Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nők klubja—A beavatás 1.

A Nők Klubjába, a válása után hat hónappal csatlakozott Rose. Férje megcsalta a titkárnőjével, élete összeomlott. 31 éves fejjel ott állt magányosan, család nélkül, barátnője unszolása csatlakozott a társasághoz.
Először félve látogatott a helyre. Zöld épület első emelete, hat szoba, hatalmas szalon, kellemes tapéta a falon, és sok tea, beszélgetéssel. Megkönnyebbült, amikor kinyílt és elmondta a fájdalmát, egyre inkább magára talált és talpra állt. Önsegélyező klub, lélekgyógyászat.
- Titkos összejövetelek? – kérdezte nevetve Larát pár hét múlva, a klub helyettes igazgatóját. Lara férfiasan öltözött, magas testére szívesen vett öltönyt, olykor nyakkendőt is kötött, szőke haját férfiasan rövidre vágatta, de a smink sosem hiányzott. Lara szivarra gyújtott, majd rúzsos szájával körbemosolyogta Roset.
- Bizony, mirha illat, félhomály, buja koktélok, és mi, nők. Álarcban, szexi ruhában, mindent szabad olyankor, ami a feleknek nem kellemetlen.
- Azt akarod mondani, hogy leszbikus szexcsatákat tartotok alkalomadtán? - kerekedtek el Rose barna szemei, fejét dobálta csodálkozva, hosszú lófarka lengett a feje mögött.
- Gondoltam, hogy te prűd vagy, megveted a szex kellékeket és a női csókot. Így van, babám?
Rose elszégyellte magát. Prűd lenne? Az sajnos, talán ideje változtatni, lehet, hogy Markus sosem hagyja el, ha nem ilyen.
- Sosem gondoltam ilyesmire, azt hiszem, én nem vonzódok a nőkhöz.
Lara mosolya akár a lecsapni készülő dögkeselyűé, amikor közelebb lépett, sőt egészen közel Rosehoz, az megérezte a férfi aftershave kellemesen fanyar illatát.
Lara lehajolt, majd Rose mellére tette a kezét.
- Feszes, és formás, pont olyan a fogása, mint képzeltem. - ezzel a lenge nyári felső alá nyúlt, majd simogatni kezdte az apró mellet, száját Rosera forrasztotta, aki a meglepetéstől elfelejtett ellenállni, és a finom érzéstől, ami bejárta a mellkasát. Amikor már nagyon izgató volt, Lara hirtelen felegyenesedett, a szeme acélosan nézett az áldozatára.
- Látod? Vonzódsz a nőkhöz is, mondd, hogy nem élvezted az érintésemet. - Rose jó, hogy ült, különben összecsuklik, a megszégyenítés keresztül suhant rajta. Lara pedig csak annyit mondott mielőtt kiment, hogy két nap múlva, este kilenckor kezdődik a találkozó, ha kedve van, hát jöjjön ő is. A jelszó: „rózsabimbó a hármasra”

Rose alig bírt hazáig vezetni, elhomályosították szemét a könnyek. Elhatározta, hogy nem csak a titkos összejövetelre nem megy el, hanem soha többé nem teszi be a lábát a Nők Klubjába!
Barátnőjét, Lídiát, nem merte felhívni, hogy elmondja neki, mi történt, mert akkor be kellett volna vallania, amit tettek Larával. Inkább magában hordozta a dühét, csapkodott, összetört egy kínai vázát, nagyon nem akart Larára gondolni. Viszont a nyári éjszaka a nő érintését idézte fel benne, mellbimbói merevek lettek, a nőiessége nedves. Lassan simogatta magát, és élében először nem egy férfira gondolt miközben ujjai repítették a csúcs felé.
A második nap estéjén, már kezdte beképzelni magának, hogy belezúgott Larába, abba a férfias, nagyképű asszonyba.
Mégis elmegy a találkozóra! Majd megmutatja Larának, milyen bátor, és mindenkihez nyitott lesz, csak hozzá nem!

Alapos finomsággal simára kezdte borotválni ölét, a hab, jólesően terült szét punciján,  felizgatta kielégítetlen testét. Félre tette a borotvát, egyik lábát a kád peremére emelte. Addig simogatta magát, míg majdnem utolérte az élvezet, ekkor a borotva szárával dörzsölte a csiklóját, míg el nem élvezett. Közben végiga tükörbe nézte magát, nárcisztikus hajlamai mindig is voltak.
Megkönnyebbülten lefürdött, gondosan megszárította hosszú haját. Egy fehér apró rózsát tűzött füle mögé, majd diszkréten kisminkelte magát. Kilakkozta körmeit vörösre, felvette csábító fekete fehérneműjét, rá a magasan felhasított koktélruhát, majd autóba ült, hogy megkezdje az első leszbikus szex kalandját.
Gyomra remegett, az álarca nézett minden pirosnál, amit külön erre az alakalomra vásárolt. Fekete, ezüstdíszítéssel, szexi macskanős.
- Hát akkor Lara, szerezz új élményeket! - utoljára belenézett a visszapillantó tükörbe, vett egy nagy levegőt, majd kiszállt az autójából. Retikül, álarc a kézbe, majd a kapuhoz topogott.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Legközelebb majd egy bekezdést fognak beküldeni egyszerre, aztán egy mondatot, egy szót... Tetszett volna, ha kerek történetet küld be, de ez így kevés. Pedig jól indult.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: