Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyulak-szigete

Elhívott a Margit-szigetre. Belementél, annyit beszéltetek már msn-en, ellenben olyan rég találkoztatok. Kétszer eddig. Egyszer a baráti társasággal koncertre mentetek valahova az istenháta mögé, ahol esélyetek sem volt társalogni a zaj miatt, viszont a tömegbe sem mentetek be őrjöngeni. Nem a ti stílusotok, habár a rock műfaja közel áll a szívetekhez. Közös vonás. Csak néha néztél oda az asztal másik oldalára, ott üldögélt, néha kortyolt a gyömbéréből.. Feltette a lábát a megüresedett másik székre, fejét hátrahajtotta, leomlott a majd’ fenékig érő világosbarna (sötétszőke) haja, amiről te nem is tudtad, hogy neked engedte ki. Tudod: első benyomás. Tetszett. Szereted, ha egy lánynak hosszú a haja. Szép volt a szeme is, de az alakja – nem volt konkrét baj vele – meg valahogy az egész összhatás nem nyűgözött le teljesen. Érezte ő is.

Két-három hónap múlva találkoztatok újra. Ezt is ő vetette fel avval indokolva, hogy odaadná a Németországból hozott ajándékot (ő már csak ilyen). Sört. Egy literes dobozos sört. Majdnem dobtál egy hátast, amikor megláttad. De szuper ez a csaj, de mégse… Tudtátok mindketten, hogy a sör csak ürügy. Ti másról akartatok beszélni. Az ösztönös vágyaitokról. Arról, hogy ideje lenne kielégíteni őket. Végül csaknem konkretizáltatok semmit. De cirka egy hónapra igen. Persze az istennyila nem nyughatik.

Sms. Korunk csodás találmánya, amiből – felmérések szerint - az olaszok írnak a legtöbbet. Ő is ezt tette, bár messze nem olasz. Visszatáncolt. Zavarodott vagy, de érzed, hogy ő is. Dühös vagy, bár nem vallod be. Meg is könnyebbültél picit, hisz mi van ha nem vagy elég jó neki? Hülye kurva…
Eltelik fél év. Nem is gondolsz rá, nincs is mért. Leköt a tanulás. Nem tudod, de őt is. Két ember távol egymástól majdnem ugyanazt a robotszerű „munkát” végzi nap, mint nap. Te zenélsz, dobolsz, ő biológiát, anatómiát tanul. Egyszer eszedbe jut. Nem sokkal karácsony után. Épp a tárkonyt vetted le a polcról. Egyszer főzöl neki, határozod el. Ő is hirtelen rád gondol: Liqiud Tension Experiment. Talán egyszerre csuklottatok. Talán nem.

Eltelt fél év az sms óta. Rád köszön. Megjelenik a beszélgetőablak. Tetején Witch. Tudod, hogy ő az. Örülsz a képernyőn megjelenő szavaknak. Mindig tud valami vicceset írni. Persze most még szabadkozik. Valami kicsiket emleget. Megnyugtatod, nincs baj. Elhív. Találkozzatok. Miért ne? Maximum, ha nem megy, leléptek. Megoldjátok. Nagyok vagytok. Csak két hónappal fiatalabb nálad.
Margit-sziget. Fák. Meséli, hogy Paks után, lefekvéskor eszébe jutott ez a hely és a találkozás gondolata. Örülsz, hogy emlékezett. Sétáltok. Nem fogjátok egymás kezét, nem álltok meg enni. Hoztál te azt. Nem viszed a holmiját. Feminista a lelkem. Néptelen szegletében telepedtek le a rétnek. Fák árnyéka vesz körbe titeket. Esztek. Először csendben, aztán elkezdtek beszélgetni, mindenféléről. Hirtelen megborzolja a hajad, mondván megmondta. Nevettek. Női kéz.

Elfekszel, mint egy jól lakott macska. Beszélgettek, beszélgettek: közös barátokról, Tomiról, Zsófiról, zenéről, Glasgowról, az orvosi egyetemről. Ő is elheveredik melletted. Közel, de nem túl. Megkérdi odahajthatja e a fejét. Of course – feleled. Odafekszik. Karja a mellkasodon. Birizgálod a pihéket azon a pici, vékony karján, fel, le, fel, le. Eljátszol az ujjaival. Kinyitod a markát, majd becsukod. Lehunyja szemét, ajkai mosolyra húzódnak. Megcsókolod. Visszacsókol. Édes. Eper íze van. Rávetted, hogy egyen veled pár szemet, bár tudod, hogy nem szereti a gyümölcsöt. Öreg hiba. Eper íze van. Még, még. Egyre hevesebben csókolod. Még. Még. Eltol. Ekkor már a hátán fekszik a pokrócon. Te félig-meddig felette. A szemébe nézel. Ugyanaz a vágy, de az övében némi tétovázás. Megcsókolod az ajka mellett két oldalt. Majd ismét az eper. Hagyja. Nyelve a szádban. Eper. Karjai, azok a vékony, pici karok, átölelnek. Az oldalát simítod. Felgyűröd a pólóját, majd átbújtatod a fején. Valahol földet ér. Megszabadulsz a sajátodtól is. Újra az ajkát csókolod, aztán a nyakán, a kulcscsontján át elérsz a melleközéig. Nincs melltartó. Utálja. Először végigcsókolod a jobb aztán a bal mellét. Majd a bimbókkal játszol. Nyalod, csókolod őket. Aztán lejjebb és lejjebb haladsz. Körbecsókolod a hasát, majd jobb oldalát végigpuszilva újra az ajkra veted magad. Hevesen viszonozza.

Megfordítja a helyzetet. Amilyen pici, olyan erős. Csókol itt. Csókol ott. Mintha mindent birtokolni akarna. Végigcsókolja a fülcimpádat. Meg is harapja. De nem fáj. Hogy is fájhatna?! Halad lefelé a kulcscsontodon át. A szíved felett megáll – ez sosem lesz az enyém, gondolja. Végigsimítja felette a bőrt. Megcsókol. Rád néz tengerkék szemével, pupillája hatalmas. Majd megcsókol a szíved felett.
Folytatja hasad kényeztetését és, valljuk be, csiklandozását. Lesegíti rólad a farmered és a boxered. Majd érzéki játékba kezd. Minden eddigi szeretődet megszégyenítő profizmussal kényezteti a farkadat. Fel és le járatja nyelvét farkad oldalán, hol teljesen bekapja, hol csak a makkot kényezteti, egyszer egész a torkáig engedi. A szájába élvezel. Eldőltök egymás mellett.

Aztán meglepetésszerűen megfosztod sortjától és a fehérneműjétől. Feltárul előtted borotvált szeméremdombja. Még egyszer megcsókolod a melleit, aztán kelyhébe veted magad, mintha csak fagylalt volna. Először csak a nagyajkait halmozod el csókjaiddal majd a kisajkakat is. Végül rátalálsz a csiklójára. Pár perc múlva vonaglik, zihál. Egyszer csak elönti őt a barack illatú kéjnedv.
Meglovagol. Csodás érzés szűk hüvelyében lenni. Forró. Nedves. Gyönyörű látványt nyújt, ahogy rajtad van. Minden hibájával együtt tökéletesnek látod. A melleit, a nyaka ívét. A kulcscsontján legördülő izzadságcseppet. A vízesésként lezúduló haját. Egyre gyorsabb a tempó. Egyre gyorsabban veszitek a levegőt. Még abban a percben, hogy ondóddal megtöltöd rád borul és percekig remeg a hatalmas orgazmustól. Majd negyed órát hevertek így: te a hátadon, ő rajtad. Csak annyira van erőd, hogy a haját simogasd.

Lksdgwroiufb aoidfzgtu8gofvbaerouitg…. Mi a fene. Nincs a gépnél. Mi? Hajnali fél egy. Szombat van. Lassan realizálódik benned: álmodtál. A monitoron annyi látszik: holnap? Margit-sziget? Írnál neki, de nincs a gépnél. Fürdik. Kiírta a nevébe.
Fürdik. Egy kád forró víz. Szappan. Meleg…kád…meleg…szappan…víz…test…meztelen…
Elalszol.
Hasonló történetek
29476
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
24283
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Menta ·
Az a helyzet, hogy ki kell ábrándítsalak, tekintve, hogy lány vagyok, 155cm magas, fenékig érő hajjal, kék szemekkel, 49kg stb stb. És ez mind komoly:) De valahol biztos van egy 185cm, kisportolt, hullámos hajú pasas.
No0oB ·
Nemtudom, ez mennyire számít magasnak, inkább csak középmagas szerintem.

én sem vetem meg az érdeklődőket, csaphatnánk egy partit valamikor
Menta ·
partit? még az egyetem előtt? hát .. :D lehet, hogy nem kellene az illúziót elrontani :D
No0oB ·
melyik is az az egyetem, ahová te járol?

és miylen illúziót nem kéne elrontani? :)

gollam12 ·
nem tudom mennyi idő után újra elolvastam, és szeretnék bocsánatot kérni, azért amiért írtam. Ez kegyetlenül jó!

Menta ·
U.I.: tetszett az Északfölde
No0oB ·
tenkju.
Menta ·
ELTE-gyógypedagógia, ősztől leszek elsőéves
az illúzió pedig csupán annyi: hogy jobban élvezed a történeteimet amíg nem ismersz, sztem :D

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: