Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí - Az évforduló

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. szeptember 24.
********************************************************
A boldog pár a második évfordulóját ünnepelte.
– Ideges vagyok – hallatszott a pánikoló hang a telefonban.
– Ó, édesem! Arra egyáltalán nincs szükség – jött a gyors válasz.
– De mi van, ha nem fog tetszeni neki?
– Terri! Az a nő mindent imád, amit te csinálsz – válaszolta a barátja kedvesen.
– Remélem – sóhajtott Terri. – De akkor is ideges vagyok.
Michaela felnevetett.
– Szeret téged, drágám. Tégy bármit, az különleges lesz neki! – Elhallgatott, de a másik nem válaszolt. Látta a szemei előtt, ahogy Terri a körmét rágja. – Minden rendben az öltözékeddel?
– Öltözék? Ez aligha nevezhető öltözéknek – nézett Terri a tükörbe, megkockáztatva, hogy maradék akaraterejét is elveszíti.
Michaela felnevetett, és megcsóválta a fejét.
– És mi van az ajándékkal?
Terri nyelt egy nagyot.
– Szerintem utálni fogja.
– Nem fogja utálni! Bízz bennem! Victoriától jött az ötlet. Ő már eléggé ismeri.
– Megkérdezted róla Victoriát? A fenébe is! – vetette magát Terri az ágyra. Érezte, ahogy az arca vörössé válik.
– Ne aggódj! Minden rendben lesz. Most pedig koncentrálj a te drága kis kedvesedre! Mindjárt otthon lesz.
Terri érezte, hogy kezd megnyugodni.
– Köszönöm, hogy vigyáztok Imogene-re – mosolyodott el.
– Egy valódi kisangyal. A legjobb kis lurkó, akit valaha is láttam. Jó, hogy Noemí nem rontotta el – válaszolta Michaela a mellette szunyókáló kisgyerekre pillantva.
– De csak azért, mert nem hagytam neki – nevetett Terri. A következő pillanatban hirtelen felült. – Azt hiszem, a kocsit hallottam. Mennem kell.
Azzal letette a telefont, mielőtt kivárta volna a választ. A szíve hevesen dobogott, az idegesség pedig visszatért. Felkapott egy selyem köntöst, és megkötötte az övét a derekán, majd kiment az előszobába, és várakozva a falnak döntötte a vállát.
***
Noemí ledobta a kabátját, és még egyszer beleszagolt a kezében szorongatott rózsacsokorba, és a csokis dobozra pillantott. Mosolyogva lépett be a lakásba, és csodálkozva tekintett körbe a néma ürességben.
– Terri? – kiáltotta. „Talán nincs itthon?”
– Erre! – hallatszott a hang a folyosó felől.
Noemí arcán ismét mosoly terült szét, ahogy a hang irányába indult. Egy pillanatra a lélegzete is elakadt, amikor megpillantotta a lányt, a térdig érő vörös selyemruha alól elővillanó karcsú combjaival. Gyorsan a háta mögé kapta a kezeit, csak most jutva eszébe saját ajándékai.




Terri a Noemí háta mögül kilógó rózsára és csokira nézett, majd mosolyogva a nő csillogó szemébe nézett. „Csak várd ki, amíg meglátod, mi van alatta!” – somolygott.
– Azt nekem hoztad? – kérdezte csábosan.
– He? Ó, igen – válaszolta Noemí kissé kótyagosan, végigpillantva a tökéletes testen, amely csak arra várt, hogy hozzá érjen. Az arcán átvillanó izgalom láttán Terrinek kacagnia kellett. Az idegessége egy pillanat alatt elszállt. Csak egy pillantást kellett vetnie Noemí kékesfehér szemeibe. Előre lépett, és becsúsztatta a kezét Noemí gallérja alá, és végigsimította a puha bőrt. Noemí légzése egyre hevesebb lett.
– Gyere utánam! – mondta, a nő pedig engedelmesen követte a hálószobába.
Noemí küzdött a késztetéssel, hogy csak elhajítsa a csokrot és az édességes dobozt, és szerelmére vesse magát. Érezte, ahogy a vágy feszíti belülről. Tudta, már attól elélvezne, ha csak megérinti a lányt. Terri jelenléte mindig ezt tette vele. Elég volt csak egy szó, vagy egy pillantás rá. Akár egy egyszerű farmernadrág is, ami pont megfelelően illett rá, vagy egy helyes melltartó, vagy akár csak ha kibontja a haját, mint most. Érezte, ahogy a vágy égeti belülről, ahogy elképzelte, mit visel Terri a köntös alatt.
Terri hallotta a nehézkes zihálást Noemí légzésében, ami mosolyt csalt az arcára. „Ezt én tettem vele” – somolygott magában, miközben Noemí a ruhásszekrényhez lépett az ajándékaival.
– Gyere ide! – suttogta. Már ő is majd felrobbant a vágytól.
Noemí odalépett hozzá, és átkarolta alacsony szerelme derekát. Eleinte csak lassan csókolóztak, de hamar elvesztették a kontrolt, és vadul falták egymás ajkait. Noemí érezte, ahogy Terri mellei az övéihez préselődnek.
Aztán a lány visszahúzódott, és zihálva elkezdte kigombolni Noemí ingét. Megfogta a nő kezét, ahogy az a köntöse felé nyúlt.
– Hagyd csak rám! – suttogta, kibontva az övét. A köntös lehullott, Terri pedig figyelte a hatást a nő arcán, ahogy az végigméri vörös alsóneműjét.
Noemí még sosem látta ilyen érzékinek a lányt. Beharapta az alsó ajkát, ahogy végigmérte az izgató melltartót és a falatnyi bugyit. Aztán a hosszú lábakra tévedt a szeme, arra gondolva, mennyi munka volt abban, hogy ilyen izmosakká és feszesekké váljanak. A napi edzésekkel esti szeretkezéseik is egyre hevesebbek lettek, Terri kitartása pedig a duplájára nőtt. Elég volt csak a gondolat is, és Noemí szíve máris hevesebben vert.
Terri érezte, ahogy az ágyéka nedvesedni kezd, miközben Noemí szemei a lábairól a combjaira, majd ismét a bugyira vándorolnak.
– Gyere csak ide, szerelmem! – tárta szét a karjait, és felnyögött, amikor Noemí átölelte. A nő ajkai Terriéire tapadtak, miközben kezével a lány haját simogatta. Nyelveik vad táncot jártak, a lány pedig kettejük közé nyúlt, hogy folytassa Noemí ingének kigombolását. Érezte, ahogy a nő kezei a fenekére csusszannak. Lelökte az inget a nőről, a nadrágját pedig már együtt távolították el.
Terri azonnal masszírozni kezdte a másik nő melleit, mélyről jövő nyögést csalva elő belőle.
– Annyira gyönyörű vagy, drágám – nyögte Terri, hátra nyúlva, hogy kikapcsolja Noemí melltartóját. Aztán visszatért az immáron szabaddá váló melleire, miközben a másik nő kezei az ő melltartójának csatjával kezdtek el babrálni. Lejjebb hajolt, és a szájába vette Noemí egyik mellbimbóját.
– Ó, istenem! – vetette hátra a fejét a nő, és mélyről jövő nyögés hagyta el a torkát. Nehezen vette a levegőt, ahogy Terri fogai végigszántották a mellét. Beletúrt a puha hajba, és felhúzta a lány fejét, hogy megcsókolja. Majd az ágyra lökte Territ, és fölé kerekedett, végigcsókolva a testét.
Terri felnyögött, és belemarkolt az erős vállakba.
– Istenem! Annyira szeretlek – nyögte, ahogy Noemí a szájába szívta az egyik mellbimbóját. Vágyakozva széttárta a lábait. Nem bírta kivárni, hogy Noemí szája oda érjen. „Elég volt már az előjátékból” – gondolta.
– Hmm! Én is szeretlek – búgta Noemí, majd átpártolt Terri másik mellére, mielőtt Terri lenyomta volna a fejét a lábai közé.
Nem vesződött azzal, hogy játszadozva körbekalandozzon a combokon. Azonnal az átnedvesedett vörös bugyira vetette magát.
Terri háta megfeszült, ahogy Noemí nyelve megérintette a csiklóját a bugyin keresztül. Hirtelen a nő mellé csúszott, és ismét megcsókolta őt. A Terriben munkálkodó szenvedély már az egekben szárnyalt, ahogy Noemí nyelve a szájába hatolt. Lenyúlt, és megmarkolta Noemí fenekét a bokszerén keresztül.
A nő vett egy mély levegőt, és lassú csípőmozdulatokkal diktálta a ritmust Terrinek.
– Imádom, ha ezt csinálod – suttogta szerelme ajkai közé, mélyen bedugva a nyelvét.
Terri felnyögött. A lélegzete is elakadt, ahogy Noemí ágyéka az övéhez ért. Hátra húzta a fejét, és a kékesfehér szemekbe nézett.
– Van valamim számodra.
– Ó, igen? – csillant fel Noemí szeme. – Mi lenne az? – csókolta meg Terri nyakát. – Megőrülök érted.
Terri felnyögött, és átölelte Noemí nyakát.
– Remélem, szeretni fogod – búgta, lehunyva a szemét, és felnyögött, ahogy Noemí a szájába szívta az egyik bimbóját.
– Remélem is – incselkedett Noemí.
Terri nem válaszolt, csak a párna alá nyúlt, és elővett egy dobozt. Nyögött egyet, amikor Noemí keze a combjai közé csúszott. Forró nyelve pedig közben végig a mellbimbóján körözött. Már majdnem elfelejtette az ajándékot, de kényszerítette magát, hogy ne tágítson.
– Tessék! – nyújtotta át.
Noemí felvonta a szemöldökét. A négyszögletes doboz fedelét a  „Babes in Toyland”* felirat szelte át.
– Ez az, amire gondolok? – idézte fel Victoria történeteit.
Terri figyelte a nő arcára kiülő ördögi mosolyt. Hirtelen elszégyellte magát, és elfordította a fejét. Alig várta már Noemí reakcióját.
A nő halk kuncogással fordította maga felé Terri arcát.
– Szóval, hogy működik ez? – incselkedett.
A lány felnyögött, ahogy Noemí ujjai még mindig a lábai között dolgoztak. Beletúrta a nő hajába, előcsalva belőle is egy halk nyögést.
– Azt hiszem, együtt kell kitalálnunk.
***
– Hülyén érzem magam – nézett le Noemí az ajándékára. Az ágy mellett állt, Terri kíváncsi tekintetétől kísérve, kezeivel a csípőjén.
A lány halkan kuncogott, ahogy szerelmére nézett. Minden zavara elszállt, amikor Noemí kinyitotta a dobozt. Michaelának igaza volt.
– Noemí! – suttogta hirtelen komolysággal.
A nő öntudatosan nézett rá. Beszívta a levegőt, majd felsóhajtott, ahogy Terri széttárta a lábait előtte.
– Gyere! – búgta a lány, széttárva a karjait.
Noemí nem habozott. Lassan a lány fölé kerekedett, és hevesen megcsókolta őt. Terri viszonozta a csókot, nyelvét átdugva Noemí szájába. A nő felnyögött, ahogy Terri felemelte a lábait, és a dereka köré kulcsolta őket, magához húzva a testét. Érezte, ahogy a műfarok megfeszül közöttük.
Terri érezte a zavarát, és végigfuttatta ujjait az aranyszőke hajon. Emlékezett, mit mondott Michaela, hogy nyugtassa meg Noemít.
– Feküdj a hátadra, kicsim! – suttogta. Fura volt, hogy ő lépjen akcióba először. Általában Noemí dominált az ágyban. De az úgy helyzet új megoldásokat követelt.
Noemí elpirulva nézett a lányra. Terri orrlyukai kitágultak, és ellentmondást nem tűrően csóválta a fejét, miközben a hátára fektette őt. Szemeiben szenvedély csillogott, ahogy Noemíre nézett. Terri sürgetésére a hátára feküdt, ismét elpirulva, ahogy a műfarok az ágyékából az égnek meredt.
Terri mosolya fertőző volt, és Noemí érezte, hogy kezd megnyugodni. A mosolya azonban tovatűnt, amikor Terri fölé térdelt.
– Ó, istenem! – nyögött fel, kezei pedig a lány combjaira kulcsolódtak.
Terri a hasába mélyesztette körmeit. Lassan ráereszkedett a műpéniszre, miközben kezei Noemí melleire vándoroltak.
A nő feje hátrabicsaklott, ahogy a lány ujjai a melleit izgatták. Egyre hevesebben nyögött, és ritmusosan mozgatta a csípőjét. Kinyitotta a szemeit, és felnyúlt Terri arcához. Magához húzta, és szenvedélyesen megcsókolta. Mindketten halkan felnyögtek, belefeledkezve egymásba.
Noemí kezei remegtek, ahogy megmarkolták Terri fenekét. Érezte, hogy elgyengül, ahogy Terri továbbra is a melleit gyömöszölte.
– Ki akarlak nyalni – suttogta a lány szájába vágytól túlfűtött hangon.
Segített Terrinek felemelkedni a szerszámról, és beszívta az illatát. Nem habozott a lány nedves ágyékába fúrni az arcát.
A lány szinte elolvadt, ahogy Noemí nyelve belé hatolt, és lehunyt szemekkel Noemí nevét zihálta. Megragadta Noemí haját, és lassan mozgatta a fejét. Egy hangos sikoly kíséretében megfeszült a háta, és Noemí arcába lökte az ágyékát. Lassan nyugodott csak meg, a teste pedig még mindig remegett. Lassan lerogyott Noemí mellé, fejét pedig az erős vállra fektette. Lassan végigsimította Noemí feszes hasát és melleit. Érezte a kemény mellbimbókat, ahogy a tenyerét karistolják. Aztán felemelte a fejét, hogy szerelme csillogó szemébe nézzen.
Noemí szerelme vöröslő arcára nézett. Lassan csókolóztak, miközben Noemí kezei végigsimították Terri testét. Hevesen zihált, szemei pedig lecsukódtak, ahogy a lány fölé kerekedett.
Terri tudta, mit akar a nő. Lassan mozgott fel-le a gumiszerszámon. Felnyögött, és engedte a fejét lehanyatlani, hogy megcsókolhassa a nőt, aki a vállaiba kapaszkodott, és belé vájta a körmeit.
– Istenem, Terri! – nyögött fel, ahogy a lány teljesen magába fogadta a szerszámot, és ő is nyöszörögni kezdett.
A lány ismét felfelé mozdult. Eddig azt hitte, nincs jobb, mint amikor Noemí ujjai belé hatolnak, de ez teljesen más volt. Legalább annyira jó. Az pedig, hogy végeredményben ezt is Noemí teszi vele, csak még jobban felizgatta. Egy kisebb orgazmus söpört végig rajta, ő pedig felnyögött, és ráhanyatlott Noemíre, aki egy nagy nyögéssel fogadta.
Nyögéseik betöltötték a szobát. Noemí hangosan zihált, ahogy Terri a csiklóját izgatta.
– Azt akarom, hogy te legyél felül – búgta a lány, felkínálva az ágyékát.
Noemí azonnal mozdult. Érezte, ahogy Terri lábai köré kulcsolódnak, és magához vonja őt, miközben belé hatol, melleik pedig egymáshoz feszülnek.
Noemí teljesen felizgult a nyomástól a combjai között, és letekintett maguk közé, hogy figyelje, ahogy a műszerszám ki-be mozog a lány testében. Terri végigsimította az arcát, és egyik ujját a szájába dugta, mire Noemí hevesen szívni kezdte azt.
Terri megragadta Noemí tarkóját, és magához vonta őt egy szenvedélyes csókra. Ismét elélvezett, hangosan felnyögve szerelme szájába.
A lány testének reszketése teljesen felizgatta Noemít, amitől ő is hamarosan elélvezett. Leroskadt szerelme mellé, arcát pedig Terri nyakának és vállának hajlatába temette. Pár pillanat múlva felemelkedett, és szerelmére nézett.
Terri csukott szemekkel zihált, puha haja glóriaként terült szét a feje körül. Úgy érezte, mintha az izmai zseléből lennének.
– Ez valami észvesztő volt – sóhajtott fel.
– Új tapasztalat – kuncogott Noemí.
Terri felé fordult, és Noemí kékesfehér szemeibe nézett.
– Remélem, tetszett – mondta szemérmesen.
– Ó, nagyon is! – nevetett Noemí, és megsimogatta a lány arcát.
– Hadd segítsek! – kerekedett felé Terri.
Noemí megkönnyebbülten sóhajtott fel, amikor a lány eltávolította a szerszámot, és könnyedén a karjai közé feküdt.
***
– Van egy ajándékom neked – mondta Noemí hosszú idő után. – Nem olyan jó, mint a tied… De remélem, tetszeni fog – vette elő a csokis dobozt.
Terri még mindig teljesen fel volt izgulva. Noemí mindig ilyen hatással volt rá. Egyszerűen nem tudott betelni vele. A széles vállakkal, a telt mellekkel, az izmos karokkal, a szikrázó kékesfehér szemekkel. Napokig szeretkezett volna vele egyhuzamban, teste azonban fájdalmasan sikoltott fel, ahogy megmozdult.
– Ó – nyögött Noemí, látva a fájdalmat az arcán, és visszaheveredett mellé. – Kissé túlzásba vittem.
– Nem, nem – csókolta meg Terri. – Csak még szoknom kell.
Noemí átölelte őt, és megcsókolta a homlokát.
– Szeretlek.
– Én is szeretlek – mosolygott Terri, végigfuttatva ujjait Noemí haján. – Szóval, mi van azzal az ajándékkal?
– Itt van – nyúlt Noemí a csokis dobozért.
Terri felnevetett.
– Ez csak csoki, kicsim – vette el a dobozt, és az ágy háttámlájának dőlt. Kinyitotta a dobozt, és felnyögött meglepetésében. Sosem látott még ekkora gyémántot, ami ilyen szépen ragyogott. Ott hevert a doboz közepén a csokidarabokkal övezve. Felnézett Noemíre, aki most már előtte térdelt.
– Gyönyörű – suttogta, a tökéletes gyémántot szemlélve.
Noemí kiemelte a gyémánt gyűrűt a dobozból, és Terri bal kezéért nyúlt. Szerelme szemébe nézett, ahogy remegő ujjára húzta a gyűrűt.
– Hozzám jössz?
Terri szemei könnyel teltek meg. Azonnal bólintott. Meg sem tudott szólalni. Szerelme nyakába vetette magát, és szenvedélyesen megcsókolta.
Noemí megkönnyebbült. Legbelül attól félt, Terri nemet fog mondani. Ismét megcsókolta a lány, visszalökve őt a hátára. Ismét meg akarta neki mutatni, mennyire szereti őt.
* Babes in Toyland – Szabad fordításban: Csajok Játékországban.
Előző részek
4221
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3667
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3837
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4748
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4400
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Hozzászólások
További hozzászólások »
helokaheloka ·
Elolvastam a blogon de még mindig jo :)

sziamia ·
Elolvastam a blogon de még mindig jo :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: