Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Peep show-Egy álbetörés margójára 6.

- Hát te meg mit keresel itt? Ezt nem hiszem el! - Tibi csak vigyorgott, a színes lámpák alatt teljesen feloldódottnak tűnt, pedig a színpadon tollboás, nagydarab férfi énekelt nőimitátorként, vörös paróka-haját dobálva. Gabinak inkább nevetségesnek tűnt, mint szexinek, de jól tudta, Tibi nem miatta van a város egyetlen olyan melegbárjában, ahol ilyenféle műsor van.
- Őt várod?
- Miért, te talán nem miatta jöttél?
- Ahhoz képest mennyire kiadtál tőlem, látom, nagyon is jól érzed magad itt!
- Még nem jelent semmit, ha valaki kíváncsiságból lejön ide.
- Ja, persze, ne akard megmagyarázni! Laci, azaz Mirjam miatt vagy itt! - Mi van, odáig vagy érte?
- Te sem vagy különb, ne szájalj, mintha valami jó csaj lenne! Egyszerűen csak érdekel, hogy alakit. Ott hagytalak múltkor, emlékszel, kettesben vele. Úgy, hogy ne szólj be, légy szíves. Inkább gyere, igyál valamit. - Mutatott Tibi a mellette üresen árválkodó bárszékre. Gabi elhelyezkedett, több férfi éhes tekintetének kereszttüzében, szőke barátját is épp elegen mustrálták. Fehér, színes feliratos pólót, és egy laza farmert viselt, inkább nyáriasnak öltözöttnek tűnt, mint az évszaknak megfelelően. Szőke haja elöl kissé hullámos, hátul felnyírt, apró, vöröses szeplőivel, szép vonású arcával, Tibor helyes fiú volt, szó se róla. Az alakja épp jó, se nem túl erős, se nem nyeszlett.
- Azért kíváncsi lennék, ha valamelyik megfogja majd a segged, arra mit lépsz? - gyújtott rá Gabi végül.
- Beverek neki egyet.
- Tényleg? Ez itt pedig természetes. Helyes fiú vagy, buknak rád a melegek is.
- Mintha nem vinnéd előttem a pálmát az izmaiddal, meg az olaszos kinézeteddel. Mindig te kellesz a csajoknak előbb.
Italozás közben Gabi visszagondolt az elmúlt pár napjára, mennyit gyötrődött és milyen nehezen rakta magát lelkileg össze az után, hogy úgy elrohant Lacitól, amikor az megkefélte. Amibe belevitte rafinált módon a kis transzvesztita, az egyszerűen megdöbbentette. Akkor biztosra vette, sosem akar vele találkozni többet…
- Nem hiszem el - nyüszítette összekuporodva az ágyán napokig. Az önérzete igen csak megtépázva, férfi mivolta romokban.
- Kis rohadék! – káromkodott ezerszer is összepréselve a száját, ha visszaemlékezett, mit érzett, amikor kéjre vitte Laci. Eltelt pár nap mire ráébredt, le kell tisztáznia önmagával, mit is akar, mi neki a jó. Tibi az alatt egyszer hívta fel, egyenesen melegnek titulálta, arra gondolni sem mert, hogy mi lenne, ha megtudná, a passzív szerepet is kipróbáltatta vele Laci. Nem látott be a melegek világába, az internetről tudta meg, hogy vannak unik, akik mindkét szerepkörben remekül érzik magukat.
– Uni lennék? - tette fel magának a kérdést. Talán a kettő között lehetne valami más megoldás. És hogy biszex, egészen biztos. Hogy csak az egyik nem mellet döntsön számára elképzelhetetlennek bizonyult, a Lacival való szex-kalandjai után esélyt akart adni mindkét félnek, illetve több próbát a fiúkkal való szexre, hogy tudja, mit keres. Végül is sikerült önmaga előtt tisztáznia a dolgokat, a prosztataizgatás nagyon is bejött neki, de a passzív szerep nem. Lelkileg nem. Ő akart maradni a férfi minden szinten, kölcsönös szerepcsere nem érdekelte. Úgyhogy Mirjam soha többé nem fogja megkefélni…
- Sokat megengedek magamnak - simította le inge gallérját, Laci bejárati ajtaja előtt toporgott nem sokkal az előtt, ám hiába csengetett, senki nem nyitott ajtót. Végül elindult az egyetlen olyan mulatóhelyre ahol Laci, mint Mirjam nagy valószínűséggel dolgozik.
Kilencre járt az idő, az este még csak akkor kezdődött, Péntek révén sokan rótták a kivilágított utcákat. Amikor a szolid, halványra festet ajtón belépett egy udvarba, dobogott a szíve, leverte a víz, onnan nyílt a bejárat, neon hirdette: Bár. Melegbárba lemenni nem is olyan egyszerű, Gabi akkor jött erre rá, amikor ott tépelődött, és nézte a nagydarab, parókás, nőnek öltözött férfit, aki az ajtónálló szerepét töltötte be.
- Nem igaz, hogy itt jól érzi magát Laci, túl finom a lénye – eszmélt Gabi, és nézett körül a színes lokálban, ami külsőre nem különbözött más átlagos bártól, csak született nő sokkal kevesebb, de voltak, Gabit ez némiképpen megnyugtatta.
- Lehet, nem szereti, de ez a munkahelye. Ebből él, hogy táncol. - vetette közbe Tibor.
- Igaz…
Nagyhangú bemondó konferált fel egy franciás nevű duót, akiket sűrű taps és fütty köszöntött. A két alak szép, nőies kinézetű, jó hangú táncos-énekes, Mirjam kifinomult szépségéhez viszont nem hasonlítható.
- Együtt vagytok? - vigyorgott a fiúkra egy kövérkés, kopaszodó fazon. - Jól néztek ki.
- Úgy ám, és szerelmesek éppen, nem vágyunk harmadikra. - Hárította Gabi a tolakodót, miközben összevillant a tekintete Tiboréval, és csak picin múlott, hogy ne törjenek ki röhögésbe.

Lacinak egészen kicsire zsugorodott a gyomra, amikor meglátta, Gábor is ott van, Tibi pedig másodszor. Kicsit átvariálta a fellépését, arcára pír ült ki, szeme még inkább csillogni kezdett.
Gabi megfeszült, amint meglátta Mirjamot a színpadon, aki légiesen és elbűvölően mozgott és énekelt, minden fej felé fordult, hogy sokan kívánták azt igen féltékenyen vette tudomásul. Legszívesebben mindenkit kidobott volna a bárból, hogy csak egyedül nézhesse azt a szépséget, aki enyhén elpirult szemezésük közben.
Laci fellélegzett, észrevette Gabi rég túltette magát a múltkori merész húzásán. A műsorszám felénél tarthatott  amikor lesétált a színpadról, magas sarkú, ezüst szandáljában minden lépésnél megfeszült a vádlija, karcsú nyaka szabadon, aranyló haja, akár valami glória. Vágyakozó sóhajok, amerre elhaladt fekete légies ruhájában, megérinteni, fogdosni senki nem merte. Igazi díva - futott át Gabi agyán, forróság költözött tagjaiba, amint felfogta, Mirjam ott áll vele szemben. Még mindig énekelt, majd mosolygott, és a számot úgy fejezte be, hogy ott ült az ölében. Gabi nem vágyott szereplésre a helyen, de valami őrült vágy kapta el még aközben is, hogy mindenki őket nézte. Laci meghajolt a végén, de nem mozdult, a bemondó bekonferálta a következő számot és… feléjük intett!
Néhányan arrébb húzódtak, vagy helyet cseréltek, a színpad köré több széket hoztak fekete öltönyös férfiak, mélykék szín függöny került az elszeparált részhez, Laci pedig kézen fogva vezette Gabit a színpadra. Tibor irigykedve nézett, gondolta, hogy Gabi a nyerő, jól látszott ez már Lacin előbb is.
- Gyere, ülj le a közönség között, nem kell fizetned, VIP-et kérek neked, a vendégem vagy! – nézett vissza rá Laci.
Tibor nem akart lemaradni a nagy előadásról, sem féltékenynek tűnni, az első széksor szélére ült.
Gabi arra eszmélt, a kissé átalakított színpadon áll tétován, éhes tekintetek kereszttüzében.
A zene gyors ritmussal kezdődött majd lassúbbra, érzékire váltott, a színpad közepe megnyílt, felemelkedett egy ágy, ami mellé egy fiókos, feketére lakozott kis szekrényt gurítottak, jól illett az ágytakaró fekete selyméhez.
Laci tekerte a csípőjét, táncolt a színpad szélén, simogatta a mellét, behajolt, a lába közén húzta végig ujjait kéjesen. Gabi beharapta a száját, izgatta nagyon a bestia. Álló pénisze bizsergett, alig bírt  egy helyben maradni tétlenül. Laci kidugta a fenekét a közönség felé, hogy megcsodálják azokat a tökéletes félgömböket, majd egyetlen mozdulat, és ruhájának szoknyarésze a földön hevert. Ováció és taps, a bébidollos, fekete necc-harisnyás, hosszú lábú, minden szemet magára vonzott. Aki nemsokára riszáló mozdulatok közepette odatáncolt Gabihoz, kellette magát, nem mintha olyan nagy szükség lett volna rá.
Gábor megérintette a lapos mellet, végigfutatta ujjait az egész felsőtesten, Laci ekkor felágaskodott kissé, rövid, és mély csókot váltottak. A közönség vágyakozó sóhaja egy hullámként terjedt, beizzott a hangulat, álltak rendesen a farkak. Többen magukat simogatták már, vagy a szomszéd erekcióját bámulták várakozón, mikor siklik le a slicc.
- Vegye le a fiú a felsőjét. Igen, vetkőzzetek! – kiabáltak a széksorokról követelőzve egyre többen. Tibi is felizgult rendesen, elképzelni sem tudta, vajon meddig mennek el Gabiék, de az ágy valószínűleg minden eshetőségre lett odakészítve.
Laci neki dörgölőzött alkalmi partnerének, az fogdosta a fenekét, szívogatta a nyaka fehér bőrét, közben  együtt hullámzott testük a sejtelmes zenére. A spotlámpák közül kettő kialudt, egy az ágy felett kigyulladt.Laci ekkor arrafelé terelte Gabit, majd áthúzta fején a pólót. Taps és elégedett mormolás, Laci elkezdte szívogatni Gabi mellét, keze a kemény falloszra tapadt. Újabb morajlás-hullám a nézőtéren.
- Szopj le bébi - suttogta Gabi, aki elkedzte lehúzni a cipzárt a nadrágján, Lacit pedig lenyomta térdelő helyzetbe.A transzvesztita megszabadította  minden ruhájától, csókokat hintett a hasa alá. A közönség le sem bírta venni a szemét Gabi szép, nagy, álló farkáról, többen beszóltak; szívesen megszopogatnák, megízlelnék. Persze nem mozdultak, mindent a szemnek, jól tudták.
Gábor a szőke hajba túrt, közben oldalt helyezkedtek, hogy az álló szerszámot, és minden történést, jól láthasson mindenki.
- Leszoplak alaposan - mormolta Mirjam föltekintve egy pillanatra - de sok minden van a szekrénykében - intett az ágy mellé - mindent kipróbálhatod majd rajtam, remek lesz meglásd.

Folyt.köv.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
semmitmagamról ·
Szenzációs történet!Teljesen a hatása alá kerültem. :japanese_ogre: :grinning:

alexandra83 ·
No.1
Avantgardenia ·
Köszi.:-)
(Ael M.)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: