albérletben. Sokat gondolkodtam otthon, munkahelyen és most is aggódtam valamin, amikor lazítani kéne. Hárman kollégák voltunk, és egy irodában dolgoztunk. Csak söröztünk és halkan beszélgettünk, amikor kicsapódott a bár ajtaja.                                                                                                                             – Jaj ne!- szólalt fel Sanyi szörnyű képet vágva, és azt ajtó felé nézett. Egy magas, kopasz jól öltözött tag lépett be az épületbe. Levette napszemüvegét, és öltönyét kezdte igazgatni. Vigyorogva körbe nézett, aztán észrevett minket. Megindult felénk. Ő volt Laci, közülünk talán a legjobbképűbb, a leghumorosabb, a legvagányabb és a legzülöttebb is. Ő is a kollégánk volt, de ma szabadnapos volt. Én igazából bírtam a poénjait, de sok mindenkit fárasztott, és hát a fiúkat is mellettem. Gyors léptekkel jött felénk, közben jobbra fordulva az ott ülő csajokat nézte.  
– Szevasztok! Miért nem dolgoztok?- köszönt vigyorogva, és kezet nyújtott mindannyiunknak.                                                        – Mondjuk, mert már végeztünk- válaszoltam és felemeltem a poharamat, majd bele ittam a sörömbe.                                                 – Helyes!- válaszolta ordítva Laci, amire többen felénk néztek. A szemem sarkából mertem csak oldalra nézni.                                   – Ha már itt tartunk, hogy-hogy ilyen elegánsan, ha ma nem melóztál ?   - kérdeztem tőle viccesen. Levetett öltönyét a szék háttámlájára tette, és leült közénk.
– Évnyitón voltam
- Unokaöcsédén?
- Nem.
– Hát akkor kién ?- kérdeztem érdeklődve.
– Senkién. Csajozni mentem. - válaszolta mosolyogva.
– Csajozni ? Évnyitókra jársz csajozni ? - kérdeztem meghökkenve. A srácokkal mindhárman meglepődtünk.                                       – Persze. Mindig megyek szeptember elsején. Nem hiába voltam ma szabadnapos - válaszolta röhögve Laci.                                       – De mindjárt 30 vagy, mit akarsz te a 16 évesektől? – kérdeztem értetlenkedve.
– És akkor mi van, ha 30 leszek ? Különben is ilyen okj-s suliban voltam, ott már nagykorúak vannak. Nem dugok gyerekekkel, sok velem egy korú palival ellentétben.
– De miért pont évnyitó, máshol nem tudsz becsajozni? - kérdezte Sanyi.
– Dehogynem! De ne legyetek már faszok, nem látjátok, hogy ilyenkor szeptember elsején mennyi kurva mászkál a városban, főleg ilyen jó időben?- kérdezte komolyan Laci.
– De! Tényleg sok van- válaszolta bólogatva Sanyi.
- Melyikben voltál?
- Minervában. Ott még nem voltam, minden évben máshova megyek.
– Oda tényleg sok jár, de nem csak oda.- szólalt fel Peti.
– Nem hát! Gundel, Budai, Harsányi, Giorgio Perlasca, ezekbe jár a legtöbb kurva.
– Gundelbe tényleg. Tudom, mert jártam oda egy időben.
– Katona Józsefben voltam tavaly.
– A Forgách utcaiban?-kérdeztem.
- Úgy van!
- Ott nincs sok. Estin csak egy csajról derült ki, hogy pornózott. Mondjuk nappalin elég sok van, de azoktól mit akarsz?                         - Semmit - nevetett Laci.  Jobbak az ilyen OKJ-s sulik, ott legalább tudom, hogy mindenki nagykorú. A Gundel félékben is lehet vadászni, csak ott nehezebb. Na, hol lehet itt sört kérni?- türelmetlenkedett Laci, és elindult a pulthoz, majd visszajött sörrel a kezében. Ivott egyet a sörből, majd az asztalra köpte. – Ez meleg, bazdmeg!- mondta köhögve, majd mindannyian felnevettünk. Beszélt velünk tovább, meg ivott, de amikor elment mellettünk a pincérnő, mindig belekötött halkan, gúnyosan hogy ,,nem hűt a hűtő, vagy mi van ?” mi  meg rendszeresen röhögtünk. Úgy vettem észre, hogy a srácok is kezdik megkedvelni. Eddig sem utálták, csak fárasztotta őket a stílusa és a humora, és gondolom nem nagyon tetszett nekik, hogy Ő sikeresebb a nőknél. Most Laci volt a középpontban, mesélte a sztorikat és egész jó hangulat kerekedett az asztalnál.  Egyre több sört kértünk, lehet ez is közre játszott. A csajok is szóba kerültek, Laci a sikereit is ecsetelte, de ez nem váltott ki negatív érzelmeket a srácokból.                                            – De áruld már el, hogy csinálod! Nem vagy magasabb pozícióban, ugyan annyit keresel, mint mi. Mi a titkod? – kérdezte Sanyi.          – Nem tudom, bazdmeg! – felelte Laci maga elé nézve, a fejét csóválva. – De téged miért érdekel annyira, van nőd vagy nem?           - De, igen. De attól még érdekel, mint ahogy az is, hogy miért csak akkor érzik egyenrangúnak magukat a nők, ha egy éjszakás szexről van szó.
– Figyelj, a nőknek a férfi életnek csak a jó oldala kell. Mindig tudnak jönni a szar érveikkel, hogy miért szexelnek egy vadidegennel, akinek pénze van, és hogy miért nem akarnak betonozni. – osztotta az észt Laci. – De örülj neki, hogy neked normális nőd van.            Még egy darabig beszélgettünk, majd mikor az összes sör elfogyott Laci felállt az asztaltól.
– Na, uraim, bazdmeg! – szólalt meg vicces eltorzított hangon, a kelleténél ismét hangosabban. - Mennem kell sajnos. Holnap?           - Mi is megyünk mindjárt. Igen, holnap találkozunk. – feleltem, és elköszönt tőlünk.
Néztem, amíg kimegy az ajtón. Amikor kiment az ajtón a fiúk felé  fordultam.
– Mi a véleményetek? – kérdeztem tőlük.                                                                  
– Kegyetlen a csávó, de nem rossz arc. - hajolt közelebb Peti.
– Amennyire idős, olyan hülye is, de hogy így többet dumáltunk vele, tényleg nem rossz arc – mondta a véleményét Sanyi.                 – Én régebben is röhögtem rajta, és mégiscsak tud valamit, ha ennyi nőt dug meg. Akár még a haverunk is lehetne.                           Pár perc után felálltunk és mi is elmentünk. Kiérve végre rágyújthattunk, itt még egy kicsit beszéltünk, aztán elköszöntünk egymástól. Délután 3 körül voltam otthon. Leültem a gép elé, megnéztem a leveleimet. Nemrég elkezdtem levelezni egy csajjal, aki már rég nem válaszolt, természetesen most sem, nulla levél. Igazából ez volt az egyetlen dolog, ami a mai nap éltetett, hogy hazajöjjek és megnézzem a levelemet, és választ kapjak a lánytól. Csalódottan gyújtottam meg a cigimet, és néztem magam elé.
Hasonló történetek
4433
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Ült egy bárban - délutáni bárban - a főhős, gyorsan kiderült, hogy nem egyedül. Fogjuk rá, hogy ezennel megismertük a szereplőket, vagy ha mégsem, a nevüket megtudtuk, ha érdekelt. A továbbiakban a tördelés zűrzavara miatt nem elég nyilvánvaló, hogy ez egy hosszabb mű bevezetője lenne: hiszen a nem annyira "-irtó" mint inkább ringyóvadász karakter megemlíti az évnyitós módszerét, de aztán függőben is marad a téma, mert a főhős sürgősen emailt kezd olvasni... tehát ezen a két-három szálon várható a cselekmény bonyolítása.
Úgy látom, ha a tördelés nem szenvedne egyszerre mindenféle nyavalyában, és valamilyen módon egyértelmű lenne, hogy ez csak egy darabka, bizony jön az a folytatás, akkor a novella büszkén megállna az olvasók előtt. Mielőtt feltöltöd azt a folytatást, vedd figyelembe!

mammi ·
A stílus sántít, de izgalmas, sztorinak semmi nyoma.A bekezdések összevissza kezdődnek és váratlanul érnek véget, a párbeszéd egy egyveleg. Ha lesz folytatás, kapd össze magad!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: