Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Petya és a balettos fiú

Közös lépcsőházban laktunk. Öt éve ismertem Petyát látásból. A szemem előtt lett kisiskolásból vonzó nagyfiú. Kezet fogtunk, mosolyogtunk egymásra, és pár szót váltottunk általában, ha összefutottunk. De amikor rohanásban láttam, akkor is villantottam rá egy mosolyt.
Petya barna szemei, közepes testalkata, az édes kis izmai, és helyes arca miatt is megdobogtatta sokszor a szívemet. Házi nyúlra nem lövünk - nem állt szándékomban kikezdeni vele soha, sem okot adni a pletykára, bár nemigen érdekelt mit mondanak rólam az emberek. Olykor megkívánok férfit is, nem küzdök kézzel-lábbal a vágyaim ellen. A táncművészetin végeztem, balettozom a városi színházban.
Petyát kiszúrtam egy szórakozóhelyen, a barátaimmal ünnepeltem éppen. Farmeres, fehér pólós alakját azonnal észrevettem a tömegben, mintha a radarom rá lenne állva. Nem tudtam a közelébe férkőzni, a barátaimtól nem lehetett elszakadni, hol az egyik vont félre, hol a másik mutatott be egy ismerősének, vagy bökött fejével egy dögös lány felé. Ezen az estén nem akartam alkalmi kapcsolatot lányokkal, sem mással, Petya izgatta a fantáziámat. Két barátjával láttam őt, míg mi, legalább kéttucatnyian voltunk.
Jól telt az este, szeretem az éjszakai életet, az idő szaladt velünk, csak azt vettem észre ritkulnak a táncolók. Később pedig sikerült elkapnom, amikor Petya hazaindult, így gyorsan én is elbúcsúztam a maradék társaságtól, majd taxiba ültem. A lépcsőház előtt várakoztam, és amikor megláttam a gyalogosan hazaérkező fiút, úgy tettem, mint aki szintén akkor érkezik. Sőt, kicsit színészkedtem is, mintha egy cseppet be lennék csiccsentve.
- Szia - mosolyogtam rá, a kezét nem akartam elengedni. A cigarettafüsttel telt, szórakozás utáni illata, a saját illatával keveredve eléggé megemelte bennem az adrenalint és a vágyat. Közelről bámultam a szemébe, kitágultak a pupillái.

*
Petya

Koppány érdekes egyéniség. Nem vagyok meleg, senki nem érdekelt jobban a fiú ismerőseim közül, de valahogy az alattunk lakó balettos srác miatt sokszor fura gondolataim támadtak. A külseje, vagy a zöld szeméből sütő megfoghatatlan valami tette-e, nem tudnám megmondani. Fel is néztem rá sok mindenért, mert magas, széles vállú, izmos, de nem olyan, mint egy testépítő, sokkal kecsesebb. Kétszer láttam férfival felmenni, többször gyönyörű lányokkal a lakásába. A fehér ingei, a szövetnadrágjai, jól álltak a stílusához, hosszúkás arcához, szőke hajához, meg a zöld szemeihez illőnek találtam. Nem tudom minek figyeltem meg ennyire alaposan, mintha bármi közöm lenne hozzá…de sosem szalasztottam el az alkalmat.
Összetalálkoztunk nemrég a lépcsőház előtt, ráadásul ugyanabból a buliból érkeztünk mindketten. A szívem megdobbant, és annyira jól esett rá néznem.
Egymás szavába vágva kezdtünk beszélgetni, egyikünk sem akart hamar a lakásba érni. Leültünk a sárga padra, a ház sarkához, ahol az idősek beszélgetnek napközben.
- Láttalak - mondtam a zöld szemébe mosolyogva.
- Én is téged, jó nézni, ahogy táncolsz. - azt hittem elolvadok a mosolyától és a kikandikáló kis részlettől, amit mellkasából láttatni engedett a nyitott gomb.
- Érdekelsz - borzolt ekkor a hajamba, azt hiszem kicsit kapatos volt.
- Tényleg? - kérdeztem, elakadó lélegzettel. Ujja ekkor elindult az arcomon, nem mertem mozdulni sem, a szemem alól a szám felé haladt. Körbe rajzolta az ajkaimat, majd piciny nyomás miatt szétnyílt a szám.
Automatikusan szopogattam a mutató ujjat, Koppány ki- betologatta. Néztem őt a Hold kopott fénye alatt, még sosem rohant rajtam keresztül a vágy úgy, ahogyan akkor. Nem értettem semmit, de isteni érzés volt vele szemezni, és testi kapcsolatba kerülni vele. Belevesztem azokba a zöld pupillákba, és alig kaptam levegőt, amikor Koppány felém hajolt.
- Megcsókolhatlak? - mormolta egészen közelről, és nem tudom mit válaszoltam, de nyelve a számba nyomult, szája összetapadt.
Lazán, finoman, és elvesztem.

*
Koppány

Tudtam, hogy az enyém lesz, hogy akar engem, a szeme mindent elárult, az édes arca pirosodott, és remegett minden érintésemtől. Tizenkilenc volt már a fiú, nem állt szándékomban megrontani, de azt hiszem olyan régen vágyott rám, mint én rá. Mérhetetlenül felizgatott, a farkam lüktetett, régen nem húzott úgy fel senki. Közel húzódtam hozzá a testemmel is, egymás mellé simulva ültünk. Lassan ránk hullott a dér, de mi olyan szenvedélyesen csókolóztunk, hogy alig éreztük. A kezem elindult a válláról a karjára, le kézfejéig, romantikusan összefűztem vele az ujjaim, közben mélyen nyelveztünk, egészen átadta magát nekem. Irányítottam, s hagyta magát.
Ekkor óvatosan, nehogy elijesszem, a kezünket az ágyékomra helyeztem, majd elengedtem ujjait.
- Simogass - kértem. Ránéztem az arcára, az elveszett tekintetére, a szégyenére, és a bizonytalanságára.
- Nagyon kívánlak. És te is akarsz. Ugye?
- Nem tudom. - akadt el a hangja.
- Dehogynem. - kezétől a péniszem még jobban megmerevedett. Én pedig ráfogtam az ő farkára. A farmert utálom, de így is éreztem mekkorára duzzadt. Elkezdtem a nyakát csókolgatni, majd alatta, aztán a kezeim siklottak a póló alá.

Petya

A bukszus remekül eltakart minket, nem aggódtam, hogy hajnali fél három környékén valaki meglát minket azon a jó, takarásban lévő helyen. Éreztem, hogy piros vagyok, de nem szégyelltem magam igazán, annyira rég foglalkoztatott engem. Igazi férfi - futott keresztül rajtam, amint simogattam, akkor esett le, hogy mindig is vágytam rá.
A mellbimbóim szívta izgatóan, értékessé téve azt a testrészemet is, nekem lány még sosem tette meg, aztán felemeltem a fenekem, mert ment a bokámig a nadrág, meg az alsóm is. A lábaim terpeszbe, a balettos fiú a combjaimat csókolta, a golyómat morzsolgatta egészen finoman, és már ettől majdnem elélveztem.
Felmosolygott rám újra, én meg nyeltem egy hatalmasat, a szőke srác marokra fogta a farkam, majd bevette a szájába a makkom. Elkezdett rajtam bólogatni, én pedig vinnyogtam. A vállait szorítottam, annyira ügyesen csinálta. Fiatal és tapasztalatlan létemre, tudtam profi bánásmódban van részem.
- Jól esik? - kérdezte csillogó szemmel. - közben verte nekem, és nem tudtam válaszolni, mert közben a gerincem megfeszült. Éppen elkapott a legnagyobb jó, makkomból kezdett jönni az anyag. Nézte mosolyogva, ahogy kilövellek, ahogy rázkódik a testem, ahogy ejakuálok. Belenyalt kicsit, majd megtörölt. Ekkor azt hittem talán vége mindennek, vagy én jövök az ő kényeztetésével.

*

Koppány

Imádtam nézni, ahogy élvez miattam. Meglepődött, amikor megemeltem a fenekét, hogy számmal, nyelvemmel kényeztessem. Kikerekedtek a szemei.
- Úh, ezt ne, én ezt tényleg nem akarom! - Akkor kör-körösen kezdtem nyalni farpofáit széthúzva. Addig, míg ellazult, szemeibe beleköltözött a gyengeség és a megadás. Megfeszült izmai elernyedtek, ökölbe szorított kezei szétnyíltak. Ekkor nyomtam fel neki a mutatóujjam, mialatt nyalogattam körben továbbra is. De már nem bírtam tovább, majdnem eldurrantam.
Felálltam, hatásosan, szemei kereszttüzében letoltam a nadrágom, az alsóm, álló dákóm, akár a zászlórúd. Petyám bámulta a csípőm, a combjaim, a férfiasságom.
Elé álltam, fejét az ágyékomhoz nyomtam.
Beleremegett egészen. A forró leheletét követte nyelve játéka, a nyalogatása, a tipi-tapi, fenekem gyűrögetése. A makkom kóstolása ismerkedően zajlott részéről, a golyóimat sem hagyta ki. Eltoltam magamtól kissé nemsokára, a farkam fejével a száját körberajzoltam, majd betoltam neki, és szopattam lassan. Jól esett nézni, hogy mind mélyebben nyomulok belé. Türtőztetnem kellett magam, meg, megállni, nehogy elélvezzek, elő ízeim így is bőven a szájába áramlottak.
- Elég - lihegtem egészen begerjedve - gyere, ülj a combjaimra.
Megtette, odaült, benyálazott ujjaimat feldugtam a fenekébe, játszottam benne, finom csók közben, mialatt hasának nyomódott lüktető péniszem. Aztán megfogtam az alfelét - Emelkedj! - szóltam rá, míg ő eltátotta száját, beigazítottam a makkom.
- Ereszkedj rám - morogtam nagyon beindulva. - Tedd meg, jó lesz! - A fiú szorította a pad széleit a vállaim mellett, én pedig megragadtam a csípőjét, és belöktem magam óvatosan.
- Ez az, és ne aggódj, hozzám tágulsz hamar. Nagyon seggbe teszlek most!
Imádtam, hogy bőrünk összeért, amint a péniszem súrolódott a remek, szűk seggben.
Először fájt neki, pupillái összeszűkültek, nyögését csókkal fojtottam belé, majd kis idő múlva, már nem hallatott panaszos hangokat. Néha kihúzódtam majdnem egészen, nyálat kentem a farkamra és megint elkezdtem mozgatni magam fölött. Ekkor szerencsére ő is elkezdte élvezni, emelgette a fenekét, kéjes, elnyúlt sóhajokat hallatott. Örömmel hallgattam, együtt hintáztunk a kéjben. Gyors tempóban kezdtünk összhangban mozogni, majd amikor éreztem végem van, kihúzta a farkam. Ő félre ült, lecsúszva kissé a combomról, én pedig rávertem a golyói fölé mindent. Imádtam nézni összelocsolt heréit, mintha megjelöltem volna, tulajdonomnak nyilvánítva.
Puha puszikkal nyugtattam meg, a csendessége megijesztett. Kapaszkodott belém, arcát mellkasomhoz dugva, ekkor éreztem meg mennyire lehűlt a levegő. Félig felöltözve csókolóztunk legalább még félórát, nem tudtam vele betelni.
Sokat gondolok rá nagyon, remélem, nemsokára összefutunk a lépcsőházban.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: