Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Popsiba :)

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Eljegyzési évfordulót ünnepeltünk, amikor a kelleténél többet ittam otthon náluk, és még a kis mennyiség is kiütött, mert akkor ittam életemben először.
Volt neki egy kisebb meglepetésem, volt ilyen bugyim, ami teljesen hálós és ha felveszem megfeszül a fenekemen és a puncim is nagyon jól kirajzolódik benne.
Kiment valamiért a konyhába, én addig gyorsan bebújtam az ágyba, és csak ez a bugyi volt rajtam.
Bejött, bebújt mellém az ágyba és szorosan hozzám bújt, mert mi mindig úgy alszunk el.
Ekkor fedezte fel a fehérneműt, és tényleg nem tudta, hogy milyen lehet és arra kért mutassam meg neki.
Nehézkes volt a felkelés, mert a fejemet sem bírtam el a sok ivászat miatt, de sikerült, legalábbis csak annyira hogy négykézlábra tudjak állni, fejemet a takaróba temettem és gyönyörűen bepucsítottam neki, így téve láthatóvá mindent amit látni akart.
Hallottam hogy aprókat nyög, hogy tetszik neki, amit lát, hát elkezdtem kicsit mozogni, megtekertem neki a popsimat.
Annyira beindult, így még én sose láttam őt.
Szinte remegett az élvezettől, és azt kérte, tolassak rá és tegyem a puncimat a szájához.
Először nem akartam de aztán engedelmeskedtem neki. Rátolattam, a puncim az arcára került, mellkasom az ő ágyékán volt. Lehúzta a bugyit rólam, s arcát a puncimhoz emelte.
Rögtön megtalálta nyelve a puncimat és nem is csak a nyelvével, az egész szájával kényeztetni kezdett.
Éreztem a melleimnél, hogy a farka nagyon kemény lesz, és éreztem a levegőben is a vágyat, hogy most azonnal a magáévá akar tenni.
Nos a puncim egyre nedvesebb lett és a hatalmas farka is egyre jobban bökte a mellkasomat, no meg persze kezdtem szédülni is mert az élvezettől majdnem fejre álltam.
Elhatároztam hogy viszonozom kedvességét, és a számba vettem ágaskodó hatalmas faszát mely akkor már teljesen nedves volt.
Először csak lassan tudtam szopni, nehogy megszédüljek, de aztán belelendültem, s egyre hevesebben tevékenykedtem én is, de hamar rájöttem hogy ő is.
Egyre hangosabban nyögtünk és ziháltunk mire éreztem hogy el fog élvezni és nekem sem sok kell már...egyszerre élveztünk el, s még utolsó erőmből a lüktetéseik ütemében szoptam  tovább, miközben kiengedtem az én nedveimet is.
Megcsókoltam, s felvettem egy köntöst, kimentem a konyhába valamit inni, és valami édesség után kutatni.
Kutatásaim sikeresek voltak, egy tábla csokival érkeztem vissza az ágyba.
Levettem a köntöst, bebújtam kicsim mellé, de valami nem stimmelt az ágy végén, talán a takaró volt, vagy nem tudom de kénytelen voltam megint bepucsítani, de eszembe sem jutott hogy erre is fel fog figyelni, és ismét történik valami.
Rögtön elkapott, és fejemet az ágy végére helyezte, adott egy párnát is, teljesen ellazított, és a popsimat kezdte e simogatni, s ujjai a puncim felé vették az irányt.
Picit megujjazott, s közben apró csókokat lehelt a nyakamba és a hátamra.
Éreztem ismét hatalmas farkát, s a popsimhoz tette. Beleborzongtam, de annyira elgémberedtem az alkoholtól, hogy nem tudtam ellenkezni, s most visszagondolva nem is akartam.
Farka megtalálta a popsim bejáratát, s lassú enyhe mozdulatokkal próbált bejutni, miközben nagyon lassan egyre beljebb haladt, kezei ismét a puncim felé vették az irányt, de a puncim addigra olyan síkos és duzzadt volt, hogy azonnal abbahagyta a popsim kényeztetését és ismét kinyalt.
Nyelvével játszadozott és nyelvét feldugta a puncimba amennyire csak tudta, s ahogy nyögött, búgott az egész puncim.
Nagyon elkapott ismét minket a kéjvágy és óvatosan a hátamra fordított, hirtelen a puncimban találtam a farkát amint vadul a magáévá tesz. Másfél óra szeretkezés után szinte azonnal elaludtunk , s másnap beszélgettünk erről az egészről ami történt, s ezek után már nem volt kifogásom az anális szex ellen, hiába volt csak pár perc, sőt nem is történt abban semmi, mégis megváltozott a véleményem és a hozzáállásom!

*kb. egy f é l   é v v e l    k é s ő b b*

Ezen a napon a születésnapját ünnepeltünk, ő a haverja és az apósom totál káók voltak, míg én és az anyósom mértékkel vedeltünk.
A Haverja sajnos hazament, de aztán ami éjjel történt, talán nem is bántam.
Kijózanodott nagyjából éjjelre, s mint mindig ahogy szoktam a fal felé próbáltam aludni.
Ő odabújt hozzám, éreztem meleg ágyékát, majd a popsimat kezdte el simogatni, és előrenyújt a melleimhez, lágyan masszírozta őket.
megcsókoltam, s csókomtól izgalomba jött hatalmas farka lágyan a popsimat böködte. Fészkelődtem, addig-addig amíg a farka a popsim bejáratához került ismét. Apró lökésekkel próbált beljebb jutni, én pedig teljesen felhúztam mindkét lábam a falhoz és ellazultam.
Kicsit erőteljesebben lökött közben felsőtestemmel odafordultam, s csókoltam, majd a melleimet szívta, a bimbómra cuppant rá.
Ujjai a puncimban kalandoztak, ekkor már nagyobb sebességgel szeretkeztünk, és rajtam a hideg futkosott. Nagyon jó volt.
Popsim nagyon kitágult, már könnyedén mozgott bennem, pedig azért a
méretekkel nincs baj nála (26-30cm) szóval számíthattam volna fájdalomra, de ehelyett kellemes élmény volt mindkettőnknek.
Szenvedélyesen nyögött és már nagyon síkos farokkal mozgott bennem, mert ezalatt a puncimból a nedv mind lefelé csordogált a popsimhoz, segítve az ő farkát, hogy minél könnyebben csúszkáljon bennem.
Felfigyeltem, hogy egyre gyakrabban nyög, már zihál, és beremeg, itt már tudtam hogy közeledik a vég, s kíváncsi volta milyen érzés lesz majd ha a popsimba élvez.
Kicsit lelassított, ujjazott szorgalmasan, hisz már a puncimba a 3 ujj is kényelmesen elfért.
Lassúakat mozogtam én is, összefeszítettem a popsimat neki, ahogy hallottam nagyon jól eshetett.
Én is nagyobb tempóra kapcsoltam, érzetem hogy az ágyéka megfeszül, és a farka lüktet a popsimba, még rámozogtam én is mire teljesen elgyengült szegénykém.
Kihúzta a farkát a popsimból, de az ujjait talán bennefelejtette a puncimban, s még csókolóztunk egy jó ideig.
Ha visszagondolok, most is nedves lesz a puncim.

Ez volt az én kis történetem, remélem tetszett, na de most megyek, mert már vár rám, és nem szeretném megvárakoztatni!
Puszi!

Hozzászólások
encci ·
Az az egy nagyon tetszett benne, hogy egy félreértett mozdulatnak köszönhetően kötött ki a fenekedben, azaz tulajdonképpen a véletlennek köszönhetően ismerted meg, majd kedvelted meg az anált. :grinning:

Egyébként viszont a fogalmazás lehetne ennél sokkal jobb, változatosabb is. Továbbá hanyagold az oda nem illő vagy nem is létező szavakat, pl. káó. A tördelés pedig valami egészen bizarr, azt mindenképpen nézd át szerintem. És az olyanok, mint a 26-30 cm-es méret sem javítják a történet hihetőségét. Egyrészt ekkora nincs is, talán csak a Guinness Rekordok Könyvében, másrészt első komolyabb, vadabb popsiszexhez ennél egy 10 cm-vel rövidebb is bőven elég és megterhelő lett volna.

Ennek ellenére azért nyomtam rá egy tetsziket, mert első próbálkozásnak nem rossz szerintem. Legalábbis ilyen névvel még nem láttam korábban történetet tőled. Lesz még? :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: