Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Parton

1. rész

A szivárvány minden színe játszott az égen, s az elhaló napsugarak megcsillogtatták a még leveleken maradt esőcseppeket. Csodálatos júliusi este volt egy forró nyári zápor után. A tengerparton egy fiú ült, a nemrég még tüzesen izzó, de nedves homokban. Egyedül. Fehér atlétatrikót, és farmert viselt, s mezítláb lábával a homokot piszkálta. A távolban egy lány közeledett. Harang alakú szoknyáját ringatta a csípője minden lépésnél jobbra-balra, jobbra és balra. Gyönyörű lábai belesüllyedtek a homokba, maga mögött nyomot hagyva. Hosszú barna egyenes haja lágyan omlott a vállára, tiszta arcát megvilágította az utolsó fénycsóva. Leült a homokba, a fiú mellé. Egyik percről a másikra láthatatlan feszültség alakult ki a két test között. Szikrázott a levegő a szenvedély és vágy jelenlététől. A fiú a lány kezére tette a kezét, majd megszorította, s hosszan a szemébe nézett. Mindketten érezték, ahogy egész testük belerázkódik a lemenő nap látványába, a pillantásba, a tapintásba…

Hosszú percek teltek el. De se a szorításból, se a tapintásból nem engedtek. Egyedül a nap bukott a távoli horizont alá, maga mögött hagyva egy fiút és egy lányt. A kezeik szorításából engedve, a fiú végigsimította hideg kezével a lány alkarját, majd felkarját, nyakát, mindaddig, míg hosszú barna haját meg nem érezhette hideg ujjaival. A lány megremegett. A levegő lehűlt, egyre hidegebb lett a homok. A fiú átölelte, és magához húzta, s ajkaik egymáséihoz értek. Csend volt. Csak a hullámok csapdosásának hangait, és a tenger moraját lehetett hallani. Az apró ajkak találkozásából szenvedélyes csók lett.

Egymást ölelve perceken át apró puszik hangjait hallatták. A lány fogaival óvatosan harapdálta a fiú ajkait, mire az elmosolyodott, s óvatosan a nedves homokba fektette a lányt. Mellé feküdt, az oldalára, s végigsimította a lány hamvas arcát. Gyönyörű volt és tiszta. Nézte a lányt, s az egyre sötétebb parton csak egy fáklyasor világított. Oldalfénytől csillogó szempárok találkozásából újabb apró puszik és csókok lettek. A fiú végigsimította a lány tökéletes testét, mire az felhúzta az lábát, s a haragszoknyája a csípőjéhez csúszott. Meztelen lábait simogatva tovább csókolta a fiú, s észrevette, hogy a lány nem visel mást, csak azt a falatnyi koktélruhát. Közelebb húzta a lányt, s a szorításából nem engedve egyre érzékiebben csókolta.

Minden pillanatot kihasznált, hogy hozzáérhessen. Kezével újra a lány vállainál járt, és óvatosan lehúzta a ruha pántján, majd végigsimította a csupasz vállakat. Ajkaival a keze útvonalát követve csókolta, s a nyelvével is végigkövette ujjai útját. A bal vállától, a nyakán át, a jobb válláig. A fiú közelebb hajolt, s az előbbi útra hűs levegőt fújt, ami jéghideggé varázsolta a forró csókok utáni érzést. A lány egész testéből beleborzongott, s elfogta a libabőr. A szorításból és a csókokból engedve, levette a fiúról az atlétatrikót, kezével megfogdosta a tökéletes felsőtestet. Hátradöntötte, majd a nyakán keresztül kibújt a narancsszínű ruhából. Tökéletes mellei szilárdan tükrözték a fáklya fényeit, mindaddig, míg a fiú közelebb húzta magához. Egymáson feküdve meztelen testük összeért, és a két hideg test szempillantás alatt tűzforróvá vált. Csókolták, és simogatták egymás testét ahol csak érték, de a fiú lelassította a lányt. Újra hátára fektette, s megszabadult a nadrágjától, mire a lány a boxert is lehámozta róla.

A két pucér test újra egymásra találva simogatta egymást. A lány érezte, hogy a fiú legféltettebb kincse egyre forróbb és keményebb, de önmagáról is tudta, hogy két lába között, minden egyre inkább bizsereg, és nedvesebb. A fiú a hátán feküdt. A lány a srác csípőjénél ült, s felhajtotta a fiú fejét. Végigcsókolta a nyakát, a mellkasát, a megmerevedett mellbimbóit nyelvével izgatta, mire a fenekén két kezet érzett, ami szorosan megmarkolta. Felszisszent, de folytatta a mellbimbóktól a srác hasán keresztül, egyre lejjebb és lejjebb.

A homokban térdelt, mire a fiú farkához ért. A keményen álló forró farkat hideg kezeibe vette, s apró pici puszikat lehelt rá. Körbe, körbe egészen a farka tövétől a csúcsáig végigcsókolta, s mikor a tetejére ért, kinyújtotta nyelvét, és körkörös mozdulattal végignyalta a farkat. Amint a tövéhez ért, bekapta, s szopni kezdte. A fiú halk sóhajai közepette megmarkolta a lány haját, és nem hagyta, hogy vége legyen. A lány szívogatta a makkját, mire pillanatokon belül már a hátán feküdt. A fiú megcsókolta a lány vérvörös ajkait, majd a füle tövétől a nyakán át végignyalta. A melleit úgy markolta, s csókolta, hogy a lány már csukott szemmel élvezte. Sima hasát ajkaival simította végig, s mire a Vénusz-dombhoz ért, felhúzta a lány lábait, s tövig belenyalt a puncijába.

A lány a kéjtől óriásit nyögött. Mindketten érezték a megfeszült remegést, amit a lány teste diktált. A fiú egyre fürgébben, és egyre mélyebbre tolta nyelvét, s a lány lábait szorította, hogy az ne tolhassa el magától. Pár perc folyamatos nyalástól a lány már a homokot markolta. A fiú ujjaival a csiklót izgatta. Alig pár perc múlva mindketten érezték, hogy nem tarthat tovább ez a kényeztetés. A Fiú felemelte a lány lábait, a feneke elé térdelt, és kőkemény farkát betolta a lány puncijába. A lány ebben a pillanatban érezte, hogy megszakadt benne valami, de a felmerülő pillanatnyi fájdalmat nemsokára feledtette az óriási forró farok nyomása. A Fiú odahajolt a lányhoz, s befogta a száját, hogy az ne sikítson.

Egyre erősebben dugta, és a lány nem bírta tovább, kiszabadította száját a szorításból, s óriási kéjes nyögéseket hallatott, ami bevisszhangzotta az egész tengerpartot. Egyszerre élveztek el. A fiú farka a lány remegésének ütemére rángatózott benne. Maga volt a tökéletes gyönyör. A két elalélt test egymást ölelve feküdt a tengerparton….

A csendet csak egy fiatal pár kielégült lélegzése törte meg…
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Vivienne ·
Én nem tudom,h ezt kipontozta,de szerintem ennyire nem kellett volna lehúzni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: