Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Régi ismerős

A Nő csak most ébredt fel. Ahogy körbenézett a nedves sikátorban nem látott mást, csak kukákat, szeméthalmokat és...
Patkányok. Gyűlölte a patkányokat. Gyerekkorában egyszer arra riadt fel, hogy egy patkány ül a mellkasán. Ez az incidens annyira mély nyomot hagyott benne, hogy azóta is utálja az összes rágcsáló állatot.
Kevés volt a fény. Egy nagy halom kartonpapíron feküdt. Hogy kerülhetett ide? - gondolta magában. Az utcán sétált, amikor valaki mögé került. Aztán a tompa fájdalom, valószínűleg leütötték. De mit akarnak tőle? Pénzt? Ékszereket? Ugyan, hiszen még a ruhája is turkálóból van.
Hirtelen kivágódott egy szembelévő ajtó, amit eddig még nem vett észre. Koszos fickó támolygott ki rajta. Munkásbakancsot viselt, kantáros nadrágot, és egy ócska, régies kabátot. Bal orcáján hosszú sebhely húzódott.
- Szevasz babám! - vigyorgott rá foghíjas mosolyával.
- K-ki maga?
- Mii? Már meg se ismersz? A büdös kurva anyád! - és pofon vágta a nőt.
Kezdett neki rémleni, ki is lehet ez az ápolatlan alak. Még az előző albérletben lakott, amikor néhány alkalommal férfiakat fogadott. Na nem azokra kell gondolni, akik tele pénztárcával járnak a lányokhoz. A hozzá járó férfiakat általában a közeli kocsmákban szedte fel, mind lezüllött alkoholista, beteges ember volt. Nemegyszer még hajléktalan fazonokkal is hált.
Kora ellenére nem volt csúnya nőszemély. Negyvenes éveiben járt, keblei még mindig kemények és teltek voltak. Megőrjítette vele a férfinépet. Hogy miért kényszerült erre az életútra, talán már ő maga se tudta.
Ezt az alakot is akkor ismerte meg. Volt nála néhányszor egy kis "furulya koncerten". Az egyik alkalommal le akarta teperni az ágyra, mire ő a bal orcájába kapart. Ez feldühítette a Férfit, de nem bántotta, hanem elment. Előtte még megfenyegette, hogy ezért még fizetni fog.

Hát most itt van. Ez az alak nyilván megtudta, hol lakik most, követte és leütötte. Szépen állunk. Fájt a férfi ütésének helye.
- Szopni fogsz babám. Úgy, mint régen.
- Eressz el!
- Nem. Hogy képzelted te kurva. Szopni fogsz. Ez a dolgod nem? Aztán megbaszlak...
- Ne merészeld!
- Dehogynem!
A Férfi újból felpofozta. Amíg a Nő aléltan elhevert, ledobta magáról kabátját, és nadrágját kezdte kigombolni. A Nő pont akkor fordította oda tekintetét, amikor az elővette a nemi szervét, és húzgálni kezdte rajta a bőrt. A Nő undorodva látta, hogy már jó ideje nem lehetett megmosva a Férfi farka.
- Neked tartogattam babám.
- Vidd innen! Undorító!
- Talán nem tetszik? - és odanyomta a nő szájához, az pedig még védekezni is elfelejtett. A hányinger kerülgette. Vajon mit szólna ez a szemét, ha lehánynám a faszát? - gondolta.
- Ha belemersz harapni, nagyon megbánod, érted!? És most kapd be babám.
A Nő picikét kinyitotta a száját, hogy levegőt vehessen, mire a Férfi azonnal odatolta farkát. Azt hitte, megfullad, de előbb teleokádja a sikátort.
- Ez az babám. Kezd a végével, mint régen.
Azt hitte, rögtön elájul. Egyszercsak azonban teljesen bevette szájába a Férfi vesszejét. Az undorító koszt elkezdte róla letisztítani a nyelvével. Tényleg le fogja hányni ezt a disznót, röppent át az agyán. Maga se tudta, miért teszi, amit tesz.
Teljesen elengedte magát. A Férfi még közelebb állt, két kezével a falnak támaszkodott felette. Ő pedig egyik kezével a férfi heréit kezdte gyúrogatni, a másikkal a farkat markolta meg.
Eszébe jutottak a régi napok. Amikor egy nap több férfi is megfordult nála. Egy kora tavasz napon ez a fazon egy teljes napra beköltözött hozzá. Akkor egész nap szopott. Most ezen járt az agya. Soha nem akart semmit érezni a kuncsaftok iránt, ezt a férfit valahol mélyen azonban kedvelte. Amikor kemény faszát a szájába verte, gyönyörű érzés fogta el. De talán...

- Ez az babám. Ahh... Nagyon jó!
Nyelvével körbe-körbe nyalta a makkot. Kivette szájából, és az arcához dörzsölte a végét. Apró csókokat nyomott a tövére. Újra szájába véve keményen szívni kezdte.
- Ááá. Jövök babám... Ááá, a kurva élet, de jó.
A Férfi átvette az irányítást. Hátranyomta a Nő fejét, kezeit lefejtette magáról. Kézbe vette faszát, és néhány erős rántással a Nő arcára lőtte az ondóját. Az becsukott szemmel, vigyorogva tűrte, hogy arcát belepje a Férfi szennye, magja. Az hörögve az utolsókat lőtte. Utána beletörölte farka végét a Nő hajába, majd elcsomagolta. Az asszony csak most nyitotta ki a szemét. Szája széléről, orráról és homlokáról csordogált a sperma.
- Na gyere babám! Na maradj idekint. Mindjárt esik.
Megfogta a Nő kezét, felsegítette, majd az ajtó felé vette az irányt. Amaz tudta, még közel sincs vége a mai estének...

(folyt. köv.)
Hasonló történetek
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
29874
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Judit0508 ·
hát szerintem nem kellett volna ilyen részletesen leírni, hogy milyen koszos a farka.... ilyenkor az embernek átmenetileg elmegy a kedve a szextől, de azért nem volt rossz. :)
bogumil ·
Az írás néhol a gusztustalanságig vulgárisra sikeredett. :smiley:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: