Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Remi a rapid játszma vége

Kisütött a nap, az elrejtő köd felszakadozott, de a tigris ott maradt. A járdaszegélyen egyensúlyoz, hosszú elnyújtott mozdulatokkal, figyelve nehogy véletlenül is lelépjen. A mágus tanoncai reszketve bújnak meg a kapualjban, várjuák mikor megy tovább. Hirtelen a semmiből ugronak elő a vadállatbefogók, hogy visszavigyék az idegszanatóriumba és ott békésen gyógyszereket legelészhessen. Olyan gyorsan történt. Dühében sír és karmol de már a háló foglya. A tű belemélyed a húsába és már mohón aludt. A földigérő zöld kabátos tanoncok megkérik a befogókat hadd gyűjtsék be a tigris arcáról a még felnemszáradt könnyeket. Befogók megengedik. A mágust mindenki tiszteli. A jól ismert technikával Bodo a legidősebb becsalogatja az üres fiolába a sírás maradványait. Aztán a befogók a horkoló testet a vállukra veszik és eltűnnek a girbe-gurba utcák útvesztőiben. A tanoncok is folytatják az útjukat, hogy felleljenek újabb könnycseppeket. A mágus majd gyöngyöket készít belőlük és eladja drágán a gazdagoknak.

Kiérnek a vén hídhoz, amely alatt a rózsaszín folyó halad magával sodorva az édesvízi sellők hulláit arcukon a letörölhetetlen vigyorral. A gyár beleengedhette a mérget, mert megfenyegette a várost, különben továbbáll Kínába. A part szélén öregemberek húzzák ki a testeket és dobják fel őket a lovas kocsira. Aki követi az elejtett lócitromokat a városszéli üzemhez juthat. Itt csinálnak belőlük konzervkaját, majd olcsón eladják Afrikában.
A rózsaszín massza parfümillata belengi az egész várost
ihletet adva a szerelmes versek íróinak. A tanoncok nekifeszülnek a korlátnak, nézik az elúszó holtakat és magukba szívják a halál édes illatát. Könnyük lecsöpög az állukról bele a folyóba. Micsoda pazarlás! Hirtelen észbekapnak és mielőtt kifogynának, a fiolába terelgetik az utolsó néhányat. Bodó tanácsára betérnek Az elveszettek kocsmájába és abszintot isznak ájulásig. Álmukban a sellőkről álmodnak, dús kebleikről. Mellettük a nagypapa, kezüket fogja az a jólismert nagypapa kéz és kenyérbelet dobálnak a halfarkú gyönyörű nőknek mint a hattyúknak.

Bodó magányosan ébred reggel, a társak már mind elmentek. A kocsmáros eléteszi a számlát. Bodó bosszút esküszik. Az utolsó aranytallérja is a kocsmáros kérges tenyerébe vándorol. Nehéz a feje, sétálni megy. Az este hideg volt, emberek szoborrá meredve fekszenek, gugolnak vagy állnak. Nem mozdulnak többet. Szemöldökük tiszta zúzmara. -Te is így jársz ha nem viselkedsz-figyelmezteti az anyuka rosszalkodó gyerekét. Mert a rosszak bűnhődnek, a jók boldogok és örökké élnek.

Senkiházi Bodó kitéved a parkba ahol bocók bújnak meg ilyenkor. Közülük kettő épp ping-pongozik. Se ütő, se labda de tisztán hallani a pattogást. Hívják játszani de most nincs kedve. Odébb nők fekszenek nyakig elásva, próbálnak fotoszintetizálni. Egy csermelyre lesz figyelmes, azon kenuznak végig a hangyák. A forrás egy fehérszakállas öregember. Pontosabban jéghideg szürke szemei. A fiolái már mind tele vannak. Két hétig szenvedett mire teletöltötte őket. Most egy pillanat alatt feltölthetné az összeset. Az öregember észreveszi, hogy nézik. Rájön, hogy sír és azonnal elzáródnak a csapok. Olyan mint a prérifarkas a mesében, csak addig tudja a levegőt taposni míg rá nem jön, hogy nincs alatta föld és akkor elkezd zuhanni.
- Sajnálom, hogy elállt. Tudom maga a mágus tanonca... Vigasztalásként itt egy doboz... . Túl sokáig volt nálam... Vegye el kérem...

Bodó eleinte szabódik, végül elfogadja. Az öreg eltűnik a fák rengetegében. A fiú kiváncsian kinyitja a dobozt. Egy remete van benne épp magával sakkozik. Rapid játszma, remi a vége. Szemrehányóan felnéz:
- Kérem hagyjon magamra, muszáj azon meditálnom hogyan remizhettem önmagammal.
A mágus nagyon fog örülni neki.
Hasonló történetek
5393
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3816
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Anonimus Manus ·
fura... kicsit zagyva nekem az egész kép, de lehet hogy csak én vagyok hulla fáradt...

am

Hollóhölgy ·
Nagyon jó az ötlet, iszonyúan tetszett!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: