Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Öcsi és én

Öcsivel az egész tavaly tavaszi szünetben kezdődött. Szülők léptek horvátba, ők akkor tájt kezdték felfedezni a swingerkedést, és valami ottani csoporthoz mentek. Mi maradtunk itthon, nekem kellett vigyázni Gerire, de leléptem a pasimhoz és közöltem vele, hogy majd jövök pár nap múlva.Á




A sráccal szakítottam még aznap, mert nem akartam popsiszexet, úgyhogy hazamentem. Amikor beléptem az ajtón öcsi épp egy csajt készült megfektetni nagyon benne voltak, és hát finoman szólva megjelenésem véget vettet a romantikának.Á




Ekkor láttam először Geri farkát, igaz csak boxeren keresztül, de totál merev volt és izgató.Á




A csaj lelépett én meg összevesztem az öcskössel, mert mint kiderült ez lett volna neki az első. Másnap reggel lenyugodva és teljesen felizgulva nedves bugyiban (azt álmodtam, hogy öcsi kényeztet) bocsánatot kértem tőle, és felajánlottam magam neki. Ő erre totál meglepődött és elvörösödött, és felrohant a szobájába. Egész nap került, ha mégis találkoztunk a házban nem nézett rám és hozzám sem szólt.




Estére nagyon ki voltam éhezve (eredetileg a pasimmal szexeltem volna az egész szünet alatt, és alapból egy kicsit nagyon nimfo vagyok), lényeg az, hogy nagyon ki voltam éhezve egy farokra, a vibrim Blu nem olyan mint egy igazi lüktető fallosz, és egyetlen ilyen volt csak a házban az öcsimé, tehát meg akartam szerezni magamnak.




Tudtam ha felizgatom és elborítja a kis agyacskáját a lila köd akkor nyert ügyem van. Tehát amint elment zuhanyozni utána mentem és elkezdtem vetkőzni, ő erre rögtön mondta, várjam már meg, míg kiszáll a zuhany alól, de én csak vetkőztem tovább és mondtam neki hogy tesók vagyunk, meg kiskorunkban is fürödtünk együtt meg különben is láttam már farkat.
Beszáltam mellé szegény meg azt sem tudta hova nézzen, ezért kezdeményeztem:
Próbálom a beszélgetést a legjobban felidézni.




- Tudod, hogy a makkodat is alaposan meg kell mosnod? - ekkor megfogtam a péniszét és felhúztam rajta a figymát, ő meg csak hátrált volna de nem hagytam hogy megszökjön, teljesen beindultam attól hogy a farka a kezemben van.
- Te nem vagy normális Kati, ezt nem sza… - ekkor megcsókoltam. hogy elhallgasson, közben vertem a farkát ami egyre keményebb lett hiába nem szabad szerinte, a teste akarta.




Gyengéden csókoltam ő pedig kezdett beletörődni a dologba, fogtam a kezét és bevezettem a már totál benedvesedett puncimba, nehogy már csak neki legyen jó.




Ekkor kockáztattam a szex lehetőségemet, de szeretek játszani, hátra léptem és közöltem vele, hogy ha többet akar, akkor jöjjön utánam a szobámba, és hozza a kotonjait is.
Mentem a szobámba és vártam, már-már majdnem rákényszerültem Blura, amikor bejött a szobámba.
- Vetkőzz le Geri, ruhában nem lehet dugni!
- Nem hiszem el, hogy a saját nővérem azt akarja, hogy megbasszam.
- Nekem kell egy farok neked meg egy nedves lyuk, hát miért ne segítsünk egymásnak?
- De testvérek vagyunk, ha ezt megtudja.... - Itt vettem le a bugyimat (rózsaszín, francia csipkés, pont megy a bilincseimhez) és széttárt lábakkal elkezdtem ujjazni magam, Geri meg csak állt ott és egy szó nem jött ki a torkán.
- Tudod öcsi, nem illik várakoztatni egy hölgyet, gyere szépen ide és nyaljál ki ahogy azt illik.
- Én még soha...
- Majd mondom mit csinálj, tudom hogy te is kívánsz látom a nadrágodon át ágaskodó dákódat.




El sem akartam hinni, de elindult felém, ahogy az ágyamhoz ért megállt. A gondolat, hogy megmondom az öcsémnek hogyan nyaljon ki teljesen felpörgetett.
- Térdelj le, és nyalj, mozgasd közben a nyelved minden irányba, mint ahogy a pudingos dobozt szoktad tisztára nyalni. - Valamiért mindig kinyalja a danonos pudingokat, az akciónk óta, amikor elkezdi nyalni a dobozt, teljesen átnedvesedek, sokat fejlődött a kis drágám azóta…




Persze én is mozgattam picit a csípőmet, meg a fejét is rendesen benyomtam a lábam közé, de nem bírtam sokáig mert már nagyon kívántam a gyönyörű farkát.
- Most én foglak téged kielégíteni Geri, de ajánlom, hogy a szopás után legyen elég erőd megdugni mert addig innen ki nem mész míg én is el nem élvezek.
- Majd igyekszem, ööö izé lenyeled vagy szóljak, ha...
- Lenyelem a spermád öcsikém, mert már nagyon szomjas vagyok, nyugodtan lődd csak tele a számat. Most pedig állj fel szépen.
- Már állok - itt vigyorgott, kezdett felszabadulni -, de persze értem, hogy gondoltad.
Felállt, én pedig megcsókoltam közben levettem a pólóját és dörzsöltem a farkát a naciján keresztül. Sajnos már ez is elég volt ahhoz, hogy eldurranjon. Nagyon elvörösödött megint, és teljesen kétségbe volt esve hogy most mi lesz.
- Nyugi Geri, majd megpróbáljuk kicsit később ismét. De ne vesszen kárba az értékes tölteted, úgyhogy vetkőzz!
- Mit akarsz? - közben elkezdte levenni a nadrágját.
- Azt is - mutattam a boxerére -, ki akarom nyalni belőle az anyagodat.
Levette és odaadta, csodálatos volt az öcsém spermájának szaga és íze, mire felnéztem csak azt vettem észre, hogy közvetlen előttem áll kemény dákóval.
- Hűha öcsi, gyorsan újra töltődtél. Ezt már szeretem.




Gyönyörű 17 cm-es kopasz farka szinte ordította, hogy szopjam le. Nem kellett sokáig várnia rá. Mivel én voltam neki az első ezért nem kényeztettem, ahogy a tapasztaltabb pasijaimat, csak simán szopni kezdtem.
Először csak a makkal játszadoztam, mintha nyalóka lenne, a kéjes nyögései jelezték, hogy bejön neki a dolog.
A makk után elkezdtem az egész rudat szopni, egyik kezemmel megragadtam, és vertem a tövét, míg a többit szoptam, és nyaltam.
Tudtam, ha megint elmegy, aligha tud rövid időn belül újabb bevetésre menni, de nem akartam abba hagyni a csodálatos farkának szopását. Egyre szaporábban vette a levegőt, és egyre nagyobbakat nyögött. És akkor megtörtént, alig bírtam lenyelni annyi sperma jött ki a csodás szerszámjából.
Egy kis mennyiség kibuggyant a szám szélén.
- Azt mondat mindet lenyeled - mondta sértődötten, de azért vigyorogva.
- Lenyalhatom a szám széléről, de akár szét is kenheted az arcomon a farkaddal.
Azonnal hozzá látott, hogy a még merev farkával minél inkább szétkenje az arcomon a spermája maradékát.
- Nagyon kellemes arcpakolás öcsi, de most add vissza a számba a farkad, mert tisztára akarom nyalni. - Miután lenyaltam róla az utolsó csepp gecit is még megszívtam egy picit a makkja csúcsán lévő nyílást, hogy biztos minden a számba kerüljön.
- Ez a szívás a végén gyilkosan jó érzés volt Kati, most pedig feküdj az ágyra, hogy kinyalhassalak.
- És mivan azzal, hogy nem szabad meg a többi marhasággal?
- Ahogy mondtad neked fasz kell nekem meg pina, úgyhogy végülis segíthetünk egymáson.
Megcsókolt vadul, és szenvedélyesen, úgy mint egy profi, közben játszott a melleimmel és ráfektetett az ágyamra. Elkezdte nyalni és szopni a melleimet, közben ujjazott, fantasztikus élmény volt.
Végül eljutott a vaginámig, azt kell mondjam a szopástól teljesen megváltozott, a kezdő bénázásból magabiztossá vált és úgy nyalt mint egy tapasztaltabb srác.
Ficánkolt a nyelvével, néha abbahagyta és 3 ujját is feldugta majd ismét nyalt. Én eközben vonaglottam és kéjesen nyögdécseltem a gyönyörtől. Éreztem, hogy nem sok kell már, hogy élvezzek, ezt mondtam neki is félig nyögve.
Egyre vadabbul nyalt és miután eléveztem sem hagyta abba. Csodálatos volt.
Ezután lementünk a konyhába ettünk pár falatot, öcsi még bedobott két red bullt, rámnézett és azt mondta:
- Most az én szobámban folytatjuk.
- Ezer örömmel Geri, de előbb lemosom az arcomat.
Mire beléptem a szobájába ő már az ágyán ült egy boxeralsóban (a bő szárúban) és bambán nézett maga elé.
- Készen állsz, az első dugásodra?
- Aha - Valamiért visszatért a szégyenlős pirulós feszengős állapotba. De külön élveztem, hogy olyan kis esetlennek tűnt. Azóta persze sokkal tökösebben viselkedik, és az első kérésére beleegyeztem a popsiszexbe, de az egy másik sztori.
Oda léptem elé, és hátra löktem, gondolkodás nélkül elkezdtem szopni, eléggé meglepődött, hogy ilyen hirtelen elkezdtem az akciót. Amint megkeményedett felé guggoltam és finoman bevezettem a kélytől nedves puncimba. Óvszer nélkül, persze szedtem gyógyszert, de mégis csak az öcsém, de nem gondolkodtam inkább cselekedtem.




Amint belémhatol a kéjrúdja láttam a szemében hogy ismét visszatért az a srác, aki a szobámban olyan alaposan kinyalt. Mivel én voltam felül így én diktáltam a tempót is, és láthattam a gyönyörtől élvező arcát is. Fogtam a kezeit és a melleimre tettem őket, amint a kezében voltak csodás kebleim (anyuéktól implantátumot kértem karira) rögtön tudta mit kezdjen velük. Egyre jobban zihált, így lassítottam a tempón ő pedig felült és átölelt, közben szájába vette a melleimet, finoman harapdálta a bimbókat közben simogatta a hátam. Viszonylag elég hamar belémélvezett, de azért engem még elnyalt a csúcsra.

Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Nem lenne rossz ez a vad, gyors stílus, de hanyag egy kicsit és inkább gay változatban tudnám elképzelni a leírtakat, mert ez a szemszög teljes mértékben férfias volt!

pirosho ·
:grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: