Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Parasztlegény

Egy kis faluban lakom, ahol elterjedt rólam, hogy mi a szitu, a srácokhoz vonzódom. Azonban, szerencsémre ez nem változtatott a dolgokon, mivel a kis társasági köröm, akikkel eddig is kommunikáltam, ez után is keresett, akik meg azelőtt nem, így azok továbbra is leszartak. Vagyis, nem egészen.

Van egy srác, Ákosnak hívják. Gazdaságuk van, az öccsével és az apjával csinálják, és rengeteg kecskéjük van. Mivel kis faluban lakom, a falu szélén van kialakítva egy komposztáló, ahova a kerti hulladékot el tudjuk hordani. Feltűnt nekem, hogy néha néha bizony megnéz. Egy nap is, a borsónak a szárát vittem ki kis szekéren, amikor láttam a dombról (dombon lakom)? hogy a másik oldalról figyel,, és közben a farkát markolássza. Nem foglalkoztam vele, mentem tovább a dolgomra. Ám, Ákos is elindult, és pont velem szembe állt meg, és úgy tett, mintha fontos tenni valója volna. Nem tudtam megállni, és hozzá szóltam:
- Szevasz, segíthetek?- Ákos meglepődött, majd zavartan válaszolt:
- Cső, nem kell!- és elfordult, hogy elmenjen. Nem foglalkoztam vele, megfogtam a kis szekerem, és elindultam. - Mégis! Úgy halottam, buzi vagy, igaz? - meglepett, hogy mégis folytatta a beszélgetésünket.
- Igen, igaz, zavar?
- Nem, de mi a jó benne?
- Tudod, van, amit egy srác jobban tud, mint egy csaj, és ez sokat dob a dolgon!
- Mi a jobb?
- Egy srác tudja, hogy kell egy másikat leszopni, mivel úgy csinálja, ahogy neki is jó!
- Aha... - indulnék tovább, amikor utánam szól ismét - Régen dugtam! - hirtelen átfutott az agyamon, hogy jól hallok? vissza fordultam:
- Mit is mondtál?
- Azt, hogy régen dugtam!
- Ezzel mire célzol?
- Ha annyira jó, mutasd meg nekem! Menjünk be a széna csomó mellé és térdelj!
- Kicsi vagy te még ehhez ( 19 éves vékony, de egyben izmos srác)! És a kicsikkel nem foglalkozom! - erre körbe nézett, majd elő vette a kókadt farkát. Hát, mit ne mondjak, azon kívül, hogy fazonra volt borotválva, semmi extra nem volt, egy átlagos cerka.
- Rendben, menjünk! - pár perc múlva el is értük a szalmakazalt, majd ismét elő vette a farkát, majd leült. Letérdeltem a lábai közé, és először simogatni kezdtem, de láttam, zavarban van, ezért gyorsan megnyaltam neki, mire a farka elkezdett keményedni. Nyaldostam, miközben próbáltam verni a félig merev farkát. Pár perc múlva már keményen állt a cerka, így végül rábuktam, és elkezdtem szopni, miközben a zacsiját markolásztam a kezemmel. Szoptam, mint egy torkosborz, majd váratlanul tövig vettem. Erre felnyögött, ne bírta tovább, és a fejemre rakta a kezeit, és elkezdett szájba kúrni. Eleinte jól bírtam, de egy idő után elkezdtem öklendezni, így toltam el magamtól, és ismét átvettem az irányítást. Szoptam, simogattam, majd váratlanul bele lőtt a számba. Én össze gyűjtöttem, majd kiköptem, hogy lássa, mennyit is élvezett.
- Na, jól esett?
- Igen, tényleg jobban csinálja egy pasi, de ha ezt bárkinek elmondod, kicsinállak!
- Miért mondanám el? Nekem abból semmi jó nem származik, rosszat meg minek csináljak másnak? - végül felöltözött, és elment, én is megfogtam a szekeremet, és haza sétáltam. Mindig is érdekelt, mi lehet a gatyájában, de immár tudom :D
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: