Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pajkos parkos kaland

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy egy szép, hűvös, nyári koraestén nem tudtam elképzelni, hogy a mindennapi vegetációmon kívül mi mást tehetnék. Az összes haverom elfoglalt volt, azzal, hogy korán ágybadugják a nőiket, nem gondolva arra a haloványan retardált haverjukra, akinek nincs. Ez lennék én. A tévében sem volt semmi jó, az egyik csatornán épp partra szállt Colombus, a másikon már evakuálták New York-ot, a Private Gold-ra meg kellett még várni vagy két órát. Ilyen elkeseredett pillanatokban azt szoktam csinálni, hogy kimegyek a közeli parkba, leülök egy laza pózban a padra, és várom, hogy egy mellkasban teltkarcsú angyalka pottyanjon le az égből, vagy csak essen át a lábaimon futás közben. Nem vagyok túl sikeres a nők terén, amit az is mutat, hogy soha nem kellett gondolkodnom azon, mit is mondjak leszólítás után. Ahogy ez eszembe jutott, szomorúan visszahúztam a lábaimat. Kezdtem mély depresszióba esni.

Aztán jött egy hűs fuvallat, megmozgatta a bokrokat és a fákat, és megtöltötte a parkot finom szexualitással. Vagy ez, vagy az, hogy egy távolabbi padon egy kopasz srác csókolózás közben masszírozta a barátnője "Milk inside" feliratú topján keresztül a bimbókat. Azok meg átütöttek a ruhán, mint a Braille-írás. Értetette a fickó a dolgát. Hol felvándorolt a keze a lány nyakához, hol pedig a hasát cirógatta. De a mellek mindig útba estek. Nem illett volna látnom, de a kíváncsiság és a nő alakja vonzotta a tekintetemet. Órákig el tudtam volna nézegetni, ahogy az ujjak matattak a melleken. Egy hirtelen pillanatban a srác benyúlt a lábak közé. A csajban olyan hirtelen felszökött az izgalom, hogy a csókból azonnal hátravágta a fejét, és mély levegőt vett. Látnod kellett volna az arcát. A lengedező vörös haját, a hasonló színben pompázó ajkait, és az izgatott arcvonásait. Nekem is azonnal megmozdult valamim.
Valamit beszélni kezdtek. Túl messze ültem ahhoz, hogy valamit is halljak, ezért kitaláltam pár hülyeséget magamban, hogy mit mondhattak:
- Ne drágám, ne itt!
- Nem tehetek róla, te kis kígyóbűvölő! Ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy kemény farkas módjára bevágjam a lompost.
- Én is vágyom rá, hogy az anakondád lefejelje a csiklómat. De mi lesz, ha ránk talál a parkőr?
- Én nyitott vagyok bébi, csak én legyek leghátul.

Valami ilyenen gondolkodtam. Aztán legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy nem jártam messze. A kopasz felállt, megfogta a lány kezét, és szó szerint becsábította a bozótosba.
Ezek nem láttak engem? Ennyire egymásba feledkeztek volna? Habár a nőket nem ismertem, a parkot azért igen. Gyermekkoromban nagyon sokat rohangáltunk itt a bokrok között. A bújócskák idővel egyre rövidebbek lettek, mert minden jó rejtekhelyet ismertünk. És tudtam jól, hogy ennek a rejtekhelynek is két bejárata van.
Hatalmas kerülőkkel mentem, nehogy valami ág reccsenjen a lábam alatt. Nem akartam kockáztatni, ahhoz már elég késő volt, hogy ne vegyem észre őket a fűben. Aztán ahol már ritkultak a fák, lassan lépkedve elindultam a bokrokkal körbevett ki hely felé, ügyelve arra, hogy kevesebb zajt csináljak, mint amennyit a szerelmes pár. Mikor elég közel értem, már csak pár gally lógott bele a látványba. Azokat félrehajtva fogtam, és úgy bámultam az elém táruló egész estés mozifilmet.

Ekkorra a lányon már csak fehérnemű maradt, és a fickó éppen rángatta le magáról a "Wake up Dreamer!" feliratú pólóját. A szaggatott, erőlködő, heves mozdulatokból arra következtettem, hogy már nagyon feszíti a tesztoszteron. Miután nehezen leküzdötte magáról a ruhadarabot, ahogy ott állt egy szál alsóban, a csaj úgy döntött, majd ő kibontja a maradékot.
Most jön az igazság pillanata, gondoltam magamban, most kiderül, hogy az izomagyú kolléga mekkora erőkkel bír. Aztán ahogy kibuggyant, leesett az állam. Ekkora dákóval már benevezhetnék a snooker bajnokságra! Hirtelen kétségbe kezdtem vonni saját férfi mivoltomat. Kezdtem úgy érezni, hogy ezzel a kis bottal nem török be könnyen a halpiacra.
A lány nem lepődött meg túlságosan, gondolom, már látta párszor, inkább heves levegővételekkel várta, hogy újra láthassa. Közelről nézte. Megérintette a nyelvével. És bekapta. A puszta látványtól az én dákóm is megkeményedett, és a légzésem áttért egy másik dimenzióba. Nem szívesen nézem másét, de amit az a csaj azon a szerszámon művelt, igen izgató látvány volt. A gyönyörű, pirosló, telt ajkaival gerjesztette a kopasz fütykösét. Nem a kezével csinálta, mint az olcsó pornófilmekben. A tenyereit mindvégig a srác csupasz fenekén tartotta. A tekintete gyengéd volt, és meghitt. Olvasni lehetett róla, hogy élvezi azt, amit csinál. Izgatta, hogy a szájában tarthatta a hatalmas, lüktető péniszt. Érezte, ahogy dagadnak rajta az erek. Látta, hogy a fickó már nem tud mit kezdeni magával, rángatózott, sóhajtozott, a homlokáról patakokban folyt a víz.

Elkapta a lány melltartóját, és szinte letépte róla. Hanyatt fektette, és lerángatta róla a tócsában ázott bugyit. Az ujjaival szétnyitotta a puncit. Anyám! Egy igazi, szétnyitott punci mosolygott rám! Nem sokáig, mert a fickó hamar eltakarta. És ha a fejmozgásából nem is lehetett volna következtetni arra, amit csinál, a lány arca azonnal elárulta. A teste hullámozni kezdett, majd pillanatok múlva a kezeit a földhöz csapkodta.
Visszaengedtem az ágakat, és próbáltam találni egy jobb nézőpontot. Arrébb kúsztam, és finoman befurakodtam két bokor közé. Pont úgy, hogy totálban láthattam a mocorgó kopasz fejet a két meztelen comb között. Néha a nyelve is előbukkant, amikor nagy lendülettel nyalta az ajkakat, néha meg rázkódott a feje, amikor a csiklót izgatta pici nyelvcsapásokkal. A lány egyszer csak a kezeivel rácsapott a srác hátára, és húzta magára. Magához ölelte, és szorította, ahogy csak bírta. Majd fickó feljebb kúszott, és a csaj újra hátravágta a fejét. Úgy látszik, egyből betalált a lyukba.

A kopasz feltérdelt, felemelte a lány egyik lábát, az oldalára fordította, és újra behatolt. A medencék csattantak, ahogy újra és újra találkoztak. A lány apró nyögésekkel adta a srác tudtára, hogy mennyire tetszik neki, ahogy a nagy dákó mélyebbre és mélyebbre hatol. Látni lehetett, ahogy apró távokat halad előrefele minden mozdulatnál, és időnként a fickó zárkózik fel hozzá. A nyögések egyre jobban szaporodtak, és egyre hangosabbak, hosszabbak voltak. Ismét lehetett látni - ahogy közeledik a csúcs felé -, hogy a karjait a lány a földhöz dobálja. Hátrasimította izzadságtól vizes haját, majd újra rávágott a földre. Végül egy hatalmasat sikított, és végleg eldobta magát, jelezve, hogy úrrá lett rajta a gyönyör.

Ahogy pihent a földön, kapkodta a levegőket. A nyári melegben a felhevült teste ontani kezdte az izzadságcseppeket. Feküdt, bámult maga elé, és figyelte, ahogy a srác még folytatja a mozgást. Majd hirtelen újra megremegett. Azt vette észre, hogy az izgalom újra árad szét a testén. Ismét kezdte szaporábban venni a levegőket. A fickó elengedte a lány lábát, és úgy fordította, hogy szembe legyenek. Megfogta a csaj derekát, és még intenzívebben nyomta befelé a péniszét minden ütemre. Megfeszültek az izmai, és a csaj is határozottan rámarkolt a kezeire. A srác még kicsit megvárta, hogy a csaj is újra a csúcs közelébe kerüljön újra, majd néhány utolsó, erőteljes lökéssel átlendítette mindkettőjüket a tetőponton.

Ekkor figyeltem csak fel igazán a fickóra. Ahogy ránéztem a fejére, megláthattam a pornó filmeknek azt a részét, amelyiket a kamera sosem mutat. Meg is értem, miért hagyják le mindig. A látvány ugyanis egyáltalán nem szexi volt, inkább mulatságos. A srác teljesen olyan képet vágott, mintha épp most próbálná megdönteni a súlyemelés világrekordját. És a kopasz fején, ahogy redőzött a bőr, csak még viccesebb hatást ért el. Aztán ahogy élvezett, tovább fokozta ezt a tekintetét, és még mielőtt észbe kaptam volna, önkéntelenül elröhögtem magam.
A srác felriadt. Tökös gyerek volt, aki képes a parkban szeretkezni, de ahhoz nem volt hozzászokva, hogy társasága is adódjon. Én meg mélyen a bokrokba süllyedtem, remélve, hogy valami csoda folytán nem vett észre, vagy gyengénlátó, vagy bármi más. De azért arra is felkészültem, hogy el kell rohannom. Lapultam, és vártam mi lesz. Közben a srác odahajolt a csajhoz, aki szintén rémült arcot vágott, a fülébe súgott valamit. Nem tudom, mi volt az, de mindketten kajánul vigyorogtak rajta. A srác lassan feltérdelt, és arrafelé kiáltott, amerről sejtette, hogy jött a hang.
- Nem jössz?

Látniuk kellett volna, milyen képet vágtam. Még talán bambábbat, mint a fickó súlyemeléskor. Lassan feltápászkodtam, hogy jobban lássam, milyen arckifejezéssel mondja, hátha félreértem a gesztust.
- Tessék? - szólaltam meg nyuszi módjára.
- Nem szállsz be? - kérdezte újra.
- Nem nézel ki rosszul! - dicsért a lány is. Én meg egy percig megilletődve álltam - Gyere, próbáld ki!
Na most, én általános esetben a monogámia híve vagyok. Tudod, egy az egyben, férfi a nővel, páros küzdelem, páros menet. De tekintve, hogy már a látvány is jobb volt, mint életem eddigi legnagyobb szexuális élménye, amikor is a WC kagyló előtt állva próbáltam a fütyimet rángatva elvinni magamat, a playboy legújabb számát bámulva, úgy gondoltam, meg kell ragadnom a kínálkozó lehetőséget. Remegő lábakkal indultam el a bokrok között, a fogaim vacogtak az idegességtől, ahogy arra gondoltam, lehet, hogy most be fognak vezetni életem legnagyobb élményébe...

Az első pofonnál rájöttem, hogy a fickó valami ilyesmit súghatott a csaj fülébe: "Csalogassuk ide azt a barmot, aztán beverem a fogait." A másodiknál eszembe jutott, hogy ideje lenne elfutni. Nem ment annyira gyorsan, mert ekkor már a földről kellett feltápászkodnom. Ezért még éreztem, ahogy térddel oldalba rúg, de végül sikerült a kereket oldanom. Tesztpilótaként manővereztem a park különböző tárgyai között, de hallottam, hogy a kopasz követ. Nem tudtam, hova szaladok. Azt sem tudtam, hol vagyok. Egyetlen cél lebegett a szemem előtt, az, hogy egy picit mindig gyorsabb legyek, mint ő.
Ezt a pillanatot egy kicsit kiemelném a többi közül, ha megengeditek, hiszen az estére vetett látásmódom itt változott meg csak igazán. Mondhatni, a visszájára fordult minden.

Először is, régóta vágytam arra, hogy fussanak utánam a lányok. De úgy látszik, valamit félreérhettek odafent, mert egy pucér pasi rohant a nyomomban. Ahogy hátra néztem, hogy felmérjem a köztünk levő távolságot, úgy éreztem, a magam elé izgatottan elképzelt gruppen film lassan átcsap homopornóba. A fickó cerkája a szex utáni félkemény állapotban lifegett, ahogy futott, le-felcsapkodott, és a nedvek, amelyek az aktus után még a makkjához és a fitymájához ragadtak, fröccsöltek szanaszét, a mellkasától a lábfejéig. És, végül, bár személy szerint rajtam volt ruha, bizarr érzéseket keltett bennem, hogy a járókelők minket bámulnak, engem, és ahogy egy csattogó dákójú kopasz férfi pucéran üldöz.

Szerencsémre, nem csak én kezdtem irtózni ettől, hanem üldözőm is rájött, hogy a dolog rá sem vet valami jó fényt. Ezért megállt, rohamléptekben indult a bokrok felé, és közben kiabált pár mocskos szót, amit, gondolom, nekem szánt. Én pedig végre lassíthattam, és miközben próbáltam kifújni magam, lassan hazaballagtam...
Ez körülbelül három hete volt. Érdekes kaland. Azóta sem volt még hasonlóban sem részem. Próbálok visszaemlékezni a szép dolgokra, de valahogy mindig az eszembe jut, hogy majdnem otthagytam a fogam. És most mi van velem? Éppen itt ülök a kocsmában, a kezemben egy 2:1-es boroskolával. Könyökkel támaszkodom az asztalon, és takargatom az arcomat. Nehogy felismerjen a kopasz. Épp most lépett be az ajtón, és pont mögöttem állt le beszélgetni a haverjaival. Remélem, nem ismer fel.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sírrabló ·
Ámátőr :innocent:
Hetek óta az első sztori ami közel állt hozzám

tanárúr ·
jaj ne. nullát kell adnom, s ez borzasztó.
BURGONYA ·
VÉN TROTTYOS NAGYKÉPŰ FASZ.


MÉRT JÁRNAK IDE ILYEN VÉN GENNYLÁDÁK MINT TŰZMADÁR MEG A FASZSZOPÓ TANÁRKODÓ KÖCSÖG? :angry:
tanárúr ·
Viselkedjünk Krumpli úr kérem!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: