Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Netszex?!

Szóval a nevem Anett. A Debreceni Egyetemre járok. Szabadidőmben táncolok, a barátaimmal vagyok és bulizok. Átlagos az életem. Sokat lógok a neten már évek óta. Csetre is elég gyakran járok. Szeretek csetelni, mert név, arc nélkül vállalhatom magam és a vágyaimat. Kacérkodom, flörtölök és húzom a pasik agyát. Volt egy srác, akit egészen megkedveltem. A neve Tamás. Elmondtam neki, hogy szeretnék egyszer több pasival egyszerre szexelni, valamint a legtitkosabb álmomat/vágyamat. Ez a vágy pedig a sperma iránti vonzalmam. Egyszerűen izgat... Persze erre ő azonnal lecsapott, felajánlotta, hogy ő majd "feláldozza" magát e nemes feladatra. Volt már fotócsere, meg több órányi beszélgetés. Szimpatikus és jóképű srác volt, de nemet mondtam neki... Leállítottam. Aztán mindig felhozta, hogy mi lenne, ha találkoznánk és lerendeznénk a vágyaimat... Minden kíváncsiságom ellenére, minden alkalommal visszautasítottam, míg egyszer meguntam és mérgemben rávágtam, hogy: Rendben, benne vagyok!

Abban a pillanatban, hogy ezt megírtam neki, végigfutott rajtam a hideg és ezzel egyidőben úgy leizzadtam, mint még soha. Megijedtem magamtól, de nem volt visszaút. Persze még mindig mondhattam volna nemet... de... őszintén... nem akartam nemet mondani... Megbeszéltük, hogy ő és négy haverja vár rám péntek este egy háziuliban...

Szerda este volt...
Csütörtök. Egész nap csak ez a "randi" járt a fejemben. Mit vegyek fel? Mi fog történni?
Péntek. A szívem reggel óta a nyakamban dobog. Ma este valószínű megdug öt srác... Egyszerre...

Délután hat körül elkezdtem készülődni. Lezuhanyoztam, a puncimat leborotváltam csupaszra. Tudtam, hogy ez bejön majd nekik... Sokáig válogattam a ruháim között, mire végül a legszexibb kombináció mellett döntöttem, amit ki lehetett hozni a ruhatáramból. Necc-combfix, magas sarkú csizma, tapadós szoknya és egy top. Mind fekete. Azt kell mondjam, jól néztem ki! Végül egy kis rúzs...

Kilenc óra elmúlt, amikor elindultam a megadott címre. Kertiparti volt. Zene, pia, fiúk és lányok, kb. 35-40 ember. Senkit sem ismertem. Tamás megismert és azonnal oda is jött, két pohár itallal. Beszélgettünk pár szót, aztán mondta, hogy bemutat a többieknek. A másik négy srác is kellemes társaság volt. Az ismerkedős beszélgetés hamar heves flörtbe csapott át. Akkor még átvillant az agyamon egyszer, hogy mibe is keveredtem... Attól a pillanattól kezdve tényleg benne voltam a játékban. Kicsit meg is lazítottam magamon a felsőt és a szoknyát. A lábaim keresztben voltak, gondoltam feldobódnak a fiúk, ha kicsit lazábban ülök, így egymás mellé raktam a lábaimat. Épp annyira, hogy lássák, amire kíváncsiak. Tamás ült mellettem. Elkezdte simogatni a combomat, a másik kezével pedig átkarolt, majd a fülembe súgta, hogy a szomszéd házban lakik, és ha én is úgy érzem, átmehetnénk folytatni a bulit. Bólintottam, megcsókoltam, felálltam, megigazítottam a ruhámat és elindultam kifelé. A srácok is azonnal pattantak. Láttam az arcukon, hogy megvesznek értem. Élveztem.

Alig léptem be a másik házba, Tamás azonnal a falhoz tapasztott és vadul megcsókolt. Éreztem, ahogy a dagadó szerszáma nekemfeszül. Simogatott, és tépte a ruháimat. Ellöktem magamtól, és kacéran vigyorogtam rá. Láttam az arcán a döbbenetet és a vágyat. Odaléptem az egyik sráchoz - azt hiszem Kornél a neve - és háttal neki elkezdtem táncolni, tapadni. Megfordultam és elővettem a farkát, majd minden erőmmel szopni kezdtem. A többiek sem tétlenkedtek, simogattak, alám nyúltak, ujjaztak.

Annyira fel voltam izgulva a helyzettől, hogy a srácok két ujja simán gond nélkül hatolt belém. Kornél, akit továbbra maximális tudásommal szoptam, felhörgött és megrándult a farka a számban. Már éreztem is, amint óriási erővel csapódik a sperma a szájpadlásomnak és a torkomnak. Azonnal köhögni kezdtem... Öt nem zavarta, verte az arcomba a farkát. Csupa sperma lett a fejem és a hajam... Élveztem, izgatott. A köhögésem alig maradt abba, máris egy új farok volt a számban, miközben valaki felemelte a csípőmet, letépte a tangámat és őrült tempóban elkezdett dugni.

Nagyon jó mérete volt a srácnak. Teljesen kitöltött. Kb. 5 perc telt el és görcsösen összerezdültem az orgazmusomtól. Ilyet még sosem élveztem. 1-2 percen át feküdtem magamon kívül a földön, mikor hoztak egy kis pezsgőt és a kanapéra ültettek. Egyik kezemben a pohár, a másikban egy farok volt. Amint megittam a pezsgőt, felálltam, hanyattvágtam Andrást a kanapén és beleültem. Tamás elémállt és a számba tuszkolta vágyakozó farkát - na nem mintha annyira tuszkolnia kellett volna.

András sem bírta a tempót és néhány perc után forró nedve elöntötte a méhemet. Rengeteg sperma szabadult fel belőle! Még egy-két percig bennem volt és mikor leszálltam róla, ömlött belőlem az anyag. Magam alá nyúltam és az ujjammal a számba is kentem belőle, látványosan. A srácok képe mindent megért. Ekkor még mindig csordogált a combomon a sperma.

A kanapé elé térdeltem és a fejem belefúrtam egy párnába. Nem kellet soká várnom, valaki elkezdett dugni. Mint utólag kiderült, Tamás volt. A többiek nem akartak kimaradni, ezért elkezdtek felváltva keféni. Azt kell mondjam, szuper érzés volt! Egyik pillanatban egy nagyobb vaskos szerszám zakatol bennem, aztán hopp egy kisebb, de sokkal fürgébb! Jó volt! Tamás megragadta a hajamat és felemelte a fejem a kanapéról. Kicsit fájt, de nem volt időm ezen gondolkozni, ugyanis ahogy felpillantottam rá, máris sugárban árasztotta el az arcom spermájával. Még az államig se csorgott le, mikor éreztem, hogy a hátam mögött a legnagyobb farkú pasi - nem tudom a nevét azóta sem - megfeszül bennem és teleengedi az amúgy is nedves, csatakos puncimat. Egy pillanatig azt hittem szétrepedek. A "sokktól" remegve felálltam és megtörölgettem a számat.

Egy srác volt, aki még nem durrant el. Odaléptem, letérdeltem és szopni kezdtem. Ö hálásan mosolygott és nyögdécselt. Egyre vadabbul szívtam és mozogtam. Megragadta a fejem és a szó szoros értelmében dugni kezdte a fejem. Meg is lepődtem, mert ő - mint kiderült Róbert - eddig elég passzív volt. Már ki lehetett éhezve, mert neki sem kellett sok. Nem is baj, mert kicsit fájt, amit csinált. Teljes erejével benyomta a farkát a számba. A torkomig. Ott megfeszült és eldurrant! Nem is éreztem az izét, mert egyenesen belelőtte a gyomromba. Kivette a számból, én egy kicsit még fuldokoltam, meg köhögtem...

Közben Zoli és Kornél ismét beindult, a kanapén ültek, a farkukat verték. Már alig bírtam felkelni, de nem tudtam ellenállni a csábításnak. Elterveztem, hogy utolsó energiatartalékommal meglovagolom őket, egymás után. Erre a két srác felállt és egyszerűen rámélveztek! Mint egy utolsó szajhára, rámverték... Szégyellem, de örülten élveztem... Ületem még pár percet a földön, aztán Tamás segített felkelni. Adott egy pohár pezsgőt, megsimogatott, és megmutatta hol a fürdő.
Nem akartam lezuhanyozni még. Élveztem, hogy el vagyok áztatva. Kicsit még beszélgettünk, a fiúk megdicsértek. Elmondták, hogy nagyon jó kör voltam és azt, mennyre büszke lehetek magamra, mert bevállaltam ezt. A pezsgőtől és a fáradtságtól hamar elaludtam... ott a nappaliban... a kanapén...

Szombat. Reggel... Délelőtt...
11 óra körül ébredtem. Csak Tamás volt ott, csinált reggelit és teát. Én még mindig úgy feküdtem ott, mint egy utolsó ribanc. Csizmában, szakakadt combfixben, letépett topban, csatakosan... Ragadtak a combjaim, ragadt a kezem, a szám, a hajam. Megettem a szendvicseket, amit készített, közben alig beszélgettünk. Fölajánlotta, hogy hazavisz. Mérlegeltem a helyzetem és elfogadtam.

Dél körül. Csak kiszálltam a kocsijából és elköszöntem...

Napokkal később...
Semmi hír nincs Tamásról. Cseten és MSN-en sem láttam mióta megtörtént. Egyértelmű volt a helyzet... Kihasznált. Nem volt semmi életkedvem... Nem akartam elhinni, hogy így rászedtek... Kár volt...

Most.
Azért osztottam meg veletek ezt a történetet, mert valakinek el kellett mondanom. Mivel ti nem ismertek engem, így nyugodtan rátokbízhatom ezt a titkot. Már nem bánom annyira, hogy belementem. Végülis jó kis kaland volt!

Üdv: Anett
Hozzászólások
További hozzászólások »
bota93 ·
70%

sonny grosso ·
Elmegy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: