Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Örökkévalóság

Már nem tudja, mióta nézi az eget. Talán egy hónapja, talán már több éve. Eleinte számolta az éjszakákat; nem volt nehéz, mivel sosem alszik. Úgy emlékszik, hogy a huszadik éjszakán volt az első hatalmas vihar. Akkor látta a villámokat. De az is lehet, hogy akkor már régen nem tudta, hányadszor nézi a fekete égboltot. Minden éjszaka ugyanolyan, ahogy minden nappal is.
Mozdulatlanul viseli az idő múlását.

Azt már biztosra tudja, hogy nincs Mennyország és nincs Pokol. Legalábbis nincs kénszagú, lángokkal és forró lávával körülölelt hely, ahol az évszázadok során kialakult, ősi pogány istenekre hasonlító ördögök vigyázzák, vagy kínozzák a lelkeket Lucifer trónja tövében. A pokol metaforikusan azonban létezik. Itt a Földön, azon a mezőn, ahol fekszik, ki tudja, mennyi ideje már.
Ebben a pokolban tisztán hallható, hogy madarak és mókusok veszik körül, rágcsálók és rovarok lepik el. Hallja, ahogy neszeznek, miközben a húsát eszik. Ragadozó eddig nem jött, pedig a rothadó hús szaga biztosan messze érződik.
Emberek sem jártak a környéken, egyetlen alkalmat leszámítva. Akkor már nem tudta, mennyi ideje hagyta ott a fiát és feleségét az étteremben.
Nem messze tőle két fiatal hangja hallatszott. A hangokból ítélve egy férfi és egy nő volt. Fiatalok és szerelmesek. Nevettek és incselkedtek egymással.

- A családomtól kitelik, hogy itt hagynak minket, ha túl messzire sétálunk. – mondta a fiú.
- Akkor siess már, te rozzant don Juan! - nevetett vissza a lány.
Rövid szünet után a lány hangja hangzott megint:
- Ha most nem szeded gyorsabban a lábad, hazáig vonszolhatod magad, mert én… - eddig értette csupán az egyre távolodó hangokat. A férfi és a nő talán boldogok valahol, talán már házasok is. Sokszor gondol rájuk.
Az égen felhők úsznak át. Már többször gyűltek össze komor, puffadt viharfelhőkké; nagy, kövér esőcseppeket préselve ki magukból. Van, hogy villámlik is. Vannak viharok, amikor csak a szeme sarkából látja a távoli villámok felvillanó fényét.
A szemét tudja mozgatni. Körbe-körbe. Minden más része mozdulatlan. Erre gondolva mosolyogna, ha arcizmai mozognának; valójában a szeme sem mozog. Mindkettő – ha van még egyáltalán – üvegesen dülled előre. Ő már nem él.

Sokszor gondol a halála napjára is. Eleinte többször is gondolt rá, bár akkor még sok időt vett el tőle a nyers riadalom, a rémület a mozdulatlanságtól, az egerektől, az éjszakától, a vihartól. Mostanság már kevesebbet gondol a halálra, de a fiára sokszor emlékszik vissza. A fiára és a feleségére, akikre akkor is gondolt, amikor kihajtott a kocsival, és főbe lőtte magát. Tartozásai miatt választotta a pisztolygolyót.
Nem messze parkolt le az autóval a mezőtől, ahonnan azóta figyeli az időt. Mázlija volt; egy fiatal sráccal találkozott. Sosem fogja megtudni, hogy került az az ember éjszaka ilyen messze a várostól. A srác talán be volt lőve, de az is lehet, hogy csak istentelenül részeg volt.
Odaadta neki a kulcsokat, az pedig boldogan tántorgott az autóhoz. Amilyen állapotban volt, lehetséges, hogy hamarosan balesetet szenvedett.

Ő úgy véli, meg is halt, és sosem tudták meg tőle, honnan szerezte a Fordot. Ha elmondhatta volna valakinek, már bizonyára keresték volna, és rá is találtak volna oszladozó maradványaira. Igen, a tántorgó suhanc bizonyára meghalt.
Összeroncsolt testéből nézhette, ahogy a tűzoltók levágják róla az összegyűrt fémet. Később láthatta, ahogy ráteszik a koporsófedelet. Most pedig fekszik a sötétben. Sem rágcsálók, sem hangok, sem viharok.
Szörnyű lehet. - gondolja ő.
Persze az is lehet, hogy annyira összeroncsolódott a test az autóban, hogy elhamvasztották. Ezen hosszasan tűnődik. Vajon a hamvasztás után szabadulhat-e a lélek, vagy a krematórium kemencéjében lelkek sokasága nyomorog és visong? Egyre többen és többen lesznek; egymásba mosódnak, és fájdalmas arccal tűrik az újabb „beszállókat”.

A legtöbbet mégis a fiára gondol. A 11 éves kisfiúra, akinek azt ígérte halála estéjén, hogy hamarosan visszatér hozzájuk. Azt hazudta, csak a parkolóba megy ki, mert az autóban hagyta a pénztárcáját. Sokszor leperegnek előtte annak az estének a képei, és még sokszor fognak az idők végezetéig.
Hasonló történetek
3907
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
4422
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ordogXL ·
Nekem nagyon tetszett, pedig olvastam mar egy ket jo dolgot, ugyhogy ha tudsz meg ilyen temaban mukodni, ne kizarolagosan, tolem varhatod ra a kommentet :yum: ! Nagyon jol ment eddig :flushed:
Tovabbi sok sikert, es kitartast, mert van miert :wink:
P.P.Hardaway ·
Óóóóóó... elpirultak még a hajhagymáim is. :smile:

De ezt most nem értem. A korábbiakat olvasva írtad ezt, vagy még mindig az Örökkévalóságra reagáltál?
ordogXL ·
Oszinten a tobbi a nemiseggel tultomott dolog, nem rosszak, de teny, hogy egy lapon sem emlitheted ezzel! A szexualitas szep is jo is, de nem neked valo, mint anyag, bocsi! Inkabb kezdj magad mas iranyokba vinni! Megeri, lathatod :blush:
P.P.Hardaway ·
Ennyi kritika után tényleg ideje nmás vízekre eveznem :) Majd igyekszem.

Tűzmadár: Őszintén szólva ezzel a kis irománnyal én sem vagyok kibékülve. Valahogy nem érzem, hogy olyanra sikerült volna, amilyent akartam, de megjelent a fejemben, megiratta magát, aztán nem hagyott nyugodni, amíg nem publikáltam.

Tűzmadár ·
Engem sajnos nem fogott meg. Csupán annyi ugrott be, minek kipurcanni, ha utána is gyötörnek a gondjaim?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: