Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ott alvás...

- Ne hagyd abba! - nyögtem, miközben már a határon jártam. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy csaj fog kinyalni. Egyre jobban mozgolódtam és sikoltoztam, mivel ennyire intenzív érzésem életemben nem volt. Narancssárga fürtjeit markoltam miközben egyre jobban köröztem csípőmmel. Az is kurva nagy izgalommal tölt el, hogy épp a legjobb barátnőm van a lábam közé hajolva, de, hogy eközben a szüleim a mellettem lévő szobában alszanak, teljesen megőrjít a dolog. Próbálok nem nagyon hangoskodni, de szó szerint lehetetlen.



- Nem hagyom abba, de utána te jössz! - mormolta, majd két ujját belém döfte és most a csiklómat nyalta tovább. Haás. Kellett egy kis idő, mire megnyugodtam, addig barátnőm saját magát izgatta  és egyre jobban nyögdécselt. Felálltam és átmentem a fürdőbe, ahol apám borotváját tartom, amit sosem használ. Mire visszaértem társam elég közel járt az élvezethez, így én gyorsan levettem a borotva tetejét és megnyomtam a gombot, ami ezután a kezem között rezegni kezdett. Felültem az ágyra és ágyastársam elé sarkamra ültem. Láttam, ahogy széthúzza szeméremajkait és meglátom a kis pontot. Óvatosan a ponthoz közelítem a rezgő szerkezetet, majd mikor odaérek és elkezdem nekinyomni, hirtelen akkorát nyög, hogy a másik kezemmel, betapasztom a száját. Folyamatosan vonaglik, majd szép lassan leáll és csak liheg folyamatosan. Odafekszem mellé és szájon csókolom. Ő viszonozza és néhány percig csak egymás száját fedezzük fel. Hirtelen megszakítja barátnőm a szájharcot és a táskájához lép. Én furcsán nézek, mivel mit tud még mutatni ezek után? Próbálok közelebb férkőzni hozzá, de nem engedi. Megfordul és meglátom mi van a kezében. Egy vibrátor. Ráadásul felcsatolható.
- Ez honnan van? - kérdezem és kiveszem a kezéből.
- Nővéremtől kaptam kölcsön, mert azt mondta, az a jobb, ha először magadnak csinálsz élvezetet utána másnak. Megmutatta, hogy csináljam és azóta, gyakran használom, de most te fogod használni, utána meg én. És így olyan mintha szexelnénk. Szóval én ezt, most felrakom a csípőmre. Várj meg, míg hanyatt fekszem.-mondta és végigment ezeken a lépéseken.
Mikor lefeküdt Mutatta, hogy ülje rá a vibire, én pedig  megtettem kérését. Miután magamban éreztem elkezdem úgy meglovagolni, hogy a g-pontomat dörzsölje. Egyre jobban ment, barátnőm, pedig a csiklómat kezdte ingerelni. Egy perc múlva akkora orgazmus kerített hatalma alá, hogy azt hittem rögtön meghalok.
Pihegtem egy ideig, majd helyet cseréltünk. Furcsa volt, hogy egy csaj van rajtam és lovagol meg, de nagyon bejött a dolog. Nagyban lovagolt, mikor valaki kopogott. Barátnőm elég közel volt a véghez már, de ő is meghallotta a hangot, de nem igazán foglalkozott vele. Egyszer csak anyám hangját hallom meg az ajtón kívül:
- Kicsim fenn vagytok még, csak mert hangokat hallottunk.
- Igen még dumálgatunk meg hülyülünk. Baj, mert akkor csendesebbek leszünk.-mondtam, miközben barátnőm csiklóját izgattam. Ő az egyik kezével befogta a száját és próbálta úgy folytatni, amit elkezdett.
- Nem baj, csak nincs már kicsit késő a dumálgatáshoz? Fél három van?
- Hát lehetséges. Mi akkor szerintem el is tesszük magunkat holnapra.-mondom és rápillantok barátnőmre, akin épp most suhan át az orgazmus hatása. Néhány percig figyeltem amint lehajtott fejjel liheg, majd felnézett és szájon csókolt. Ekkor, mintha ajtó nyitódott volna és anyám hangját hallottuk meg:
- Gyerekek, ti mi a fenét csináltok?
Azt hittem ott halok meg. Anyám bejött és ezt látja. Barátnőm, ráadásul még le is szállt rólam, így meglátta a körém kötött eszközt. Szülőm szeme tágra nyílt és meglepődött.
- Ti ezt honnan szereztétek?-kérdezte és leült a fotelembe. Társam addig gyorsan felöltözött, míg én válaszolok a kérdésre.
- Anna hozta a nővére adta neki.-mondtam és leszedtem magamról és a takaróba bugyoláltam magam.
- De...ti..most akkor leszbikusok vagytok? - tért a lényegre.
- Inkább szólítanám magunkat biszexnek. Nem Lilla?-szólt közbe bűntársam.
- De inkább annak - mondom, és megpaskolom a mellettem lévő helyet, hogy üljön le mellém.
- Ez apád előtt titok marad és ezt szépen odaadjátok nekem. Meg ne lássam még egyszer. Most én visszamegyek és meg ne haljak még valamit.-mondja és ezzel ki is megy.
Mi egymásra nézünk és elkezdünk nevetni. Aztán elkezdünk csókolózni és most én nyalom ki őt. Nagyon élvezi és ma már vagy harmadszorra megy el. Büszkén feküdtünk egymás mellett, hogy mindkettőnk ennyire mennyei pillanatokat tudott okozni a másiknak. Megkérdeztem, hogy ne hozzak-e egy kis vizet és ő rögtön rávágott egy igent. Feltápászkodtam és kiballagtam a szobából és mentem a konyha felé.
Mikor visszafelé jöttem, furcsa hangokat hallottam a fürdőből. Gondoltam, hogy Anna megint ki akarta magát elégíteni vagy nem tudom, de mikor beléptem a szobába, barátnőm ott terpeszkedett az ágyamon, várva az innivalóját. Odaadtam neki, majd mondtam, hogy elmegyek vécére. A fürdőszobát céloztam meg és a kis résen bekukkantva, megláttam anyámat, amint épp maszturbál. Én csak kikerekedett szemekkel nézek rá és még jobban kitárom az ajtót. Épp akkor élvez el, amikor már mellé kerülők. Kinyitja a szemét és hirtelen kis sikoly hagyja el a száját. Én csak rámosolygok és a szám elé tartom mutatóujjam. Ő is így tesz, majd magára hagyom anyámat és visszamegyek a két személyes pizsibuliba, mintha nem is láttam és hallottam volna semmit....
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Ezt sokkal jobban ki kellett volna dolgoznod, ráadásul az anya szereplése az egészet undorítóvá tette (nekem). Nagyon nem tetszett.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: