Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nórával álomszigeten

Előző este nagyon későn érkeztünk meg a szigetre, mire megtaláltuk a szállodát, már nagyon fáradtak voltunk, amint lehetett ágyba is bújtunk, és a kimerültségtől azonnal álomba zuhantunk.

Amikor felébredtem, Nórát láttam meg először. Csendesen figyelt engem az ágy szélén nyakig betakarózva. Meg se mozdult, nehogy felébresszen. A tusfürdője illata csapta meg az orrom. Átbújtam a takarója alá, jól sejtettem, ő már zuhanyozott, és meztelenül mászott vissza mellém. Gyengéden megcsókolt. Puha ajkával olyan finoman ért hozzám, hogy megborzongtam tőle.
- Rendelek reggelit, amíg te is lezuhanyozol. Rendben?- kérdezte Nóra. Láttam rajta, hogy nagyon szeretne közeledni hozzám, és nagyon készül arra, hogy kényeztessük egymást.

Gyors voltam, nem akartam megvárakoztatni őt! Egy szál törölközőben mentem be hozzá, addig ő megágyazott már, és éppen pakolászott a szobában. Nem öltözött fel, azóta is meztelen volt. Haraptunk pár falatot a pirítósból, meg a vajas kenyérből, de Nórát akartam érezni. Rá voltam éhes! Átöleltem, és lassan, gyengéden csókoltam meg, végignyalogattam az ajkát, aztán csak egy nagyon picit dugtam át a nyelvem a szájába, pont úgy, mint ahogy ő szokta. Hosszan ízlelgettük egymás nyelvét, közben simogatta a hátamat, és egyre közelebb húzott magához. A melleink már teljesen összepréselődtek. Éreztem, hogy a mellbimbója egyre keményebb. Körbenyalogattam a bimbóját, majd a számba vettem, és gyengéden szopogatni kezdtem, közben egy ujjal simogattam mellének puha, hamvas bőrét. Egyre inkább hatalmába kerített a vágy. Érezni akartam őt. Kívántam!

Húztam be az ágyba magammal. Ledobtam a törölközőt, hanyatt feküdtem, ő meg mellém. Finoman, gyengéden kezdett simogatni, miközben a nyelve nem állt meg a számban, forró csókokkal borított el. Amikor a combomat simogatta, akkor már teljesen nedves voltam, kész voltam mindenre, semmi másra nem vágytam, csak Nóra felfedező ujjára, nyelvére. A lábaimat önkéntelenül is széttártam, hogy minél közelebb tudjon kerülni hozzám, és végre megérintse a puncimat, hiszen már szinte elviselhetetlenül égetett a vágy. Nóra megnyalta az ujját. Élvezi, amikor keverednek a nedveink. Lassan, gyengéden kezdte simogatni a puncimat, közben nyalogatta a nyakamat.
- Olvadok a karjaidban! - mondtam.
- Érzem, már nagyon nedves vagy!
Körkörösen simogatta a csiklómat, alig bírtam visszatartani, hogy ne élvezzek el azonnal. Még egy kicsit érezni akartam, hogy a melle hozzáér az enyémhez, és gyengéd harcot vívunk a nyelveinkkel, közben egyre gyorsabban körzött az ujja a csiklómon, annyira érzéki volt, hogy nem bírtam tovább, egy hatalmas orgazmusban teljesedett ki a vágyam.

A csókot nem hagyta abba, kezével az én kezemet kereste, és húzta a puncijához. Nagyon forró volt, és nedves. Elhatároztam, hogy én is kielégítem őt anélkül, hogy az ujjam bedugnám a puncija szűk barlangjába. A hüvelynyílásánál simogattam, erre ő megfogta a kezem, és mozgatni kezdte az ujjam, erősen nyomta rá az ujjamat a csiklójára, dörzsöltem egyre gyorsabban, és éreztem, hogy még nedvesebb lett, mint az előbb, aztán egy nagy sóhaj, és lüktetés következett. Nóra fáradtan terült el az ágyon, szemét becsukta. Lefeküdtem mellé. Kezem a hasára tettem, ő mindkét kezével megfogta az enyémet. Így feküdtünk hosszú percekig. Majd Nóra elkezdte simogatni újra a combomat.
- Játszani szeretnék veled - mondta, és csillogó zöld szemeivel szinte megbabonázott. Először nem értettem, hogy mit is szeretne, de a párnája alól egy rózsaszín, méretes vibrátort húzott elő. Kicsit meglepett, mert nem számítottam rá, hogy ennyire készült. Nekem nem jutott volna eszembe vibrátort hozni, nekem nem volt soha, de kíváncsi voltam, hogy mire gondol, hogy képzeli el a műszerszámmal való játszadozást. Szájába vette, és hosszan nyalni kezdte, vágyakozva nézett rám, kereste a tekintetemet, hogy mit szólok hozzá, majd a nyújtotta felém a műfaszt, hogy én is kapjam be. Először furcsán éreztem magam, hogy mit keres a számban egy hideg műanyag izé, de láttam Nórán, hogy tetszik neki, ezért beleéltem én is magam, és érzékien szopogatni kezdtem, majd végigsimítottam vele Nóra mellét, hasát. Aztán a lábai közé férkőztem, és végignyaltam a punciját. A vibrátorral is végigsimítottam, de először a nyelvemet dugtam be. Érezni akartam az ízét. Nagyon izgató íze van!

A vibrátorral lassan hatoltam be a puncijába. Nóra úgy csúszott belülről, hogy akár tövig is nyomhattam volna. Ki- be húzogattam, közben nyalogattam a punciját gyengéden. Nóra is mozogni kezdett, ráadásul egyre gyorsabb ütemben
- Csináld erősebben - kérte. Hát, ha így szeretné, akkor legyen, gondoltam, és egyre keményebben, egyre mélyebbre engedtem a barlangjába a szerszámot. Szinte a látványtól is el tudtam volna élvezni, amikor láttam, hogy közeledik a csúcshoz, szemét, száját szorosan összezárja, és gyűri a lepedőt, miközben megvonaglik az ágyon. Kihúztam a vibrátort, bedugtam a helyére az ujjam, hogy érezzem, ahogy lüktet a puncija. Amikor a lüktetés abbamaradt, szemével már a vibrátort kereste, és a számhoz tartotta, hogy nyaljam le. Tetszett a Nóra íze a műanyag szerszámon. Izgatott!
- Látni szeretném, ahogy csinálod magadnak! - kérlelt.

Először úgy éreztem, hogy jobb lenne, ha ő csinálná, de tökéletesen megbíztam Nórában, tudtam, hogy jó lesz, bármi lesz is. Hanyatt feküdtem az ágyon, ő a combomat kezdte nyalogatni, én meg lassan, bátortalanul a puncimhoz irányítottam a vibrátort. Akadálytalanul tudtam vele behatolni, én is nagyon nedves voltam újra. Nóra majd’ felfalt a szemével, látszott rajta, hogy tetszik neki, amit lát. Egyre mélyebbre dugtam a vibrátort, egyre jobban élveztem. Nóra simogatása is nagyon felizgatott, alig vártam, hogy ő vegye át a szerszámot, és irányítsa kedve szerint.
- Fordulj meg, gyere négykézláb - monda Nóra. Hagytam, hogy azt tegye, amit szeretne. Határozott mozdulattal a punciba dugta a méretes szerszámot, másik kezével meg simogatott, ahol csak ért. A vibrátor teljesen kitöltötte a hüvelyemet, nagyon élveztem, ahogy csúszik bennem, és Nóra egyre mélyebbre, egyre gyorsabban megdugja a puncimat. Forróságot éreztem legbelül, a szívem egyre gyorsabban dobogott, ahogy Nóra dolgozott rajtam. Az arcomat a párnába fúrtam, amikor elélveztem. A vibrátor még bennem volt. Nóra mozdulatai finomabbak lettek, lassabban csinálta, de nem hagyta abba, ettől mintha még hosszabbra nyújtotta volna az élvezetet, és az egyiknek még vége se lett, máris közeledtem újra a csúcsra. A tempót fokozta, ki-be járt bennem a szerszám, már nem bírtam sikítás nélkül. Kiabáltam:
- Csináld! Ne hagyd abba! Nyomd még mélyebbre!
Nóra olyan erősen megdugott a vibrivel, ahogy csak tudott, aztán kihúzta, én meg hasra feküdtem, és csak pihegtem. Mellém feküdt, ekkor vettem észre, hogy izzadt a homloka. Ilyet még nem láttam rajta, kifárasztottam! Leizzadt. Igaz, hogy én is, de láttam rajta is, hogy ő is nagyon elfáradt.

Még beszélgettünk egy kicsit az ágyban, aztán elindultunk felfedezőútra a szigeten. A szállodától két perc alatt gyalog a tengerpartra értünk. Meleg nyári nap volt, bikiniben voltunk mindketten. Nem mertem megfogni a Nóra kezét, mert nem messze előttünk egy középkorú pár sétálgatott. Mit szólnának, ha azt látnák, hogy két nő kézen fogva romantikázik itt a parton? Biztosan megbotránkoznának. Vagy ők is értenék, hogy teljesen természetes az, amikor két nő vágyik egymás gyengéd szeretetére?
- Gyere, ússzunk egyet! – mondta Nóra.
- De hát én nem tudok úszni!
- Ja, persze, persze! Majdnem elfelejtettem!
Engem is vonzott a víz, így hát, addig én is bemerészkedtem a langyos tengervízbe, amíg a lábam alatt éreztem a kavicsos talajt. Nagyon kellemes érzés, amikor a hullámok csapdossák az ember arcát. Nóra már messze elúszott tőlem, én meg élveztem, ahogy a nap süti az arcomat, égeti a bőrömet, amikor egyszer csak telefoncsörgést hallottam.
Telefoncsörgést! A tengerbe? Először azt se tudtam, hol vagyok, aztán világos lett minden. Felébredtem otthon az ágyamban. Álmodtam az egészet. Leállítottam a telefonon az ébresztőt. Körülnéztem, természetesen Nóra sehol. Egyedül aludtam. Hangos zokogásban törtem ki! Borzasztóan fájt, hogy ez csak egy álom volt!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Loverman ·
olvass Jókait.
Andro ·
KÉpzeld, szoktam. Ellentétben az ide írok 99%-ával én nemcsak olcsó pornót olvasok.

Hochspannung ·
Most komolyan, mi itt a baj? Ez egy amatőr oldal, vannak itt jó történetek, ez is az. Hibák minden történetben akadnak, még a "nagyokéban" is.
Egyébként végig kellemes szóhasználat jellemezte a történetet, ami tetszett.
Tartalmilag egyedül azt lehetett volna kihagyni, amikor a vibrátort szopogatták, kár volt ezt a tipikusan pornós jelenetet belevenni. Józan ésszel belegondolva, mi szükség azt a műanyagot bekapni? Régen rossz már az együttlét, ahol így kell "nedvesíteni".

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: