Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pam és Csillag a koleszban

Pam, és Desire, az iskolai kosárlabda csapat kiváló tagjai voltak. Pam nagymellű, magas, dekoratív lány, fogszabályzót viselt, az osztálya legjobb tanulójaként országos szintű versenyeket nyert. Így ő volt az egyik legnagyobb lúzer az iskolában. Mégis szerették, barátai kitartottak mellette. Desire, becenevén csak Csillag, alacsonyabb, teltkarcsú, de lapos mellű lány volt. Csillag kedvelte a férfiakat, és a nőket is, Pamra már régóta áhítozott.
Történt, hogy Pamék szülei lezuhantak repülőgép szerencsétlenségben, ezért a lány a koleszbe költözött, hogy az emlékei ne kísértsék.
— Ne Sírj már, a szülők az angyalokkal vannak. - Desire, azaz Csillag pártfogolta, minden lépését figyelte, nehogy Pam ostobaságot kövessen el.
— Egyél, nagyon lefogytál.
— Csillag, ha te nem lennél, már a kötélen lógnék.
Trezákiné, a kolesz takarítónője, megsajnálta Pamot, így kieszelte, fiait, Andrást és Lucient beengedi estére, hogy a lányt megvigasztalják méretes dorongjaikkal. András a kerületi úszóklub kapitánya volt, húszéves, aranyhajú, izmos fiú, Lucien pedig szőke hajú angyal mellette, 19 éves, lányos képű.

Másnap pontban nyolckor a takarítónőnek felszóltak fiai a kaputelefonon, hogy megjöttek. Berregés után megjelent a két fiú, anyuknak némi sört is becsempésztek a munkahelyére. A kolesz a patinás múltszázad eleji stílusban épült, valamikor árvaházként üzemelt.
— Szia, anyuci!
- Sziasztok skacok! — Monda Trezákiné, majd egymásután bemutatatta Pamot és Csillagot.
A lányok mindketten szüzek voltak még, a szexre nem maradt idejük. Frissen zuhanyozva, csinos éjjeli ruhában kezdtek tereferélni a két vendéggel. Trezákiné, némi almás süteményt is az asztalra tett, a koleszben Pam és Csillag volt a kedvence. Apró ajándékokkal, hol fánkkal, hol kisüstivel kedveskedett nekik.

A fiúk legyeskednek a két szűz körül, de 2 órai beszélgetés és puhítás után sem sikerült nekik tovább jutni a csóknál. Némi tapogatásnál. Azonban egymás sporteredményeit, pályafutásukat ecsetelve megismerkedtek annak rendje-módja szerint.
- Fúj! Ezek még sajnos szüzek, vagy leszbikusok. Lucien, hagyjuk a fenébe. Menjünk fel a Mónikáékhoz.
A két fiú elköszönt, álló dákóval, de a lányok felajzottak lettek.
- Én kívántam a továbblépést, de valahogy nem ment - mondta Pam, szemeit lesütve.
- Pont így vagyok vele - reagálta le a másik lány. A fiúk olyan durvák tudnak lenni, anyám verte apámat. De a Lucienék jó fejek.
Pam és Csillag felosztották maguk között az ifjú titánokat, Pamnak Lucien kellett, Csillanak a másik fiú.
- A szexbe lassan be le kellene jönnünk, teljesen járatlanok vagyunk a testiségben.
- Egyetértek Csillag - nézte ábrándos szemmel Pam. Addig-addig beszéltek a szexről, míg felajzott testük többet kívánt. Bánták már, hogy a fiúk elmentek, kemény szerszámaikkal, bizonyára a rájuk ragadt szüzességüktől megfosztották volna őket.
- Te annyira szép vagy Csillag, ha fiú lennél, hát…- vörösödött el Pam, majd egy tigris, ugrott Csillagra és elkezdte a nyakát csókolni, kiszívni, egészen le a melléig. Mikor felnézett, tekintetük egymáséba fúródott, a kéjvágy örvénylett bennük, míg Pam rózsás arcú lett. Vágyakozva kinyíltak egymás felé fodros ajkaik, mintegy felkínálva magukat a leszboszi szerelemnek.

2.

Egymásba fúródott a két kéjtől fénylő szempár tekintete.
Ideje volt a nyelves csók kipróbálásának is. Lúdbőrös lett bőrük, nyakukon felállt a szőr. Csillag ágyára dőltek, Pam Csillagra ült. Ágyéka melegítette Csillag hasát, nedveik beindultak. Keze a mellein, szemében kéjvágy.
— Nem hittem soha, hogy ennyire lehet élvezni téged.Minden porikáidat imádom.
— Én is így vagyok Pam, annyira ver a szívem — pihegte kipirulva Desire, azért egy fiúval nem merném még kipróbálni. Én Pam, én félek.
— Én is tartok tőlük. Nem tudom, ki lesz majd az első.
— Mi történne, ha mi együtt esnénk át a tűzkeresztségen?! — kérdezte Desire pirulva.
— Talán együtt lenne legjobb belevágni.
— Pam lemászott Csillagról, lábai közé mászva, combjait széttárta, és elővillant gyönyörű rózsaszín nagyajka. Pam szeme sosem látott annál szebbet. A lány csiklóját munkába véve recés nyelvecskéje izgatni kezdte barátnőjét. Akár egy kobrakígyó nyalintotta fel a kéjváladékát.
A nagyajkak sem maradtak ki, a kisajkaikkal egyetemben. Csillag szeméremtestét a kéj rázta. Pam egyre mohóban tette a dolgát.
Csillagot megrázta a kéj, Pam kezeit szorította, kéje elélvezett eközben, míg Pam még akkor is a felbugyborékoló kéjnedveit itta, akár méhecske a nektárt a virágok szirmain.
Ezután a lányok cseréltek, Pam került hanyatt, ügyesen vette munkába csiklójait Csillag, s az ajkaik lövellte ejakulátumot harmatcseppként ízlelgette, mint a méhecske. Ivott a kehely szirmaiból, közben felfelé mászva a mellbimbókra adott szívós csókokkal illette a lányt, bimbóit egyenként bekapva, melleit masszírozva igyekezett Pamnak a lehető legjobb kéjt adni.
Akár egy újszülött finoman, mintha a kisbaba szopogatná elkezdte ingerelni. A Pam sóhajtozott, Desire hűs puszikkal igyekezett a sikoltó lánynak befogni peres száját.
Ezután a recés nyelvecske visszatért a klitoriszra, recés Pamnak rengeteg sós ejakulátuma bugyborékolt kifelé. Csillag nem győzte inni.
Miután így kielégítve egymást megnyugodott testük, átölelkezve aludtak reggelig.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Purdé ·
Nagyon ötletes írás.

Petur ·
Ez olyan... izé... paródia akar lenni?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: