Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nem szokványos eset

Bár szakmánk nehéz és nagy odafigyelést igényel, döntő többségében az ismétlődő, talán fogalmazhatok így, tankönyvpéldaszerű esetekkel van dolgunk, melyekre több száz féle biztonságos eljárást dolgoztak már ki. Ez a mostani azonban, mint szakmai, mind emberi oldalról megrázott, újszerűségével, valószínűtlen abszurditásával mély nyomot hagyott bennem és – mert utána kerestem – tudom, nem is fordult még elő hasonló a szakmánkban.
Egy szerdai, az évszakhoz képest néhány fokkal melegebb nap volt. Idestova két éve döntöttem úgy, hogy magánrendelőt nyitok, és őszintén mondhatom, nem bántam meg. Pácienseimtől rendre jó visszajelzések érkeztek, a problémájuk – amennyiben ilyen jellegű volt - megszűnt, a kellemes légkör, kényelem, barátságos színek, pedig tovább emelték a rendelőm jó hírét.

- Értem, kisasszony. – bólintottam, egy mosollyal megnyugtatva őt. Kissé felengedett és hátradőlt a székben. – A dekoncentráltság gyakori jelenség, valószínűleg hormonális eredetű, de könnyen ki lehet egyensúlyozni. Felírok önnek egy speciális készüléket, amit minden este egyszer, a következő egy héten használni kéne. Nem kell megijednie, pofon egyszerű kezelni, meg is mutatom. Kérem, feküdjön fel a kanapéra és vetkőzzön le deréktől lefelé.
- Fájni fog? – kérdezi, miközben a nadrágját gombolja. Nemet mosolygok.
- Ez egy görgős, masszírozó szerkezet, amit így a két fehéz csík mentén kell, finoman a nagyajkakhoz igazítania. Itt megnyomja a gombot és az 1-eshez kapcsol, látja? Így és el is indul.
- Huh…jajj…ez mozog… - kacag.
- Tartsa itt egy picit, addig nézek időpontot legközelebbre.
Kinézek a váróba, a fiatal Szabó lány várakozik és jött még egy magas, dekoratív hölgy éppen a kabátját akasztja a fogasra. Göndör vörös hajkoronája egyből magára vonzotta a tekintetem.
- Zsófia, lesz hely jövő hétre Kissnének? Valószínűleg klitorisz izgatás lesz, talán vagina ujjazás is.
- Nézem… - az asszisztens szája sarkában illegetve a tolla végét átlapozza a naptárat, majd be is írja Kisst egy gyűszűnyi üres helyre. Közös megbeszélésre van félig kigombolva a fehér köpeny, a kivillanó csipkés melltartó tompítja ezt a steril hangulatot. Fontos, hogy a nővérek bizalmat sugározzanak, hiszen ne feledjük, a betegek többsége szorong, ha orvoshoz kell mennie.
- És Doktor úr! – szól még utánam Zsófia. – A hölgy, ott a fekete ruhában, nem jelentkezett be, de azt mondja sürgősen szüksége van Önre…
- Ahogy azoknak is, akik bejelentkeztek. Adjon neki egy időpontot!
- Igen, csak hogy mivel az ikrek épp az imént visszamondták, tudja, ma lett volna a csoportos érintés terápia fél kettőtől, ezért bátorkodtam beírni helyette őt.
- Ehm…jó van, üsse kő. Küldheti addig az Ildikót.
Nem szeretem, ha a betegeim visszamondják a beavatkozást. Együtt megbeszéljük a kezelés menetét és az ütemet - az ütem nagyon fontos. Az ember érzékeny szerkezet és a beavatkozásoknak dinamikusan kell követni egymást. Fel fogom hívni a mamájukat - döntöm el mérgesen.

Kissné közben már jóval közelebb járt ahhoz, amit mi az első ösztön állapotának hívunk. Légzése felgyorsult, arca kipirult, a készülék pedig érzékelve a vérbőséget, kettes fokozatra kapcsolt. Mindig úgy tartottam, van valami csodálatos az orgazmus felé közeledő női testben, persze szakmai szempontból. Diszkréten a fülére tettem egy fülhallgatót, ami a szexuális érzetet tovább erősítő hangokat ad – így hamarabb végzünk.
- Ah..ahhh.aahh..jajj, elnéz…ahhdejó…huh..ja…..aaaaaahhhhhhhhhhhhh.
A nő tompán szuszogva elvette a kis gépet az alfeléről.
- Nos, kisasszony, találtam önnek időpontot, jövő hét csütörtök fél hat. – Lassan ült fel a kanapén és zavartan rendezgetni kezdte magát.
- Én..elnézést, kicsit hangosan viselkedtem.
- Ez természetes jelenség, nem kell aggódnia. – nyugtattam meg, odaadva a nadrágját. – Viszont sokkal jobban néz most ki.
- Huh…jobban is érzem magam! Illetve kicsit furcsán.
- Jövő héten várom! Addig is, minden este használja.
- Hát jó… - bólint kissé félszegen, majd megszorítja a kezemet.

Húsz perccel később a Szabó lány is távozott, kissé csalódottan, mert a nála alkalmazott kezelésben csak egy bizonyos stádiumig jut el. A csalódottság ilyenkor természetes reakció, de éppen ez vezet a gyógyuláshoz majd.

Visszaültem az íróasztalom mögé és éppen megigazítottam a kicsit megkeményedett péniszemet a nadrágomban, mikor belépett az a vörös hajú, gyönyörű szép nő. A ruhája pántos, combig érő, szűk fazonú darab volt, kihangsúlyozta egészséges nemi jellegeit, én pedig ismét kényelmetlenül ültem.
- Remélem maradt még önben szufla, doki. – szólalt körbefuttatva szemeit a szobán és rajtam is. Nem igazán értettem a megjegyzést és ennek hangot is adtam.
- Hallottam a sóhajokat. Láttam a lány kipirult arcát, éreztem az előtte távozó nő kielégült szagát… - elmosolyodik. – Remélem én is így megyek majd ki.
- Ez csak bizonyos kezelések utóhatása, hamar elmúlik. Foglaljon helyet, kedves…öömm
- Zita. – ül le, kezei az asztalt támasztják, előre dől és egyenesen a szemembe néz, nekem pedig összeakad a nyelvem. Azt hiszem ez természetes hormonális jelenség részemről.
- Zi-ta. Nos, khm..mi a panasza?
- Az ér, hogy semmi? Hogy pusztán dugni szeretnék?
- Ezt nem értem. – Látens szorongás? Anyaság fóbia, agresszív szexuális túlfűtöttségként manifesztálódva? Már ekkor sejtettem, hogy ez egy összetettebb eset lesz, mint egyébként. – Mondja, kisasszony milyen az étvágya?
Felnevet. Megborzongok a hangjától, de ez nyilván a koncentráció és a huzat eredménye.

- Milyen étvágyra gondol? – megnyalja a szája sarkát. Azt hiszem ez ösztönleges felhívás a nemiségére. De mi váltja ki? – Szerintem minden téren nagyon jó az étvágyam…
- És...tehát rendszeres a széklete?
Ismét felnevet, én ismét libabőrös leszek.
- Maga aztán ért a hangulathoz! Nincs semmi nyavalyám, higgye el. De inkább valami forróbb témát találjon ki, ha már feltétlenül szövegelésre akarja használni a száját.
- Forró…khm…tehát gyakori hőingadozásai vannak?
- Itt-ott meleg picit. Megvizsgál?
- Még nem…Nos. A folyamat az, hogy először diagnózist veszünk, megtudjuk, mi a tényleges panasz, megbeszéljük milyen megoldások jöhetnek szóba és aztán kerülhet sor valamilyen beavatkozásra. Tudja az a nehézség, hogy egyenlőre tényleges problémát sem mondott, vaktában kell keresgélnem! Miért jött el hozzám, Zita?
Még jobban előre dől, ahogy beszél, szinte harapja a szavakat, a rózsaszín nyelve végigszánt a fogai peremén, az ajka hegyén apró ráncot ír a mosoly.
- Elmondom mi a „panasz”, kedves doktorom, mi a „megoldás”, meg a „beavatkozás”! Most jelenleg egy hősugárzó liftezik a puncim és a fejem között, az ujjaim hidegek, mint a jégcsap, öt literrel kéne gazdálkodni, de ebből négy odalent van. – megfogja a kezemet, valóban hidegek az ujjai. Ez valami idegi alapú lehet, vírus sem kizárható. – Azért jöttem önhöz, mert ebben a rohadt rendszerben maguk dokik az egyetlenek, akik arra használják, amire én szeretném. Szeretkezni akarok magával, azt akarom, hogy csókoljon, nyaljon és harapjon, öleljenek át a karjai, okozzanak gyönyört ÉS…mindenekelőtt dugjon meg, ahogy csak nem szégyelli! Ez a beavatkozásom.
- Ö….khm…ezt…öö – lassan szedem csak össze magam. Hipochander, aki az összes terápiás formát akarja, mert azt hiszi akkor lesz csak egészséges…ez a valószínű. – Nézze, Zita…
- Szeretem, ahogy kimondja a nevem. Amikor elélvez suttogja fülembe!
- Nézze…ez nem ilyen egyszerű, ezek az eljárások komoly belső folyamatokat indítanak el a nőkben, mind testben mind lélekben nyomuk marad és felelőtlenül csakúgy…Előbb meg kell tudnom melyik a hatásos, ha a vulváris behatolás mellett döntök, a különböző pózok más-más szervekre hatnak, toxikus anyagok szabadulhatnak fel az Ellenders-elv alapján, és…
- Vulváris behatolás? – ízlelgeti a szót. – Magát a szakzsargon izgatja, doki? Vagy ettől érzi nyeregben magát, ha okosnak hangzó szavakat mond? Punci, fasz, kufircolás, nyali-fali…hmm…hogy tetszik az én szótáram? Hagyja a könyveket doktor, és tegyen magáévá, csak úgy! Úgyis tudom, hogy tetszem magának, látom a szemén. Miattam áll a zászlója.
- Hmm…a felláció a férfiak természetes reakciója a…Jól van, kérem, foglaljon helyet a kanapén, még utána kell néznem pár dolognak! Addig igyon egy pohár vizet, például.
- Ez aztán az elfoglaltság. – fintorog. – Ne tartson soká, kedves...

Az biztos, hogy ebben a helyzetben egyetlen rossz lépés is beláthatatlan következményekkel járhat. A folyosóról hívom Dr. Rátgai-t, aki korábban számos ponton egyengette már a pályámat, és hazánk egyik legnagyobb szaktekintélye.
- Szevasz Gyuri, hallgatlak.
- Ne haragudj, hogy ilyennel zaklatlak, de van nálam egy páciens, egy különleges…tehát nem igazán tudok kórképet állítani.
- Túl bezárkózó?
- Nem! Éppen hogy túl…mmm…szóval azzal jött ide, hogy ő csak úgy „dugni” akar! Peteérést feltételezek, talán láza is lehet, de ez még önmagában…
- És nincs semmilyen panasz, félelem, zavar? – fél szemmel látom, ahogy az asszisztensem, Zsófia abbahagyja, amit csinál.
- Nem, látható legalábbis nincs. Azt mondja az összes vért a gentillák környékén érzi és azt akarja, hogy tegyem magamévá.
- Hogy stimuláld?
- Ee..igen, de nem csak, hanem minden beavatkozást végezzek el!

A telefon hallgat. Valószínűleg ő sem tudja semmihez sem kötni.
- Gyuri, azt hiszem ez valami rázós páciens, lehet hogy… szóval arra gondoltam, hogy én foglalkoznék vele, persze a te beteged marad, de a beavatkozást én végezném el.
Valahogy nem tetszik a gondolat. Izgalmas, és egyedi eset, valószínűleg egy szép publikáció alapja lehet. Az ember nem szívesen ad át egy ilyet.
- Milyen beavatkozást javasolsz?
- Még nem tudom így biztosan. – válaszolja hadarva. – Azt hiszem próbaképpen azt, amit ő akar, persze kívülállóként vizsgálnám a reakcióit és ez alapján módosítanék. Talán csak nyelvi izgatás, talán hüvelyi orgazmus Patterns pózból, amit a hímvesszőmmel érnék el…ezt még így nem tudom. Küldd el hozzám, most rögtön hozd át, az a legjobb, máris fogadom…Én azt hiszem, hogy ez nem várhat!
- Rendben… - bólintok. – Megbeszélem vele.

Leteszem a kagylót. Hazudtam, kicsit szégyellem.
A Patterns póznál a páciens a hátán fekszik, guggoló helyzetben, mert a lábait a mellkasához szorítjuk és így végezzük el a mély coitust. Ez feszültséget kelt a nőben, az orgazmus pedig ennek feloldása, Rátgai ötlete tehát jó lehet, hiszen feltételezhető, hogy nagyon feszült az alany. De a fenébe is én is megtudom precízen csinálni. Ami azt illeti, kíváncsi vagyok az altesti hőmérsékletére, a reakcióira és a…ez pusztán szakmai érdeklődés!

Zita közben levette a ruháját, egy szál melltartóban és apró bugyiban ül a szófán, ahogy a pohár vizet kortyolgatja a kezével félrehajtja vörös fürtjeit a nyakáról, én pedig szárazon nyelek. A fejemben Patterns pózának képi mozzanata gőzölög, a nő közönséges szavaival keveredve a nemi szervekről.
- No, megtudta hova kell dugnia? – kérdezi enyhén epésen.
- Nos, a következő beavatkozást...be kell vallanom kollegámmal történő gyors egyeztetés után döntöttem így, de van kockázata…
- Mit szeretne csinálni velem? – a kérdéssel együtt nyújtózva elfekszik a barna bőrkanapén, meztelen talpával végigsimítva a karfán. A kezeit a feje fölé nyújtja, pihés hónalja, gömbölyű melle, csinos hasa…miket beszélek?? Össze kell szednem magam! Mélyet sóhajtok és a kézmosóhoz lépek.
- El kell végeznem néhány előzetes vizsgálatot, ezután bizonyos pontokon fogásokat fogok alkalmazni, majd az ujjaimmal és a számmal, Mandels-körözést végzek a klitoriszt övező idegvégződésekben gazdag sávon. Valószínűleg erős bizsergés szerű ingert, esetleg az izmai összerándulását fogja tapasztalni, de ez természetes, reflexszerű folyamat. Arra kérem, hogy mindent, amit érez vagy gondol, ossza meg velem, ez elengedhetetlen a pontos kórképhez.
- Fincsin hangzik. – mosolyog. – Én, amíg előzetesen ügyködik, Zita-nyelvkörözést végzek a farkán, ha nem bánja. Lehet, erős bizsergésszerűt fog tapasztalni és reflexből átugorná az unalmas részeket. De kérem ne tegye!
- Ez elvileg nem tilos… - hagyom rá, habár nem pontosan tudom mit akar és miért. – A szorongó páciensek lehetőséget kapnak, hogy megismerkedjenek a beavatkozást végző hímtaggal. Bár ön nem tűnik szorongónak.

Egy görgős széket tolok a kanapé mellé és leülök, először az arcát vizsgálom meg. A pupillái tágak, az arcbőre kisimult, enyhén pirosas, amikor az ujjaimmal az ajkait vizsgálom, mormogó hangot ad, lágyan csücsörít. A jobb kezével a lábszáramat kezdi el simogatni, valószínűleg csak ideges és kapaszkodót keres, így nem szólok rá. A nyakát is végigtapintom.
- Mennyi idős?
- 24. – sóhajt. – Kicsit lejjebb és ne csak az ujjhegyével…iigy…már jobb.
- Vállalt már gyermeket?
- Nemm.
- Ideje lenne. A teste már teljesen készen áll. Addig kell amíg ilyen egészséges és erős, ha gondolja beutalót írok a spermaintézetnek. – A keze följebb csúszott közben és a belső combomon köröz, ami azt illeti bennem is kelt, némi, egyéb, másmilyen, nagyon helyénvalónak találom azt, hogy most az egész tenyerem ráhelyezésével a melle..mm feszességét teszteljem…
Mélyen kilélegez, majd suttogva válaszol.
- Nem kell spermabank. Pasi kell…
- Ezt hogy érti...maga valami anti-CCA-s aktivista? – persze, így már világos. Valószínűleg azért akar közösülés útján teherbe esni, hogy protestáljon a törvény ellen. Nem gondoltam volna, hogy még mindig vannak ilyenek.

Ráfog a kezemre és a hasán végigvezetve a bugyijához tűri. Félig felül, begörnyed, hosszan kilélegezve, a térdei egymás felé fordulnak. Ami azt illeti, ez a heves reakció a vérbőséggel van összefüggésben és teljesen természetes.
Bevezeti a kezemet a bugyija alá és az ujjamat az övével a szemérem testéhez nyomja. A nedvkiválasztása már erősen megindult, nagyon forró a húsa és nekem nagyon kellemes érinteni, nagyon kellemes, ahogy a másik keze a nadrágomon keresztül simogatja az elsődleges…ahh..húha…ez még korai, az ujjamat magába nyomja, a combjait széttárja és dobálja magát. Tetszik nekem a köldöke.
Hirtelen kihúzza a kezemet a bugyijából és a galléromnál fogva magára ránt. Az ingemet tépi, az ajka az enyémhez tapad és le sem tudom írni annyira jó érzés, ahogy a forró nyelve az enyémen csúszkál. Amikor két test bőre egymáshoz ér, ez szoros kontaktus, ez olyan
olyan
Isteni…

Valószínűleg orvos és páciens egyszerre van ott, amit úgy hívunk, a legelső ösztön állapota. Amikor csak arra tudok gondolni, hogy csókoljam, nyaljam és harapjam, öleljék át a karjaim, okozzanak gyönyört, ÉS… mindenekelőtt dugjam meg…
Azért szopogatom a mellbimbóit, mert rózsaszínűek, és mert nagyon peckesen állnak, és mert ettől még vadabban túr a hajamba és ölel a forró combjaival, nem foglalkozom vele, hogy ez a szakkönyv szerint vese és pajzsmirigy problémákra nyújt…au
A keze a nadrágomban ficánkol, nagyon hideg és nagyon meleg és dejodejo…befordít és lejjebb csúszik rajtam. Az ajkai nagyon szakszerűen és istenem de kellemesen csókolják végig a mellkasom, a körmei az oldalamat karcolják finoman, azt hiszem felnyögök, azt hiszem kuncog. A lábaim remegnek, sokszor láttam már ilyet, orgazmus közeli állapot, amikor…jahhhmmm
Bevette a szájába. De hát.
- mmm….finom vagy… - mormogja reszkető rudam fölött, melybe most egész lényem csoportosul, úgy érzem semmi más nem vagyok ezen kívül.
- Még…kapd be… - kérlelem, mert érezni akarom megint a hullámzást, a remegést, úgy mint előbb. Mosolyog, az én fejem a párnán vacog, ahogy megteszi.
Fölcsúszik rajtam és együtt borzongunk a bőrünktől, a kezem a fenekére fog, forró, nedves bejárata az enyémhez dörzsölődik. Egy ilyen célzott pozíció sincs, ahol a páciens felül, az orvos pedig levegőt sem kap, csak csókokat szuszog a nő szájába és nagyon szeretné, ha ott lent megölelnék, de Rátgai tanácsát követve hagyom, amit ő akar és figyelem a reakcióit is, hogy jó-e ha itt, vagy ha itt simogatom és ugye látod, hogy nekem mennyire, ha te itt.
A testem tőlem elszakadva járni kezd, ahogy belecsúszok lent, nagyon síkos és minden oldalról meleg, sosem tapasztalt kéj jár át, az agyam süketelését Patternsről, meg Ellendersről lassan már én is unom. Zita nyelvet akarok és Zita kezet és Zita puncit.
Valahol az illata és a melege sűrűjében elélvezek.
Ő is remeg, vonaglik
Izeg és mozog.
Véget érünk.

Nagyon helyén valónak találom most azt, hogy rajtam fekszik, a csendben a fali óra és szívünk egy ritmusra üti a másodperceket. Megpróbálom úgy ölelni, hogy az enyém legyen. Ő megpróbál úgy feküdni, hogy az övé legyek.
- Elfelejtetted a nevemet a fülembe suttogni, amikor elmentél. – motyog a fülembe megrovóan.
- Lehet, hogy holnap mindketten megbetegszünk. – tűnődöm. - Semmiben nem követtem az előírásokat.
- Tőled nem lehet megbetegedni, doki vagy. – Ahogy beszél, simogatja a mellkasom. Sőt szerintem már bárki bárkivel szeretkezhetne.
- Ehhez te nem értesz. A szex nagyon bonyolult és veszélyes dolog.
- Én is az vagyok. – válaszolja.

Még vagy egy órát feküdtük és olyan dolgokról beszélgettünk, amiket nem mondok el. Aztán felállt, felöltözött és nagyon finom csókkal búcsúzva kisétált a rendelőmből. Utólag kiderült, hogy Zsófia végignézte a rendhagyó terápiát; azt mondta helyénvalónak találta a történteket. (Észre vettem, hogy hazavitt egy görgős masszírozó készüléket, de nem szóltam érte.) Félelmeim, hogy a felelőtlenül végrehajtott beavatkozásnak következményi lesznek beigazolódtak. Gyakran dekoncentrált vagyok, kényszerűen rá gondolok, ilyenkor merevedésem lesz és a gyomromban feszítő érzést tapasztalok. Rossz a közérzetem, az étvágyam, általános hiányérzetem van.
Ez maga a pokol.
Késő délutánonként, munkaidő után gyakran még órákig bent maradok, meredten bámulva a bőrbetétes ajtót, remélve hátha benyit, valami kézenfogható, vagy kézenfoghatatlan panasszal és én meg ő újra

Szóval, ha olvassa ezt az írást, akkor jöjjön el! Hétfő, szerda, csütörtök, tíz órától, négyig, de jöhet, mondom azután is még!

Dr. Whymantrov György
Alkalmazott-szex gyógyász szakorvos
Hozzászólások
További hozzászólások »
kicsironi ·

kicsironi ·
újabb matematikai tévedés?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: