Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

New York-i történet

Történt valamikor 8 éve, hogy imádott unokatesóm, akit a rend kedvéért hívjunk Beatrixnek, egy mai napig furcsa helyzet eredményeképpen 2 évet tölthetett New Yorkban, mint babysitter. Ő akkor volt 19, én pedig, nevezzem magamat Lacinak, 24 éves. Lényeg a lényeg, hogy Beatrix egy igazi csúcsragadozó volt akkoriban is, meg mai napig is az, bár férje van, gyermeket terveznek, saját elmondása alapján nem csak a férjével osztja meg a puncikáját, hanem hébe-hóba idegen farkakat is boldoggá tesz. Hát, ez legyen az ő bajuk, nem tartozik a sztorihoz. Ami viszont ide tartozik az az, hogy már egy jó fél éve kinn volt, amikor telefont kaptam. A vonal túl végén Beatrix:
- Szia Laci, mizu? - nagyjából ilyen stílusban folytatódott a beszélgetés vagy félórán át. Kapott valami nagyon olcsó feltöltő kártyás megoldást, amivel ha jól emlékszem, 1 USD-ért vagy 2 órán keresztül tudott tengerentúli hívásokat kezdeményezni. Majd eljött az a kérdés, amire tulajdonképpen vártam:
- Nincs kedved kijönni hozzám? Mindent én fizetek...
Hoppá... Bevallom, hogy a fantáziám után, ami az utazás izgalmait volt hivatott fenntartani, a gatyám is, és vele együtt persze a farkam is ágaskodni kezdett...

Természetesen kimentem utána, a JFK-n várt engem, elindultunk a lakásukhoz. A család, akinél dolgozott, épp nyaralni volt, Őt akkor nem vitték magukkal, jutott elég idő magunkra, és... egymásra. Természetesen szóba kerültek az emberi kapcsolatok is, van-e valami pasi a láthatáron, ilyesmik, de közölte velem Beatrix, hogy "nincs itt egy normális pasi sem, bennünket ( magyarokat ) amúgy is lenéznek, szóval, semmi.... Valami kis pírt láttam az arcán átsuhanni, ezért rá is kérdeztem :
- De valami azért csak volt, nem? Kis petting, vagy valami...?
Annyi volt a válasz, hogy volt egy néger srác, akinek furulyáztam egyszer, de amikor be akarta dugni, megrémültem, akkorra szerszáma volt.
Természetesen elmondattam vele az egész történetet, de a lényege igazából csak annyi volt, hogy a srác miután Beatrix leszopta, és kézzel kiverte neki, mindenáron a punciját akarta használni, de nem engedte neki, csak azt, hogy kinyalhassa, meg megujjazhassa, mert megijedt a méretétől. Elmondása szerint legalább 25 cm-es dákóról volt szó.

Elérkezett az este, mentem tusolni, amikor is váratlanul, vagy nem is annyira váratlanul, belépett a fürdőszobába Beatrix. Ott álltam a zuhany alatt, a nem túl régen hallott néger srácos történet hatására enyhén erektált állapottal rendelkeztem. Be kell vallanom, nem rendelkezem valami óriási mérettel, kb. 18 cm-es, jó magyar farkam van, fityma nélkül, és a lányok ezt nagyon szeretik. Mármint a fitymátlanságot... Beatrix meglátott, és láttam rajta, pontosabban a szemében azt a bizonyos tüzet, amit egy felizgulás előtti nő szemében lehet csak látni: a vágyat, a kielégülés iránti legyőzhetetlen haladási irányt... Ennyit mondott:
- Úristen! De gyönyörű...
Nem tudtam mit mondani erre, odahúztam maga elé, a kezét rátettem a farkamra, nyomtam rá egy kis folyékony szappant, és annyit mondtam:
- Csináld!

Nem kellett tanítanom, nem kellett instruálnom, pontosan tudta, mire vágyom. Gyönyörű kis kezével ütemesen kezdte el húzogatni nem létező előbőrömet, néhány másodperc alatt ezzel zászlórúd-alakúvá varázsolnia félig ernyedt szerszámomat. Lassan lehajolt, kérdően rám nézett, én hang nélkül jeleztem: "Mehet". Ez volt az a pillanat, amikor ajkai közé vette szerszámomat, és míg egyik kezével húzogatta, a másikkal a golyóimat morzsolgatta hihetetlenérzékiséggel, nyelve fel-s alá járt rudamon. Érzetem, hogy ebből "nagy baj lesz", és ezt a tudomására is hoztam:
- Bea, nagyon hamar tele fogom lőni a szádat, ha nem vigyázol!
- Nem baj, majd utána én jövök - jött a válasz.

Ezután nem kellett talán 2 perc sem, bár az idő itt jelen esetben nem volt jelentős tényező. Megremegett a lábam, elöntötte a gyomromat az ismerős remegés, végigfutott rajtam valami megmagyarázhatatlan érzés, amiről azt gondoltam, hogy csak én érzem, de hamar kiderült, hogy Beatrix is tudta, mi következik hamarosan. Kissé félrefordította a fejét, elengedte a golyóimat, és csak a húzogatásra koncentrálva elkezdett az orgazmus felé űzni-hajszolni.. Bekövetkezett! Ekorra mennyiségű spermát még életemben nem tudott belőlem egyetlen nő sem kipréselni. Kb. 6 spriccelés volt, de lehet, hogy 8 is összejött, mind-mind Beatrix szájába, aki egy ideig hősiesen nyelte, és nyelte, és nyelte, de a végén nem tudott mit kezdeni a rengeteg anyaggal, ezért kis részét a szája szélén kiengedte a szájából.

Amikor befejeztem a spriccelést, és látta, hogy szerszámom is kezd lenyugodni, a WC mellől letépett egy kis papírt, és szépen letörölte a szájáról, meg a farkamról is az összes kifolyt spermát. Nem szóltunk egymáshoz jó ideig egy szót sem, én csak pihegtem, Ő pedig a lassan lekonyuló szerszámomat nézte... Kezdtem kétségbe esni, mert nem éreztem, hogy ismét fel akarna állni a cerka, de ekkor olyan történt, ami ezt a fekete gondolatot rögtön kisöpörte az agyamból. Bea, aki eddig ruhában, pontosabban egy fehér forrónadrágban, és egy ujjatlan topban feszített, elkezdett levetkőzni.

Még sosem láttam őt meztelenül, csak elképzeltem, milyen lehet a cicije, a popsija, a puncikája, de a látvány felülmúlta minden elképzelésemet. Nem szeretném ragozni a fiatal, ruganyos női test szépségét, nem is ez a motívum volt az, ami cerkámat ismét aktív állapotba helyezte, hanem az, amikor Bea fogta, és nemes egyszerűséggel ráült a WC-kagylóra kissé szétrakta lábait, hogy lássam, mi történik, és elkezdett pisilni.
Hát, én nem tartom betegesnek az olyan férfiakat, akik szeretik nézni, ahogy egy nő pisil, magam is roppant fel tudok izgulni egy ilyen látványtól, de a farkam az rögtön beindult... így szólt Bea:
- Adnál egy kis darab WC-papírt?
- Persze, itt van, tessék - jött tőlem az elmés válasz.
- Tudod mit? Ha gondolod, töröld meg Te a puncimat.

Hát, soha életemben nem töröltem még meg pisilés után lánynak a punciját, ezért nagyon izgatott lettem, hogy pontosan mit is kellene csinálnom. Elkezdtem óvatosan törölni, mire a következő utasítást kaptam:
- Tudom, hogy szeretnéd a csiklómat izgatni, de a pisilőrész kissé arrébb van!
Mindezt lihegve, felizgulva hallottam Beától, és észrevettem, hogy a puncijából megindult az a semmivel nem összehasonlítható lének a csöpögése, amit csak egy felizgult punci tud produkálni. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve eldobtam a papírt, és a nyelvemmel kezdtem el "tisztítani" a puncit. Semmi pisi-íze, vagy illata nem volt már akkorra, csak a puncilé ömlött szinte szó szerint Beából.

Kis idő múlva észrevettem, hogy kezd nem bírni magával, egyre jobban remegett mindene, nézte a farkamat vágyakozva, mire bátortalanul közöltem vele:
- Ha úgy gondolod, akkor van nálam gumi.
- Akkor mire vársz? - kérdezte szinte üvöltve a kéjtől. Ismét nem szeretnék senkit az unalmas részekkel untatni, legyen elég annyi, hogy amikor bedugtam neki teljes hosszában a farkamat, egy hatalmasat ordított, és kb. a 10-ik lökésre éreztem a bensőjében beálló változásokból az orgazmus gyönyörű szimfóniáját. Remegett keze-lába, hasikája, ordított, kiabált, szorított, ahol ért, majd végül jó 10 perc elteltével lenyugodott... Csak nézett rám, ártatlan szemekkel, és ennyit mondott:
- Köszönöm.

Mire tudtam volna bármit is mondani neki válaszképp, sarkon fordult, és ott hagyott a még félig álló farkammal, a spermával teli óvszerrel, a le nem húzott pisivel teli WC-kagylóval, és a döbbenettel: Úristen, hogy tehettük ezt, hiszen rokonok vagyunk, vagy mi?
Később, egy jó óra elteltével szóltunk egymáshoz újból, kianalizáltuk a történteket, egyszer csak a következő kérdést szögezte nekem Beatrix:
- Hogy tetszett a puncim szorítása?
- Őrületes volt, mint egy szűzlányé - válaszoltam neki. Amit ezután mondott, soha nem fogom elfelejteni:
- Mit szólnál, ha mondjuk azt mondanám, hogy a popsimban is bedughatod? Ott még szűz vagyok...
Az erő elhagyott, kiszállt belőlem, mintha a lottó 5-ös nyereményét közölték volna velem...
- Természetesen érdekel a kihívás - mondtam neki kajánul vigyorogva...

Elöljáróban annyit, hogy ez a szeretkezés is megtörtént, de engedjétek meg, hogy most az emlékek hatására kimenjek, kiverjem magamnak, és később folytassam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bestia ·
Ez az utolsó mondat nem kellett volna....
meg úgy kb 3/4 része, nem mondom, hogy próbálkozz később, jobban fogsz írni, mert azt kétlem.

vica24 ·
Azér' nem volt ez olyan rossz :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: