Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nőnapi üzenet

Pár év elteltével ismét billentyűzetet ragadok, és megosztom egy kalandomat, ami nem is oly régen történt.  Előző írásaimból már kiderült mindenki számára hogy az érettebb nők nagyon izgatnak. Hát ez nem változott az elmúlt években sem. Folyamatosan van a környezetemben olyan nő, aki izgalomban tart, akit szeretnék megszerezni, érezni, egyé válni vele! Így nem csoda hogy előbb utóbb a vágyaimtól vezetve közeledni próbálok álmaim asszonyához!
Márciusi reggelen nagy izgalommal ébredtem. Eljött a nőnap, amit minden évben nagyon várok! Ez egy tökéletes alkalom hogy a kis virágcsokrok mellé átadhassam titkolt hódolataimat is a nőknek, akik ilyenkor nem a kollégát, nem a barátot láthatják, érezhetik, hanem a férfit, aki vágyakozik értük.
Természetesen csak a hozzám közel állók kapnak virágot. De sajnos van aki a távolság miatt kimarad ebből, ezért  telefont ragadtam, és egy rég nem látott ismerősömnek kezdtem el az üzenetet írni. Timit már pár éve ismertem, egy-két alkalommal segítettem a számítógépüket javítani, meg párszor össze is futottunk csak úgy… Mikor első alkalommal megismertem, tetszett a felszabadultsága, a vidámsága, a fiatalsága. Na meg persze maga a nőiessége! 38 évese mindene megvan ahhoz hogy pillanatok alatt felizgathasson bárkit. Engemet sem hagyott érintetlenül. 
Szóval elküldtem egy virágcsokros mmst, amire csak pár óra múlva jött a válasz, amit kicsit értetlennek tűnt.
- Köszönöm szépen, de hogy hogy én is kaptam nőnapra? Állt az üzenetben…
- Az igazi nők akik közel állnak hozzám megérdemelnek legalább ennyit hamár  élő virágot nem tudok átadni. válaszoltam.
Nagyon nehezen jött a válasz, amiben még mindig éreztem a zavartságát, a kíváncsiságát, hogy miért pont Ő?
Jó pár napon keresztül mentek és jöttek az smsek, amiből lassan kirajzolódott az hogy többet érzek iránta mint ahogy azt Ő gondolná. Egyre nyíltabban mentek az üzenetek, és egyre jobban éreztem hogy nem ellenkezik, tetszik neki a dolog…
Pár hét után már nagyon vágytam rá. Az érzés egyre erősödött bennem hogy hozzáérjek, megcsókoljam, érezzem. Eljött az idő hogy végre találkozzunk, és tisztázzuk személyesen is. Hiába küldtünk egymásnak sok érzelmes sms-t az közelében sincs annak amit egy személyes találkozó alkalmával átélhetünk. 
Keddi napra megbeszéltünk egy találkozót a városban egy eléggé központi, mégis kissé kies helyen. Ez egy piac parkolója ami vasárnap és hétfő kivételével teljesen elhagyatott.
Megbeszéltük előre hogy csak pár percre tudunk összefutni, mert Ő 14.35-re megy dolgozni. Aznap hamar befejeztem a munkát, du2-kor már úton is voltam a találkozóra.
Lassan befordultam a parkolóba és messziről láttam már az autóját az óriási kietlen területen. Mintha egy filmet láttam volna élőben. Közelben sehol egy ember, sehol egy autó mintha egy rendező eltüntetett volna mindenkit a forgatási területről hogy csak a két főszereplőre figyeljen mindenki.
A parkoló egyik felét az üres piac takarta el, míg másik két oldalát a természet zárta el a kíváncsiskodók szemek elől.
Ahogy közeledtem az autója felé, egyre hevesebben dobogott a szívem. Éreztem hogy itt és most valami történni fog ami megváltoztatja ismét az életemet. Ezer és ezer gondolat futott át rajtam. Nem tudtam hogy a találkozó hatására nem fog-e visszalépni, nem fog-e megijedni attól hogy kapcsolatba kerüljünk egymással…
Megláttam az autóban és egyre jobban elkezdtem izgulni. Nagyon akartam már érezni! Egyszerűen csak átölelni és megkönnyebbülni.
Leparkoltam mellé, telefonomat elnémítottam és kiszálltam az autómból. Odasétáltam a kinyitott autó ajtajához, és mint egy villám jött az érzés hogy itt a pillanat! Odahajoltam és megcsókoltam!
Nem tétlenkedett, visszacsókolt és nyelvünk vad játékba kezdett. Egyre mélyebben, egyre mohóbban csókoltuk egymást vagy egy percen át.
- Szia kicsim! Már nagyon vártalak! szólalt meg pillanatra megszakítva a csókunkat.
- Gyere had öleljelek át… válaszoltam, miközben magamhoz húztam és ölelés közben a nyakába hajtottam a fejemet!
Csak bújtam és bújtam, miközben kezemmel végigsimítottam derekát, csípőjét, kezeit, majd a melleit.
- Nagyon finom vagy, nagyon jó érezni… súgtam halkan a fülébe.
- Gyere ülj be mellém… szólalt meg halkan.
Újra megcsókoltam, majd eltávolodva egy pillanatra gyorsan beültem mellé az autóba.
Beültem és újra egymásnak estünk! Sok nőt csókoltam már, de ez az érzés amit adott, felülmúlt minden eddigi érzésemet amit csókkal kiváltottak belőlem.
Hosszú percekig csókoltuk egymást miközben egyre jobban és jobban felizgultunk.
Telefoncsörgés
Egy pillanat alatt visszazuhantam a valóságba. Tudtam hogy nem az Én telefonom, úgyhogy ezt fel kell vennie… És igen! A férje kereste telefonon.
Miközben telefonált, folyamatosan simogattam a combjait, közbe kibújtattam a mellét és nyalogatni, szopogatni kezdtem. Ő sem csak a telefonnal foglalkozott, mivel a keze folyamatosan a merev hímvesszőmet gyúrta. Egyre jobban, egyre erősebben. Nekem sem kellett több! Egyre jobban simogattam nadrágon keresztül a kis duzzadt punciját. Éreztem hogy akar engemet!
Befejezte a telefont, félretette és újra egymásnak estünk. Csók közben már nem simogattuk egymást, hanem egymás nemi szerveit izgattuk aktívan. Nem kellett sokat várnia hogy megérintsem a kezemmel, mert pillanatok alatt lehúztam nadrágja zipzárját, és bugyiját félretolva már bent is jártam a puncijában. Mindezt egy pillanatra éreztem csak, mert kihúzta magából és kicsit eltolt magától.
- Nagyon vágyom rád! szólaltam meg kissé rekedtes halk hangon…
- Én is nagyon akarlak, de vigyáznunk kell… jött a válasz
Kis beszélgetéssel megszakítottuk egymás izgatását. Ekkor elmondta hogy pár éve volt egy műtétje ami miatt nem tud rendesen benedvesedni és csak nehezen megy neki a szex.
Úgy éreztem hogy abban a pillanatban nem szex, hanem lelki társa vagyok. Átéreztem félelmét, és úgy éreztem hogy csak egyetlen módon tudok segíteni neki. Megcsókoltam, majd kissé megnyálazva az ujjaimat ismét simogatni kezdtem a kis csiklóját. Éreztem ahogy pillanatok alatt újra felizgul, és akkor már Ő is lehúzta a nadrágom és elővette a kőkeményre duzzadt faszomat.
Kihúzta magát az érintésemből, és egy pillanat alatt ráhajolt és teljesen bevette a szájába. Több sem kellett, pillanatok alatt ott voltam az orgazmus kapujában.
Hihetetlen, leírhatatlan extázisba kerültem, miközben kéjesen, finoman, mélyen a szájában éreztem magamat. Soha nem éreztem ezt! Így még soha nem játszadozott velem egyetlen nő sem! Úgy éreztem hogy itt és most elfogom önteni a száját meleg spermával.
Talán egy percig bírtam ezt, majd erőt vettem magamon, és kivettem a szájából, miközben eldöntöttem az anyósülést.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Sablonos, semmi eredeti sincs benne. :innocent:

kyra69 ·
Emberi. Tetszik

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: