Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyílt levél Ballagóinkhoz

/Sziasztok! Itt látható a szöveg , amit olvastok , egy ballagási búcsúztató beszéd. Nemrég írtam, de szeretném, ha elolvasnátok és véleményeznétek, hiszen nem valószínű ismertek, így elfogulatlanul tudtok róla vélemény, kritikát írni. Köszönöm az észrevételeiteket!/

Íme, a beszéd:



Kedves Ballagók!


Eljött hát a nagy nap, a búcsú pillanata.
Nem is oly rég még együtt élveztük a gondtalan diákélet adta örömöket,és ma már itt előttünk, készen arra, hogy várjon Rátok egy új világ.
Egy új világ, egy új élet, melyben egy új ösvény nyílik meg Előtettek. Kívánjuk Nektek, hogy ezen az ösvényen - a nagy betűs Élet útján - bölcsen kiigazodjatok, s őrizzétek meg az ifjúság három nagy ajándékát: az értelmet, a szépséget és a mosolyt.
Az iskola falai között eltöltött négy-öt év alatt éretlen kamaszokból gondolkodó, fiatal felnőttekké váltatok.
Az út idáig talán nem volt mindig egyszerű, hiszen ez az időszak kemény küzdelmekből,sikerekből,kudarcokból sok szívhez szóló élményből, felejthetetlen órából és néhány kevésbé kellemes percből is állt.
Mégis arra kérünk Benneteket: emlékezzetek!
Emlékezzetek szép élményeitekre, kellemetlen tapasztalataitok pedig segítsenek Benneteket abban,hogy ugyanazokat a hibákat ne kövessétek el mégegyszer.

Ne feledjétek a sportversenyeket, vetélkedőket, osztálykirándulásokat, az emlékezetes „Ki mit tud?” - okat, a beszélgetések jó hangulatát!
Kívánjuk Nektek, hogy az itt szerzett tudást, az itt gyűjtött tapasztalatokat tovább vigyétek leendő iskoláitokba és gyűjtsetek hozz még többet.


Mi, akik itt maradunk, szeretnénk a nyomdokaitokba lépni és a fiatalabbaknál jó példával elöljárni. Ígérjük, hogy emléketeket az általatok teremtett hagyományokat megőrizzük.

Kérünk Benneteket, soha ne feledjétek, hogy valaha a Marek diákjai voltatok!

Engedjétek meg, hogy társaim és magam nevében egy Arany János-idézettel búcsúzzam Tőletek:


\"Előtted a küzdés, előtted a pálya,
Az erőtlen csügged, az erős megállja.
És tudod az erő micsoda?
Akarat, mely előbb vagy utóbb,
De borostyánt arat!\"
Hasonló történetek
3715
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
5399
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

ThomasCross ·
Már bocs de ez abszolut sablon. Én aki eddig 3 éve mondhatni odafigyelek az igazgató beszédére és a DÖK elnök szövegére mondhatom mintha csak őket hallanám.
De nem zavarjon hogy sablon akik nem ballagnak azok úgyis azon agyalnak hogy \\\"hagyd má abba aszt húzzunk haza\\\" meg \\\"de utálok sorfalat álni ebben a dögmelegben rámrohad az ing\\\" meg még hasonlók amiket elsikerült csípnem 2 \\\"faldarab\\\" eszmecseréjéből :blush:
Akik meg ballagnak azoknak meg tök új lesz mert tavaly még ők voltak a \\\"faldarabok\\\" akik le se szarták mit mondanak ballagáson :-D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: