Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nővéremmel Tiszakécskei strandon

A nővéremmel (21) gondoltunk egyet és kimentünk a tiszakécskei szabad strandra a Tisza mellé. A nővérem barna hosszú hajú sovány kb. 180 cm magas, csinos csaj. Én 16 éves vagyok. Elpakoltuk a dolgokat, amit vinni akartunk és elindultunk. A strandra érve kicsit megizzadva, mert kurva meleg volt, lementünk a Tisza partra helyet nézni. Itt a part nagyon meredek, mert a Tisza egy mély mederben folyik, kb. 45 fokos a lejtése a partnak. A kijelölt parton nagyon sokan voltak, annyira, hogy épp hogy csak találtunk helyet, mert egy férfi épp menni készült. A pokrócok között tőlünk körbe csak egy arasznyi hely lehetett. Levettem gyors a rövidgatyát és indultam a víz felé.

Nővérem keresgélte a táska mellett guggolva fürdőruciját. Egy fehér miniszoknya volt rajta. Én a vízből azt látom, hogy leül a pokrócra, és nem megy öltözni. Engem néz a vízben. A hátára fekszik, és a könyökén támaszkodik. Ideges lehet, mert a felhúzott térdeit, hol kiterpeszti, hol meg összezárja kb. 2 másodpercenként. Megindulok ki a vízből felé, akkor látom, hogy egy pár pasi igen csak kukkolja, főleg az, amelyik pont alattunk volt. Egy 40 pár éves lehetett hason feküdt és azt színlelte, hogy olvas, de le nem vette a szemét a nővérem, hol-hol kiterpesztő combjairól.

Közelebb érve láttam, hogy a nővéremen egy falatnyi bugyi van. Körbe a bugyiból kilátszanak a szőrök is, ezt bámulhatják annyira. A neki erről nem szóltam semmit.
-Itt vagyok! Mi a baj?
Leguggoltam, ő is odaguggolt elém és mondta:
- Elfelejtettem berakni a fürdőruhámat. Most mi lesz?...
- Akkor csak bugyiban fürödhetsz.
- Nem gáz? Nézz le nem feltűnően! – suttogta.

Ekkor kicsit jobban szétnyitotta a térdeit. Feltűnt, hogy tangában van. Szép vékony falatnyi tanga volt a popsiban csak egy zsineg.
- Pont takarja a lényeget, csak a szőrök kilátszanak egy kicsit, szerintem jó lesz, csak húzd feljebb ez kicsit! - suttogtam vissza.
- Ok, köszi.

Felpattant és a miniszoknyája alá nyúlt felülről a derekánál, és húzott a tangán. Majd letolta a szoknyát, amikor állt fel, direkt néztem, de szőrök fent és jobbra balra nem voltak. Összezárt lábakkal volt előtem ,de úgy vettem ki hogy most meg pont a lába közt villant volna ki egy kis szőr. Nagyon meglepett, amikor levette a felsőjét és a melltartót is. Kis maroknyi mellei, és kis hegyesedő bimbói vannak. Felrakott egy napszemüveget és gyorsan a hátára feküdt.
- Na, hogy nézek ki? – kérdezte.
- Jól - válaszoltam meglepődve.
- Bekensz?
- Aha bekenhetlek

Elkezdtem az arcát,vállát,a mellénél kicsit tovább csináltam ,éreztem én is hogy megkeményedik egy kicsit a mellbimbó.Rámszolt hogy elég már ott. Folytattam hasa combjai lábfeje.
- Kész is!
- Még nincs!
Erre felhúzta a térdét és amennyire bírta szétnyitotta.
- Belülről is kend le a combom, így is napozni akarok!
A csípőjével szemben letérdeltem, és amit láttam totál felállt a farkam.
A tangának a vékony madzagja, aminek a popsiban kéne lenni, teljesen fent volt és szabaddá vált a puncija bejárata és környéke, kivéve a szeméremdomb, amit még takart a tanga eleje. Hirtelen letepert a látvány, időztem a nézegetéssel.
- Kened?
- Igen igen.

Több pasi is felfedezte már a látványt, mivel elég sűrűn voltunk. Ahogy kenegettem, habár igyekeztem gyorsan végezni, ahogy mozgott a bőr a kezem alatt, szétnyílt a puncija. A meleg és az izzadás is hozzájárult, hogy a lyukból valami nedv szivárgott és körülötte is fehéres krémszerű anyag volt. A lyuk mérete kb. 1 cm sötét fekete volt.
Az ajka és a csiklója félre szétnyílva. Annyira felizgultam, hogy felpattantam, amikor végeztem, nem szóltam semmit, bele a vízbe. Mindjárt összeugrott a farkam. Úszkáltam kb. negyed órát.

Még mindig úgy feküdt csak a térdei leengedve a homokba. Aki elment arra, mindenki megnézte. A pasi, aki alattunk volt, egy méterre felült, úgy nézte, lábai fel voltak húzva a farka kilógott a gatyából, látszott a makkja is, fel volt. A 2 mellettünk lévő öreg is bámulta, a fiatalok jobbára a víznél voltak. Egyik a gatyáján keresztül maszturbált titokban, amikor felfelé jöttem, akkor vettem észre.

Nővérem elszundított. Ledőltem mellé. Egy szer a puncijához kapott el kezdte vakarni a csiklóját, majd simogatta egyre gyorsabban, majd szusszant zihált és aludt tovább. Már az alattunk lévő is elkezdett maszturbálni. A makkját dörzsölgette. Mérgemben visszamentem fürdeni.

Egyszer látom, hogy a nővérem felkel és az alattunk lévővel beszél. Átadja neki a naptejet és leguggol vele háttal, terpeszbe. A pasi térdel egyik kezére naptejet rakva elkezdi kenni a hátát, majd körülnéz és a fürdő gatyájánál matat. Valamit mond a nővéremnek, aki letérdelt a terpesz guggolásból, terpesz négykézlábra ki is pucsított. A pasinak majdnem fejmagasságba esett a nővérem popsija, félrerakta a naptejet és másik kezével is a gatyájához nyúlt, mindig körül tekintgetett.

Dél volt, sokan ebédelni mentek a büfébe. Egyik könyöke mozgott szerintem a farkát verte. Gyorsan végzett, egyik tenyerét a nővérem popsija fölé emelte középen, a nővérem popsija egyik felét kente a spermájával, majd a másikkal megint a gatyájához nyúlt és hokizott, az újabb adagot a tenyerében tartotta, és a nővérem puncijára kente hírtelen, és a markát lassan végighúzta a popsi vágaton. A nővéremnek nem tetszhetett, mert hirtelen felegyenesedett és mutatta, hogy csak a lábát kenje. Visszatérdelt és a pasi bekente naptejjel a lábát, majd felkelt, és elment fürdeni felém a vízbe.

A nővérem a hasára feküdve folytatta a napozást. Felmentem mellé, nem szólt semmit, de kibaszott spermaszag volt, egy darab ott lógott még a tangán, majd ő is elment fürdeni. Megszárítkoztunk, felöltöztünk. A nővérem úgy pakolt, hogy terpeszben egyenes lábbal hajolgatott főleg és a mellettünk lévő pasi mindig a nővéremet bámulta. Olyan kicsi volt a hely, hogy a popsija és a pasi feje közt volt vagy 20 cm.
Mikor hazaértünk a nővérem és én lefürödtünk, a nővérem előbb fürdött. Én előbb a tangájára rávertem, csak utána fürödtem.

Legközelebb Kerekdombra megyünk, és én rakom ki a fürdőruciját!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dhomen ·
hát érdekes mert nekünk van egy nyaralónk Kécskén és egész nyáron szinte lent voltam de ilyen tömeges maszitzást nem nagyon láttam :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

doktorm ·
Nekem nagyon tetszett...sőt....el is képzeltem, és ki kellett vernem...köszönöm szépen!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: