Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

November 1. - Hallowen

Átlagos hideg őszi napnak indult. Semmi kedvem sem volt kikelni az ágyból. Dél körül azért mégis csak kimásztam. Facebookon áthívtam pár haveromat pókerezni. Anyuék nem voltak otthon, úgyhogy még 2 hétig szabad volt a ház.  Kb. 2-re itt voltak. Én is csak valami egyszerű gyors kaját csináltam, hogy 2-3 napra elég legyen. 3 haverom jött át és Amanda, akire igazán nem számítottam. Bár én 16 vagyok, ő 17, ő volt a legjobb barátom, mondhatjuk, hogy barátnőm, de mégsem jártunk úgy igazából. Szép lány volt és pont az estem, de volt pasija, sajnos. Hosszú mellközépig érő fekete haj, az alján 5-6 centi tűzpirosra festéssel. Gyönyörű tengerkék szemek. És rockeres de mégis csajos stílus. Szóval leültünk és elpókereztünk 5 órát. Este hét óra volt. A srácok elmentek, mert buliba voltak hivatalosak, meg én is de nekem nem volt kedvem. Szóval elköszöntünk és kettesben maradtunk Amandával. Nem sajnáltam. Még egy fél órát röhögcséltünk, beszélgettünk. Próbáltam, minél közelebb kerülni hozzá és lefektetni, de mikor már majdnem összejött közölte, hogy indulnia kell, haza, de még visszajön éjjel és, hogy ne merészeljek elaludni. Egy csókot nyomott az arcomra.



Elment én pedig lefürödtem. Kb. 9 óra volt mikor kijöttem. Csak úgy egy bokszerben voltam, mert a házban fel volt csavarva a fűtés. A konyhában egy fekete köpenyes, csuklyás alak volt. A Halál. Csak ott ült, semmi más csak ült és engem nézett. A csukja alól nem látszott ki az arca, köpeny alól nem lógott ki a lába. Negyed 10 volt mikor újra mozdulás történt. A Halál felállt és elkezdett nem is lépkedni, inkább siklani felém és letepert. A földön feküdtem, fölöttem a Halál volt, aki a földre szorította a mellkasom. Nehezen vettem a levegőt és felkészültem, hogy meghalok.

Csukott szemmel vártam a halált amikor megéreztem egy különös illatot:Playboy parfüm. Csak egyvalakit ismertem aki ilyet használ:Amanda! De mielőtt kinyithattam volna a szemem a "halál" szájon csókolt. Éreztem a forró ajkakat a csuklya alatt. Szenvedélyesen visszacsókoltam. A "csókcsata" végeztével, kinyitottam a szemem és lehúztam a csuklyát a fejről.
- Ahogyan sejtettem, Korally Amanda! Egy javíthatatlan rocker.
- De majdnem bedőltél...
- Az igaz, egy pillanatra tényleg elhittem, de van egy kérdésem: Miért?
- Nézd meg milyen nap van!
Benyúltam Amanda jelmeze alá és kivettem a telefonját a miniszoknyája zsebéből. Megnéztem.
- November 1.
- És az milyen nap?
- Hallowen! - sóhajtottam.
Egy újabb csók és megbeszéltük, hogy miért és hogyan tervelte ezt ki. Azóta együtt vagyunk. Kiderült, hogy már hónapok óta tetszettem neki, mint ő nekem. Remélem hosszú kapcsolatunk lesz.
Hasonló történetek
7188
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
6599
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Halloween. Nem tetszett.

Amy134 ·
Halloween október 31.-én van, november 1 pedig Halottak napja.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: