Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nóra 2.

Nóra 2.

Feszengtem az idegességtől, amikor Nóráék háza felé sétáltam. A múltkori találkozásunk óta rengeteget gondoltam rá, csodálatos, felejthetetlen élményt okozott nekem. Alig vártam, hogy felhívjon! Tegnap délután végre hívott! Kedves, nyugodt volt a hangja, kérte, hogy találkozzunk, és apró célzásokat tett, hogy mit szeretne tőlem. Nagyon vártam már, hogy végre újra lássam, de magam se számítottam rá, hogy ennyire zavarban leszek. A múltkor is izgultam, de akkor valahogy nem volt idő ennyit gondolkodni rajta, minden olyan hirtelen, gyorsan történt. Remegett a kezem, amikor megnyomtam a kapucsengőt.
- Gyere csak, már vártalak! - mondta csilingelő hangon Nóra. Hangja olyan magabiztosnak tűnt, hogy ettől még inkább zavarba jöttem! Feltipegtem a lépcsőm, ő már nyitott ajtónál várt engem. Csinos volt! Testre simuló fehér rövidnadrágja kiemelte formás fenekét, világoskék ujjatlan felsője alatt meg láthatóan nem viselt semmit, dudorodtak a mellbimbói. Mosolygott, derűs volt, én meg alig mertem megszólalni, annyira zavarban voltam.

- Mi van veled? Van valami baj? - rögtön észrevette, hogy valami nem stimmel.
- Nóra! Ugye nem bántad meg ami a múltkor történt?- kérdeztem
Erre ő elmosolyodott, és átkarolt. Ismerős illat csapta meg az orrom. Már hiányzott ez az érzés. Nóra közelsége, a mosolya, a magabiztossága, az illata! Minden! A laza ölelés egyre szorosabb lett. Szorított magához, amitől lassan kezdtem megnyugodni, és egy kicsit feloldódni. Hosszú percekig csak álltunk ott az előszobában, majd egy üdítőt javasolt, ezért kimentünk a konyhába. Nóra töltött, majd felült a konyhapultra. Eszembe jutott, hogy amikor a múltkor itt jártam, akkor is így kezdődött minden. Nóra lazán, fesztelenül ott ült, és éreztem, hogy várja, hogy közeledjek. Odaléptem hozzá, kezem végigcsúsztattam a combján, erre ő becsukta a szemét, és hagyta, hogy csináljam, ami jól esik. Meztelen combjának a látványa szinte megbabonázott. Mindkét kezemmel simogattam, aztán a vállán is végigjártattam a kezem, majd a mellei következtek. Lassan vettem a kezembe finom melleit, erre ő elmosolyodott. Nem szólt semmit, de az arcán látszódott, hogy nagyon élvezi. Becsúsztattam a kezem a pólója alá, így kerestem meg a mellbimbóit. Két ujjam közé fogtam, és finoman masszírozni kezdtem. Közben lassan megcsókoltam. Finom kis nyelvét azonnal átdugta a számba, körbe-körbe nyalogattam a nyelvét, mindenre reagált, azonnal viszonozta. Imádom a kis finom ajkát, az édes csókját! Éreztem, hogy a bőre egyre forróbb, egyre jobban kívánja a kényeztetést. De ekkor megszólalt a kapucsengő.

- András anyukája lesz biztosan. Várj meg, lerázom gyorsan!- mondta Nóra, majd a kaputelefonhoz lépett. Váltottak pár szót, majd intett nekem a kezével, hogy várjam meg bent a szobában. Nyilván feljön a néni, gondoltam. Mire beértem a szobába, addigra mély női hangot hallottam. Nóra pasijának az anyja. Hallottam, hogy valami esti programot beszélnek, kicsit bentebb is húztam az ajtót, nem akartam hallgatózni. Leültem az ágy szélére. Oda volt dobva mellé egy fekete bőrkötésű füzet. Először azt hittem, hogy valami szakdolgozat féle. Még teljesen Nóra hatása alatt voltam, amikor beleolvastam, aztán nagyon meglepődtem, mert rájöttem, hogy ez az ő Naplója! Éppen egy szeretkezést írt le részleteiben. Összecsuktam, nem tartozik ez rám!

De ahogy ültem az ágy szélén, és tudtam, hogy Nóra a nénivel van elfoglalva, és hallottam a hangját, meg a nevetgélését, tudtam, hogy van még erre időm. Nem bírtam ellenállni, a kezembe vettem újra a naplót, és olvasni kezdtem. Már a Nóra kézírása is felizgatott, a gondolat, hogy azzal a szép kezével rajzolta ezeket a formás betűket! Arról olvastam, ahogy Andrással szeretkezett. Furcsa érzés volt. Ahogy leírta az élményeit, az ő szemszögéből, és részletezte, hogy mennyire élvezte, egyre inkább elöntött engem a forróság. Vágyat éreztem, hogy magamhoz nyúljak, és egy gyors orgazmushoz juttassam magam. Be is nyúltam a bugyimba, ami már jócskán nedves volt, és lassan elkezdtem a csiklómat simogatni, miközben olvastam tovább Nóra szeretkezését. Egészen belefeledkeztem, észre se vettem, hogy az előszobában abbamaradt a beszélgetés, a néni távozott, Nóra meg az ajtóban figyelt engem. Nem tudom mióta lehetett ott, csak akkor vettem őt észre, amikor így szólt:

- Maradj így! Ne ijedj meg!
Mégis egy pillanatra zavarba jöttem. Lebuktam, hogy a Naplóját olvasgatom, azért ezt mégse illik! De rajta semmiféle haragot nem láttam, inkább ugyanazt a vágyat, amit az előbb is ott a konyhapulton. Kivette a kezemből a füzetet, ledobta a földre, majd hanyatt döntött az ágyon. Olyan hevesen kezdett csókolni, ahogy eddig még nem. Nyelve vadul kereste az enyémet, nyalta, szopogatta, szívta. Közben a melle hozzáért az enyémhez, és egyre jobban összepréselődtünk. Simogattam a fenekét, éreztem, hogy ez még jobban felizgatja, ezért egyre keményebben gyúrtam, masszíroztam. Nedveim már közben teljesen eláztatták a bugyimat. Kívántam őt, nagyon kívántam! Izzott a levegő a szobában, olyan vágyat éreztem, amit senki, semmi más nem csillapíthat, csak Nóra! Nem is emlékszem, hogy a ruhák hogy kerültek le rólunk, nyilván nagyon gyorsan! Arra eszméltem, hogy fekszem az ágyon, combjaim között pedig Nóra. Nyalogatta a combomat, közben az ujjával lassan, finoman simogatni kezdte a puncimat.

Aztán a nyelvével kezdett izgatni. Gyors, körkörös mozdulatokkal nyalogatta a csiklómat. Már alig bírtam az ágyon maradni, igyekeztem minél közelebb kerülni a nyelvéhez, nyomtam magam előre, miközben ő lassan behatolt a puncimba. Először egy ujjal, majd kettővel, végül hárommal… Finoman, hosszan ujjazott, közben szüntelenül jártatta a nyelvét a csiklómon. Haja hozzáért a combomhoz, lágyan simogatta vele. Egyre keményebben ujjazott, miközben ugyanolyan gyengéden nyalogatott, és minden egyes mozdulattól egyre közelebb kerültem a csúcshoz. Feszítette a hüvelyemet az ujjaival, alig bírtam visszatartani a sikítást, amikor elélveztem. A nyalogatás abbamaradt, az ujjaival megállt, de nem húzta ki a hüvelyemből. Éreztem, ahogy lüktetek, és egyre szűkülök össze, miközben még jobban feszítenek Nóra ujjai belülről. Amikor a lüktetés abbamaradt, újra elkezdte nyalogatni a combomat, és lassú, hosszú mozdulatokkal újra elkezdett ujjazni. Szívem még hevesebben dobogott, mint az előbb, és újra közeledtem a csúcshoz. Csípőmmel követtem Nóra mozgását, szuszogtam, nyögtem, és rátoltam magam teljesen Nóra ujjaira, amikor elélveztem. Még mindig nem húzta ki az ujját. Még egyszer ugyanez! Így egy újabb orgazmus következett, amitől már szinte öntudatlan állapotba kerültem. Nóra abbahagyta, és mellém feküdt. Percekig csak pihegtem, mire magamhoz tértem. Amikor kinyitottam a szemem, Nóra csendben figyelt engem. Mosolygott.
- Tudod, milyen izgató, amikor élvezel?- kérdezte.
- Én viszont téged akarlak így látni!

Megcsókoltam gyengéden, közben az ujjaimmal végigjártam a mellein, a hasán, majd a combján köröztem. Lassan a középső ujjammal végigsimítottam a punciját. Nagyon nedves volt. Felizgatott a gondolat, hogy ő is akarja, legalább annyira, mint én! A combjai közé kuporodtam, majd nyalogatni kezdtem az édes kis dombocskát. Remegés futott át az egész testén. Fokozatosan egyre jobban rányomtam a nyelvem a csiklójára, ő pedig egyre nagyobbakat sóhajtott, puncija egyre nedvesebb lett, szinte már csurgott, éreztem, hogy el fog élvezni, ritmusban mozgott a csípője, nagyon kellett figyelnem, hogy a nyelvem ne csússzon le a csiklójáról. Alig bírtam őt követni, ahogy elélvezett. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan eljut a csúcsra, még az ujjamat se dugtam be! A combját kezdtem nyalogatni, majd mikor hallottam, hogy a lélegzete lassul, a teste megnyugszik és elernyed, újra nyalni kezdtem, az ujjammal sokáig köröztem a punciján, majd lassan bedugtam, nyögéssel jelezte, hogy élvezi. Hát még én mennyire! Nedvesebb volt, mint én! Aztán az ujjam helyett a nyelvem dugtam be a barlangjába. Igyekeztem minél mélyebbre, miközben ízlelgettem. Éreztem, hogy nedvesedik még jobban, szinte átéreztem, ahogy közeledik egy újabb orgazmus felé. Hangosan felnyögött, ahogy elélvezett, én meg a nyelvemmel éreztem, ahogy lüktet a puncija. Még egyszer végignyaltam, hogy az összes nedvességét magamba szívjam, majd a vállára feküdtem. Figyeltem a légzését, ahogy a mellbimbója emelkedik, süllyed. Hasára tettem a kezem, és már majdnem aludtam, amikor megkérdezte:
- bánnád, ha ezt is leírnám a naplómba?
Édesen nézett rám. Mosolygott. Imádom, amikor szélesen mosolyog, és kilátszódnak a hófehér fogai. Szeméből árad a nyugalom. Megnyugszom mellette. Jó vele!

- Szóval bánnád? - kérdezte újra, mert elfelejtettem válaszolni (!)
- Dehogy bánnám! De azért, ha lehet, másnak ne mutasd meg!
Mosolygott…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Filander ·
Érdekes, hogy senki nem ír ide kommenteket, de azért én megteszem,
Nem tudom mennyire bírod a kritikát és mennyire vagy képes változtatni, de azért én teszek egy próbát.
Nem tudom mennyi a valóságalapja a sztorinak, (ha teljes mértékig igaz, akkor csak gratulálni tudok :) ), de igazából ez inkább tűnik egy vázlatnak, mint egy összeszedett műnek.
Kicsit több érzelmet vihetnél bele. A lényegesebb momentumok előtt egy kicsit lehet húzni az időt az érzéseid hosszabb ecsetelésével. És ilyenkor azt is leírhatnád, hogy pontosan hogy néz ki a lány (Nóra), ugyanis erről nagyon keveset tudunk meg. És összehasonlíthatnád magaddal, mivel rólad enélkül semmit nem tudunk meg. Mármint külsőleg. Ez nagyban nehezíti a dolog elképzelését.
A szexet pedig különösen érzelmesebben, érzékibben kéne leírnod, mert ez így csak egy felsorolásnak tűnik.
Egyelőre ennyi, de még van egy jó pár dolog.
Attól függetlenül nem rossz.
Remélem megfogadod a tanácsaimat és a 3. rész még jobb lesz. :)

Andro ·
Lehetne kissé lassítani, mert így túl sok az erotikus jelenet. Én inkább szánnék rá 3-4 fejezetet, amiben csak ismerkednek, beszélgetnek, esetleg csókolóznak, de nem szeretkeznek. Hiszen első alkalommal senki sem tudja, mi a jó a másiknak. Tapasztalatból beszélek.

Kissé vázlatos, de azért nem rossz, bár lehetne összeszedettebb is és talán az érzéseket is jobban kidolgozhatnád, mert ez inkább még hasonlít egy iskolai fogalmazáshoz.

Nem rosszból mondom, de nem egy homoerotikus-történetet írtam már, szóval tudom, mit beszélek. Szerintem ne írj minden fejezetbe szexet, legyen benne izgalom, érdekesség, valami kis kalamajka. Dolgozd ki a szereplőket, mert ez így kissé sablonos, nem tudom átérezni a lány idegességét, szorongását, amikor fél attól, vajon nem hibázik-e. Nem érzem át Nóra érzéseit sem, nem érzem a vibrálást kettejük között.

Bocsi, hogy nem pozitív vélemény, de a negatívból szerintem többet lehet tanulni.
Filander ·
filander@freemail.hu
Andro ·
Kösz. Majd kapsz egy címet.
Andro ·
Küldtem két oldalcímet. A Host-note oldalt Mozzillával nézd, különben kilép.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: