Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí IV. rész 15. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.
Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. június 8.
*************************************************
Terri leült az ágya szélére, és festeni kezdett. Amikor az órájára pillantott, látta, hogy már majdnem kilenc óra van, és a vacsora, amit Noemínek készített, lassan kihűl. Ő már evett, most pedig arra várt, hogy a nő hazaérjen. Eltöltötte az aggodalom, hogy Noemí talán megint leitta magát valahol. Noemít festette le alvás közben, különös figyelmet fordítva hosszú szempillára, sima homloka előtt összeborzolódott hajára, és karcsú testének ívére. Az ágy támlájának támasztotta a fejét, és azon gondolkodott, miért nem képes kiverni a fejéből Noemít, legalább annyi időre, hogy valami mást fessen.
Felkapta a fejét, amikor meghallotta a kulcs csörgését a zárban. Felkelt az ágyról, és átsétált a nappaliba. Noemí rámosolygott, amikor becsukta az ajtót. Odalépett Terrihez és gyengéden megcsókolta a homlokát. A lány felmosolygott rá, de a figyelmét nem kerülte el a nő gyűrött ruhája, és az ismeretlen parfüm illata, ami áradt belőle. Sebtében begombolt inge gallérján egy rúzsfolt virított. Nedves hajából áradt a samponillat.
– Csináltam neked vacsorát – mondta halkan.
Noemí a dohányzóasztalra dobta a kulcsait, majd a lány felé fordult, hogy rámosolyogjon.
– Nagyszerű. Éhen halok – lepte meg Territ, de mielőtt a lány bármit is mondhatott volna, azonnal a konyha felé vette az irányt. Kiszolgálta volna magát, de Terri erősködött, hogy üljön le, és ő folytatta helyette a munkát.
Letett egy tányért Noemí elé, és ő is helyet foglalt. Noemí azonnal rávetette magát az ételre, és elégedetten morgott. Terri még jobban meglepődött a látványtól, ahogy a nő tömi magába a sült krumplit és a marhahúst.
– Hogy vagy? – kérdezte végül, és felállt, hogy kitöltse Noemínek az esti brandy-adagját.
– Remekül – csámcsogta Noemí. Gyorsan befejezte a vacsoráját, és elmosogatott. Aztán Terri felé fordult, és hálásan rámosolygott. – Köszönöm. Mennyei volt. És sajnálom, hogy ilyen későn értem haza.
Terri bólintott, és kilépett a konyhából. Noemí tudomást sem vett az asztalon pihenő pohárról, inkább azonnal utána ment, és egy gyengéd mozdulattal a lány vállára tette a kezét, hogy megállítsa. Terri megfordult, hogy a szemébe nézzen. Arckifejezése kifürkészhetetlen volt.
– Dühös vagy rám, amiért lekéstem a vacsorát? – kérdezte Noemí.
Terri megrázta a fejét, és ismét elmosolyodott.
– Szeretném, ha felhívnál, hogyha késel, Noemí. Hogy tudjam, főzzek-e neked, vagy sem – magyarázta, Noemí pedig bólintott.
– Rendben. Sajnálom. Tényleg – mosolygott a lányra lehengerlően. A szeme sarkában valami furcsa fény csillogott. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve körbe nézett a nappaliban. – Szereznem kéne neked egy tévét. Akkor nem kellene magadban ücsörögnöd egész nap.
– Nem szükséges – rázta a fejét Terri, és felnevetett. – Nem akarok egész nap csak a kanapén ülni, és egy villogó dobozt bámulni. – Felnyúlt, és megsimogatta Noemí arcát, majd megfordult, hogy elsétáljon.
– Terri! – állította meg Noemí, mire a lány visszafordult, és kérdőn nézett rá. – Beszélhetnénk?
Terri felsóhajtott, és odament a kanapéhoz, hogy leüljön. Várakozó pillantást vetett Noemíre.
– Barátok vagyunk, ugye? – ült le mellé a nő. Terri csak bólintott, és összevonta a szemöldökét. – Kérlek, légy hozzám őszinte!... Szerinted ez rossz? Úgy értem, még mindig szeretem Ameliát, és bűnösnek érzem magam amiért… érted – pillantott Terrire.
A lány elmosolyodott, és nem tudta megállni, hogy ismét megsimogassa Noemí arcát. Élvezte a bőre érintését.
– Nem akarok érzéketlennek tűnni, Noemí, de Amelia meghalt – mondta halkan. Noemí elfordította a tekintetét, és nehézkesen szívta be a levegőt. Terri lesütötte a szemét, és ő is vett egy mély levegőt, próbálva gátat szabni a hangja remegésének. – Amelia nem akarná, hogy ennyit szenvedj miatta. Biztos vagyok benne. Amit eddig meséltek róla a többiek, különösen te, azt mutatja, nagyszerű ember volt, és egyáltalán nem önző. – Noemí bólintott, de nem nézett a lányra. – Csak tedd, amit jónak érzel! – mosolyodott el. Ebben a pillanatban a tekintetük ismét találkozott. – Szóval ki az a nő? – bokszolt gyengéden a vállába Terri.
Noemí elmosolyodott, és megszorította a lány kezét.
– A neve Camilla Cortez. Ő a pénzügyi igazgató a cégnél. Nagyon kedves és vonzó. – Egy pillanatra elmerengve gondolt Camillára, majd megborzongott, ahogy visszatért a jelenbe. – Nem tudom, mi mást mondhatnék róla. Talán be kéne mutassalak neki.
Terri ásított egyet, és kinyújtóztatta a testét.
– Nos, ahogy mondtam, tedd, amit tenned kell – állt fel. – És élvezd! – Átlépett Noemí lábai felett, és a hálószobája felé vette az irányt, egyik kezével a derekát dörzsölve.
– A fenébe is! Sajog a hátam – motyogta.
Noemí továbbra is a kanapén ült, és a sötét ablakot bámulta. Néhány pillanat múlva hallotta, ahogy Terri kijön a fürdőszobából, majd lefekszik. Nem csukta be az ajtót, így Noemí láthatta, ahogy egy pillanattal később kialszik a fény nála. Megvakarta a sebhelyet a combján, aztán felállt, és lekapcsolta a villanyt, mielőtt ő is a fürdőszoba felé vette volna az irányt. A helyiségben még mindig meleg volt Terri zuhanya után, és mindent betöltött a lány eperillata.
***
Terri késő éjszaka ébredt fel. Álmosan dörzsölte a szemét, hallgatva a halk, ritmikusan ismétlődő zörgő hangot. Ekkor eszmélt csak rá, hogy, az elmúlt napokkal ellentétben, Noemí nem jött át hozzá éjszakára. „Csak nem edz még mindig?” – ült fel az ágyában és az órájára pillantott. – „Hajnali kettőkor?” Lassan felkelt, bebújt a papucsába, és nagyon óvatosan az ajtóhoz lépett.
Az edzőterem ajtaja résnyire nyitva volt. Közelebb lépett, és visszafojtott lélegzettel nézett be, figyelve, ahogy Noemí fekve a nyomó padon fekszik, és emelgeti a nehéz súlyokat. A háta ívbe feszül, szemei lehunyva, karjai pedig lassan mozogtak fel-le. Izzadtságcseppek folytak le a karjain és az arcán, eláztatva a pólóját és a sortját. Nem vette észre az ajtó előtt álló lányt, amint őt figyeli.




Terri követte szemeivel, ahogy a nő combjai megfeszülnek és elernyednek a sortja alatt. „Olyan vastagok, mint azoké a női focistáké, akiket láttam azokban a magazinokban.” – gondolta tátott szájjal. – „Olyan gyönyörű.” Nem tudta levenni Noemí karjainak és lábainak feszülő izmairól. Annyira elkalandozott, hogy végül majdnem ugrott egyet, amikor Noemí letette a súlyzót és felült a padon. Amikor a nő felállt, Terri elhúzódott az ajtótól és visszaosont a szobájába.
Visszabújt az ágyába, és hallgatta, ahogy Noemí kinyitja az edzőterem ajtaját, és átmegy a fürdőszobába. Hallotta a meginduló zuhany hangját. Szemei a sötétbe meredtek, és elképzelte maga előtt a látványt. „Sosem láttam még ilyen erős nőt.” – sóhajtott fel, sokáig töprengve a képen.
***
Noemí nem tudott elaludni. Végigfeküdt a kanapén, és szorosan lehunyta a szemét. Megrázkódott, ahogy figyelte a szeme előtt táncoló színfoltokat. Halkan felnyögött, és a másik oldalára fordult. Azt remélte, ha alaposan lefárasztja magát az edzéssel, az majd segít, de nem használt semmit. Sötétség vette körül, és nem tehetett róla, de ismét a baleset éjszakája tolult az emlékezetébe. Mintha csak tegnap történt volna. Mintha egy álom lett volna a nyitott szemei előtt.
***
Hazaindultak. Victoria kocsijának fényszórója kényelmes távolságban világított mögöttük. Egymás kezét fogták, beszélgettek, és hallgatták a lágyan duruzsoló zenét. Amelia elmosolyodott, amikor megérezte a baba mozgását. A hasára húzta Noemí szabad kezét, hogy is érezze. Alig várták már, hogy a kicsi megszülessen. Már előre annyira szerették, hogy arra nincsenek is szavak. Már eltervezték az egész életét egészen addig, amíg egyetemre megy.
És ekkor… Hirtelen egy éles fény vakította el őket. A másik jármű próbált visszatérni a saját sávjába, de közben elsodorta az ő kocsijukat, ami lerepült az útról az árokba.
***
Noemí felnyögött, ahogy emlékezetébe idézte a történteket, és minden tagja úgy borzongott meg a félelemtől, mintha most is ott lenne.
***
Amikor magához tért, nem tudta megmozdítani a jobb karját. Valami kemény és valami émelyítően forró, puha és nedves közé szorult. Amelia felnyögött. Noemí felé fordította az arcát. A hangja akadozott, és mindent beterített a teste ezernyi sebéből szivárgó vér.
– A gyerek… A kisbabánk! – Ezek voltak az utolsó szavai, míg végül a szeme fennakadt, és élettelenül bámult Noemíre. A nő hangosan felüvöltött. Mozdulni sem tudott. Mindenét eltöltötte a fájdalom. Victoria hangját hallotta, ahogy a nevét ordítja, magán kívül a rémülettől. Nem tudta megmozdítani a fejét. Csak bámulta Amelia élettelen arcát és szemeit. Képtelen volt lehunyni a szemeit. Úgy érezte, akkor érte is eljön a halál… Mindent elöntött a vér…. Aztán a szemei végül mégis lecsukódtak, és végtelen hidegség öntötte el, ahogy az öntudatlanságba zuhant.
***
Noemí egy rándulással ült fel. A homlokáról csorgott az izzadtság. Innia kellett, de tudta, hogy csak egy üveg alkohol maradt a házban, amit Terri elrejtett, hogy féken tartsa a vágyódását. Azt kívánta, bárcsak tudná, hova rejtette a lány azt az üveget. Felállt és átsétált a szobán, a sötétségben nekiütközve a dohányzóasztalnak. Hangosan felnyögött, és végigfuttatta az ujjait a haján. Érezte a mindenét ellepő izzadtságot, ami elnehezítette a ruháját és a haját. A folyosó felé vette az irányt.
– Terri! – suttogta halkan. Nem tudta, a lány szívesen fogadná-e.
Félelem töltötte le a lelkét.
A falnak támaszkodott, és lassan végigsétált a folyosón, kezével kitapintva az ajtókat. Megállt Terri szobája előtt, és csak bámulta a sötétséget abban az irányban, amerre az ágynak kellett lennie. Nehézkesen lélegzett. A teste remegett, és könny csorgott le az arcán. A haja a homlokához tapadt és verejték folyt le az arcán. A fürdőszoba felé fordult és lassan kinyitotta az ajtót. Felkapcsolta a lámpát és a mosdó elé állt. Megengedte a hideg vizet, és egy tenyérnyit az arcába fröccsentett. Nem volt elég, hogy segítsen. Gyorsan elzárta, és a teste már kontrollálhatatlanul reszketett.
Megfeszítette a hátát és a tükörbe nézett. Látott valakit maga mögött állni. Noemí felnyögött. Elvesztette az egyensúlyát, és a fenekére esett. Aztán az a valaki mögé telepedett, megérintette az arcát, és valamit suttogott a fülébe. Noemí nem értette a szavait, és nem is ismerte fel a hangot. Aztán a mögötte álló alak arcába nézett.
– Terri! – zihálta. – Segíts! Segíts!
Terri átölelte őt, és halkan suttogva próbálta megnyugtatni.
– Nyugodj meg, Noemí! – sóhajtotta. Noemí érezte a bőrén a lány leheletét, és lassan megnyugodott. Terri mellkasához nyomta az arcát, és átölelte a lányt.
– Miért nem jöttél be hozzám, Noemí? – kérdezte Terri lágyan, és megsimogatta a nő haját. Noemí megrázta a fejét, és az arcába nézett. Nem tudott válaszolni. Terri elhúzódott, és segített neki felállni.
– Gyere! Feküdjünk le!
Terri bekísérte a szobába. Betakarta a talpától a vállaiig, és letörölte az arcáról az izzadtságot. Noemí még mindig remegett, amikor Terri mellé feküdt. A lány felé nyúlt, és közelebb húzta magához. Terri bebújt a takaró alá és átölelte a másik nyakát, szorosan magához szorítva őt.
– Tudod, hogy bármit elmondhatsz nekem. Mond el! Mi a baj? – suttogta.
Noemí megrázta a fejét.
– Nem tudom – suttogta reszketve. A keze lejjebb csúszott Terri hátán, és magához szorította a lányt, hogy kikerekedett hasa az övéhez simuljon. A baba rúgott egyet a nyomásra válaszul, de aztán megnyugodott. Terri keze végigsiklott Noemí hátán, és egy kicsit feljebb húzta a nő felsőjét, hogy hozzá érhessen a puha bőrhöz. A simogatás, úgy tűnt, megnyugtatja Noemít. A remegése lassan csillapodott, majd megszűnt, és a légzése is egyenletessé vált, ahogy álomba merült.
Terri elhatározta, hogy beszél Noemí szüleivel, hogy végre megtudják, mi történik a lányukkal, aki napközben kiegyensúlyozottnak tűnik, éjszaka viszont ordít a rémálmoktól.
Folytatása következik!
Ui.: A képen Jade Slee alias Terri Bledsoe.
Folytatások
4237
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3674
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3847
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4764
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4416
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
3835
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Évekkel az után, hogy elvesztette élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, újra egy fiatal és vonzó lány költözik a lakásába. Terri Bledsoe azonban semmiben sem hasonlítható elvesztett szerelméhez, Ameliához. Már csak azért sem, mert a lány Noemí öccsének, Anthony-nak a gyerekével terhes. Kapcsolatuk eleinte meglehetősen viharos, azonban hamar egymásra találnak, aminek következtében Terrinek talán sikerül kirángatnia Noemít az...
3952
Eddig történt: Miután elveszítette élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone mély depresszióba zuhan. Életét pedig még az is felforgatja, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy gyereket vár Noemí öccsétől, Anthony-tól. A Leone-család úgy dönt, ha a gyerek tényleg az ő vérük, gondoskodniuk kell róla és az anyjáról. Ezért Noemí magához veszi Terit. Kapcsolatuk viszont már a kezdetektől fogva viharos, és egy heves vitát követően, amikor Noemí a legjobb...
3400
Eddig történt: Miután elveszti élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone teljes depresszióba zuhan. Az életét pedig még az is felforgatja, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. A Leone-család úgy dönt, ha a gyerek tényleg az ő vérük, gondoskodniuk kell róla és az anyjáról. Emiatt Noemí magához veszi Territ. Kapcsolatuk viszont a kezdetektől fogva viharos. Végül egy heves vitát követően, amikor Noemí a legjobb...
3416
Eddig történt: Miután elveszítette élete szerelmét, Noemí Leone depresszióba zuhan. A munkájába temetkezik, azt a kevés szabadidőt pedig, amit engedélyez magának, ivással és edzéssel tölti. Szerelmi élete gyakorlatilag a nullára csökken, és a legkisebb személyes konfliktusok is dührohamokat csalnak elő belőle. Élete azonban fenekestül felfordul, amikor egy nap egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy gyereket vár Noemí öccsétől, Anthony-tól. A Leone-család úgy dönt,...
3713
Eddig történt: Miután évekig siratta autóbalesetben elvesztett szerelmét, Noemí Leone úgy dönt, magához veszi öccse barátnőjét, akit az felelőtlenül teherbe ejtett, hogy aztán elrohanjon a felelősség elől. A helyzetet azonban bonyolítja a lány, Terri, nehéz természete, aki csak hosszú unszolás után hajlandó beleegyezni, hogy elhagyja a New York-i nyomornegyedben lévő lakását, kapcsolata pedig Noemível legjobb esetben is viharosnak nevezhető. A nő szülei és legjobb barátnője, Victoria,...
Hasonló történetek
6136
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4483
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
FeketeTornádó ·
Egész jó!

Marokfegyver ·
"Félelem töltötte le", akár egy programot, a lelkét. Nem mondanám már meg, hol olvastam, de szerintem más baki nem is volt benne, az eperillatot pedig kimondottan szeretem, közvetlenül a szegfű&fahéj után, úgyhogy tetszett!
Sinara ·
Felőlem le is töltheti. Olyat még úgysem láttam. :D
Köszönöm, hogy olvasod.
Marokfegyver ·
Lehet, hogy új kifejezést fedeztél fel, majd az utókor hálásan fog emlékezni a letöltött félelemre.
Sinara ·
Azt nem tudom, mikor íródott a történet, de arra van utalás benne, hogy 1998-99-ben játszódik. Lehet, hogy jóval korábban vetette "papírra" a szerző, és kicsit sci-fisre vette a figurát.
Asimov is olyan társadalmat vizionált a 2000-es évekre, ahol már több android van, mint ember. Ki tudja? Egy ilyen világban akár az érzelmeket is le lehet tölteni. Vagy az érzelmek is letölthetik az embereket. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: