Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ómen

Csendes volt az éjszaka a sivatag felett. Az égen tisztán látszottak a csillagképek, hűvös fényük viszolyogva ragyogta körül a homokban vánszorgó alakot. Léptei nem kavartak port, a finom szemcsék gondosan eltakarták ottjártának nyomát. Szégyenfolt volt a világ méltóságán, kitaszított, kit mindenki tagadni, s elrejteni igyekezett. Magányos volt, s a kezdetek óta örök magányra ítéltetett. Szomorú lélek, hálátlan sorssal és feladattal. Nem ő választotta; rá szabták.
Egy gyenge fuvallat lesodorta fejéről csuklyáját, megcibálta fekete haját, s durván az arcába vágott, metsző tekintetű, sárga szemei közé. Gúnyos mosolyra húzta színtelen ajkait, s varázsának fogságába ejtette a menekülő szelet. Ujjaival addig alakította, míg tükröt nem formált belőle. Rövid ideig undorral szemlélte magát, majd ismét csuklyájának takarásába rejtőzött.

Számtalan neve volt, melyeket a Félelem, az Undor és a Gyűlölet aggattak rá. Voltak, akik Jeges Hercegnőnek nevezték, mások az Élőholtak futáraként ismerték, de a legtöbben csak Halálhozóként emlegették. Az idők kezdete óta ismerik történetét, a legendát, mely sosem fakult mesévé.

Sorsa már születésekor megpecsételődött, életének ára az anyja halála volt. Mindvégig tudta, ő okozta a tragédiát, s ezt környezete nem mulasztotta el a mindössze néhány hónapos csecsemő agyába oltani. Ahogy cseperedett, gyűlölete és szomorúsága egyre csak nőtt, s ez mindenkiben félelmet keltett. Bármerre járt, a Halál kúszott nyomában. Akárhányszor próbálta kioltani tulajdon életét, valami mindig megmentette, de cserébe mindannyiszor valaki más életét követelte.
Az istenek háborúja alatt vált Halálhozóvá. A földeken vérzivatar pusztított, az embereket szörnyek tizedelték, a világ elpusztulni látszott. Hiába kereste az elmúlást, mindent túlélt.

Aztán valaki egy lehetőséget ajánlott. A lány tudta, hogy elátkozott, hogy sosem kaphat második esélyt. Feladatot kapott, kivételes lelkeket kellett szállítani Neki. Ahol ő ezután felbukkant, a Halál is felütötte fejét.
Rettegtek tőle, de egyben gyűlölték is, és féltek róla beszélni. Ómenként emlegették, a pusztulás jelképeként, szívüket összeszorította a sajnálat ha a Halálhozó megjelent közöttük. Fiatal, de mégis kortalan lány volt, valaha szép arcát eltorzította a hosszú szolgálat. Bőre sápadt, szinte fehér, szemei villogva szórják a fájdalmat.
És egyedül volt. A sivatagban. Messze apró tüzek égtek, az utazó karaván tábora. Köpenye szélét most egy erősebb fuvallat kezdte tépni, sietségre ösztönözve. Kirángatta ruháját a levegő vasmarkából és elindult.

A táborozók hamar észrevették, de eszeveszett menekülésről szó sem lehetett. Tudták, a Halálhozó elől nem futhatnak el. A lány, nem törődve a szitkokkal, átkokkal, rémült sikolyokkal, némán lépkedett az emberek között. Az a néhány tűzrakás, ami mellett elhaladt, nyomban kialudt. Belépett a legtávolabbi sátorba. Síró anya ölelte magához kisfiát, s könyörgött a Halálhozónak. A lány érdes hangon felkacagott, de inkább keserűen, mint kegyetlen örömében. Félrelökte az asszonyt és gyengéden megfogta az ártatlan gyermek kezét. Hívta. A kisfiú barna szemeiben könnycsepp jelent meg. Ahogy felállt, lelke elszakadt beteg testétől, s szürkés ködalakként állt a Halálhozó mellett. Lassan távolodtak az éjszakázó karavántól, előttük a vezércsillag, hátuk mögött az emberek fájdalma. A Halálhozó tudta már, a gyermek azonban most kezdte sejteni: rövid útjuk szenvedéstől szenvedésig tart majd.
Hasonló történetek
18047
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
29936
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

kajada ·
Semmi értelme.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: