Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Privát masszázs - 1.

Privát masszázs
Írta: Sleepystories
Fordította: Pavlov
(pavlov.urasag@gmail.com)

- Az 30-ast, az 60-ast vagy az 90-est?

- Hmm... Melyiket ajánlja?

- Hádd én mondjuk az 90-est választanám, Seniorita, de az már az deluxe csomag lenni.

- Deluxe csomag? Az mit takar?

- Dos hombres, quatros manos.

- Hmmm... lehet ezt még fokozni?

- Si, Seniorita. A hezsszínnel. Válassz VIP sátor és nem zavar semmi, gyönyörködhet hullámok. Nincs máss a környék senki.

- Hhmmm... jól hangzik! Legyen az!

A lány megadta a szobaszámát, és a part felé fordult, kíváncsi volt, merre lehet a VIP sátor. A Nap már lemenőben volt, és ő már a megérkezése óta vágyott egy jó kis alvásra.

Jorge egy kis golfautóhoz kísérte, és figyelte, hogyan csavarodik a lány lábaira a fehér pamutszoknya, amikor beül. A lány keresztbe tette a lábát, a kocsi vázának támaszkodott, és fehér nyári kalapja alól figyelte, hogyan csapódnak a hullámok a partnak. Az autó kis kerekei ösvényt hagytak a világos homokban. A lány mosolyogva lerúgta szandálját, és leérintette menet közben lábujjait a homokszemekhez. A nap melegítette sarkát és lábát. Hangosan felsóhajtott, és a lemenő napba nézett.

Jorge vezetés közben figyelte. Szerette az amerikai nőket, és ez itt különösen szép volt. "Puneta!" ismételgette magában. Tetszett neki, hogy mindenhová bikiniben mennek. Tetszett neki túlméretezett napszemüvegük és kalapjuk, akárcsak a mellette ülő lányé, akinek a szoknyája ráadásul hosszabb volt a szokásosnál, de vékonyan és feszesen tapadt a combjára. Ehhez illő fehér bikinifelső volt rajta, ami elég keveset takart. Még a lábkörmei is illettek mindehhez: precízen fehérre voltak pingálva. "Puneta!" mormolta ismét a férfi.

A lány Jorge-re nézett, és érzékelte, hogy elhagyták maguk mögött a hoteleket. A tenger lüktetésétől nem érezte, milyen messze jöttek a szállodától. Tíz perc múlva megpillantotta a sátort. A kihalt part tele volt a fürdőzők lábnyomaival. A kocsi megállt, a lány rendes borravalót adott a sofőrnek, aki a sátorra mutatott és elhajtott.

A Nap már majdnem teljesen a látóhatár mögé ereszkedett. A lány lejjebb húzta kalapja karimáját, s annak védelméből nézett körül. A homok a sátor körül szépen el volt gereblyézve. Nem tudott ellenállni a kísértésnek, lerúgta a szandálját, és belegázolt a finom homokba.

A türkizkék ég összeolvadt a sötétkék óceánnal, s a sátor élénkebb színfolttá változott. Az árnyékok megnőttek körülötte. A sátorban egy masszázsasztal volt, ahonnan jól látható volt a víz, így a benne fekvő minden búját-baját rábízhatta a hullámokra, miközben profi kezek masszírozták ki belőle a feszültséget. A lány beljebb lépett: lágy zenét hallott, ami finoman kacskaringózott ki a függönyök között.

Az asztal két végénél két férfi állt hátuk mögött összefont kézzel, figyelő őrszemekként, büszkén feszítettek egyenruhájukban. A lány belépett a sátorba, levette kalapját és napszemüvegét, letette őket a meleg homokra, és az asztal fejénél álló férfire mosolygott. Az megfogta a lány feléje nyújtott kezét, és finoman ráhajolt, megcsókolta a csuklója fölött:

- Üdvözlöm, seniorita - dörmögte.

Magas, kidolgozott testű férfi volt, láthatóan nem idevalósi. Zakóját középen két gomb fogta össze feszesen. Napok óta nem borotválkozhatott, borostája érdessé tette az arcát.

- Itt átöltözhet, és ha valamire szüksége lesz, csak szóljon. A nevem Carmine Estacion, a segédem pedig senior Cruz. Az asztal alatt vannak törölközők, fürdőköpeny, és többféle innivaló.

Carmine megfordult és meghúzott egy vastag szalagot, mire karamellszínű függönyök gördültek le a sátor négy oldalán. Senior Cruz és Carmine Estacion eltűntek a függönyök mögött és vártak.

A lány mozdulatlanul állt, kíváncsi volt, melyikőjük veszi majd őt kezelésbe. Senior Cruz helybélinek tűnt, és bár eddig nem szólalt meg, valószínűleg csak spanyolul tud. Magasabb volt, mint a legtöbb mexikói férfi, de azért nem magasabb a kollégájánál. Mindketten erősnek és ügyesnek tűntek, és a lány rádöbbent, hogy máris vonzódik hozzájuk.

Kioldotta szoknyáját, a földre engedte. Carmine mosolyogva figyelte, ahogy a Nap megrajzolta a lány árnyékát a sátor függönyén, és nagyot nyelt. Közben a lány a bikinijét is letolta magáról, a férfi ezt már ámulattal nézte. Tudta, hogy bajban van.

- Puneta! - mormolta halkan senior Cruz.

- Carmine, felhúzná a függönyt? - kérdezte a lány. - Szeretném látni az óceánt.

- Seniorita, nincs magán a köpeny, sem a törölköző!

- Carmine, tegye, amit mondtam!

Carmine felhúzta a függönyt. A karamellszínű anyag lassan felfedte az alkonyi tenger csodálatos látványát. A hullámok könyörtelenül dübörögtek a parton. Küzdelmük végtelen volt, erejük csodálatos. A lány beszívta a vizes homok illatát, és megremegett. A nedves homok sötét tükörként verte vissza az ég fényét. A szél enyhe volt, finoman borzolta a bőrét és belekapott a hajába. Karját a feje fölé emelte, és megfeszítette a hátát, mély levegőt vett, aztán dorombolt, mint egy cica. Direkt engedte így ki a levegőt. Carmine és Senior Cruz feszülten várták, hogy a lány levetkőzzön. A lány sóhajtás közben fel is nyögött, és megfeszítette hátát, hegyes bimbóit kinyomta jó előre, ahogy csak tudta, egy térdhajlítással pedig a popsiját is kihomorította. Szeretett volna valami reakciót kicsikarni néma közönségéből.

Már akkor megbámulták a férfiak, amikor a hotelbe érkezett, aztán amikor elhagyta a szobáját szoknyájában és bikinifelsőjében, egyre jobban megnézték maguknak a férfiak, és összesúgtak a háta mögött, sőt, néha féltékenyen még a nők is. Így meztelenül, ahogy a Nap ráragyogott gyönyörű csípőjére és derekára, ez a fajta nyújtózkodás biztosan felkeltette a közönség figyelmét. De nem hallott semmit. A két férfi két kőszoborként állt, de mintha Carmine megköszörülte volna a torkát. Amikor a lány ránézett, semmiféle hang vagy mozdulat nem árulkodott a férfi vágyáról. Senior Cruz épp ilyen önuralommal viselkedett. A lány elmosolyodott, és egy kis sóhajjal az asztalra feküdt.

Faustino Cruz benntartotta a levegőt. Nem akarta elárulni, milyen hatással volt rá a lány. Már amikor a sátorhoz közeledett, akkor is mormolta: "Joder!"

- Basszus, Faustino. Ne told el ezt - figyelmeztette Carmine. A két legutóbbi szezont együtt dolgozták végig, és valósággal testvérének érezte a kollégáját. Faustino sorban végigdolgozta Perutól idáig, Cabo San Lucasig az üdülőhelyeket. Nem volt teljesen őszinte masszőri tapasztalataival kapcsolatban, de az ügyfeleitől mindig remek visszajelzések érkeztek. Gyakran kifejezetten őt kérték, és hamar átkerült a VIP sátorba, Carmine mellé. Carmine a harmincas évei elején járt, szárnyai alá vette a fiatal Faustinot, ügyelt rá, hogy a fiú ne a legrosszabb műszakokat kapja, és megtanította neki, hogyan kapjon nagyobb borravalót, és hogyan bánjon az amerikai, hogyan bánjon az európai nőkkel. Megtanította neki, hogyan olvasson a vendégek mozdulataiban, a testbeszédükben, és hogyan fokozza kérdés nélkül a masszázs erősségét és intenzitását. Faustino végül bevallotta, hogy kiváló eredményeit főleg szexuális szolgáltatásokkal érdemelte ki. Carmine ettől ledöbbent, figyelmeztette a fiút a veszélyekre, és Faustino türelmesen végig is hallgatta.

Amikor ügyfelük már az asztalon feküdt, Faustino kiengedte a levegőt. Aztán szélesen Carmine-re mosolygott. Nem volt kétséges, hogy mi jár a fejében, és Carmine Estacion aggódott, hogy ez a nő vajon rendelkezik-e megfelelő önkontrollal. A gond csak az volt, hogy átlátott a lányon, és pontosan tudta, mit akar. Talán ha nem lenne ennyire szép, ennyire csábító, talán le tudná küzdeni saját vágyát. Tudta, hogy meg tudná adni a lánynak, amire vágyik. Tudta, hogy a lány könyörögne érte, meg tudna nyílni annyira, mint még soha. Meg is köszönné, hálás lenne érte. Pont ez a tudat jelentette a problémát.

- Élvezze a kilátást, seniorita! A következő kilencven percben teljesen ellazulhat. A legfinomabb olajokkal és krémekkel fogjuk kényeztetni. Van olyan terület, amelyre szeretné, hogy különösen odafigyeljünk? - kérdezte Carmine, mert meg kellett kérdeznie, de már előre tudta, hogy a lány mit fog válaszolni.

- Magukra bízom magam - emelte meg a lány a fenekét, és halkan felsóhajtott.

Faustino a lány lábához állt, végigmérte az előtte fekvő popsit, és amikor a lány megemelte, rögtön keményedni kezdett a farka.

- Nagyszerű. Lazítson - búgta Carmine, és figyelte, hogyan helyezkedik el a lány az óceán felé fordulva. Az ég sötétkékké vált, amin kis tüzekként világítottak a felhők. A homok barna cukorként parázslott. A lány azóta várt erre a percre, mióta ideérkezett. Ezúttal ő sóhajtott fel.

Faustino és Carmine beolajozták a kezüket, aztán egymás felé fordultak. Mindketten az előttük fekvő gyönyörű nőre koncentráltak, és próbálták elrejteni bűnös mosolyukat. Carmine széttárta a tenyerét, mint madár a szárnyait, és a lány hátára tette őket, majd finoman lehúzta őket a gerinc vonalánál. Keze nagy volt, a kettővel könnyedén átérte a lány hátát. Végigsimított rajta, le a derekáig, előrehajolt, rátért a derekára, végigsimított a fenekén, és oldalt leengedte az ujjait. Finoman felhúzta kezét, végigsimított a lány bordáin a mellekig, aztán újra és újra. Faustino keze a lány sarkánál kezdett dolgozni, aztán végigment a lábszárán, a combja belső részén egészen a fenekéig, a puncijáig, aztán amikor találkozott Carmine kezével, vissza a combja külső részén a kiinduló helyhez. A két férfi egyszerre dolgozott, hagyták, hogy az olaj felmelegítse a lány testét a magabiztosan mozgó kezük alatt. A lány halkan nyögdécselve élvezte, hogyan közelednek a kezek egymás felé.

Amikor Carmine a lány testéhez ért, már tudta, hogy nincs menekvés. A finom bőr bizsergetően simult a keze alá, energiát és tüzet sugárzott ujjbegyein át a mellkasába. Ez egy istennő! Átengedte magát az erős tenyerek munkájának, együtt mozgott velük, mintha csak ő simogatná a kezüket. A férfi próbált másra figyelni, elterelni gondolatait, de a lány minden halk nyögése erősítette a hatását. Sok nőt masszírozott már, sok hát került a keze alá, és ez sem más, mint a többi, hajtogatta magában. De ahogy a lány mozgott alatta, teljes harmóniában, mintha szeretkezne a kezével. Annyira erősen próbált ura maradni önmagának, hogy nem is figyelte, mit művel Faustino, aki egyre technikásabban dolgozott. A lány önkéntelenül megemelte a csípőjét, hogy a férfi jobban hozzáférhessen. Faustino így szabadabban nyúlt be a lány puncijához, hosszabban otthagyta az ujjait, finoman simogatta és derítette fel a terepet. A lány elégedetten nyögött fel, de ekkor a férfi visszatért a lány lábához, sarkához, majd lassan újra megközelítette a punciját.

Carmine farka megfeszült a nadrágjában. Ez a nő csodálatos. Odabólintott Faustinonak.

Faustino a lány remegő dereka fölé emelte az olajat, és szép adagot nyomott belőle a hátára. Addig dörzsölte vele a fenekét, míg tökéletesen csillogóvá nem vált. Carmine előrehajolt, s ezúttal szándékosan nyomta dagadozó farkát a lány fejének. Finoman körözött ujjaival a lány fenéklyukánál, aztán széthúzta a popsiját. Faustino mindkét kezét betolta a lány combja alá, és megemelte, így a lány háta megfeszült, feneke kiemelkedett. A férfi simogatni kezdte a lány punciját, felfedezte nedvességét. A lány felnyögött, hogy a férfi folytassa. "Puneta!" mormolta a férfi.

A lány még sosem volt egyszerre két férfival, az ötlet teljesen felizgatta. Tudják ezek, hogy mit művelnek? Senior Cruz keményen gyúrta a lány combjait. Annyiszor ért a lány puncijához, hogy az izgató szándék nyilvánvaló volt. A lány felényomta a csípőjét, élvezte Carmine erős kezét a hátán és az oldalán. Közben mosolygott sikerén. Igen, sikeres volt korábbi nyújtózkodása és sóhajtozása, még ha ezek a pasik megpróbálták el is rejteni a hatást. Amikor a mexikói férfi ismét a puncijához ért, hangosabban sóhajtott fel, még meg is emelte a csípőjét egy kicsit.

Eszébe jutott a vőlegénye, aki a hotelben pihente ki a repülés fáradalmait. Valószínűleg kijött már a zuhany alól, és megtalálta az üzenetét. Mi lenne, ha rátalálna valahogy? Meglepetten tapasztalta, hogy felizgatta a gondolat. Mintha belsejében tűz gyulladt volna fel, és máris érezte, hogy nedvesedik. Két farok teljesen ki tudná elégíteni, de az ötlet, hogy a pasija rajtakapja két vadidegennel, teljesen felkorbácsolta szenvedélyét. Ha ez a két pasi jól dolgozik majd, talán megismételhetik ezt, de előtte hagy majd néhány nyomot maga után, hogy a pasija rátalálhasson. Az ötlet egyre jobban megtetszett neki, és egyre jobban benedvesedett.

Amikor Carmine ágaskodó ágyéka a fejbúbjához ért, már tudta, hogy ma este mindkét férfivel kefélni fog. A férfi ujja a lány fenéklyukához feszült, finoman körözött és próbálgatta a területet. Faustino ujja a lány puncijába csúszott, és lassan ujjazni kezdte. Mostmár világos volt, hogy mit akarnak.

- Nem is tudtam, hogy ez is része a VIP szolgáltatásnak - nyögött fel a lány.

- Dehogynem! Pontosan tudta, amikor kifizette a recepciónál. Tudta, amikor kiszállt a golfautóból.

A lány nem válaszolt. A férfinek igaza volt. A "Dos hombres, quatros manos" mondatra libabőrös lett a háta, bármennyire futólag is villant át az agyán, hogy két férfi szétkúrja egy faházban a semmi közepén. Teljesen át tudta magát adni a dolognak, és erről nem is tehetett. Ki szerette volna élni összes vad vágyát, ami mindeddig el volt zárva tudata legmélyén: hogy uralkodjanak rajta, hogy szétbasszák a punciját, hogy szétbasszák a száját, hogy teletömjék hatalmas faszokkal.

Carmine a lány fenekébe nyomta az ujját, és lassan masszírozni kezdte belülről.

- Na ugye - nyögte Carmine. - Már alig várja, hogy szétbasszuk, mint egy utolsó ribancot, igaz?

A lány semmit sem válaszolt, de belül ujjongott. A puncija lüktetett.

- Nincs válasz? Akkor sem lesz, ha megfordítjuk? Mennyire bír majd csendben maradni, ha Faustino felnyársalja a kis punciját?

Könnyedén hanyatt fordították. Faustino megfogta a lány sarkait, és magához húzta a testét, egészen a masszázsasztal szélére. Felemelte a lány lábát, rátolta a vállaira. A lány egész teste remegett. Arca mostmár nem volt elrejtve, a pasik láthatták, hogyan zihál, hogyan harap az ajkába. Carmine kioldotta nadrágja derekán a zsinórt, és letolta magáról. Alatta nem volt semmi, farka félig mereven mutatott a lány vállára. Közelebb lépett, így a makkja a lány nyakához ért. A lány önkéntelenül megnyalta az ajkát, és az asztal szélébe markolt. A makk annyira finoman csúszott a bőrén... Szerette volna megkóstolni, érezni, ahogy megnő a szájában, hallani a férfi hörgését. Faustino a lány egyik combját csókolgatta, és cuppogva körbeszopogatta a bőrt a nedves puncija körül. A lány ide-oda mozgatta csípőjét, próbált közelebb kerülni a férfi szájához. Teste kezdett remegni. Nem volt értelme elrejteni, hogy mindkettejüket akarja, a teste elárulta.

- Maga most... rám fogja erőltetni magát, Mr. Carmine? Mi van, ha jelenteni fogom? - évődött.

- Ugyan, kedves Ms. Baur, simán megkaphatnám most magát. Még könyörögne is a kegyelemért. Kétszer!

- Én sohasem könyörgök senkinek semmiért.

- Kétszer! - ismételte meg Carmine tárgyilagosan, és addig nézett a lány szemébe, amíg az félre nem nézett.

A férfi győzött. Testileg hihetetlenül vonzó volt, ez kétségtelen, de ahogy olvasott a lány mozdulataiban, mintha érzékelte volna ujjbegyein át a lány idegvégződéseit. Csak ránézett, és szavak nélkül tudta, mire vágyik. Sőt, még azt is kimondta, amit a lány hallani akart... kihúzta belőle, amit már régen ki akart mondani. És mindez mégsem erőltetettnek, hanem természetesnek tűnt.

Carmine a lány karjai alá nyúlt, mondott Cruznak valamit spanyolul, ketten finoman megemelték, és keresztbe fektették az ágyon. Carmine óvatosan leengedte a lány fejét, akinek így szemei elég került a férfi hatalmas zacskója. Ebből a szögből a férfi farka óriásinak tűnt. Carmine közelebb tolta a csípőjét, előreengedte a farkát, végigsimított a lány arcán, míg golyói a homlokához nem értek. A lány felnyöszörgött.

- Faustino, nyald ki a hölgyet! Nyald, amíg el nem élvez! - nyögte Carmine a parancsot, de közben feszülten figyelte, hogyan mozog masszív farka a lány arcán.

- Mmmm... de... nekem... van... valakim... - tiltakozott erőtlenül a lány Faustino izmos nyelve alatt.

- Joder! Me gusta! ....Me encanta tu culo - mormolta Faustino a lány lábai között. A nyelve mindenhová beférkőzött. Épp olyan hevesen nyalta a lány fenekét, mint a punciját. A lány nem bírt ellenállni, hevesen tologatta ágyékát a férfi szájába, így diktálta neki a ritmust, hogyan nyalogassa a csiklóját. A lány gondolkodás nélkül nyújtotta ki a nyelvét, hogy megkóstolhassa, amit az arcán érzett eddig.

- Tetszik, amit 'Tino művel odalenn? Ugye jó? Szeretné a szájában érezni a farkamat? Elég nagy, nem biztos, hogy elbír vele... - dörzsölte Carmine a farkát a lány tátongó ajkaihoz.

- Told belém! - nyögte a lány, és már nem igazán törődött vele, hogy ki irányít. - Ááááhhhh... Ez nagyon jó! - sikkantotta Faustino gyakorlott nyelve hatására. A férfi a lány fenekéhez illesztette a hüvelykujját, megfeszítette a szűk kis lyukat, a csiklóját közben a szájába szívta.

- Szeretné, ha a seggébe dugná az ujjait, ugye? Nocsak, nocsak! - húzta  Carmine. Lenyúlt, és a lány melleibe markolt, mire az zihálva nyögött fel.

- Igen! Mmmm... - emelte meg a derekát a lány, hogy Faustino jobban hozzá férjen.

- És mit szólna a farkához? Kibírná a seggében azt a vastag faszt?

A lány felnyúlt, belemarkolt Carmine izmos fenekébe, próbálta a szájába manőverezni a farkát. A férfi arcához simította még párszor, végighúzta az ajkain és a szeme alatt, körözött vele kicsit, aztán visszahúzta a szájához. A lány megnyalintotta a makkot, és nyögve várta, hogy a szájába kerüljön. Carmine megfogta a lány fejét, és szájába engedte golyóit. A lány mohón beszívta az egyiket, az teljesen ki is töltötte a száját. Nyelve éhes kígyóként kényeztette. Carmine közben előrehajolt, és a lány keményedő bimbóit simogatta és szopogatta-harapdálta.

- Gyönyörű teste van, Ms. Baur! Csodálatos! Könyörögni fog, hogy megbasszam, maga gyönyörű kis ribanc!

- Kérlek! Kérlek! Dugd a számba a farkad, ne kínozz tovább!

Carmine a lány szájához illesztette a farkát, és lassan betolta, hagyta, hogy a lány átérezze a szerszám vastagságát. Még csak a makkja volt benn, de a lány ajka már így is teljesen széttárult. Masszív pénisz volt, és Ms. Baur tudta, hogy túl nagy lesz. Carmine finoman végigsimított a lány nyakán.

- Nyugi... - nyugtatta. - Be fog férni...

Kihúzta, hagyta, hogy a lány levegőt vegyen, és Faustino nyelvcsapásaira koncentrálhasson egy kicsit a nedves puncijában. Aztán a lány megfogta Carmine farkát, és a szájába húzta a makkját, jól benedvesítette, nyalogatta a szerszám szárának alsó részét. Faustino becsúsztatta egyik ujját a lány puncijába, rátalált a G-pontjára, végigsimított az izmokon és idegeken. A lány rátolta magát a férfi ujjára és szájára, ekkor tört rá az első orgazmus. Gyorsan és erősen szántott végig a testén, hevesen remegett. Faustino mozdulatlanul tartotta az ujját, várta, hogy a lány kiélvezze a gyönyört.

- Jó kislány - dicsérte meg Carmine.

A lány feltérdelt, átkarolta Carmine nyakát, aki szilárdan tartotta a lány derekát, miközben megcsókolták egymást. A lány finom szája lángra lobbantotta a vérét, mézes ajakápoló íze érzett, s a csóktól a férfi gerincében végigfutott valami. Amikor a lány elszakadt tőle, Carmine hangosan és hálásan nyögött fel. A lány végigsimított a férfi testén, és kezét követték ajkai, végigcsókolgatta a férfi izmos törzsét egészen le a merev farkáig.

- Mmmmm... ez finom - búgta, amikor végre megfogta az ágaskodó falloszt. Ismét ráfonta ajkait, és lassan a szájába engedte. Faustino a fenekét simogatta, és nézte, hogyan bólogat haverja masszív farkán. Carmine beletúrt a lány hajába, minden bólintással finoman mélyebbre tolta a lány éhes szájába a farkát. Hátraengedte a fejét, teste összes izma kezdett megfeszülni. A lemenő Nap melegítette a hátát, lába a homokba merült. Valahol sirályok vijjogtak, a távolban tamburin zenélt, hangja összekeveredett a hullámok dübörgő basszusával. A férfi lenézett a lányra, aki a szerszámát kényeztette a szájában, és láthatóan arra készült, hogy az egészet beszippantsa. Faustino a lány fenekére csapott, mire a lány előrehajolt, és újabb jópár centit fogadott magába a hatalmas faszból. A férfi lenyomta a lány derekát, amíg csak csúszott a térde, így a puncija teljesen szétnyílt előtte.

- Me encanta tu culo! - mormogta a férfi. Gyönyörű látvány volt. A farkát a lány puncijába döfte, mire a lány elégedetten felnyögött. Faustino ismét a lány fenekére csapott, és figyelte, hogyan pirosodik ki a finom bőr. Megragadta a lány csípőjét, és döngetni kezdte a punciját, egyre gyorsabban és egyre erősebben. A lány megint felnyögött, ahogy Carmine felnyársalta.

- Ez az! Szopjál tövig, kis ribanc! - nyögte, ahogy Faustino golyói a puncijához csapódtak. A lány hátratolta magát a férfi felé, körbemozgatta a csípőjét és mozgatta a fenekét. Carmine felnyögött, olyan éhesen nyelte a farkát a lány. Szorosan tartotta a lány arcát a másik irányból jövő lökések ellenére, és egészen a torkára engedte a farkát.

A lányt még sosem pakolták meg ilyen rendesen. Meg akarta tudni, mire képesek vele ezek a férfiak, és legnagyobb meglepetésére élvezte ezt az egészet, arra vágyott, hogy keményebben, erősebben basszák.

A lány kiengedte a szájából a férfi farkát, és nagy levegőt vett.

- Imádom, ahogy a szájbakúrsz! - zihálta Carmine-nak, és Faustinohoz fordult. - Gyerünk, kicsinyem, bassz meg rendesen!

Faustino belemarkolt a lány hajába, és annál fogva húzta magához a fejét. A lány teste megfeszült, érezte, hogy puncija teljesen szétfeszül. Cruz a szabad kezével rápaskolt a lány fenekére, és megint felnyársalta a punciját.

- Óóóóóó igen! Ez az! Basszatok, mint egy kurvát! - érezte, hogy nemsokára újra elélvez, de Faustino nem nagyon lassított. Elengedte a lány haját, hogy mindkét kezével a csípőjét tarthassa, így kefélte nagyon erősen. A lány nyögve élvezte a kemény menetet.

- Basszál! Basszál! Basszál! - követelte.

- Ez az, könyörögj... könyörögj, hogy 'Tino megbasszon... élvezze el, kis kurva... - Carmine két kezébe fogta a lány arcát, és odahajolt hozzá, megcsókolta lihegő ajkait:

- Mmmm - mormolta -, finom, mint a méz...

Faustino nem lassított, a lányt forró folyadékként árasztotta el az orgazmus.

- Peeson Ku mar pleas! - remegett meg a fiú, aztán lemerevedett, és újra összerándult. Az előbbi mondatát megismételte még párszor, s végül Carmine-re nézett segítségért.

- Nyeld le a jutalmad... - fordított Carmine. - Ilyen gyorsan még nem is láttam 'Tinot elélvezni!

A lány megfordult, megfogta a fiú farkát, és lassan nyalogatni kezdte az alját. Érezte rajta a saját nedveit, és ez rendkívül felizgatta. Jól megcsócsálta ajkaival a makkot, mintha egy nyálas csókot nyomna rá. Faustino remegett és mélyen felnyögött. Ezt a hangot a lány jól ismerte, úgyhogy mélyen a szájába engedte a faszt és a szájába és a torkára engedte a fiú spermáját. Szorított rajta egy párat, mire a fiú megremegett és újra meg újra élvezett. A lány meg csak nyelte, nyalogatta és finoman szopogatta a makkot.

Ms. Baur lehunyta a szemét, és hagyta, hogy a sperma íze szétáradjon az ajkain és a nyelvén. Elégedetten elmosolyodott. Ez már több volt, mint amit várt volna, és még hátravolt Carmine dagadó farka is, csak rá várt, tele spermával. Hallotta a hullámok moraját a háta mögött, és érezte a nap melegét a hátán. Nedvei kicsorogtak a puncijából a combjára.

- Ay yi yi... - nyögdécselte Faustino, és hátralépett.

- Nocsak - mondta egy új hang, sem Faustino, sem Carmine, mégis ismerős. A gerincén bizsergés futott végig és mikor megfordult, a vőlegényét találta maga előtt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
hörcsög00 ·
Igényes, szépen kidolgozott munka,a történet is jó.Nekem tetszett.
Pavlov ·
Köszönöm!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: