Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nővérem egy hétköznapja nyáron

Nemsokára 17 éves leszek. Nyári szünetben megkezdtem napi ténykedésem, ami a számítógépezésben merült ki. Csörgött a telefonom, egyik haverom volt, el akart jönni időt tölteni, mert unatkozott. Már 15 óra is elmúlt, mikor a nővérem hazajött.
Ő egyből a WC-be rohant. A szobám ajtaja teljesen nyitva volt, és a redőny félhomályra leengedve. Jó sokáig és hangosan pisilt, tökre behallatszott. Haverom is csak fülelt én meg elpirultam egy kicsit. WC-ből a fürdőszobába ment. Azt hittem fürdik, de nem, csak levetkőzött, és átment a szobájába, ránk sem nézett, csak min néztünk rá.

Akkor láttuk, hogy egy szál tangában, rázkódó cicikkel ment a szobájába. A popsiját is megbámultuk, főleg a haverom, ő még a száját is tátva felejtette. Hallottam hogy a redőnyt lehúzza, gondoltam alszik egyet. Észre sem vette a haveromat, hogy nálunk van. El kezdtem játszani egy játékkal a számítógépen. Mire idővel a haverom:
- Én is hadd játsszak már vele!
- Pillanat, mindjárt.
Kisidő múlva:
- Na, most már én jövök!
- Figyu, a nővéremnek a gépén is megvan. Ott játszhatsz, csak halkan, nehogy felkeljen.
- Oksi. Gyerünk!

Elindultunk a szobája felé, halkan. Félig be volt hajtva az ajtó. A redőny lukacsosra volt lehúzva. Én mentem elől. Kinyitottam lassan az ajtót, a nővérem horkolt, hason feküdt enyhe terpeszben. Tangája a popsijában végig. Eléggé áporodott izzadságszag volt bent. Leültem a gépe elé és elkezdtem bekapcsolni. Haverom addig az ágy szélére ült. De amikor rápislantottam, mindig akkor kapta el a fejét a nővéremről. Biztos a popsija tetszett neki. Helyet cseréltünk ő elkezdett játszani, én a szobámban fojtattam a játékot. Hallottam, hogy a haverom felkelt a székről. Gondoltam megunta és mindjárt átjön, de nem jött. Gondoltam átlesek a szekrényem mellett lévő használaton kívüli átjáró kulcs lyukán.

A nővérem feküdt továbbra is a hasán. A haverom ruhán keresztül farkát gyúrogatta, és szagolgatta egyre közelebbről a nővérem popsiját. Érdekes látvány volt, de éreztem, hogy kezdek izgulni és a farkam is kezd merevedni, de neszt hallhatott a haverom, mert gyorsan visszapattant a számítógép elé. Az én szórakozásomnak is annyi. De eszembe jutott valami. Átmentem a haveromhoz és fülébe súgtam, hogy el kell mennem a boltba venni egy pár dolgot, majd jövök addig nyugodtan, csak játsszon, majd bezárom az ajtót. Úgy tettem mintha elmennék, de a szobámba mentem vissza, és magamra zártam az ajtót és kulcslyukra tapadtam, a farkamat kezembe vettem. Elkezdtem húzgálni a bőrt.

A haverom felpattant és megnézte a lakás ajtaját, hogy be van-e zárva és a szobámba is próbált bejönni, fülelt és visszament a nővéremhez, de nem ült le számítógépezni. Hanem visszament az ágy mellé, lehúzta a rövidnaciját és a gatyáját, és ő is elkezdte szép lassan húzgálni a bőrt, mint én. Közelebb hajolt és popsiját szagolgatta, és közben verte a farkát (mint én a szobámban), nagyon izgatott a szitu. Nővérem abbahagyta a horkolást, nyelt kettőt és a hátára fordult. A lábait is felhúzta nagy terpeszbe, és a térdét visszaengedte az ágyra. Az ágy pont azon a falnál volt, ahol az átjáró volt. A nővérem altesténél volt a kulcslyuk. Puncijában volt a tanga. Tiszta, fehéres váladék volt a puncija és izzadt az egész tanga. Sok ülésben, a pénztárban beizzadhatott, és meleg is van, de a bicikli is kidörzsölt valamit belőle.

Haveromat is sokkolta a látvány. Haverom a kezét remegve a nővérem puncijára tette és dörzsölgetni kezdte finoman. Utána a tangát a kettő szélénél fogva kivette a punciból, és félre húzta. A nővérem szőrös punijára tette a kezét, (a nedvtől csomókban állt néhol a szőr) és simogatta. Csak elég jól hangosan cuppogott. Egyik ujját is szép lassan feltolta neki, de figyelte a horkolást, és ha elakadt, abbahagyta, és csak utána folytatta, mikor újra elkezdte. Én már nem sokáig bírom, éreztem. De ő sem, kihúzta az ujját a nővéremből és a nedves markába, irányította a farkát és telespriccelte, majd szétkente a nővérem punciján. Utána elment megmosakodni. Én is éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Kulcslyukhoz tartottam a farkam végét és spricceltem jó sokat. Utána belenéztem és láttam, hogy a nővérem puncijára és hasára ment. A hasáról elkezdett folyni a punciján le az ágyára. A puncija az ujjazás hatására még nyitva volt, egy lyuk látszott, ami lassan mindig kisebb lett. Egy sperma csepp a lyuk szélén épp lecseppenni készült a lyukba. Vagy az enyém vagy a haveromé volt de mindegy is.
Csak bele ne essen, drukkoltam a kulcslyuk előtt. De beleesett erre a puncilyuk összeugrott és nővérem elhallgatott és hasra fordult, már horkolt is.

A haverom is végzett és visszaült számítógépezni. Az én farkam nem volt tiszta sperma, mert mind átment, így meg sem kell mosni. Lassan kinyitottam az ajtóm és átmentem a haveromhoz, aki csodálkozott, hogy meg sem hallott, ahogy jöttem. Izzadság, punci, erős spermaszag terjengett, de próbáltam nem észrevenni.
Haverom rögtön menni akart, de megkérdezte, hogy máskor is jöhet-e játszani. Én bólintottam és vigyorogtam.
De egyre rájöttem, hogy ez nekem jó volt, és ismételni kell!

Ez nővérem tangája:

http://kepfeltoltes.hu/view/071219/Anita_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/071219/Anita2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hozzászólások
További hozzászólások »
Fille ·
No comment! Nagyon éretlen lehetsz, ez a story úgy gáz, ahogy van. Undorító. Az egy dolog, h a fele nem igaz, de legalább szebben írtad volna le... Mint 2 kiváncsi kisfiú.
Irreális az egész, élvezhetetlen.

Dhomen ·
szerintem sokkal közelebb áll az igazsághoz mint bármelyik másik történet, s ettől is érdekes, mondjuk a kulcsjukbabeleverés már sok volt

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: