Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyári emlékek... (másnap)

Így szomorúan bújtam vissza kedvesem mellé és kissé csalódottam próbáltam elaludni, de sehogysem akart sikerülni. Hosszú percekig, talán órákig hánykolódtam az ágyban, mire feladtam és inkább lementem a konyhába, hogy csináljak egy jó erős kávét.

Kezembe vettem a telefonom, hogy megnézzem hány óra. 4:47 és egy kis boríték villogott a kijelző bal felső sarkában. Kíváncsian néztem meg, hogy ki ír nekem üzenetet éjszaka. Az sms Zolitól jött és ez állt benne: "Szia! Ne haragudj, hogy úgy eltűntem, de jobbnak láttam, ha inkább elmegyek, mert nem vagyok benne biztos, hogy józanon te ezt megtetted volna. Aggódtam érted, ha ott maradok, akkor mit fogsz rólam gondolni. Majd még beszélünk! Puszi"

Hát igen. Örültem, hogy ennyire aggódik értem, de én igazából nem is emiatt féltem. Tudtam, hogy Tomi, ha egy kicsit felönt a garatra, akkor mindenre képes, amiről józanon még csak nem is álmodta. Így csak reménykedni tudtam, hogy semmire nem emlékszik. Így kissé idegesen vártam, hogy felébredjen. Ha emlékszik rá, akkor minden bizonnyal engem fog hibáztatni a történtekért, hiszen bármikor nemet mondhattam volna.

7:35-kor kis mozgolódást hallottam és Tomi végre megjelent a konyhában széles vigyorral az arcán. Annak tudtam be, hogy a sok alkoholtól hál’istennek mindent elfelejtett. Sajnos nem így történt.
- Jó reggelt! - köszönt vidáman.
- Jó reggelt! - köszöntem vissza és adtam neki egy puszit.
- Zoli már elment?
-I gen, már régen. - válaszoltam mostmár kicsit aggódva.
- Sűrűbben is meghívhatnánk magunkhoz, ha már így összefutottunk. - mondta kajánul rámvigyorogva.
- Hát nem igazán tartom jó ötletnek - feleltem kissé zavartan.
- Miért, talán nem tetszett a tegnap este? - kicsit meghökkentem a kérdésén, és akkor esett le, hogy bizony mindenre emlékszik.
- Nem tudom, hogy miről beszélsz. - mondtam neki mostmár nagyon idegesen.
- Dehogynem tudod. Ne mondd, hogy nem tetszik neked! Láttam, hogy néztél rá a parton, nem véletlenül hívtam meg hozzánk. És ne mondd, hogy a tegnap este sem volt jó neked!
Ezen nagyon meghökkentem. Direkt csinálta volna? Nem, az nem lehet. Mindig is nagyon féltékeny típus volt, nem hiszem el, hogy csak úgy tálcán felajánl valaki másnak. Hogy tehetett ilyet?
- De igen, tényleg jó volt. - vallottam be. - De ez nem jelenti azt, hogy minden....

Nem tudtam befejezni a mondatot, mert Tomi már nyúlt is a telefonjáért és tárcsázott.
- Szia Zoli! Úgy beszéltük meg, hogy szívesen látnánk ismét ma este, ha nincs semmi programod... Igen... 8 óra megfelel?... Jó akkor várunk, szia! - ezzel letette.
Megrökönyödve néztem rá.
- Hogy tehetsz ilyet velem? - kérdeztem a könnyeimmel küszködve.
- Ha itt lesz este bármikor nemet mondhatsz.
Igen, ebben igaza volt. Tegnap is lett volna rá lehetőségem, de nem tettem. Na jó, úgy gondoltam jobb lesz, ha beletörődök, majd meglátjuk mi lesz.

Magamra kaptam a fürdőruhámat és lementünk Tomival a partra, hogy egy kicsit lehűtsük magunkat ebben a rekkenő hőségben. Délután kifeküdtem napozni. Megpróbáltam szundítani egy kicsit, hogy eltereljem a gondolataimat, de nem igazán sikerült, így 7 óra körül elindultam a házunkhoz. Tomi eljött már sokkal hamarabb, mert azt mondta, hogy ő nem bírja tovább ezt a hőséget. Mikor odaértem, egy csókkal köszöntem Tominak, és bevonultam a fürdőbe, hogy lezuhanyozzak. Legalább fél óráig folyattam magamra a vizet, aztán visszamentem a szobába, hogy felöltözzek. Egy fehér rövidnadrágot vettem fel és egy zöld, nem túl kivágott, ujjatlan felsőt.

Éppen időben készültem el, mert mire leértem a nappaliba, Tomi épp akkor invitálta be Zolit, aki adott nekem egy puszit és huncutul rámmosolygott. Biztos voltam benne, hogy direkt csinálják ezt, összebeszéltek, de ahogy újból megláttam Zolit úgy gondoltam, hogy nem is bánom. Ők ketten leültek a nappaliba én pedig odaálltam Tomi mögé, elkezdtem masszírozni a vállát és megkérdeztem mit isznak. Tomi egyből whisky mellett döntött, mire én belevágtam a körmeimet a vállába és határozottan kijelentettem, hogy alkoholról ne is álmodjanak, majd bementem a konyhába és hoztam mindenkinek hideg narancslevet.

Már úgy másfél órája beszélgettünk mindenféle dologról (ebbe persze beletartozik a szex is) mikor Tomi hirtelen felállt és beszaladt a szobába. Meglepődve néztünk utána. Pár perc múlva visszajött kártyával a kezében és diadalittasan kijelentette, hogy játsszunk vetkőzőpókert. Milyen gyerekes - gondoltam, persze azonnal tudtam mire megy ki a játék, így egy kicsit vonakodva egyeztem bele.

Kb. fél óra múlva, már egyikünkön sem volt ruha. Ekkor Tomi azt mondta, hogy fejezzük be a játékot és csináljunk mást, majd rákacsintott Zolira. Rájuk mosolyodtam, majd ártatlanul megkérdeztem, hogy mit. Ekkor Zoli átvette a kezdeményezést és egy észveszejtően szexi mosollyal azt mondta, hogy majd ő megmutatja. Ezzel odalépett hozzám és egy hosszú, forró csókot lehelt a nyakamra, ami nekem épp elég volt, hogy lángra lobbantson. Arra gondoltam, hogy most nem fogom hagyni, hogy az orromnál fogva vezessenek és most én fogok irányítani.

Így felálltam magammal húzva Zolit is, majd mielőtt még megszólalhatott volna, csókkal zártam le az ajkát. Anélkül, hogy szétváltunk volna bevezettem a szobába és ledöntöttem az ágyra és végigcsókoltam az egész testét egyre lejjebb haladva. Mikor lejjebb értem farka már teljes méretében meredezett előttem, így a számba vettem és minden erőmet összeszedve kényeztettem, de azért mert ilyen gonosz módon összefogtak ellenem (vagy értem?) gondoltam, most én is gonosz leszek, így nem hagytam neki, hogy elélvezzen. Mikor már todtam, hogy nagyon közel jár hozzá, akkor felálltam, hogy egy kicsit kényeztessem Tomit is, aki eddig az ajtóból figyelte az eseményeket. Őt is ledöntöttem az ágyra és hasonló módon megkínoztam, mint Tomit.

Miután végeztem, lefektettek az ágyra, hogy viszonozzák az én kis "kedvességemet". Így Zoli mindenhol, ahol ért végigcsókolt és simogatott, míg Tomi fejével befúrta magát a lábam közé és elkezdett kényeztetni. Nem tagadom le nagyon jól csinálta, mert pár perc múlva éreztem, hogy már csak másodpercek választanak el az orgazmustól. Ezt sajnos észrevették ők is és leálltak. Egyszerűen visszafeküdtek az ágyra, mellém, két oldalról.

Igen, lehet, hogy ezt megérdemeltem. Arra gondoltam, ha valamit akarok kapni, akkor bizony nekem is tennem kell valamit érte. Így ismét farkasszemet néztem Zoli meredező férfiasságával és újból elkezdtem kényeztetni. Már nagyon fel volt izgulva, így nem kellet sokáig erőlködnöm. Éreztem, hogy nagyon rándul a számban, majd az egészet belelőtte a számba. Ugyanezt eljátszottam Tomival is.
Ezután azt mondták, hogy ezek után már megérdemlem, hogy engem is hagyjanak elélvezni, majd a hátamra fordítottak és már folytatták volna, amit az előbb elkezdtek, de nem hagytam. Nekem már más kellett. Így ismét Zolihoz fordultam és egy pár nyelvcsapással életre keltettem férfiasságát. Aztán lazán átvetettem a lábamat rajta, majd lassan ráereszkedtem büszkeségére. Tominak ismét csak az a szerep jutott, hogy figyeljen, amint egyre vadabbul lovagolom meg Zolit.

Az előbbiek miatt nekem sem kellett sok, a ritmust már nem tudtam tartani, csak vonaglottam Zolin és éreztem, hogy végigremeg az egész testem, miközben elélvezek. Szinte ájultan fordultam vissza az ágyra, de sajnos Tomi nem hagyott egy percig se pihenni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kivancsigi ·
Tényleg befejezetlen. De szerintem azért, mert még nincs befejezve. És ez így helyes, várom a folytatást.

Judy!
Ne hagyd magad. Szépen, lágyan fogalmazol . Ha lenne egy lágyan erotikus gruppen kategória, ott bizonyára jobb minősítést kapnál. Csak így tovább. :wink:

angélamihulka ·
folytasd

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: