Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Orchid - Így kérj bocsánatot

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg. A visszafojtott sírástól torka és szemei lüktettek, a heves veszekedés emléke hirtelen tört fel elméjében. „Jobb vagyok nálad... Meglátszik, hogy még gyerek vagy...” Igen, 15 éves, de Alex is csak 5 évvel idősebb nála. A veszekedés konkrét okát már fel sem tudta idézni, ez a pár fájó mondat ragadt meg igazán a fáradt, zavart agyban.
Miután nyugovóra tértek, Alex megpróbált közeledni Orchidhoz, szeretkezni akart vele, de a lányban túl nagy volt még a sértettség, ezért ellökte magától párját. Azonnal hátat fordítottak egymásnak és azóta forgolódnak szótlanul a sötétben.
Alex felkönyökölt, az ő arca is megvilágításba került, s most mindketten látták egymás csillogó szemét. Két szomorú szempár vágyakozva bámul egymásra. A fiú nem bírta tovább ezt a feszült hallgatást, megölelgette, megpuszilgatta Orchidot, próbálta megnyugtatni. A lány párja füléhez hajolt, és remegő hangon ezt suttogta:
- Szeretkezni akarok veled!
Alex arcára mennyei boldogság ült ki, finom csókokat lehelt Orchid fehér nyakára, gömbölyű vállára, puha, forró ajkára. Közben a lány felhevült testét simogatta, sima combjait, lapos hasát. Alex finoman becsúsztatta kedvese felsője alá a kezét és a sokat csodált, kerekded melleket kezdte simogatni. A kis cseresznye mellbimbók egyre keményebbek lettek az izgató ujjak között.

Alex gyorsan megszabadította Orchidot szatén pizsamájától. A lány most ott feküdt teljesen meztelenül, szenvedélyes vágyaktól felkorbácsolt, remegő testtel. Párja olyan vágyakozó tekintettel tapogatta le teste minden apró négyzetcentiméterét, amitől Orchid rettenetesen zavarba jött. Legszívesebben eltakarta volna magát, de mégis arra vágyott, hogy Alex csodálja és kényeztesse lázas testét. Becsukta szemét, széttárta lábait és remegve várta, hogy végre átadhassa magát az élvezet forró lávafolyamának.

A bűvöletbe esett fiú nem habozott, Orchid lábai közé feküdt és apró csókokat hintett belső combjára, egészen a combtövéig. A párás lehelet, a meleg, puha száj közelsége a már igen nedves szirmokhoz egészen borzongató érzés volt. Alex még szívesen fokozta volna a lány izgalmát, de saját türelmetlensége úrrá lett rajta. Nem bírta tovább, meg kellett ízlelnie a méz illatú, harmatos rózsabimbót, mely érzékien elé tárult. Nyelve hegyével finoman körözni kezdett Orchid csiklóján, majd egyre erősebb, gyorsabb tempót diktált. Úgy játszott az érzékeny szervvel, mintha egy puha szájból előbújó nyelv lenne. Körözni kezdett a hüvely bejáratánál, majd amennyire csak bírt, behatolt a lány forró barlangjába. Ritmikusan mozgatta nyelvét ki és be, majd visszatért a vértől duzzadó csiklóra és erősen szívogatni kezdte. Közben mutató és középső ujjával egyre mélyebbre hatolt a lány hüvelyében. Orchid csípője összhangban mozgott Alex kezével. Az orgazmushoz közel abbahagyta a lány izgatását.

Alex annyira felizgult a barátnője heves reakcióitól: az édes nedvtől, nyögésektől, visszafogott sikolyoktól, szapora zihálástól, hogy teljesen készen állt a behatolásra. Bár Orchid viszonozni akarta a kényeztetést, barátja finoman visszadöntötte az ágyra és fölé hajolt. Merev hímtagját óvatosan a nedves bejárathoz illesztette. Nagyon lassan hatolt be a lány hüvelyébe, minden egyes pillanatot ki akart élvezni. Orchid kissé megemelkedett a behatolás pillanatában, amint megérezte barátja ágaskodó testrészét, így az még mélyebbre hatolt a forróságban.

Gyengéden mozgott a lányban, végig az arcára kiülő érzelmeket, érzéseket figyelte. Orchid szorosan magához ölelte Alexet, hátába mélyesztette ujjait, lábait erősen a fiú dereka köré kulcsolta, aki erre, mint vezényszóra, gyorsított a tempón.

Alex oldalára fordította kedvesét, ő maga is mögé feküdt és ebben a pozícióban hatolt belé újra. Orchid egyik karjára támaszkodott, másikkal a fiú csípőjét markolta meg igen erősen. Mindketten körkörös ritmikával mozgatni kezdték ágyékukat. Már úsztak a lány ragacsos, illatos nedvében, minden egyes mozdulatnál finoman csattanó hangot adtak ki a sima bőrfelületek. Mindketten a csúcspont közelében jártak már, Alex megmarkolta Orchid mellét, még közelebb húzva magához az önkívületig felizgult lányt. Tempójuk és lélegzetük a végletekig felgyorsult, levegőt alig kaptak, az ütemes csattogás egyre hangosabb lett, majd elérkezett a gyönyör kirobbanó pillanata.

Egyszerre élveztek el, Orchid érezte ahogy Alex kemény, lüktető péniszéből kilövell és szétárad hüvelyében a forró sperma. Hallotta a fiú állatias hörgését, a maga elfúló sikolyát és a fülében gyorsan doboló szívdobogást. Érezte a bizsergő fájdalmat a vállában, melyet barátja fogai okoztak... Hangos zihálásuk még hosszú percekig megtöltötte a teret, csak feküdtek egymás mellett és hagyták, hogy az eső hűtötte levegő a résnyire nyitott ablakon beáramolva frissítse föl parázsként izzó bőrüket.

Ólmos fáradtság vett erőt a fiatalokon, összebújtak és alváshoz készülődtek, de mielőtt mély álomba zuhantak volna, Orchid kis mosollyal az arcán így szólt:
- Remélem, nem sokára újra összekapunk és ismét így kérsz bocsánatot...!
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Nehezen indult, és a hangulati elemek leírásának nem láttam semmi értelmét. A folytatás pedig szokványos, sajnos nem tartalmaz egyedit, ami megkülönböztetné hasonló írásoktól.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: