Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Porcelánbaba

A lány kisebb nagyobb fájdalmak közepette kikászálódott a kórházi ágyból. De ez nem jelentett akkora fájdalmat, mint amekkorát érzett miközben lassan a tükör felé haladt.
Meglátta saját elgyengült, vézna, csontos testét. Sötét szín haja a vállára omlott, tökéletes keretet adott sápadt arcának. A teste nagy részét a kórházi köpeny takarta, azonban a vállát szabadon hagyva, lehajtotta, megbökve ezzel rettenetesen kiálló kulcscsontját. A bőre megegyezett az újszülött csecsemők bőrével: kissé piros, kék erekkel és itt-ott repedezett, kiszáradt bőrrel. Kézfejei is csak eres bőrdarabokkal borított csontoknak látszottak. Amúgy is kicsi kezei még kisebbek lettek. A kórházban eltöltött három hét szörnyen lesoványította.
Arccsontja is élesebbnek hatott, de szemei alatt fekete karikák nem éktelenkednek. Még így is gyönyörű. Ajkai megrepedtek, kiszáradtak. Olyan, mintha már soha többet nem tudnának mosolyra fakadni. Teljesen merevek. Szemei is sötétek, akárcsak a haja. ,,Nem láthat így...többé nem bírna rámnézni..." Gondolta.
Lépéseket hallott a folyosóról. Amilyen gyorsan csak engedték gyönge lábai, befúrta magát a takarója alá, és nyakig felhúzta azt.
A fiú belépett a kórtermébe. Pár pillanatig nem szólt, csak mosolygott a lányra.
,,Szia" Szólalt meg végül a fiú. Hangja bársonyosan selymes volt, mosolya a lány beteg arcától sem rezzent meg.
,,Szia" Lehelte ki a lány azt az egy szót.
A fiú leült az ágy mellett megbújó kis székre, és a lány arca felé nyúlt. Gyengéden, alig érintve azt, megsimogatta. A mozdulat után keze a lány kezét kereste, de ő a takaró alatt még jobban elrejtette.
,,Ne...kérlek!" Nézett könnyes szemmel a fiúra. A fiú még egyszer megsimogatta, és lassan kihúzta a lány kezét a takaró alól. Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra elkerekedett a szeme a lány apró, csontos kezein. A lány ezt észrevette és húzta volna ki kezét a kezéből, de a fiú megelőzte. Két tenyerébe fogta a vékony kézfejet, úgy húzta lassan szájához, mintha egy törékeny porcelán lenne. Megcsókolta a porcelándarabot, mely annyira forró volt, hogy szinte égette a fiú arcát.
A lány kissé megkönnyebbült, de nem tartott sokáig, mert a fiú, mielőtt a lány tiltakozhatott volna, lerántotta róla a takarót. ,,Bárcsak most azonnal elsüllyednék...nem láthat így!" Esett kétségbe a lány. Ösztönösen húzta össze lábait, valamelyest takarva egyik a másikat.
A fiú már nem döbbent meg. Jól tudta, hogy mit gondol a lány.
,,Soha nem láttalak még ilyen gyönyörűnek. Ha a körülmények engednék, a tested minden porcikáját végigcsókolnám." A fiú szavai tőrként hatoltak a lányba. Még mielőtt válaszolhatott volna, a fiú feljebb emelte a vékony lábakat, és nem sokkal térde fölött megpuszilta. ,,Nem érdekli, hogy így nézek ki...senki nem szeretett még így engem." A lány erőtlen mozdulatokkal nyújtotta karját a fiú felé, de az elutasította. ,,Nem merlek átölelni. Félek, hogy összeroppantalak." De a lányt nem érdekelte, magához húzta a fiút. A fiú finoman, épphogy a szájával érintve a lány száját megcsókolta. A lánynak többet jelentett ez a csók bármilyen érzéki és hosszú csóknál. Ez féltő, szerető, vigyázó csók volt.
A fiú (kerülve minden félreérthető mozdulatot) végig simogatta a lány egész testét. A selymes simogatás alatt a lány könnyen álomban szenderült. De a fiú még így is simogatta, néha megpuszilva a lány forró homlokát.
Hasonló történetek
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3915
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
naiv1966 ·
Szerintem aranyos, nem kell feltétlen a szex, hogy egy rövid kis történet elolvasása örömet okozzon bárkinek.
Nekem tetszett!

Marokfegyver ·
Kicsit a bőrrel elkeveredtél, a szó talán 4-szer fordul elő egyetlen mondatban, ráadásul a "bőre megegyezett..." értelmetlen, hiszen legfeljebb bizonyos tulajdonságokban megegyezhet vagy hasonlíthat, ha mindenképpen muszáj belemenni.
Előfordulnak még apró túlzások, gyermeki túlkapások - hány éves vagy? - pl. a "bársonyosan selymes", de összességében nem zavarók, inkább kedvesek ezek a dolgok. Ahogy az egész novella is kedves, és örülök, hogy csak a határig mentél el, s nem tévedtél át a szentimentális, csöpögős túloldalra.
Mesélj még!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: