Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

ördögi kör

A Szex az, ami fogva tart tudom. Fogva tartja a testemet, a lelkemet, holott az agyam már szabadulna. Van barátom. Jó vele a szex. Van barátnője és úgy tudom neki is jó vele.
De mégis. Már három éve... Már három éve, hogy nem tudok megmaradni egy srác mellett sem. A mostani barátom tiszteletre méltó nem akarom átvágni,imádom hosszú távra terveznék vele.
De ő... Nevezzük... Daninak ő mindig ott van és bekavar. Ő miattam nem szakítana a barátnőjével. Én miatta nem szakítanék a barátommal.
De eszembe jut és megveszek érte.
Múltkor is náluk aludtam, már nem emlékszem miért, valami ürüggyel átmentem, és végül este ottragadtam. Elment fürdeni. Persze egy szál törölközőben jött ki, és akármennyire kértem, hogy öltözzön fel, nem tette. Leült mellém az ágyra. Este épp megágyaztam magamnak a másik szobában, lefeküdtem, de még a tv-t bámultam arra gondolva, hogy úristen ott van a másik szobában és én meghalok érte... Hogy ott fekszik és szuszog csendben. Épp ábrándoztam ezerrel, mikor nyílik az ajtó és bejön.
- Nem tudok nélküled aludni úgy, hogy tudom, hogy itt vagy.

Mondja és befekszik mellém bámulva a tv-t. Persze úgy fekszik be, ahogy szex után szoktunk elaludni a kiskifli-nagykifli pózban. Üvöltöznek, rohangálnak a gondolatok a fejemben, csak arra tudok gondolni, hogy hadd érinthessem meg a bőrét, itt lüktet a hátam mögött, csak hadd érhessek hozzá, legalább egy pillanatra. Megmozgatom a csípőm. Kicsit hozzáér a farkához. Ó istenem, meg fogok halni. Nem tudom leírni sem azt az érzést, ahogy ott fekszem, harapom a feszültséget. Megcirógatja a nyakam, a fülem, nem mozdulok, mint aki talán észre sem veszi. Aztán megfogom a kezét, lassan megfordulok, és odabújok hozzá. Még pár perc merev csönd, hiszen nem tudja, hogy akarom-e ezt az egészet, és én sem, hogy ő akarja e.

Abban a pillanatban csak ő van és én. Elindul a kezem a hátán, kicsit elidőzik a csípőjén, a hasán, a mellkasán, majd visszatér a hátára. Keresi a számat, keresi, majd mikor engedem, megcsókol. De azt a vágyat, amit a csókjában érzek, soha senki nem fogja pótolni. Ruhák lekerülnek egykettőre, és máris indulok lefelé. Csók a hasára, nyelvemmel belefúrok a köldökébe, majd leérek az addigra már vértől lüktető tagjához. Csók a makkra, csók ide, csók oda, kicsit előkészítem. Majd visszamegyek és az ízével a számban megcsókolom.
- Akarlak. Kívánlak. Őrülten! - súgja, és én beleborzongok a gondolatba mi lesz itt.

Megfordulunk, a hátamra fekszem. Belémhatol. A gondolatok megszűnnek, csak ő van és csak én. A testére figyelek, ahogy hasa a hasamhoz simul. Jön az érzés, egyre csak jön borul el az agyam. Helyet cserélünk, rutinosan, látom, hogy fáradt. Én lassítok, majd lekönyökölök a feje mellé, és egy gyors tempóval elmegyek. Levegőért kapkodok, már a tizedik tizenkettedik érzés, orgazmus jön, már csak egy egybefolyt érzéstenger az egész. Megint helycsere már remeg a karom. Még egy gyorsítás és ő is elmegy. Nedvein összefolynak csurog a combomon, a lábán az egész. Valahonnan szervál egy pólót, törölközik, legalább ne a vízben aludjak el. Még fekszünk kicsit, tudom kimondatlanul is, hogy nem aludhatunk együtt. Átmegyek, most én alszom az ő ágyában. Kimerülten felkavart lélekkel és mégis harmóniában, elalszom.

Reggel mosollyal ébredek. Kakaót hozott az ágyba. Cigit, és valami szendvicset. Izomlázam van. Tudom, hogy most haza kell mennem, és megfürdenem. Telefon a barátom hív, hol vagyok. Annánál! Válaszolom, találkát kér. Még Daninál megfürdök egy puszi, egy ölelés. Elindulok a buszról dobok vissza egy smst.
Jó volt... Már hiányoztál.
Válasz nincsen, tudom neki nincs se lelkiismeret furdalása, se semmije. Ő boldog így. Hiszen engem már rég megkapott, a barátnője meg szereti. A szexszel láncolt magához, és én is őt. Barátommal találkozom, minden rendbe van, és mégsincs. Csak az éjjel jár az agyamban. Aznap este ágybabújok vele is, legalább meglegyen az összhang. Gyorsan lerendezem magamban a dolgot, már nem zavar, de többet nem történik meg a dolog. Hiányzik most is. A teste, a lelke, csak az agya nem tudja még mi egymásé vagyunk, leszünk mindig is. Már szemem előtt lebeg, két hónap és szakítunk mindenkivel. Mosolyogni támad kedvem. Ördögi kör.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
No comment, csak szomorúság.

Czumy ·
A történetek egy üde szinfoltja... értem ezt úgy, hogy kevés ilyen stílusú van itt, picit melankólikus is, picit szerelmes is, picit erotikus is...
Annyit tennék hozzá, hogy RÖVID!
Talán majd legközelebb...


Nekem így is bejött: 10/8/7

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: