Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nicole Kidman és a nevelt fia 2

KEDD : MOST, HOGY TOVÁBB?


Connor pár óra elteltével felébredve meglátja a még mindig mellette pucéran békésen alvó mostoha anyját. Az udvarról beszűrődő fényben fürdőző Nicole meztelen testét figyelve eszébe jutnak a pár órával ezelőtti események. Megvalósult a legnagyobb, de egyben a legperverzebb álma. Nevelő anyja a gyönyörű és a híres színésznő Nicole Kidman elvette a szüzességét. A következő pillanatban kétségei is feltámadnak. Most vajon mi lesz? Mit kellene csinálnia, vagy mondania, vagy egyáltalán, hogy kellene ezen túl viselkednie a nevelő anyjával?
Száz, meg száz kérdés kavarog a fejében, amikor látja, hogy felébred Nicole is.
A színésznő lassan kinyitja a szemét, majd álmos szemekkel rá néz a nevelt fiára.
- Connor? Te mit keresel a ….?
Nicole hangja elakad, amikor meglátja, hogy a nevelt fia anyaszült meztelenen hever mellette.
- Ó, te jó ég Connor….. !? – mondja, miközben felülve észreveszi, hogy nem is a saját szobájában van, hanem nevelt fiáéban. Nicole lenézve önmagára felocsúdik, hogy ő is anyaszült meztelen. Karjait maga elé kapva próbálja melleit és az ágyékát eltakarni a Connor szemei elöl, miközben próbál felkelni az ágyról.
- Oh, jaj, ez nem csak álom volt?... A saját fiam…. ! Ezt nem hiszem el!..... Óh, édes istenem mit tettem? – mondja Nicole teljesen kétségbe esve nevelt fia ágya előtt karjaival a meztelen melleit és punciját takarva.
Connor közben szótlanul figyeli a zavarában teljesen elvörösödő nevelő anyját, ahogy az-az ő széken heverő egyik pólóját felkapja, majd hátat fordítva neki kissé behajolva belebújik. A fiú szemei egyenesen a gyönyörű nevelő anyja meztelen seggére siklanak, ahol a félhomály ellenére is látni véli a combjai között a punciját, amiből a spermája még mindig szivárog.

Nicole Kidman rettentő zavarban van, de igyekezik a körülményekhez képest kissé megnyugodni, majd lassan megfordulva azt mondja.
- Kérlek Connor, vegyél magadra valamit.
A fiú felállva az ágyról magára kap egy bokszoló alsót, majd visszaheveredik.
- Connor most minden képen meg kell beszélnünk, hogy most mi történt….. Kérlek próbálj megbocsátani meg nekem, nagyon sajnálok mindent! Ennek nem lett volna szabad soha megtörténnie!.... Nem lett volna szabad annyit innom…. és akkor nem csinálok ekkora butaságot.
- Kérlek, nyugodj meg anya! – próbálja Connor kicsit megnyugtatni az ágya előtt idegesen fel-alá járkáló nevelőanyját, mind hiába.
- Hogy nyugodhatnák meg, amikor az imént gyakorlatilag megerőszakoltalak?…. Te jó ég én vagyok az anyád, te meg a fiam!... Igaz, hogy nem én szültelek meg, de attól te mindig is az én kis fiam maradsz. De ez tegnap este minden megváltozott. Örökre megváltozott amikor.…!
- Anya, kérlek, ne érez a történtek miatt bűntudatot, mert hiszen én is leállíthattam volna a… dolgokat, de nem tettem.
- Jaj, drágám te nem vagy hibás cseppet sem, csak én. Egyedül én, hiszen én vagyok a felnőtt, te még csak egy kisfiú vagy. Én vagyok az anyád. Egy anya pedig soha…soha -… Nicole nem tudja folytatni, mert nem tudja türtőztetni magát, hogy ne sírja el magát. Úgy érzi, elhagyja a lábát minden ereje, ezért leül az ágy szélére, majd a könnyei elerednek. Sírni kezd.
- Kérlek, anya ne sírjál. – mondja, Connor vigasztalandóan, majd folytatja – Tudod, anya tegnap este volt az eddigi életem legjobb estéje, amikor végre elveszítetem a szüzességem, mindezt ráadásul a világ legcsodálatosabb nőjével. Veled.
- Jaj, Connor, drágám tudod, hogy ez nem helyes. – mondja a könnyeit törölgetve Nicole - Egy rendes anyának eszébe sem jut,… ilyen. Oh, jaj, én egy rettenetes anya vagyok. – mondja a sírástól ismét elcsukló hangon Nicole.
- Te vagy a legcsodálatosabb anya a világon és nagyon örülök, hogy veled vesztettem el a szüzességemet.
- Jaj, drágám, amit tettünk az vérfertőzés. Tudod mit jelent az?
- Persze, hogy tudom, de nem érdekel, mert csodálatos volt! Különben is te valójában a mostoha anyám vagy nem pedig a vérszerinti. – válaszolja Connor.
Nicole-t ezek a szavak meglepik, majd rövidesen kissé lenyugodva megszólal.
- Figyelj rám, Connor, mert ez nagyon fontos! Ha bárki is a történtekről tudomást szerez, akkor én nagyon komoly bajba kerülök. Ez alatt nem csak a vérfertőzést értem, hanem a pedofíliát, mert te még csak 15 éves vagy és a törvény szemébe, az olyan felnőtt, aki ilyen fiatallal kerül, szexuális viszonyba az pedofíliát követ el, ami a nagyon súlyos bűncselekmény. Börtönbe is kerülhetek miatta. Arról nem is beszélve, hogy vége lesz a karrieremnek. Az egész világon minden újság azzal lesz tele, hogy mit csináltam veled…

Nicole az utolsó szavai kiejtésekor ismét elkezd zokogni.
Connor ekkor átöleli vigasztalandó nevelő anyját, aki úgy sir tovább.
- Nyugodj, meg anya kérlek. Ígérem, nem fogja soha senki sem megtudni, hogy mi történt, erre esküszöm. – mondja Connor miközben szorosan magához öleli a zokogó nevelő anyját.
Ekkor egy halk ajtócsapódást hallanak a folyosóról.
Mindketten kővé dermednek, a rémülettől, mert tudják, hogy Izabella az. Hallják, a lány papucsának a lépteit amint a folyosón feléjük indul. Nagy megkönnyebbülésükre azt is hallják, amint bemegy a folyosón lévő fürdőbe, majd becsukja az ajtót.
Nicole kibontja magát a nevelt fia karjaiból, majd felállva a könnyeit letörölve az arcáról óvatosan kiles az ajtón, majd szó nélkül gyorsan kilép Connor szobájából, majd saját a szobája felé oson.
Amint csendesen mezítláb lépked, érzi, mintha a belső combján valami folyna. Rögtön tudja, hogy az nem lehet más, mint Connor spermája, ami még mindig a puncijából szivárog.

Halkan belépve a szobájába megnézi az édesen alvó csöppnyi kislányát, majd besiet a saját szobájába lévő fürdőszobájába, majd gyorsan letusol.
Néhány perc elteltével belebújik az ágyába, hogy még pár órát aludjon reggelig.

-----------

Nicole Kidman lassan begurul Connor iskolájának a parkolójába, de még most sem tud másra gondolni, mint az előző éjszakára, amikor túl sokat ivott és szabályosan elcsábította az ő kis ártatlan nevelt fiacskáját.
Ezek után hogyan várhatná el tőle, hogy úgy nézzen rá, mintha nem történt volna az éjszaka semmi? Nem ezt egyáltalán nem várhatja el tőle, és nem is lehet rá ezért mérges, ha ezt a helyzetet nem tudja megfelelően kezelni. Viszont teljesen joggal lehet saját magára dühös, mert a reggel történteket az előzmények után nem szabadott volna úgy lereagálnia, hogy pofon vágja, Connor-t, mert őt figyelte és felállt a farka. Bár azonnal megbánta, amit tett, de Connor sarkon fordult és kifutott a konyhából, majd elment otthonról.
Utána csak egy rövid telefont váltottak, amiben közölte Connor, hogy az edzésre elmegy majd Ronnal és az anyjával és velük is jön.
Az egész délelőtt a történteken járt az agya, de nem tudott igazán jó mentséget kitalálni maga számára, hogy mért tette meg. Bár az ismét és ismét az eszébe jutott, amit Connor utána mondott, hogy örül neki, hogy vele vesztette el a szüzességét. Ezt egyszerűen nem tudja kiverni a fejéből.
Mivel azt az elvet vallja, hogy a problémák elhallgatása nem vezet jóra, mert azokat később még nehezebben lehet csak megoldani, ezért eljött Connor elé. hazafelé tudnak legalább beszélgetni.
Nicole pár perc várakozást követően meglátja nevelt fiát kilépni a sportcsarnokból társaival.
Connor kilépve a szíve is elszorul, amikor meglátja, Nicole autóját a parkolóba állni, majd a gyomra is összeszorul idegességében, amikor elbúcsúzik barátaitól, miközben lassan megindul a nevelő anyja autója felé. Most, egyáltalán nincsen kedve 15-20 percet kettesben eltölteni Nicole-al, a történteket követően. Nem tudja, hogy hogyan kellene most viselkednie.
- Szia, drágám. – köszönti Nicole, ahogy beszáll az autó jobb első ülésére.
Ugyan Nicole igyekezik úgy viselkedni, mint egy normális napon, de Connor ennek ellenére érez némi furcsát a hangjában.
- Szia… Nicole. – köszön vissza Connor kelletlenül, miközben kerüli a szemkontaktust.
” Szia Nicole! Ismét Nicole vagyok neki.” hallja a színésznő szomorúan, de nem mutatja ki csalódottságát, mert most ez a legkevesebb. Elindul az autóval.

Először mindketten csak hallgatnak, miközben Connor igyekezik feltűnően kibámulni az ablakon, de ennek ellenére mikor beszállt alaposan szemügyre vette Nicole-t, aki most egy fehérszínű pulóvert és egy feszes kék farmer nadrágot visel, ami kiemeli a hosszú kecses lábait.
Párperc elteltével Nicole, párbeszédet kezdeményez, valamilyen semleges témáról, csak azért, hogy megtörje a csendet.
- Milyen volt az edzés?
- Jó. – feleli Connor kurtán, majd tovább bámul ki az ablakon.
Nicole következő kérdésére is ilyen kurta választ kp, majd az azt követőre is. Ekkor éppen egy kis faligetnél haladnak, ahol Nicole-t hirtelen elönti a kétségbeesett düh. Nagyot fékezve az autóval megáll.
- Ez már egyszerűen nevetséges! - mondja a székében Connor felé fordulva már kicsit lehiggadva Nicole.
- Ezzel mit akarsz mondani? – kérdezi Connor meglepetten.
- Hogy ezzel mit akarok mondani? A fenébe Connor! - káromkodik, Nicole, szokásával ellentétben. – Nagyon jól tudod, te is hogy mit akarok ezzel mondani. – vessz egy mély levegőt, majd kissé higgadtabban folytatja - Nagyon sajnálom a tegnap estét és nagyon sajnálom azt is, hogy reggel pofon vágtalak, pedig semmi rosszat nem csináltál. Mindent nagyon sajnálok, nem akartalak semmivel sem megbántani, de tudod tegnap túl sokat ittam….. – mondja elcsukló hangon Nicole, majd folytatja. – Minden az én hibám. Egy ilyen fiatal fiú, mint te nincsen megérve még, olyan dolgokra, mint amiket az éjszaka tettem veled. Nagyon sajnálom a történteket.
- Nincs mit megbocsátanom, hiszen a tegnap éjszaka az életem legszebb éjszakája volt!
- Jaj, drágám kérlek, értsd meg, hogy egy anya, és a gyermeke között soha nem történhet semmilyen szexuális kapcsolat, mert az egyszerűen bűn. Ezért én vagyok a felelős:
- Nem te vagy a hibás anya, mert én vagyok mindennek az oka! - mondja szomorúan Connor.
- Ezt hogy érted? – kérdi meglepetten Nicole.
- Én tegnap esete le tudtalak volna állítani, de…. nem tettem, mert…. végre látni akartam a melleidet, amikről már régen ábrándozok. Amikor pedig megengedtet, hogy megfogjam a melleidet, már egyszerűen nem tudtam leállítani magamat. Láttam itt az esély, hogy végre valóra váljanak a legperverzebb, de ugyan akkor a legédesebb vágyaim is. Már nem tudtam nemet mondani. Mindig csak többet és többet akartam…
Nicole könnyes arccal hallgatja a fiút, majd vigasztalandó átöleli Connort, miközben azt kezdi mondani.
- Jaj, drágám….
- Kérlek anya, hallgass meg, mert nem tudom lesz-e rá erőm még egyszer ezt elmondani…. Az este valóra váltak a legtitkosabb vágyaim, és én ezt nem tudom sajnálni. Én ennek csak örülni tudok. Viszont reggel, amikor felébredtem és végig néztelek, ahogy meztelenül fekszel mellettem, zavarba jöttem, hogy most vajon hogyan tovább. A konyhába, pedig ahogy figyeltem a ringó csípődet eszembe jutott, az előző este és az, hogy mit nem adnák azért, hogy ismét megismételhessük az előző éjszakát. – mondja könnyes szemekkel Connor.
- Ó, Connor, drágám, az ilyen fiatal fiúnak, mint te vagy még korai, lefeküdnie bárkivel is. Főleg egy ilyen, csúnya, öreg nővel, mint amilyen én vagyok.
- Anya te nem, vagy sem csúnya sem pedig öreg. Te vagy a legszebb nő, akit valaha láttam. Évek óta csak terólad fantáziáltam. – mondja Connor miközben érzi nevelő anyja puha melleit, amint oda préselődnek a mellkasához.
- Jaj, drágám ez nem helyes!
- Tudom, de nem érdekel! Viszont nem te vagy a vérszerinti igazi anyám! – mondja Connor határozottan, de tudja, érzi ez nem esett jól Nicole-nak ezért lágyabban folytatja. – Igaz nem te szültél, de viszont te rád tekintek anyámként, mert te voltál mindig ott mellettem örömben és bánatban is. Éppen ezért, amikor észrevettem, hogy nem anyaként kezdek, rád nézni, hanem mint egy nőre, nagyon zavarban voltam e miatt, sokáig. Igyekeztem kiverni a fejemből ezeket a gondolatokat, de képtelen voltam rá. Egy idő után viszont az már nem érdekelt, hogy te vagy az anyám, amikor csak tehettem igyekeztem a szoknyád alá lesni, a fenekedet megbámulni, vagy akár meglesni, ha átöltöztél vagy éppen fürödtél. Rólad fantáziáltam éjjel, nappal, ezért amikor este láttam esélyt a fantáziám beteljesülésére, úgy éreztem, hogy nem hagyhatom ki ezt a vissza nem térő lehetőséget, ezért kérlek, bocsáss meg.
Nicole először nem tudja, hogy most mit kellene válaszolnia Connor szavaira, amiben gyakorlatilag elismerte, hogy az volt a legtitkosabb vágya, hogy megbassza őt. Néhány kínosan hosszúnak tűnő másodperc elteltével kibontva magát nevelt fia karjaiból, majd mélyen a szemébe nézve azt mondja.


- Fogalmam sem volt eddig ezekről az érzéseidről. Azokat az eseteket, amikor rajta kaptalak, hogy kémkedsz utánam be tudtam annak, hogy tinédzser vagy, akiben dúlnak a hormonok. – ekkor elhallgat, majd némi gondolkodást követően úgy folyatja – Tudom, hogy a történtek után te is teljesen zavarban vagy, úgy, mint ahogy én is. Tisztában vagyok azzal, hogy a kettőnk kapcsolata a történtek után már nem lehet a régi, ezért nem tehetünk mást, mint, hogy meg kell tanulnunk a történtekkel együtt élni.
- Hogy érted, ezt?
- Hogy értem? Hát, úgy, hogy eddig anya és fia voltunk, de mostantól kezdve már… - Nicole megáll a mondat közepén megrettenve saját szavaitól, azoktól, amiket még ki sem mondott, amikor Connor váratlanul szemmel láthatólag teljesen izgalomba jövet azt mondja.
- Férfi és nő?
Nicole nem ezt akarta mondani, hanem azt, hogy anya és fia, akiknek egy nagy közös titkuk van, de látva nevelt fia izgatottságát, szeme csillogását kicsit megsajnálja. Nem akar neki csalódást okozni. Különben is hatalmas bűntudatott érez Connor szavai ellenére a történtek miatt. Ugyanakkor érzi mintha valami megváltozott volna. Megkönnyebbült. Először maga sem akarja bevallani magának, de megkönnyebbült, ahogy, hallja Connor szavait, mert a helyzet így nagyban egyszerűsödik. Ugyanakkor a szíve el is szorul egy kicsit, mert tudja, hogy most mit szeretne nevelt fia. Ha most nem Connor lenne, vele szembe akkor egy pillanatot sem habozna a válasszal, de ő még is a fia.
A gondolatok csak, úgy cikáznak a fejében, ahogy Connor reménykedő csillogó tekintetét figyeli. Még mindig fél a következményektől, de egyben biztos, ha most nemet mond, akkor azzal nagyon nagy csalódást okozna Connornak és neki minden vágya az, hogy boldoggá tegye, legyen ennek akár mi is az ára. Végül azt válaszolja.
- Igen drágám, mi már férfi és nő vagyunk.
Connor kipirosodott arccal hallja nevelő anyja válaszát, majd némi hezitálást követően azt mondja.
- Tudod, anya, egésznap nem tudtam kiverni a fejemből a tegnap este történtek egy pillanatát sem.
Néhány másodpercet még hezitál Nicole, majd egy mély levegővételt követően azt mondja.
- Most nagyon figyelj, rám Connor. Nagyon jól tudom, hogy már soha nem fogsz úgy rám nézni, mint az anyádra. Amikor meglátsz az fog az eszedbe jutni, hogy én vettem el a szüzességedet, vagy, hogy én voltam, aki először leszopott és így tovább. Ez akár még rendben is lenne, mert az elsőt senki sem felejti el. Élete végéig emlékezik mindenki az elsőre. Az ember idővel sok mindent elfelejt, de ezt nem.
- Anya… - próbál Connor közbe vágni, de Nicole csendre inti.
- Kérlek drágám, had mondjam végig. Szeretlek Connor ezért nagyon rosszul éreztem magam és nagy bűntudatom van a történtek után. Azt gondoltam, hogy szörnyű emlékeid vannak az estével kapcsolatba, amikor rád erőszakoltam magam, de most már tudom, hogy tévedtem. A tegnapi este számodra inkább egy álom valóra válása volt, mint sem, hogy egy szörnyű trauma. Ennek nagyon örülök, hogy így fogod fel, viszont el kell döntenünk, hogy ezután mi legyen. Én a magam részéről elfogadom a döntésedet, legyen az akár mi. De most kell döntened és nem vonhatod vissza soha.

Nicole ekkor egy kis szünetet tart, majd mélyen Connor szemébe nézve folytatja.
- Én kettő lehetőséget látok. Az első lehetőség az, hogy megőrizzük, egy emlékeinkben a történteket, viszont soha többé nem beszélünk róla. A második lehetőség pedig,… – e szavak közben finoman megsimogatja nevelt fia farkát a nadrágján keresztül.
Connor a szavaktól, de főleg az érintéstől összerezzen. Egyszerűen nem akarja elhinni azt, amit a nevelő anyja, sugall.
- Ez, azt jelenti, hogy… - Connor szavai elakadnak az izgatottságtól, majd folytatja - …. hogy ismét lefekszel velem?
- Amit csak szeretnél, azt csinálhatjuk. – feleli Nicole a legerotikusabb hangján.
Connor egyszerűen nem akarja elhinni. Nevelő anyja a világ legszebb nője, most ajánlotta fel neki, hogy lesz a szeretője.
- Nos, melyiket választod?
Connor az izgalomtól elcsukló hangon rávágja.
- A másodikat.
- Igen ezt valahogy sejtettem – feleli Nicole, majd komoly hangon folytatja. – Viszont akkor előtte van néhány feltételem, amiket fenntartás nélkül el kell fogadnod. Az első és a legfontosabb nem szabad erről soha senkinek semmit mondanod, de még utalnod sem szabad rá. Ez örökre csak a mi közös kis piszkos titkunk marad. A második az, hogy mindenki szemébe úgy kell kinéznünk, mint egy normális anya és fia. Kizárólag biztonságos helyen ahol a lebukásnak nincsen, esélye ott közeledhetsz hozzám úgy, máskor nem. Nos, elfogadod a feltételeimet?
- Persze. Elfogadom. – válaszolja Connor, amikor éppen egy nagyhangú motor megy el az autójuk mellett.
Nicole a motor hangot meghallva az elsuhanó jármű után néz, ekkor Connor azt kérdi.
- Megfoghatom a melledet?
- Itt? – kérdez vissza Nicole megrökönyödve a kérdést hallva.
- Igen. Kérlek, csak egy kicsit.
- Már is elfelejtetted az ígéretedet?
- Nem felejtettem el, csak nem tudok várni.
- Mi lesz, ha valaki meglát bennünket? – kérdi Nicole miközben aggodalmas pillantásokat vett körbe és megállapítja, hogy bár gyér forgalmú szakaszon vannak, és lakóházak sincsenek a közvetlen közelben, de még világos van, így bárki az autóba benézve megláthatja őket.
- Ugyan már nem fog meglátni senki.
- Bírd ki otthonig, ott, ha akarod, a blúzom is leveszem.
- Jaj, kérlek, anya enged meg, csak egy kicsit. – mondja kérlelően Connor.
- Nem, érted, hogy itt akárki megláthat?
- Akkor indulj el és senki nem lát akkor be – feleli Connor.
Nicole úgy gondolja, hogy ez valóban jó ötlet, mert így kevésbé tudnak belátni az autóba.
- Na, jó. Nem bánom, de csak az egyik mellemet és nagyon óvatosan vigyáz, ne lökd meg a karomat vezetés közben.
Nicole az autóval tovább indul, majd leereszti a nevelt fia felöli karját, hogy megkönnyítse annak a hozzá férését a kebléhez.

Connor izgatottan markolja meg a nevelő anyja mellét. Érzi, hogy a pulóvere alatt van még rajta egy melltartó is. Óvatosan elkezdi simogatni, markolgatni, pumpálni Nicole keblét, ami éppen belefér a markában.
Connor ugyan nem rendelkezik a nevelő anyján kívül más lányokkal, kapcsolatos tapasztalattal, de a nagy mennyiségű pornóból, amit látott, úgy gondolja, hogy sejti, hogy mit is kellene tennie. Lassan egyik kezével lenyúl nevelő anyja pulóverének aljához és azt húzni kezdi felfelé.
Nicole ijedten kérdezi.
- Mit csinálsz?
- Meg akarom nézni – válaszolja Connor, majd tovább tűri fel a ruhát.
- Kérlek, ne itt, még valaki meglátja. – mondja feszengve Nicole, miközben lejjebb csúszik az ülésben és bekapcsolja, a rádiót mintha misem történne.
Connor nem felel, csak a nevelő anyja selymes fehér bőrét figyeli, amint a pulóverét egyre jobban feltűri. A következő pillanatban meglátja a piros melltartót előbukkanni a ruha alól.
Nicole érzi amint nevelt fia ujjai lassan finoman az egyik keblét kiszabadítják a melltartójából, amikor éppen egy kereszteződésbe megáll a piros lámpánál. Szerencsére csak két járókelő van, akik tovasietnek és egy kamion, aminek a vezetője nem lát be abból a szögből az autójába.
Connor simogatja Nicole hófehér puha, meleg kebleit és két ujja között finoman morzsolgatja a szép sötét mellbimbóját.

Nicole feszülten figyeli a környéket, miközben nem tudja tagadni, hogy mellbimbói egyre keményebbé válnak Connor ügyködése folytán. Ekkor meglepődve veszi észre, hogy nevelt fia odahajol a melléhez és mielőtt mondani tudna, valamit is a mellbimbóját bekapja finoman szopni kezdi.
- O, te jó ég! – mondja a színésznő, majd hangosan felsóhajt, megérezve Connor fogait, amint lágyan megharapja a mellbimbóját. Ekkor már nagyon közel járnak a házhoz, ezért Nicole finoman azt mondja.
- Drágám, most már fejezd be, mert mindjárt otthon vagyunk.
Connor még egyszer utoljára lágyan megharapja nevelő anyja mellbimbóját, majd visszatűri azt a melltartójába.
Nicole fél kézzel megigazítja a ruháját, majd behajt a kapun. A ház előtt megállva miközben kiszállnának az autóból Connor azt kérdi.
- Anya, milyen bugyi van rajtad?
Nicole kipirult arccal pillant nevelt fiára, majd egy mosoly kíséretében azt feleli, miközben megindulnak a bejárati ajtó felé.
- Piros színű, tanga.
- Megnézhetem?
- Lény türelmes estig – feleli Nicole.
- Én most akarom látni – feleli kicsit durcásan Connor.
- Most nem szabad. Különben is WC-re kell mennem – feleli a színésznő, majd bemennek a házba. A nappaliba találják meg bébiszittert, amint az alvó kislány mellett olvasgat. Nicole nem akarja felkelteni a kis szeme fényét, csak halkan szól a lánynak, hogy még várjon egy pillanatot, amíg elmegy WC-re.

Connor tesz-vesz a konyhába, majd amikor látja, nevelő anyja felindul, az emeleti WC-be utána indul. Lépcsőn felfele lépdelve Connor az előtte lépkedő Nicole formás seggét figyeli, amit a szűk kék farmer nadrágja még inkább kiemel, miközben ide-oda ring a csípője.
Nicole felfelé lépkedve a lépcsőn hátrapillantva látja, nevelt fiát közvetlenül maga mögött lépkedni. Azonnal az jut az eszébe, hogy biztos meg akarja fogni a seggét, vagy lábai közé akar nyúlni, mert előre engedte a lépcsőn.
Lépcső tetejére felérve Nicole meg is érzi a fiú egyik kezét, ahogy a seggét finoman megmarkolja.
Nicole arcán egy halvány mosoly jelenik, meg miközben a WC ajtó felé sétálva végig érzi a fenekén Connor kezét, majd az ajtó előtt hátra fordulva azt kérdezi.
- Drágám elengeded a seggem, vagy inkább bejössz velem?
- Bemehetek? – kérdi izgatottan Connor.
- Nézni akarod, ahogy pisilek?
Connor nem felel, csak izgatottan bólint.
- Na, jó. Nem bánom, de csukd be magad után az ajtót. – feleli Nicole, majd belépve a fürdőbe odalép a WC elé, majd megvárja, amíg nevelt fia becsukja maga mögött az ajtót.
Connor éppen szembe áll a WC-vel, majd kipirosodott arccal figyeli, amint Nicole lehúzza a nadrágjának zipzárját. Ekkor pillantja meg a bugyiját, ami valóban piros, ahogy azt az imént mondta. Hevesen verő szívvel látja amint egyszerűen letolja térdig a nadrágját, majd mindenféle szemérmesség nélkül a bugyiját is. Megbabonázva bámulja Nicole a sápadt combjai között a vörös szőrrel borított pináját, ahogy leül a WC csészére. Egy fél lépést jobbra lépve akadály nélkül belát a lábai között egyenesen az öle bokrára, miközben hallja a pisi csobogását a WC-be.
Ettől Connor farka szikla keménnyé merevedik a nadrágja alatt.
A szemét egy pillanatra sem tudja levenni nevelő anyjáról, aki ahogy a pisilést befejezi, tép egy kis WC papírt, majd felállva kisebb terpeszbe állva a térdét behajlítva megtörli a punciját, majd azt a WC csészébe dobja.

Nicole ezzel végezve fel egyenesedve néhány másodpercig engedi, hogy Connor a védtelen punciját bámulja, majd végül visszahúzza a bugyiját és a nadrágját. Ezt követően ismét nevelt fiára nézve a tekintete megakad annak a nadrágjában lévő jókora dudoron, ekkor pajzán ötlete támad. A WC csészén lévő tetőt lehajtja, majd oda leülve azt mondja.
- Gyere ide, Connor.
A fiú nem érti, hogy mit akar, nevelő anyja, de odalép elé.
Nicole felnézve Connor szemeibe, kezdi lehúzni annak a nadrágját. Nem telik bele sok idő, amikor már a nevelt fia kemény farka a kezeiben pihen. Ekkor egyik kezével finoman pár alkalommal fel-le húzza rajta a bőrt végül a WC-én egy kicsit előre hajolva bekapja. Először csak a kalapját engedi az ajkai közé, majd pár alkalommal egészen a torkáig engedi csúszni, miközben a nyelvével mindvégig simogatja.

Connor először hátra vetett fejjel élvezi, ahogy a nevelő anyja a farkát szopja, majd kis idő elteltével lenyúlva kissé durván markolászni kezdi a melleit a ruháján keresztül.
Nicole szenvedélyesen tovább szopja a nevelt fia farkát, miközben halkan felnyög minden alkalommal, amikor az megmarkolja a melleit.
A WC tele van Nicole ajkai szürcsölésével, cuppogásával és nyögéseivel, amikor alig pár perc elteltével kezd Connor egyre hangosabban nyöszörögni érezve, hogy már nem sokáig bírja.
- Vigyáz, anya mindjárt jövök.
Nevelt fia szavait hallva Nicole tovább szopja odaadóan a farkát, egészen addig, amíg meg nem érzi, hogy a farok az ajkai között megrándul. Érezve a sperma első hullámát, ami beborítja, a nyelvét kezeivel szabályosan fejni kezdi az ajkai közzé a finom nedűt. Egy óvatlan pillanatban szája egyik sarkából a sperma vékony patakban végig folyik az állán. Ezt érezve gyorsan az egyik markát odakapja, hogy ne csepegjen a ruhájára, miközben a szájába lévő többi gecit lenyeli. Végül még szopogatja a zsugorodó farkat egy kicsit, mielőtt kicsit pihegve hátradől a WC-én.
Connor kicsit hátra lépve figyeli nevelő anyját, amint az a kezével gondosan letöröli az álláról a kifolyt gecit, majd gondosan lenyalja róla minden spermát.
Nicole ajkai között még mindig érezi a Connor spermájának az izét és megállapítja, hogy az valóban finom, nem csak az ital miatt érezte annak este, majd mosolyogva azt mondja.
- Most már estéig remélem kibírod.

A délután hátra lévő része csendesen telik, miután a színésznő elköszön a dadustól. Nicole a kis szeme fényével van elfoglalva és vacsorára készít valami harapni valót. Connor pedig a szobájába vonult vissza.
Connor csak vacsora előtt jön le a szobájából, játszik kicsit a húgával mielőtt az elalszik.
Nem sokkal később Connor meglátja nevelő anyját a nappaliban amint az éppen a kanapé fölé hajolva babrál valamit. Látja, hogy még mindig az a pulóver és nadrág van rajta, amiben délután is volt. Amikor Nicole lehajol, a kanapéra apró terpeszbe állva a formás seggét kinyomja, így arra csodálatos kilátása nyílik.
Connor ezt látva szinte ösztönösen egyik kezével benyúl nevelő anyja lábai közé és megsimogatja a punciját a nadrágján keresztül.
Nicole nem vette észre egészen idáig, hogy a nevelt fia közvetlenül mögé állt, így meglepődve háta mögé tekint. Ekkor az arcán egy széles mosollyal óvatosan Connor-ral szembe fordul, amikor az váratlanul ekkor kicsit hátra löki. A meglepett Nicole a kanapéra huppanva látja, amint nevelt fia mellé ugrik és bár kicsit ügyetlenül, de próbálja megcsókolni. A színésznő érezve az ajkán Connor ajkait viszonozza a csókokat, miközben egy kezet érez a farmerén át, amint tapogatni kezdi a punciját. Ekkor kicsit szélesebbre tárja a combjait, hogy az könnyebben hozzáférhessen.
Connor átdugja a nyelvét Nicole ajkai közé, miközben igyekezik a nadrágjának a zipzárját lehúzni.

Nem telik bele egy perc, amikor Connor Nicole bugyija alá csúsztatva a kezét a puncijának a szőrébe beletúr. Ekkor Nicole mintha egy álomból ébredne, fel eltöri a csókot.
- Nem, nem most – nyögi Nicole.
Connor ezt hallva, azért még a középső újával kitapintja a punci ajkait, majd lágyan végig húzza rajta, mielőtt kivonná kezét a nadrágjából.
Nicole az érintés után egy mélyet sóhajt, majd felkel a kanapéról. Hátralépve megigazítja a bugyiját, majd felhúzza a nadrágjának a zipzárját.
- Gyere vacsorázni – mondja Nicole, majd megfordulva beindul a konyha irányába.

Vacsora alatt mindegyikük hallgat. Nem tudja egyikük sem nagyon, hogy ebben az új helyzetbe hogyan kellene viselkedniük egymással.
Vacsora végén, Connor azt mondja.
- Megyek tévézni. Lesz a tévében egy új vetélkedő, ami biztos, hogy tetszeni fog neked is.
- Mikor kezdődik?
- Tizenöt perc múlva – feleli Connor.
- Addigra végzek. - feleli Nicole, majd odafordul a mosogatóhoz, a tányérokat elmosni.
Connor mielőtt kilép a konyhából, visszapillantva még egy pillantást vet Nicole formás seggére, amit a farmernadrág még inkább kiemel, majd megdörzsöli az éledező farkát a nadrágján keresztül.

Mikor Nicole végez a mosogatással, bemenve a nappaliba, látja a műsor még nem kezdődött el. Connor a tv előtt a kanapén heverészik, amikor meglátja, rögtőn hellyel kínálja maga mellett, amit Nicole elfogad.
Egy perc sem telik bele, amikor Nicole érzi már, hogy Connor egyre közelebb bújik hozzá, majd amint az egyik keze finoman megérinti a nadrágba öltözött combját. Érzi amint a nevelt fia ujjai finoman, végig siklanak a combja belső felén az ágyéka irányába. Connor első ujjait megérezve az ágyékán a ruháján keresztül az izgatottság hulláma fut át a testén.
- Nyisd szét a lábaid – súgja Connor nevelő anyja füléhez hajolva.
Nicole kíváncsian szó nélkül szétterpeszti a lábait, hogy nevelt fia akadály nélkül férjen oda a combjai közé. Érzi, hogy az arca kipirul, az ajkait pedig kis sóhajtások hagyják el, mikor megérzi Connor ujjait a punciját dörgölni a nadrágján keresztül.
Connor miután lehúzza, a nevelő anyja farmernadrágnak a zipzárját a lábai közé a kanapé elé kuporodik.

Nicole puncija már magától a gondolattól is kezd nedvessé válni, hogy hamarosan egy fiatal kemény farok fogja megbaszni. Felemeli a csípőjét, hogy Connor könnyebben tudja levenni róla a nadrágját. Rövidesen az ölét, már csak a piros tangája takarja, de az sem sokáig.
Connor egy-egy ujját bele akasztva a bugyijába lassan kezdi lehúzni róla. A fiatal fiú előtt ismét feltűnik nevelő anyja forró öle, amit a tv fénye világit meg és csak őrá vár. Először beleszagolja, majd egy csókot lehel az eltáruló nedves punci ajkaira.
- Uggghhh, - nyög fel Nicole érezve a puncijára lehelt csókot, majd szinte reszket az izgalomtól, amikor megérzi Connor nyelvét a puncijába belenyalni.
- Ooohhmmmm. – nyöszörgi Nicole, majd hátra dőlve a kanapén lehunyt szemekkel sóhajtozva a fejét jobbra-balra fordítva, melleit ruhán át markolászva biztatja, oktatja, segíti nevelt fiát.
- Ohh, igen drágám, ez az nyaljad a pucimat. ... ahhhh… imádom, ha nyalnak.

Connor lelkesen nyalogatja az illatozó puncit és szívja a csiklót, amikor érzi, hogy nevelő anyja csupasz meleg combjait a vállára teszi.
Nicole továbbra is nyög és nyafog. Megragadja a kanapé szövetét és lehunyt szemekkel nyitott szájal, élvez minden egyes másodpercet, aminek elteltével egyre közelebb kerül a beteljesüléshez.
- Ooooohhhhh, mmmmmm, ohhhhhh, aaahhhhh. – nyögdécsel, vonaglik Nicole, amikor Connor egyik úját is belöki nevelő anyja forró puncijába, miközben továbbra is szorgalmasan nyalja.
Nicole hamarosan megérzi, hogy Connor már a második úját tolja be a puncijába, amitől az orgazmus határára kerül. Nevelt fia még néhányszor belélöki az ujjait, amikor teljesen elveszti az irányítást a saját teste felett és kontrolálhatatlanul remegni, reszketni kezd a teste.
- Ooohhhhhh, mmmmmmmmmmm, …. - nyöszörög a kanapéba markolászva, amikor az öröm hullámai végigsöpörnek felette. Az arca teljesen kipirul. Végül, a teste erőtlenül elterül a kanapén és csak zilál, és zilál.

Connor megbabonázva figyeli félmeztelen nevelő anyját a kanapén, majd amikor az lecsendesedik mellé heveredve a lucskos punci nedveitől csatakos úját az ajkához tolja, amit az gondolkodás nélkül bekap és szabályosan leszopja róluk a saját nedveit.
- Ez fantasztikus volt! – mondja végül Nicole, miközben még nyalogatja az ajkait, majd az egyik kezével a lábai közé nyúlva párszor megdörzsöli a punciját, végül lenyalogatja azt is az ujjairól.– Most, mit szeretnél csinálni a mamival?
- Meg akarlak…
- Mond ki, nyugodtan. Meg akarsz baszni – biztatja a színésznő. – Na és hogy akarsz megbaszni, elölről, hátulról vagy azt szeretnéd, hogy meglovagoljalak?
Connor csodálkozva hallja nevelő anyja szájából ezeket a mondatokat, de tetszik neki.
- Hátulról. Látni akarom közbe a seggedet.
- Rendben, drágám, de előbb ad ide a nadrágomat. – mondja Nicole.
- De, anya …
– Nyugalom drágám, csak ki akarok venni belőle valamit, addig te pedig vetkőzz le. – mondja Nicole, miközben elveszi a nadrágját a fia kezéből. belenyúl az egyik zsebébe és kivesz egy csomag kotont.
- Tudod mi ez? – kérdi a színésznő, a vetkőző fiút, akinek a farka már áll, mint a cövek.
- Koton.
- Igen az és ezen túl minden alkalommal fel kell venned, ha meg akarsz baszni. – mondja Nicole, miközben leveti ő is magáról a pulóverét, így már csak egy melltartó van rajta, amikor a kanapé elé ereszkedik és szakszerűen ráhúzza a már levetkőzött nevelt fia farkára.
- Anya, akkor is fel kell vennem, ha szopod a farkam?
- Nem, drágám, akkor nem. – mondja mosolyogva Nicole, majd folytatja – Tudod, én nem szeretem a gumi izét. De, most gyere és baszd meg keményen az anyád lucskos punciját.

Nicole a szavait követően megfordulva rátérdel a kanapéra, majd kitolja a csodás meztelen seggét és a rózsaszínű szaftos pináját.
- Gyere drágám, lökd be a forró puncimba azt a hatalmas farkadat. – biztatja nevelt fiát, majd felnyögve érzi amint a kemény farok becsúszik a puncijába. – Ó, igen ez az! Bassz meg keményen! Bánj velem, mint egy közönséges kurvával!
Connor nevelő anyja mögé állva csípőjét megragadja, úgy bassza keményen pináját, amitől a fellegekben érzi magát. Minden egyes lökésekor a farka tövig siklik a pulzáló punciba. A golyói pedig a nedves puncihoz csapodnak.
Nicole csípőjét finoman mozgatja nevelt fia lökései ellen, hogy az még mélyebbre be tudjon hatolni a puncijába. Ugyan alig pár perce bassza még csak Connor, de sebesen a második orgazmusa határára ér.
- Óoooohhhhhhhhhh, Istenem, …….. Aaaaaaaahhhhhhhh ….. ez fantasztikus! – nyögi Nicole, majd remegve, hörögve, nyöszörögve, zilálva, összeomolva a kanapén utóbbi idők egyik legintenzívebb orgazmusát éli át.
Valószínűleg azt sem hallja, amikor Connor azt mondja.
- Anya jövök! – majd igyekezet a farkát minél beljebb tolni, a csípőjénél fogva Nicole punciját pedig ráhúzni a farkára miközben a kotont tele lövi spermával.
Néhány percig mindketten csak a kanapén heverve zilálnak, amikor Connor-ban feltámad a kíváncsi gyermek.
- Anya, kérdezhetek valamit?
- Persze drágám, kérdez nyugodtan, amit csak akarsz.
- Minden lány szereti a spermát?
Ez a kérdés Nicole-t nagyon meglepi, de néhány pillanat múlva olyan természetességgel válaszol, mintha csak az időjárásról beszélgetnének.
- Nem drágám. Nagyon sok lány nem szereti.
- Mért nem szertik?
- Az íze miatt, de van, aki a szagát nem szereti és olyan is van, aki undorítónak tartja.
- De, te ugye szereted?
Na, ez a kérdés Nicole-t teljesen váratlanul éri, de ekkor egy perverz dolog jut az eszébe, amiről régebben fantáziált, de még soha nem tette meg. Eddig!
- Döntsd el te magad! – feleli, majd leveszi a még mindig a nevelt fia ernyedő farkán lévő kotont. Rámosolyog a fiúra, majd bekapja a farkát és szopni kezdi róla a rajtalévő spermát. Lehúzza a bőrt és a szájával a farok minden milliméteréről leszopja, lenyalogatja az ott lévő geci utolsó maradványait is, végül pár alkalommal tövig bekapja az ernyedt farkat.
Connor azt gondolja, hogy ezzel vége van, de tévedett, mert Nicole a szájához emeli a kotont, majd a tartalmát egyszerűen becsorgatja, a szájába, majd az egészet lenyeli. Végezetül a kotont is bekapja, majd arról is ki szopogatja a maradék gecit.
- Ez felséges, volt – mondja ezek után egy széles mosollyal az arcán Nicole, majd pajkosan megkérdezi - Nos, szerinted szeretem a gecit?
- Azt hiszem, hogy te nem egyszerűen szereted, hanem egyenesen imádod. – válaszolja Connor.
Ekkor az utcán elmegy egy szirénázó mentőautó, amire felsír az emeleten eddig alvó kislány.
Ezt meghallva Nicole, gyorsan felpattan, majd a ruháit az ölébe kapva felindul, de azért még visszaszól a távozását csalódottan néző nevelt fiának.
- Feküdj le, most drágám, holnap korán kell kelnünk, mert megbeszélésem lesz.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Limeron ·
10 8 10
Szerintem jó és folytasd a sztorit.Tényleg lehet hogy vannak benne hibák de azért az ötlet jó.

joe962 ·
Szerintem is nagyon izgalmas,és jól megírt történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: