Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Puzzle

Magányos férfi csatangol a sínek mellett a homokos parton. Hirtelen arra lesz figyelmes, hogy egy kéz áll ki a homokból. Felveszi ,megvizsgálja. Úgy dönt magával viszi hátha jó lesz valamire. Alig megy néhány métert egy gazdátlan lábat talál. Aztán egy női mell és így tovább. Megpróbálja összerakni és egy női test kezd el kibontakozni. Már csak a feje hiányzik. Ahogy így botorkál a sínek mellett a fejnélküli testtel, hirtelen valamiben elesik, ami nem más, mint a hiányzó testrész. Ráilleszti a testre, erre a lábak kifordulnak a fej megfordul és a test hátát nézi.
A lány hirtelen megszólal. Elpanaszolja ő egy királylány, akit elátkozott a vasorrú bába, a testét feldarabolta, és ha valaki mindet meg is találja és össze is rakja, akkor még a testrészek össze-vissza fognak állni. Ezért addig kell dugni, amíg-amíg a testrészek nem lesznek egymással harmóniában.
A férfinek se kell több. Óriási lendülettel elkezdi kurni. Csókolja a nő száját, harapja ajkait, hatalmas tenyerét rátapasztja a szeretkezés ritmusától rezgő női mellre. Először csak ő megy el. Aztán újra kezdi, kézzel dörzsöli a nő csiklóját, hogy most ő is biztosan elmenjen. Aztán feltörnek semmibe kiáltott orgazmusok, amelyek megrázzák a környező hegyeket is. Különböző pózok, nyaktörő figurák, néha nem is a gyönyörtől, hanem a fájdalomtól sikoltanak fel. Kiserken a vér, habbá válik a csont. Végletekig kidagadnak erek, izzadsággyöngyök csöpögnek homlokukról. Újra és újra elvesznek egymásban, miközben körülöleli őket a puha testű éjszaka.
Közben persze ide-oda forognak a testrészek, de valami mégsincs ott, ahol lenni kéne. Hol a fej, hol a láb, hol egészen más. Így megy ez három nap és három éjjel, míg a férfi végleg el nem fárad. De a lány teste még most sem elég jó, most a mell van a nő hátán.
Annyira elkeseredik, hogy hirtelen felpattan és elfut a végtelenbe. A férfi a fáradtság mákonyától a sínekre téved, épp mikor jön a vonat. Éppenhogy eljut a tudatáig az éles vonatfütty és gőztől működő vasszerkezet már darabokra is szedte. De őt elég lesz csak összerakni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
aveon ·
Primitív.

ayala ·
Sajátos humor.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: