Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pihenés az erdőben

Egy fülledt nyári reggelre ébredtem. Nagyon jó kedvem volt, mert egy nagy motorozással egybekötött esti bulizásnak néztem elébe. Szokásom szerint felkeltem megfőztem egy kávét, cigi, tusi miegymás. A reggeli szeánszomat mindig a motorom mellett töltöm el. Lassan magamhoz tértem kitoltam bemelegítetem a mocit közbe felöltöztem. Fél 10 tájékában elindultam barátnőmért, gyönyörű idő volt. Egész úton azon gondolkoztam milyen remek napnak nézünk elébe. Mihelyst oda értem barátnőmhöz szaladt nyitni a kaput. Már messziről felismeri a motorom hangját és mindig nagy szeretettel vár. Hatalmas mosollyal az arcán, éppen hogy csak levettem a bukót, nagy csókot kaptam. Forró csókja közben minden bajomat elfeledem és csak arra tudok gondolni, hogy mennyire jó hogy van nekem. Nagyon szeretem őt!

A megbeszéltek szerint délben találkozunk a többiekkel a visegrádi MOL kúton. El is indultunk hátulról a kedvenc szentendre-lepence szerpentinen. Pilsszentlászló után van egy férre álló hely a szerpentinen. Ott meg is álltam egy cigi erejére mondván még csak fél 11 bőven van időnk. Elszívtam a cigimet és elmentem a fák közé a dolgomat végezni . Ahogy eltűntem a fák között barátnőm ( nevezzük Dalmának) jött utánam, azt furcsálltam, hogy hozza a bukókat és a slussz kulcsot is. Oda jött hozzám, és mikor dolgomat végeztem, azt mondta:
- Ne nagyon tedd el szükség lesz most arra!

Elmosolyodtam. Magamhoz húztam vékony vadítóan szexi testét és csókoltam. Közben egy finom mozdulattal megragadta farkamat és játszadozni kezdett vele újaival. Szinte ahogy hozzá ért bársony keze egyből merev lettem. Levettem róla a bőrdzsekit, ami alatt csak egy mellének aljáig érő kivágott vékony pántos topp volt. Puszilgattam vállát, nyakát ahol értem. Minden egyes porcikájától teljesen beindulok. Óvatosan áttértem a szegycsont környékére, ettől indul be a legjobban, amikor végig izgattam nyelvemmel, még erősebben megmarkolta
Hímvesszőmet, és az altestét szorosan oda nyomta.

Kibújtam az overallból azt azért nem mondom, hogy gyorsan de a lehető leggyorsabban (nem egy egyszerű művelet). Dalma e közbe megszabadult nadrágjától és a toppjától ekkor már csak egyetlen fekete tanga volt rajta.

Elém térdelt és alulról felfelé végig nyalta farkamat a hegyére pedig egy lehelet finom puszit helyezett. Jáccadozott a makkal, istenien csinálta és mikor látta, hogy már nagyon szeretném, hogy bekapja még egy kalandozást tett. Ekkor viszont a golyóimat vette célba bekapta az egyiket és megszívogatta aztán a másikat is. Mikor már úgy látta elég volt a finomkodásból egy lendülettel, ismét alulról felfelé végig nyalta és egy hirtelen mozdulattal bekapta. Meleg szája isteni érzés volt. Kezével hátrahúzta teljesen fitymámat és csak szájjal játszott. Nem soká éreztem, hogy ez így nem fog soká tartani, Fel állítottam ölembe vettem és lefektetem a földre. Most nekem nyílt lehetőségem őt hasonló kéjekben részesíteni, mint amit velem meg tett. Ismételten a szegycsontjánál kalandoztam, de egy nagy sóhajtást elkapva hírtelen rátértem a mellére. Gyönyörű elterülő rózsaszín tölcséres mellbimbói vannak egy-egy kezes melle tetején igazi díszek.

Ettől a váratlan váltástól a sóhaj benne ragadt és csak a levegőt próbálta venni. Szerszámom a bugyijához ért és éreztem, hogy mennyire benedvesedett a bugyija, tocsogott. Áttértem a hasára, libabőrös lett abban a pillanatban. Eszméletlenül kéjes lány mindene a szex. Teljesen eufólikus állapotba tud kerülni. Állam alatt éreztem kis kék piersing-jét végig köröztem rajta és tovább haladtam. A punciját kikerülve úgymond kínzásképpen a combját csókolgattam. Térdeinél váltottam és a másikcombját csókóltam, de immár felfelé. Elértem a bugyiját a nedvességtől rásimult teljesen. Én is egy puszival indítottam amit a kellős közepére adtam. Már emelte is a derekát, nem is gondolkodtam soká, lehúztam a bugyikát. Elém tárult puncija, amely tökéletesen epillált és borotvált volt. Szeméremajkai közül kikandikált nagyon kicsit rózsaszín csiklója. Nem bírtam tovább bele nyaltam. Ezzel egy időben megremegett. Nyaltam és csak nyaltam. Kis idő elteltével újamat lukacskájához helyeztem és belenyomtam tövig. Egyszerre nyaltam és újaztam, nagyon hamar el is ment.
Fejemet összeszorította combjaival és egy remegéssel egybekötött mély sóhajjal adta tudtomra gyönyörét.

Folytattam a játékot még pár percig. Testemet meg emeltem és farkamat puncijához tetem. Bele is nyomtam abban a pillanatban. Lassan kezdtem pumpálni majd egyre csak gyorsítottam. Ekkor elkezdtem én is ütemesen vele együtt lélegezni és lihegni. Egyszer csak vállamat felnyomta mellyel jelezni akarta, hogy most ő szeretne dolgozni. Átperdítetem magamon és már felül is volt. Együtt maradtunk és ezáltal rögtön el is kezdett lovagolni iszonyú tempóban. Homlokomon még az előző póztól keletkezett veríték cseppek jelezték fáradságomat. (gondolom ezt vette észre). De pihenni semennyit se tudtam, mert a felfokozott vágy és az előttem lévő teste farkamra csusszanásának látványa fűtött. Ismételten felkeltetem és egy fához segítetem, ott rögtön vette a lapot és kerek fenekét felém fordította. Most hátulról hatoltam vaginájába.

Már alaposan meg volt dugva így könnyen bele csusszant, most már nem várakoztam, rögtön nagy lendülettel löktem. Elkezdtem farkamat kibe veszegetni, és akárhányszor vissza dugtam tövig nyomtam bele, majd csak a makkot húzogattam. Nem soká éreztem, hogy jön az orgazmusom. Gyorsan kivettem mielőtt még elmegyek, nem akartam még elélvezni. Mögé guggoltam és elkezdtem nyalni egészen addig, amíg nem éreztem, hogy ismét tudom folytatni. Felálltam és behatoltam, nagyot sikított azt hittem fájt neki. De mikor közvetlen a sikoly után remegve elkezdett megrogyni a térde és makkomon éreztem nedvét lefolyni. Rögtön megnyugodtam. Imádom amikor egy nő általam eljut a csúcsra, főleg ha az nem petting hanem aktív kúrás közben történik.

Kicsit visszavettem a tempóból, amíg magához tér. Hátra pillantott és átszellemülten mosolygott. Megint gyorsítottam a tempón megint éreztem, hogy nekem is eljön a gyönyör. Szóltam neki, kikaptam. Ő rögtön elém guggolt, kivette kezemből hímvesszőmet, szájába vette hegyét és csak verte. Mikor is éreztem, hogy heréim össze húzódnak, derekam megfeszül és bele engedem szájába spermámat. Nem hagyta abba még vagy egy percig nyalogatta nagyon érzékeny volt. Mire kipihegtem magamat egy tisztasági törlő kendőt kapott elő táskájából és meg törölgette ekkor elkapott a nevetés mondtam neki:
- Mi ez dísz, hogy törölgeted? (ezt én szoktam megcsinálni nem ő)
Nem válaszolt semmit se csak nevettünk egy nagyot.

Rápillantottam a telefonomra öltözködés közbe és azt vettem észre hogy mindjárt dél. Erre ő ezt mondta kétértelműen:
- Jól elkúrtuk az időt!
Ezen is nagyot nevettünk és sietve elviharzottunk Visegrád felé.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
pff... soka a képzavar, meg az íráshiba. az office-nak van helyesíráselemzője, aki nem biztos magában, miért nem használja? Ja, és a hibát pirossal alá is húzza. nem tűnik fel???


Hmm.... tusol, motort melegít, közben öltözik??? Zseni a drága.

BURGONYA ·
PILISSZENTLÁSZLÓ ? AZ FASZA HELY! A TÓTOK FRÖCCSE MÉG A MESZET IS LEMARJA A FALRÓL!


OTT ECCER ÉN IS AKAROK KUFIRCÓNI! :rage: :angry:
Mirrmurrka ·
Telcsiszex? Vagy az nem olyan?

Na jó, télleg elmentem, mert már vizionálok, és hülyeségeket dumálok.

Pá.
BURGONYA ·
ÓÓ, HÁT NEKED IS BÉBI! :angry:
BURGONYA ·
CSINÁLHATJUK, HA GONDOLOD! :angry:

(..Nini..*) ·
csak azt nem értem hogy miért van pihenés a címben mert szerintem ez minden csak nem 1 kis pihi a fák közt

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: