Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Realizálódó netszex II. - Éjjel

Megsimogattam a fejét, és kilibbentem a mosdóba.
Mikor visszatértem hozzá, már édesdeden szendergett - keresztben az ágyon. Mosolyogtam, és azon tűnődtem, hogy A) hova fogok én feküdni, B) hogy és mivel fogom betakarni, és mi jut rám abból a takaróból.
Szerencsére az ágy végén volt egy nagy pléd, így egyik problémám megoldódott. Amint ráterítettem kissé magához tért, így lefeküdnöm is sikerült. Az elalvás viszont már nem ment.

Forgolódni nem igen tudtam, mert lefekvésem után szinte azonnal szorosan magához ölelt. Így csak bámultam ki az estébe. Néztem, ahogy egyre sötétebb lesz. Teljesen úgy éreztem, hogy egy pillanatot sem aludtam még az éjjel, amikkor arra lettem figyelmes, hogy Dani mászik át rajtam. Ráadásul egyszer már meg kellett tennie, mert a fal felé tartott.
- Hát Te? - kérdeztem. - Cssss! Aludj nyugodtan.
Ezzel belecsókolt a hajamba, és visszafeküdt mögém. Ahogy újra átkarolt megéreztem merev péniszét. Azonnal nem voltam egy cseppet sem álmos, mintha hat-hét óraja aludtam volna. Odafordultam hozzá és megcsókoltam. Azt hittem, hogy félálomból csókolt vissza, mert nem mutatta jelét annak, hogy kifejezetten felfogta volna, hogy áll a zászló. Nem is volt valami hű, de szenvedélyes a csókja, viszont éreztem, hogy a hátamra fordít.
Lassan csúszott egyre közelebb hozzám, keze már a mellemet simogatta, ajka még nem volt sehol.

Rámfeküdt. Éreztem, hogy lüktet merev szerszáma. Megsimogattam a fenekét, és magamhoz húztam. Mocorogtam kicsit alatta, szétnyitottam combjaimat, így lábaim közé csúszhatott. Lábaimmal magamhoz kulcsoltam.
- Szeretkezni akarok Veled! Nem is kell semmi más, csak olvadjunk össze. - súgtam fülébe, és valóban éreztem, hogy korábbi simogatásától nyalogatásától még most is ég puncim. Tudtam, hogy készen áll arra, hogy kielégítsük egymást, és azt is, hogy egy petting-szeretkezés-utójáték nem fér bele az energiájába most. Ahhoz még pihennie kell pár órát.
- Csináljuk, ahogy azt illik, elejétől a végéig. Nagyon kívánlak.
- Ja, és mindjárt elalszol - kuncogtam a fülébe. - Reggel majd, ha felébredtünk, akkor szerét ejtjük mindannak, amit megbeszéltünk. Majd szépen lezuhanyozunk, és szerelmeskedünk, ahogyan megálmodtuk. Most viszont...
Nem tudtam befejezni, szájon csókolt, kezeit a vállam alá csúsztatta. Lassan csókolgatta nyakam, vállam. Én óvatosan simogattam a hátát, gerincvonalát, le a fenekéig. Megborzongott tőle.
- Annyira hiányoztál! - suttogta a számba.
- Szeretlek! - szájon csókoltuk egymást.
- Nem tehetem meg... - motyogta. Kibontakozott az ölelésemből. Én nem értettem "most mi van?". Lehemperedett rólam, de szerencsére csak azért, hogy kényelmesebben csókolgatni kezdhessen.
- Most pedig, kisasszony, kap egy szép fehér karperecet. Vagyis inkább kettőt. - rátette a kezemre a plüss bilincset - Maga azt akarta, hogy csak úgy dugjam meg. se szó se beszéd, csak dugjam meg. Hát nem. Most majd én irányítok. És én előbb kinyalom a fenekét, és csak azután dugom meg, juszt is.
Úgy mosolygott közben, hogy majdnem elélveztem már attól. Felemeltem a fejem, hogy megcsókoljon. Reagált azonnal.

A csók után végignyalogatta mindkét vállam, körbeszopogatta a melleimet. Végigsimogatta és puszilgatta a hasamat. Befurakodott a lábaim közé. Hosszan, kéjesen jártatta puncimon ujjait. Megujjazott olyan lehelet finoman, hogy remegni kezdtem tőle.
Óvatosan nyalogatta meg csiklómat, kezével széthúzta a bőrt, hogy igazán bekaphassa kis kemény dudoromat. Szívta, szopogatta, nyalogatta, míg remegni nem kezdtem. Ekkor lejjebb szánkázott nyelvével, belenyalt hüvelyembe. Ki-be csúsztatta nyelvét. Egyik keze csiklómat dörzsölte, másik keze melleim felé igyekezett. Simogatott, csiklót izgatott és nyalt egyszerre. Én már szabályosan könyörögtem azért, hogy végre betegye...

Felcsusszant hozzám, szájon csókolt, hosszan, szenvedélyesen.
- Kíván még valamit kisasszony? - kérdezte viccesen. - Akarja, hogy itt és most megdugjam?
- Nem, dehogy. - mondtam neki, és megnyaltam a szám szélét. - Nem kívánom, kedves uram, de kifejezetten parancsolom!
- Rendben van.

Újra megcsókolt, nyelveink vadul kergették egymást.
- Szeretlek - sóhajtottam, mikor végre megéreztem, hogy forró és kőkemény farka nekifeszül puncimnak. Megemelte csípőjét, makkjával megsimogatta a csiklómat és lassan belémcsúszott.

Újra vállaim alá nyúlt, így simogatta nyakamat. Én ismét a lábai köré tekertem lábamat.
Összefeszült a testünk. Lassan kezdett mozogni, én pedig felvettem ritmusát.
Összefeszült a testünk, nyögdécseltünk mindketten. Nem gyorsított. Inkább egyre kisebbeket lökött rajtam, majd szinte meg sem mozdult. Körözni kezdett a csípőjével, egekig tornázta ezzel élvezetemet.

Csókolgatni kezdte megfeszülő nyakamat, simogatta bilincsbe zárt kezeimet. Megnyalta a számat, én pedig orvul megharaptam.
- Naaa, érezni akarlak, mozogj!

Megcsókolt, puszikat adtam szájára, állára, arcár, mindenére,amit engedett elérnem. Ő pedig lassan mozgattam csípőjét. Ki-be, ki-be. Erőteljesebben, gyorsabban, még-még gyorsabban. Csattogtunk, miközben vadul szeretkeztünk. Ő élvezett el hamarabb, ami természetes is volt, és jó is. Éreztem, ahogy szétárad bennem spermája. Kellemes érzés volt. Néhány aprót még tolt rajtam, mielőtt kivette volna megfáradt büszkeségét. Mélyen a szemembe nézett, keze már a puncimba fúródott. Megcsókolt, és addig tornáztatta bennem ujjait, amíg el nem élveztem (nem sok dolga volt).

- Nagyon szeretlek.
- Én is Cica, szép álmokat!

Szájon csókolt, és összebújva elaludtunk.
Hasonló történetek
29454
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
20907
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Almalé ·
Ez annyira széééééééééép volt! :heart_eyes:

Künzler ·
Hát ez egy nagy kull...
Megszerkesztettsége is nagyon gáz, meg úgy alapjáraton az egész...nem nagy durranás! Sorry. :sleeping:

sophiecute ·
szerintem nem volt rossz :D :smile:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: