Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nőgyógyász

December 23-án nőgyógyászati szűrésre voltam berendelve. Délre volt időpontom, de már hamarabb odaértem. Nagyon ideges voltam, hiszen még sosem voltam nőgyógyásznál, pedig már 18 éves vagyok. Hát eljött az idő, behívtak. Beléptem az ajtón, és egy 40-es éveiben járó elég helyes orvossal kerültem szembe. Leültetett, és elkezdett kérdezgetni, hogy mi a panaszom miért mentem, menstruációm hogy áll, szexuális kapcsolataim, védekezési módszereim stb. Miután ezzel végeztünk, kérdezte, hogy aktuális-e egy vizsgálat, ugye válaszoltam, hogy igen.
Mondta, hogy menjek a vetkőzőbe, és alulról teljesen vetkőzzek le, miután levetkőztem, menjek a vizsgálóba. Hát levetkőztem, már nagyon izgultam, mégis az járt egyfolytában a fejemben, hogy mi lesz ha élvezni fogom. Behívott a vizsgálóba, felültem a vizsgálóasztalra, és a lábamat a tartóba tettem.

Teljesen kitárulkoztam az orvosnak, látta szőrtelen puncimat. A puncim elé ült egy kis székre. Egyre izgatottabb lettem. Odajött az orvos segédje, egy nővér. Az orvos először a kacsát használta. Tágított, bedugta az izgatott pinámba az ujját, hatalmas, vastag ujja volt, valami igazán fantasztikus érzés volt, hogy egy orvos ujja az én pinámba van. Ahogy kitágított, benedvesítette a kacsát, és feldugta az amúgy is nedvesedő pinámba. Bedugta tövig, majd szétnyitotta. Az az érzésem volt, hogy istenem de jó érzés, feszítette a puncimat, az orvos és segédje látja a puncimat, ez mind nagyon nagyon izgató volt.

Miután elvégezte a vizsgálatot, kihúzta forró puncimból a kacsát, és felállt. Az orvos teljes erővel felnyomta az egyik ujját, majd a másodikat és később a harmadikat.
Egyre csak ujjazta a pinámat, és engem egyre jobban izgatott, hogy nézi a puncim és ujjazza. Picivel később odaállt mellém, és láttam, hogy meredező farka át akarja szakítani a nadrágját. Belenyúltam a nadrágjába, és kihúztam azt a hatalmas, kemény és szép farkát. Elkezdtem szopni neki, ő pedig egyre jobban nyomta a torkomba. Megdugta a számat, isteni volt. Egyszer csak arra eszmélek, hogy valaki matat a puncimba. Ekkor már nagyon fel voltam izgulva, és folyt a puncimból az a finom, meleg nedű. Odanéztem és az asszisztensnője volt. Nagyon jól nyalta a pinámat, és ujjazott. Kicsivel később helyet cseréltek, elkezdtem nyalni az asszisztensnőjét, egyre jobban, szinte már belefolyt a pinájának a nedve a számba, izgattam a csiklóját, majd elkezdtem ujjazni. Egyre közelebb volt az orgazmushoz, és amikor már ott volt, mégjobban nyaltam azt a finoman ömlő patakot a lába között. Egyszer csak nagyon nagyon elkezdett nyögni, szinte sikított, és elérte az orgazmust. Beleélvezett a számba, nagyon finom volt.

Ahogy a nővérke elment, odament az orvos a lábam közé, a farka sokkal nagyobb volt, mint előtte. A két lábam közé állt, majd egyre jobban ujjazott megint, és nyalta a pinámat. A fantasztikus faszát oda tette a pinám bejáratához, és egyre beljebb-beljebb nyomta. Annyira jó érzés volt. Felkapott az ölébe, és teljesen becsúszott a farka, tövig. Fel-le mozgatott méretes faszán, majd visszatett az ágyra. Kihúzta a farkát,majd megfordultam, és kutyapózba helyezkedtem. Elővette a síkosítót, és bekente a fenekem lukát majd a farkát. Nagyon féltem, hiszen még sohasem dugtak seggbe, és tudtam, hogy ez meg fog történni, éreztem némi félelmet, de annyira fel voltam izgulva, hogy egyre jobban akartam. Odanyomta a fenekemhez a faszát, majd egyre beljebb nyomta. Isteni érzés volt, érezni a fenekem lyukába, hogy tömi, és csak tömi. Egyre hevesebb volt, teljesen kitágult a lyukam. Kivette a farkát, és elkezdte kutyapózba dugni a puncimat, ami már akkora forró volt, és elöntötte a meleg nedv. Tehát bedugta a farkát, és jól megdugta a punámat hátulról, magára húzott. Kihúzta gyorsan a farkát, odajött a fejemhez, és telepumpálta a számat a gecijével.
Nagyon finom volt a gecije. Ismételten odaült a pinámhoz, és elkezdte nyalni, ujjazni, amíg el nem értem az orgazmust. A nagy élvezetembe egyre jobban nyomtam a fejét a pinámba. Meglepetésemre, ahogyan végeztünk hüvelyöblítést végzett.

Azóta is nagyon várom, hogy már mehessek a nőgyógyászhoz.
Hozzászólások
További hozzászólások »
veszprémi lány ·
na, ez nagyon szar volt.
aszongya: mi lesz,ha élvezni fogom?

mit???? a nőgyógyászati vizsgálatot???? hogy egy hideg fémvackot belédnyomnak (bár múlt héten voltam itt, külföldön, kicserélték műanyagra, legalább az nem hideg). de hogy kellemes lenne???? az se volt még nőgyógyásznál, aki ezt hiszi,

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: