Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nincs olyan tűz...

Fellobbant! Hirtelen jött, bár eljövetelére számítani lehetett. Sokkalta erősebb volt, mint bárki sejtette volna. Mindent elsöpört, mi az útjába állt. Minden véd mű, mi gátolását szolgálta könnyen adta magát. A harcnak feltétele se volt adott. El lett fogadva, mint szükséges rossz. Félték is tőle. Voltak, akik kihívták maguk ellen, de ők mind odavesztek. Egyik sem tanult az adott esetből. Pusztítani akart, ebben volt igazi ereje. Büszkén vetette lángjait és néma csodálatra kényszerített, ki csak egy percre megérezte erejét. Végül előállt. A semmiből jött és büszkeség fénylett szemében.

Felkészülve várta a tüzet. Acélos tudatát, csak ereje múlta felül. Tudta mivel áll szemben és elfogatta a kihívást. Rég várta már a harcot. Hátrahagyott mindent és mindenkit. Egyedül kell győzni, vagy buknia. Középút nem létezik számára. Vagy erőt vesz rajta, vagy elevenen ég el lángjai közt. Egy alkalommal már fényes győzelmet aratott. Nem gondolt se jelennel, se jövővel. Szemében csak a tüzet látta. Megszűnt létezni a külvilág. Nekiveselkedett, de elsőre nem mutatta erejét. Várt és ezt bölcsen tette, mert a tűz megmutatta teljes önmagát. Három napig küzdöttek és látszólag mindketten élvezték ez a küzdelmet. Nem is a harc, vagy a küzdelem tette őket boldoggá, hanem az, hogy egymással foglalkozhatnak. A negyedik napon az ifjú bevetett mindent mit maga mellé tudott állítani ebben a harcban. A tűz nem engedett és teljesen körbevette. Szabadulása, akkor még meg se fordult a fejében, élvezte a harcot magát. Csak ketten voltak, a tűz és az ifjú.

Hat napig harcoltak és a tűz mind jobban az ifjú fölé kerekedett, de Ő ezt nem vette észre időben. Mert úgy érezte ez a helyes. Gondolatai nem voltak, a tűz már rég elvette azt. Minden oldalról körbevette már, mikor felismerte a veszélyt. Szabadulni akart, de ekkor már nem tudott. Benne volt, és ehhez kevés is. Büszkesége elvakította és saját vesztébe rohant. Egy megoldás maradt, mi méltó volt Hozzá. Hideg vízzel öntötte testét és szembe fordult a tűzzel. Szemét becsukta és rohanni kezdett a tűzbe. Amikor belekerült a kínok kínját élte át, de csak futott tovább. Négy hétig rohant egyfolytában, amíg sikerült kiérnie.

Most már csak Ő maradt és bús lelke, mert elbukott. Rájött, azért nem tudott erőt venni rajta, mert Ő maga volt a tűz és saját magát táplálta. De nincs olyan tűz, mi ki ne aludna, ha nem táplálnák!
Hasonló történetek
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Antonia ·
Tetszett, gratu! :heart_eyes:

Tűzmadár ·
Lehet, hogy nevetségesen meseszerű, de azt vártam, hogy lenyeli, és ezáltal lesz a fiú a tűz. :-)
Nem álltam messze a „valóságtól”. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: