Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Retlahna satori

Amikor a lány belépett a szobába, először a falak fehér fényt sugárzó vonalai vonták magukra tekintetét – furcsán görbült íveket alkottak rajtuk az acélpántok, melyek a padlótól a domború mennyezetig futottak. Olyan érzése támadt, mintha egy torz tükör verné vissza szemei sugarát, vagy láztól bódultan akarna átkelni egy áttetsző üvegfolyón. Sok látnivaló nem akadt különben – a fehér és elefántcsontfény berakású tér nyomasztóan szűkös tágassága egyelőre elvonta figyelmét a fekete tárgyról, amely a szoba semmibe néző ablaka alatt állt, és amelynek sokdimenziós vonásai nem tűntek fel azonnal a tapasztalatlan szemnek.

A lány tágra nyílt szemekkel ácsorgott a küszöbön. Egyszerű, hosszú kék ruhát viselt, lágy esésű barna haját oldalt egy csat fogta össze, bőre fehér volt, akár a hó. Óvatosan tett néhány lépést a szoba közepe felé – léptei tompa, kopogó hangját a saját fülében valahogy baljóslatúnak hallotta. Körülnézett, de először semmit nem látott, mert falak ragyogása hirtelen felerősödött, fény villant, és az árnyéka megfagyott a különös geometriák szabdalta padlózaton. A lány nem félt, de fejét lehajtotta, és egy pillanatra eltűnt a padló, és ő megszédült – a világegyetem milliárd csillag pettyezte, ásító üressége sóhajtozott alatta, óriási napok hunyorgó szemeivel. Dermedt tudattal figyelte egy üstökösraj vonulását, mely színeket okádva megperdült az egyik galaxis spiráljának peremén. Aztán a végtelen bezárult, elrejtették szeme elől a tisztaságtól ragyogó, tükörsima márványlapok.

A lány sóhajtott – könnyű hang volt, galambszárny rebbenése a nyári estében. Olyan ismerős ez a szoba… ismerős a tér, és ismerős a pillanatra kitárult örökkévalóság. Ám meg nem fejthette volna, honnan az.
Kíváncsian körülnézett, és akkor látta meg a zongorát.
Hatalmas volt és ébenfekete, pompás darab – jól mutatott a szoba túlvilági, tiszta fényében. A lány áhítattal lépett közelebb hozzá, kezét kinyújtotta, ujjai égtek a vágytól, hogy végigsimítsák sima tetejét, végigfussanak a billentyűin. A lány valaha tanult zongorázni, és most szinte érzéki vágy fogta el, hogy játsszon ezen a gyönyörűségen.
Kinyújtotta a kezét, és karcsú, hosszú ujjaival gyengéden megsimogatta a zongorát. Minden ízét átjárta a borzongás – épp az a könnyű szédület fogta el, mint amikor megnyílt alatta az űr. És ahogy az előbb, most sem talált semmi szokatlant abban, ami történik vele. Szórakozottan húzta végig ujját újból és újból a zongora tetején, fehér és fekete elefántcsont billentyűin, és a kis fémtáblácskán, amelyen a hangszer készítőjének cégére volt. Egyetlen szócska állt rajta: RETLAHNA.

A lány sosem hallott még ilyen gyártóról – nyilván nagyon egyedi, ritka darab. Hát persze, hogy az – hiszen színe feketébb, mint az univerzum, érintése pedig…
A lány leült a zongorához.
Sóvárogva futatta végig tekintetét újra és újra a billentyűsoron – játszani szeretett volna rajta, játszani akart rajta, de valami elbátortalanította – nem is elfogultság volt, hanem inkább homályos félelem. Ez volt az első valóban emberi érzelem, amely átjárta szívét, amióta belépett a szobába.
Tudta, milyen hangja lesz a hangszernek. Tudta, és megijesztette. Ám biztos volt benne, hogy hallania kell, innen nem hátrálhat meg.
Néma vívódásában felemelte a fejét, hogy tekintetét elszakítsa a zongorától. Akkor látta meg az ablakot.

Percekkel korábban az még a semmit tükrözte vissza, ezért fel sem tűnt neki. Most azonban döbbenten figyelte, ahogyan egy ló hatalmas, a zongorához hasonlóan ébenfekete feje hajol be a nyíló szárnyak közt, s hajol a hangszer tetejének sík lapja fölé. Nagy, szomorú tekintetét pár pillanatig a lányra szegezte, aztán selymes szőrű pofáját a zongorára hajtotta, és lehunyta szemeit. A lány meredten ült a széken, megmoccanni sem mert – az állat ijesztően hatalmasnak tűnt, bár a fejen kívül csak a hosszú, izmos nyakat látta, a testet nem. Tanácstalanul nézte a lehunyt szemeket, legszívesebben megsimogatta volna a pofáját, de nem volt hozzá mersze. Megpróbálta kitalálni, mi járhat a ló agyában.
Az állat arra várt volna, játsszon neki valamit.
A lány ekkor összeszedte a bátorságát. Önkéntelen mozdulattal lesimította kék ruháját, aztán összeráncolta a homlokát – mit játsszon? Nem jutott semmi eszébe, míg végül arra gondolt, újdonsült barátja talán örülne valami nyugtató dallamnak – fáradtnak tűnt a szegény pára.
Ismét végigfutatta ujjait a bársonyérintésű billentyűkön, aztán hirtelen elhatározással leütötte Csajkovszkij Őszi Dalának kezdő akkordját, s némi bizonytalankodás után az első felütést… és játszani kezdett.

A lány lehunyta a szemét, és gondolatai szintén teljesen kikapcsoltak – ujjai tökéletesen tették a dolgukat. Bár régen játszotta a dalt – milyen régen! – még csak koncentrálnia sem kellett. A zongora mintha maga irányította volna a kezét. A hang, ami a hangszerben zengett, belőle patakzott, áradt, olyan gyönyörűségesen érintette meg a lány lelkét, hogy hunyt pillái alól kicsordult egy könnycsepp, és lassan a padlóra hullott. Ott aztán szertefutott ezer irányba, elhomályosítva a tejutat, amely bár a lány nem látta, ismét ott derengett idegen galaxisok fényében a lába alatt.

Mikor a dal végére ért, és az utolsó hang zengése is elhalt a szoba falai közt, tökéletes csend támadt. A lány nem mozdult, a szemét sem nyitotta ki. Mintha könnyű transzba esett volna.
Nem láthatta, hogy a fekete ló már nem az ablak előtt állt, fejét a zongorán nyugtatva, hanem ő mögötte – valóban hatalmas, éjfekete állat, marmagassága nagyobb, mint a lány, teste izmos és bámulatra méltóan arányos. Szemei hatalmasak voltak és tekintete most nagyon is éber, már szinte felfoghatatlan értelem tükröződött benne. Mozdulatlanul állt, és fekete szőre teljesen elnyelte a falakból felé áradó, egyre erősebb, hófehér ragyogást.
Amikor a lány magához tért, és kinyitotta szemeit, már nem látta a zongorát. Mást nem is érzékelt, csak a csönd és a végtelen nyugalmát. Megfordult, nagyon lassan, és a férfira nézett, akinek arcát nagyon régen tükröződni látta világra nyíló egyetlen ablakában.
Sokáig nézték egymást, merőn, engesztelhetetlenül. A férfi szeme óriási volt, és börtöne a fénynek. A lány mondani akart neki valamit, de ajkai mintha összeforrtak volna, és jött a bénító szorongás majd a rémítő pánik… aztán ez is elmúlt.

Egyedül voltak a szobában, ő és a férfi. A lány még mindig nem vette le róla a tekintetét.
A környezet fehér ragyogása kihunyt. A sötétség szertefolyt, és újra feltünedeztek benne a galaxisok kusza halmazai, betöltve a végtelen tér jeges csarnokát. A lány arra gondolt, olyanok, mint széttépett DNS-spirálok. Több gondolata nem is nagyon támadt ezután.
Az éjszaka meghasadt, és iszonyú fényességgel megnyílt a hófehér folyosó, és a lány ott volt a kapujában. Meztelenül állt, szemében egyszerű komolysággal, az ember legegyszerűbb eldöntendő kérdését mérlegelve.
És mint mindig, most sem tudott dönteni.
Hasonló történetek
3862
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3099
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Szép. Nekem. Most. Újabb kép alváshoz.
Csak a szerzőkép nem illik a háttérbe.
Sebaj.

Elementhale ·
Te tudsz valamit Burgonya ...
de nem dícsérlek szembe mert veszélyes vagy :blush:

nekem tetszett -->ennyi
BURGONYA ·
PERSZE HOGY KIRÁLY VAGYOK!
:rage: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: