Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Préda 1. rész

Délután három órára volt megbeszélve a találkozójuk. Az elmúlt években csak alkalmanként futottak össze kávézókban, gyorséttermekben, de ekkor se lehetőségük, se szándékuk nem volt arra hogy felületes beszélgetéseken kívül mást is csináljanak.
De volt valami ami összekötötte és vonzotta őket egymásban, valami amit a szakításuk óta egyikük sem élt át 100 százalékosan…Ez a vágy mindkettejükben ott motoszkált, s vezetett a mai randevúhoz. Egy belvárosi, szobákat rövid időre is kiadó szálloda volt a helyszín, az igényesebb, de nem méregdrága fajtából.

Péter érkezett előbb, így volt megbeszélve, már a játék részeként. Lepakolta a táskáját melyben a frissen vásárolt játékszerek rejtőztek, hisz közös készletüket elnyelte a szakítás. Lezuhanyozott, majd farmert és inget húzott, a boxert gondosan kihagyva. Szemügyre vette a szobát, majd örömmel állapította meg hogy a célnak tökéletesen megfelelő, nagy franciaágy, mindent takaró sötétítőfüggöny, kis asztalka, két fotellel, rajta hamutartó, mivel direkt dohányzó szobát kért.
Felmérte az ágyat, majd az éjjeliszekrényekre rendezte a randevú kellékeit. Olajos síkosító, kisebb és nagyobb vibrátor, egy kis fekete pengéjű marokkés, valamint keményebb gumi análgolyók kerültek elő a hátizsákból egy króm lánccal együtt, melyen állítható nagyságú csipeszekben végződött. Elővett még 4 széles, fekete, műanyag szíjat, melyet pillanatokon belül csukóra valamint bokára lehetett rögzíteni, s mindegyiken karabiner lógott.

Az ágy négy végébe gondosan bekötött egy-egy műanyag kötelet, melynek hosszát csak segítségével állítani lehetett, s végükön szintén gyorszáras karabiner helyezkedett el. A kötelek hosszát nagyjából beállította ahogy közben maga előtt Réka meztelen testét. Ekkor észrevette hogy a gondolattól is felizgult, és farka keményen lüktetve követel egy kis foglalkozást. Végigsimított rajta, de ez csak még jobban felizgatta. Utolsó lépésként két csomag óvszert varázsolt elő, kibontotta a csomagolást, és az asztalkára tette őket.
Órájára nézve látta hogy van még ideje, így a minibárból töltött egy kis whiskey-t, jéggel, majd rágyújtott. És Várt..
Réka pontosan érkezett. Szerepe is így kívánta meg, de mindig is allergiás volt arra ha a partnere vagy Ő maga késett. Mikor Péter ajtót nyitott, tekintetük találkozott, és a játék elkezdődött. Rég nem néztek rá így, vad és ragadozó tekintet volt a mosoly mögött, melytől zsákmánynak érezte magát s ebbe beleborzongott.
Miután Péter lesegítette a hosszú fekete kabátot Rékáról, tekintete végigsiklott a testén és megállapította hogy nem csak ő készült. A lány kivágott mélylila fűzőt viselt, amit fekete szalagok díszítettek, hozzá fekete rövid szoknyát melyből elővillantak fekete harisnyába bújtatott lábai. Mivel magassarkúban volt, így kicsivel magasabb volt Péternél.

Teste nem volt már olyan csábosan karcsú és mégis formás, mint régen, de fekete-ezüstre sminkelt arcából a régi szenvedély sugárzott.
Péter szótlanul töltött egy nagyobb adag italt, majd átnyújtotta. Szótlanok voltak, noha szexuális életükhöz hozzátartozott a mocskos beszéd, a szex közbeni beszélgetés, a jelen helyzetben szavak nélkül is érezték egymást.

om és Sub.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: